تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 70 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

الان تنها چیزی که برام مهمه سلامتی سانیاست.
    باخت و ترانسفر و ونگر و غیره به جهنم......
    ممکنه دیگه نتونه فوتبال بازی کنه...
    حالش خوبه...

2. 5 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به عنوان یه منچستری، امیدوارم هر چه سریعتر حال سانیا خوب بشه...
    وحشت کردم وقتی دیدم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ارسنال باخت چون ونگر یه احمقه که بازیکن نمیخره با این مصدومای امروز کلا ۲ تا دفاع داریم
    دروازه بانامون در حد لیگ دسته دو ایرانم نیستن این بیشعور سزار را نمی خره واقعا اگه ونگر خرید نکنه باید اخراج بشه دیگه از باشگاه که بزرگتر نیس
    خیلی تند میری عمو ! اتفاقا جز باشعورهای جزیرست !! مث خیلی از تیمها ریخت و پاش و هارت و پورت بیخود نداره . همیشه با جووناش دردسرساز بوده واسه تیمای دیگه : هر کی به یه چی معتقده اینم اعتقادش سر ساخته های خودشه

.........

ونگر: دلیل شکست ما نخریدن بازیکن نبود!

مربی فرانسوی می گوید بازیکنانی که برای تیمش مفید باشند را خواهد خرید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملت ایران: آرسن ونگر اصرار دارد که فعالیت نداشتن آرسنال در بازار نقل و انتقالات دلیل شکست آنها مقابل استون ویلا نبود.
    آرسنال نتوانست گونسالو ایگواین و لوییز گوستاوو را بخرد و این دو به ناپولی و ولفسبورگ رفتند. آنها احتمالا لوییس سوارس را هم نخواهند خرید.
    ونگر تاکنون تنها توانسته یایا سانوگو، مهاجم ۲۰ساله را با قراردادی آزاد از اوسر بخرد. اما او در پاسخ به این پرسش که آیا تیمش می توانست با همین بازیکنان فعلی هم استون ویلا را ببرد می گوید: «این پرسشی واقعی است. من که می گویم بله.
    اگر پول خرج نکرده ایم به این دلیل است که بازیکنان خود را نیافته ایم. من تنها کسی نیستم که در این زمینه کار می کنم. تیمی در این زمینه فعال هستند و ما اگر بازیکنانی را بیابیم که برای ما به اندازه کافی خوب باشند آماده خریدشان هستیم.
    می خواهیم هواداران شاد باشند. زمانی که به این موضوع دست نمی یابیم به شدت احساس شرمندگی می کنیم و واقعا ناامید می شویم. وظیفه من این است که هواداران را خوحال کنم اما ما بازی را به دلیل نخریدن بازیکن نباختیم.
    ما در بازار حضور داریم. همه می دانند که می خواهیم بازیکن بخریم اما تا زمان خرید بازیکن باید بازی هایمان را هم ببریم.
    مردم می گویند بازیکن بخرید، بازیکن بخرید، بازیکن بخرید. اما زمانی که از آنها می پرسید کی را بخریم مشکل بسیار پیچیده می شود. ما کار خود را جدی می گیریم. باور کنید که ما تک تک فوتبالیست های دنیا را تحلیل کرده ایم.
    ما ۲۴ساعته کار می کنیم و زمانی که تصمیمی بگیریم آن را جدی می گیریم. ما آنی نیستیم که مردم فکر می کنند. ما دوست داریم خرج کنیم و بازیکن بخریم. »
    ونگر باکاری سانیا، الکس اوکسلاد-چمبرلن و کیه ران گیبس را در اختیار نداشت: «باورکردنی نیست که این همه مصدوم داریم و باید هم چند بازیکن خود را برای بازی چهارشنبه برسانیم. »
    آرسنال چهارشنبه در دیدار رفت پلی آف لیگ قهرمانان با فنرباغچه بازی خواهد کرد.

7. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه messi77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

((صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار دیروز مقابل استون ویلا))

در مورد یک عصر مایوس کننده...
    بسیار دلسرد کننده است که در چنین دیداری شکست بخورید زیرا به خوبی خود را آماده کرده بودیم، جدای این حقیقت که بازیکنان ما برای دیدارهای ملی خارج از ترکیب بودند. شروع خوبی داشتیم و ناگهان همه چیز بر علیه ما پیش رفت و در نهایت 3 - 1 شکست خوردیم بنابراین نا امیدی بزرگی است و حتی وقتی 10 نفره بودیم این شانس را داشتیم تا بازی را 2 - 2 کنیم. نه تنها بازی را باختیم بلکه چندین مصدوم و ضرب خورده نیز داریم که در جدول درمانی باشگاه باورنکردنی است. برای ریکاوری برخی بازیکنان برای دیدار چهارشنبه دچار مشکل هستیم.

در مورد نکته مثبت این دیدار...
    معتقدم که هنوز نکات مثبت زیادی وجود دارد. همچنان لحظات جالب توجهی داشتیم و تا پایان بازی به کار ادامه دادیم و این همان چیزی است که باید بر روی آن متمرکز شویم و داور را فراموش کنیم.
    در مورد تصمیم پنالتی دوم...
    کمک داور به من گفت که او پنالتی اعلام نکرد و او روی تکل مسلط بود. بنابراین چرا داور که بلافاصله پنالتی اعلام نکرد ناگهان یک پنالتی گرفت؟ این همان چیزی است که باز هم مرا شگفت زده می کند. اگر کمک داور می گفت پنالتی است آن را درک می کردم اما شما باید این اشتباهات را بپذیرید. اینکه چنین تصمیماتی بر علیه شما گرفته شود به این معنا نیست که باید در بازی شکست بخورید. اکنون باید بر روی خودمان متمرکز شویم.
    درمورد نقل و انتقالات...
    قبل از بازی در بازار بودیم و بعد از بازی نیز در بازار حضور داریم.
    در مورد مصدومین این دیدار...
    اوکسلد چمبرلین، گیبز، سانیا. گیبز برش عمیقی روی صورت خود دارد. سانیا و روسیچکی نیز مشکلاتی دارند. نمی دانم ویلشر بعد از 90 دقیقه چه واکنشی خواهد داشت. رمسی نیز بعد از ضربه ای روی مچ پایش دچار مشکل است. از این نظر کاملا خوب عمل کردیم.
    در مورد اینکه چرا تاکنون پول صرف نکرده اید...
    سوال شما را با یک سوال جواب میدهم. می توانستیم بازی امروز را با بازیکنانی که درون زمین بودند برنده شویم؟ این سوال واقعی برای من است. و می گویم بله. بعد از آن اگر پولی خرج نکرده ایم بخاطر این است که بازیکنانی که می خواهیم را پیدا نکردیم.من تنها کسی نیستم که روی این موضوع کار می کنم. اگر بازیکنانی که به اندازه کافی برایمان خوب باشند را پیدا کنی آنها را می خریم. این تمام چیزی است که می توانیم به شما بگوییم.
    در مورد اینکه آیا هوادران را درک می کنید...
    بله می توان آنها را درک کنم. می خواهیم هوادارانمان خوشحال باشند. وقتی به این هدف نمی رسید، واقعا احساس تاسف می کنید و مایوس می شوید. کارم این است که هواداران را خوشحال کنم. به این خاطر شکست نخوردیم. آن تنها چیزی است که می خواهم به شما توضیح دهم. اینکه ما در بازار هستیم، همه می دانند که آماده خرید کردنیم. همه می دانند. تا وقتی بازیکنان جدید بخریم، باید در بازی های خود پیروز شویم و این بهانه ای نیست که بازیکن نخریم تا در بازی ها شکست بخوریم.
    در مورد آینده شما...
    در جهان رسانه ای زندگی می کنیم و هرکس عقایدی دارد که مشخص هستند و من باید با آنها کنار بیایم. در 16 سال حضورم، وفاداری خود را به این باشگاه نشان دادم. پس نگرانی من تنها خوب عمل کردن است. تا زمانی که اینجا باشم، می خواهم خوب کار کنم. بی شک شدیدا مایوس هستم زیرا فصل را با 10 بازی بدون شکست پایان دادیم و فصل جدید را با شکست خانگی آغاز کردیم. ضربه بزرگی است و به همین دلیل راه حل این نیست که اینجا بنشینیم و بگوییم بله، خرید می کنیم و شما را خوشحال نگه می داریم. مساله مهم برای ما پیروزی در بازی ها با بازیکنانی است که در زمین هستند و ادامه راهی است که در انتهای فصل گذشته شروع کردیم. وقتی جاه طلبی ما را دارید، سخت است که بپذیرید در اولین بازی فصل شکست می خورید.
    در مورد اینکه نگران هستید که از شما خواسته شده خرید کنید...
    اینجا نیستم تا بگویم که چه کسی درست می گوید و چه کسی اشتباه می کند. اینجا هستم تا افرادی که عاشق باشگاه هستند را خوشحال کنم. وقتی این کار را انجام نمی دهیم، احساس تاسف می کنم. باید در ابتدای بازی دنبال یک راه حل باشم. نمی توانستیم ظرف 2 ساعت 6 بازیکن بخریم. وقتی بازی شروع شد، باید در آن پیروز شوید. می توانستیم با بازیکنانی که داریم پیروز شویم؟ من می گویم بله. این پاسخ من است. بعد از آن به دنبال خرید بازیکنان هستیم. مردم هیمشه می گویند بازیکن بخر، بازیکن بخر، بازیکن بخر وقتی به آنها می گویید بگویید کدام بازیکن؟ کار بسیار مشکل تر می شود.
    در مورد اینکه چرا سخت است برای ارسنال بازیکن بخرید...
    کارمان را جدی می گیریم و باور کنید تک تک بازیکنان جهان را آنالیز می کنیم. 24 ساعت روز روی آن کار می کنیم. وقتی تصمیاتی می گیریم، آنها را جدی می گیریم. مردم سعی می کنند فکر کنند نمی خواهیم خرج کنیم. می خواهیم این کار را انجام دهیم. آماده ایم تا بازیکن بخریم.

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

عجب رویی داره این ونگر خدایی
    یه بازیکن درست و حسابی نمیخره

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی ضعیف؟ اصلا بازی رو شما دیدی؟ آستون ویلا هیچی نبود. اصلا نمی تونست از نیمه زمین خودش بیرون بیاد.

آرسنال باخت چون روسیسکی 2 تا تک به تک رو گل نکرد و دفاع آرسنال دو تا پنالتی مفت داد به ویلا.
    بله بازی رو دیدم!

برادر من فوتبال بازی اشتباهاته و هر تیمی که کمتر اشتباه کنه برنده میشه!
    انقدر میگن آرسنال زیبا بازی میکنه و این حرف ها اما واقعیت اینه که دیگه آرسنال اون آرسنال سابق نیست و باید قبول کرد دیگه از اون فوتبال زیبا هم خبری نیست! الان دو فصل میشه که دیگه آرسنال نمیتونه مثل سابق شناور بازی کنه و بازیکن های تیم هم همش در طول بازی محتاط بازی میکنن و دل و جرات بازی هجومی رو ندارن دیگه چرا خودمونو گول بزنیم!

11. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید خیلی ها بگن دارم زود قضاوت میکنم اما وضعیت آرسنال واقعا ناراحت کننده است!

الان ما 21 بازیکن داریم که چندتاشون مصدوم هستن اینا همشون بازیکن های کلیدی هستن!

آرتتا (6 هفته بازی نمیکنه)

گیبز
    چمبرلین
    سانیا

این سه تا تو بازی دیروز مصدوم شدن!

دیابی که لقب بازیکن تا ابد مصدوم رو گرفته (واقعا این بازیکن اگه 10 بازی پشت سر هم انجام بده من سکته میکنم)

خدا وکیلی خودتون یه نگاه بندازید به نظرتون یه تیم با این تعداد کم بازیکن و نیمکت ضعیف به جایی میرسه؟؟؟؟ شاید یه مدتی خوب بازی کنن اما تو تعطیلات سال نو که بازی ها فوق العاده فشرده برگزار میشه یا اواخر فصل که بازیکن ها بدن هاشون خسته میشه قطعا تیم کم میاره درست مثل سال ها قبل که تو این بازه ی زمانی بد نتیجه گرفتیم!

به هر حال باید دید تا پایان نقل و انتقالات چه گلی به سر تیم میزنن هر چند که بازیکن های بزرگ همشون جابجا شدن و بعیده که حداقل بتونیم بازیکن بزرگ بگیریم!
    Last edited by Pessimist; 18-08-2013 at 19:40.

13. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

بدبياري‌هاي آرسنال تمامي ندارد

آرسنال در هفته‌ نخست ليگ برتر برابر آستون‌ويلا با نتيجه‌ سه بر يک شکست خورد. به نظر مي‌رسد اين شکست با مصدوميت هافبک اين تيم براي توپچي‌ها تلخ‌تر شود.

به گزارش ايسنا ، پزشکان پس از معاينه پاي چپ آلکس چامبرلين، هافبک انگليسي آرسنال اعلام کردند، احتمال دارد اين بازيکن تا شش ماه دور از ميادين باشد و نتواند آرسنال را همراهي کند.

چامبرلين به دليل مصدوميت بازي حساس چهارشنبه آرسنال برابر فنرباغچه در ليگ قهرمانان اروپا را از دست داده است و امکان دارد نتواند تا 6 ماه آينده در ترکيب آرسنال به ميدان رود.

او در بازي تيمش برابر آستون‌ويلا از ناحيه ليگامنت پاي چپ دچار آسيب شد. پزشکان آرسنال روز گذشته اعلام کردند که به زودي نتيجه‌ قطعي خود از ميزان مصدوميت اين بازيکن را اعلام خواهند کرد و احتمال دارد اين هافبک انگليسي نتواند تا شش ماه همراه آرسنال باشد.

آرسنال که پيش از اين ژروينيو، مهاجم ساحل‌عاجي خود را به رم فروخت، با فقر مهاجم روبه‌روست و تاکنون نتوانسته مهاجمي را در فصل نقل‌وانتقالات جذب کند.

15. این کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

17. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •