کلوپ: شاید امشب هوملس و رویس بازی کنند
سرمربی دورتموند درصحبت هایی از احتمال بازگشت دو ستاره تیمش به ترکیب زردپوشان خبر داده
سایت گل- یورگن کلوپ سرمربی بوروسیا دورتمونددر صحبت هایی اعلام کرده که ممکن است متس هوملس و مارکو رویس به موقع به اوج آمادگی فیزیکی رسیده و بتوانند در بازی تیمشان مقابل مونیخ 1860 برای زردپوشان به میدان بروند.
دورتموند امشب در رقابتهای جام حذفی آلمان مقابل مونیخ 1860 بازی خواهد کرد. هوملس که در جریان باخت 1-2 تیمش مقابل ناپولی در دور اول رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا مصدوم شده بود، حالا در آستانه بازگشت به میادین ورزشی است و رویس هم شنبه گذشته و در جریان تساوی 1-1 تیمش مقابل نورنبرگ دچار مصدومیت شده بود.
دراین میان کلوپ در صحبت هایی اعلام کرده که هوملس به خوبی تمرین می کند و نسبت به روند بهبود او ابراز خوشبینی کرده.
کلوپ 46 ساله درکنفرانسی خبری گفت:« متس عملکرد خوبی در تمرینات تیم داشته ومارکو هم درحال بهبود است. البه او هنوز تا 100% آمادگی فاصله دارد.»
کلوپ درادامه از شاگردانش خواست تا تمرکزشان را برروی بازی پیش رو قرار دهند و اعلام کرد که از سختی کار در آلیانس آرنا مطلع است:« من منتظر شروع بازی هستم. بازی سختی است. ما کاملا مطلع و هوشیار هستیم. من تیم حریف را آنالیز خواهم کرد و بعد جمع بندی های نهایی را خواهیم داشت.»