تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 13 از 136 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رضا صابري در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرين تصميمات شوراي سنجش و پذيرش دانشجو، به نهايي شدن تاثير 25 درصدي سوابق تحصيلي در پذيرش کنکور 93 اشاره کرد و گفت: پس از بررسي بخش ديگري از لايحه سنجش و پذيرش دانشجو، يکي از ضوابطي که تعيين شد تاثير 25 درصدي سابقه تحصيلي در کنکور سال 93 بود که اين ميزان تاثير مستقيم در پذيرش خواهد داشت.وي در خصوص تاريخچه تاثير سوابق تحصيلي در پذيرش طي سالهاي گذشته، خاطرنشان کرد: سوابق تحصيلي در سالهاي گذشته فقط تاثير مثبت داشت اما شوراي سنجش و پذيرش به دنبال اعمال تاثير مستقيم سوابق تحصيلي است که تفاوت اساسي با تاثير مثبت در قبولي متقاضيان 93 دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من مدرک کارشناسی دارم دوره روزانه از دانشگاه علوم پزشکی. م موارد رو مطالعه کردم برای شرکت در کنکور سراسری و این مطلب بود که اگر در رشته های پزشکی ، دندان پزشکی یا دارو قبول شین چون رایگان درس خوندید در دوره کارشناسی طبق تصمیم هیت امنای داشنگاه باید شهریه بپردازید. کسی می دونه این میزان شهریه چه قدره حدودا؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان من مدرک کارشناسی دارم دوره روزانه از دانشگاه علوم پزشکی. م موارد رو مطالعه کردم برای شرکت در کنکور سراسری و این مطلب بود که اگر در رشته های پزشکی ، دندان پزشکی یا دارو قبول شین چون رایگان درس خوندید در دوره کارشناسی طبق تصمیم هیت امنای داشنگاه باید شهریه بپردازید. کسی می دونه این میزان شهریه چه قدره حدودا؟
    سلام
    بسته به رشته و واحد دانشگاهی شما داره ....
    و مبلغ اون بیش از مبلغ دانشجویان شبانه خواهد بود ...

5. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ورودي هاي 91 پزشكي ترم هاي اول چيزي حدود 1.400 درمياد و براي سال هاي بعد افزايش پيشدا ميكنه ولي امسال فكر كنم از همون ترم اول شهريه بالاي 1.500 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آدم می مونه که حرف رییس سازمان سنجش تو این کشور ملاک یا اقای صابری
    خیلی بده ادم نمی تونه این طوری درست تصمیم بگیره

8. این کاربر از emad91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آدم می مونه که حرف رییس سازمان سنجش تو این کشور ملاک یا اقای صابری
    خیلی بده ادم نمی تونه این طوری درست تصمیم بگیره
    هيچكدوم بايد منتظر حرف كارگروه ماده 4 بموني احتمالا تا اواخر پاييز ممكنه طول بكشه.
    شما ميزان تلاس و سعي خودت رو متناسب با بدترين حالت و ميزان روحيه و اميدواريت رو متناسب با بهترين حالت در نظر بگير.
    من هم مثل شما بودم و خيلي هم خوب شروع كرده بودم به درس خوندن و نفر تك رقمي گزينه دو در كشور هم بودم تا اينكه آبان 90 يه قانون اومد كه طبق اون من حق نداشتم پيش دانشگاهي رو بخونم و بايد ميرفتم سربازي . اين قانون منو نابود كرد اون موقه يه هفته تقريبا هيچي درس نخوندم و آزمونم هم بد شد ولي من گفتم هرچه بادا باد براي شاد كردن پدرم هم كه شده پزشكي قبول ميشم منم درسمو خوب خوندم و نهايت سعيم رو هم كردم تا اينكه بعدا كه اون قانون اجرايي شد اصلا معلوم شد كه قانون شامل حال من نميشد اون موقع ( براي كسايي بود كه از اين به بعد وارد دبيرستان ميشن )
    من اون موقع اگه مثل شما فكر ميكردم مسلمه كه به جاي سراسري روزانه؛ پيام نور داشتم درس ميخوندم

10. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه future.doctor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

رضا صابري در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرين تصميمات شوراي سنجش و پذيرش دانشجو، به نهايي شدن تاثير 25 درصدي سوابق تحصيلي در پذيرش کنکور 93 اشاره کرد و گفت: پس از بررسي بخش ديگري از لايحه سنجش و پذيرش دانشجو، يکي از ضوابطي که تعيين شد تاثير 25 درصدي سابقه تحصيلي در کنکور سال 93 بود که اين ميزان تاثير مستقيم در پذيرش خواهد داشت.وي در خصوص تاريخچه تاثير سوابق تحصيلي در پذيرش طي سالهاي گذشته، خاطرنشان کرد: سوابق تحصيلي در سالهاي گذشته فقط تاثير مثبت داشت اما شوراي سنجش و پذيرش به دنبال اعمال تاثير مستقيم سوابق تحصيلي است که تفاوت اساسي با تاثير مثبت در قبولي متقاضيان 93 دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند نکته :
    اول: "شورای سنجش و پذیرش دانشجو" برای "طرح سنجش و پذیرش دانشجو" هستش که این طرح شروع اجراش از سال تحصیلی 93-94 هستش و نه امسال.

دوم: احتمال داره اصلا امسال کارگروه 4 تشکیل جلسه نده چون سال آخر اجرای قانون ماده ی 4 هست و از سال بعد طرح جدید سنجش و پذیرش دانشجو اجرا میشه.

سوم : اعضای کارگروه 4 از ماه آینده عوض میشن و دولت جدید در این مورد تصمیم میگیره.

چهارم: دکتر ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش ، موافق افزایش تاثیر سوابق تحصیلی نیست ، و تا زمانی که قانون خاصی ایشون رو ملزم به افزایش تاثیر نکنه ، منطقیش اینجوریه که روند به منوال سابق ادامه داشته باشه

پنجم : چون امسال آخرین سال اجرای ماده 4 هستش ، اعضای کارگروه زیاد برای بحث و جدل در این مورد احساس مسوولیت نمیکنن ، پس احتمال بیشتری داره که امسال هم به منوال سابق باشه

12. 5 کاربر از future.doctor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

واقعاً گاهي اوقات خيلي باحال مي شه
    با اين قيمتي كه كتابا دارند ، بيشتر به سمت كتابخونه ي مدرسه گرايش پيدا مي كنيم ، از طرفي گروه تأليف لطف دارند و با حذف و اضافه ي مطالب بچگانه به اين استراتژي ما هم گند مي زنند دگر نمي دونم چه كنم
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بچه ها سعي كنين حتما گزينه دو يا قلمچي برين
    میبخشین
    هزینه ثبت نام کانون یا گزینه 2 واسه فارغ التحصیلان چقدره ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. از این به بعد بچه های کانونی قبل از هر آزمون درصد های هدفشون رو و بعد از هر آزمون درصدای کسب شده رو بذارن، خوب این هم یه نوع رقابت و حرکت انگیزشیه!!! به زودی درصدای هدفم واسه آزمون 4 مرداد رو میذازم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •