تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 30 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 291

نام تاپيک: لیــــگ مســــابقـــــات علمــــي { قوانين در پست اول }

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مشکل اول اینجاست که شما فکر کردین من مشکلم سر امتیازاست. واقعا چی بگم
    مشکل دوم اینجاست که حرکت در شعاع و حرکت در مسافت واقعاً فرق دارند. خب تقصیر من چیه که فرق دارند؟ این را که من از خودم در نیاوردم. بهانه بنی اسرائیلی هم نبود. خب من توی یه انجمن علمی به یه قضیه علمی نگاه کردم

دقیقاً کسی نفع نمی بره و منم دنبال نفعی نیستم. مثلاً امتیاز بگیرم چی گیرم میاد؟ ضمن اطلاع عرض کنم من که وقتمو توی این تایپیک گذاشتم مدیر انجمن نجوم و مدرس نجوم هستم و واقعا جایی که صحبت از نجوم میشه با دل و جونم بحث می کنم. اینجا هم فکر نکنم کسی به اندازه من در رشته نجوم وقتشو گذاشته باشه. من اصلا نجوم نخوندم کامپیوتر خوندم ولی علاقه شدیدی به نجوم دارم و ناراحت می شم وقتی می بینم منو به چشم کسی می بینید که به فکر امتیازشه. من خودم توی پست قبلی گفتم بریم برای سوال بعد. ولی میام اینجا که سوال بعد رو بخونم می بینم شما به من تیکه انداختید و گفتید من به بن بست رسیدم . وقتی هم با خنده جواب می دم بازم میام می بینم قضیه کش دار شده
    این چه وضعیه؟ من آدمی نیستم که تظاهر به متقاعد شدن بکنم اونم توی بحث نجوم!!! وقتی هم متقاعد میشم خیلی رک میگم. مثلا توی پست اول نوشتم:بله در مسیر غربه. قبول.
    به نظرتون این یعنی من دنبال امتیازم؟
    ۱. به خاطر پاسخ به شما دوست عزیز، این پست‌ها رو فعلا میذاریم ولی بعدا پاک می‌کنم و توضیحاتی رو جهت روشن بودن به پست قبلی خودم اضافه می‌کنم.

۲. من بن‌بست رو به شما نگفتم، کلی گفتم یعنی منظورم شخص خاصی نبود اگر هم می‌بود شما آخرین نفر اون لیست می‌بودید. ببینید وقتی انشتین مسئله‌ی فوتوالکتریک رو میخواست حل کنه به بن‌بست رسید (اشکالی داره؟)‌ بعد اومد در فرضیات بنیادین مربوط به فیزیک کلاسیکش شک کرد و مسئله رو جور دیگری حل کرد. من منظورم همچین بن‌بست‌های پربرکتی بود.

۳. تیکه؟ چرا شما مطالب رو به شدت شخصی می‌کنید؟

۴. من کی گفتم شما برای امتیاز هست شما که ده بار توی پست‌های قبلی گفتید این مسئله رو. این حق شما و باقی دوستانه که به داوری اعتراض داشته باشید و این وظیفه‌ی ماست که پاسخ بدیم.

اگر هم منظورتون مطالب پاراگراف آخر پست من هست باز من منظورم شخص شما نبود بلکه منظورم شخص خودم بود. به این خاطر که اگر اینجا نتیجه‌ای اعلام شده یا به دوستان پاسخ میدیم و کل فرآیند طرح سوال و داوری همه و همه به خاطر اون اهداف هست. خواستم بگم من اینجا ارجحیت خاصی اونم توی این محیط مجازی ندارم و از انتقادات هم ناراحت نمیشم هیچ:‌ خوشحالم میشم و اگر بتونم جواب میدم و اگر «ببینم» ایراد رو می‌پذیرم. در مورد گنگ بودن سوال من توجیهات دوستان رو با توجه به پست‌های ۱۱۱ و ۱۱۶ و پست‌های قبلی وارد نمی‌دونم و مسئولیت تصویری بدی که از خواسته‌ی سوال پیش اومده رو «در نهایت» به عهده‌ی خود دوستان می‌گذارم و فکر میکنم جواب من به ایرادات دوستان روشن بود حالا باز میگم خواه پند گیرید خواه ملال.

۵. این رو به شخص شما میگم، لطفا در اینجا جوابها رو شخصی‌سازی نکنید به این معنی که مطالب کلی را شخصی کنید یا حتی اگر انتقادی به جواب شما وارد هست اونرو به شخص خودتون (چه در غالب مجازی و چه در غالب واقعی) ارتباط ندید. محیط مجازی هست و اصولا ما به سوابق یا تحصیلات یک فرد کاری نداریم توی این تاپیک ممکنه از دبستانی شرکت کنه تا دکتری و خوب این از زیبائي‌های محیط مجازی هست. منظورم خیلی روشنه جایگاه و شخصیت شما هم در محیط مجازی و هم در محیط واقعی (که به اینجا ربطی نداره) کاملا محترم هست و من غیر این با شما برخورد نداشته ام. امیدوارم توضیحاتم قانع کننده باشه. بهر صورت قصد جسارتی نداشتم

2. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یه توضیح در مورد این سوال بدم تا همه دوستان از این پیش فرض اشتباه بیرون بیان

در سوال ما 2 تا بخش داشتیم که بخش دوم هیچ ربطی به بخش اول نداره
    بخش دوم میگه با توجه به مسیر فوق (یعنی 2 کیلومتر جنوب - 5 کیلومتر غرب - 2 کیلومتر شمال ) بیشینه فاصله از کمپ چقدر است.
    دیگه لازم نیست که ایشون به کمپشون برگرده. ما میخوایم بدونیم در کدام قسمت از کره زمین اگر ما این مسیر رو پیاده روی کنیم به بیشینه فاصله با نقطه شروع میرسیم.
    با یه بررسی ساده به این نتیجه میرسیم که ایشون زمانی به بیشینه فاصله میرسه که با 5 کیلومتر پیاده روی به سمت غرب 180 درجه دور زمین بچرخه.
    در نتیجه اگر در مداری 2 کیلومتر بالاتر از مداری باشه که محیطش 10 کیلومتره به این هدف میرسه.

من خودم اول اشباه حساب کردم و وقتی به این نتیجه رسیدم که چون 3 بار جواب داده بودم دیگه نتونستم جواب بدم.
    یک زیست‌شناس کمپ خود را ترک کرده و ۲ کیلومتر به سمت جنوب سپس ۵ کیلومتر به سمت غرب و در نهایت ۲ کیلومتر به سمت شمال پیاده روی میکند و به کمپ خود میرسد و خرسی را در حال خوردن غذاهایش می‌بیند.

سوال اول: آن خرس چه رنگی داشته است؟ (جهت آشنائي با مسئله)
    سوال دوم:‌ با فرض کردن مسیر بالا بیشینه‌ی فاصله‌ی زیست‌شناس با کمپ خود در حالت کلی چه مقادیری می‌تواند باشد؟ و چه خطری وی را ازین نظر تهدید می‌کند؟
    چطور هیچ ربطی بهم نداره؟ وقتی میگه با فرض کردن مسیر بالا یعنی همون مسیری رو رفته که تو قسمت بالا گفته شده.
    پاراگراف اول یه داستان تعریف شده و بعد سه تا سوال دربارش پرسیده شده.
    درضمن نمیگه فاصله از نقطه شروع، میگه از کمپ. اگر بر اساس پاراگراف اول میگید نقطه شروع همون کمپه، بر اساس پاراگراف اول نقطه پایان نیز همون کمپه.

خب پس یه امتیاز هم کم می‌کنیم ببینید اولا مسیری که شما کشیدید اول و آخرش یکی هست ولی ما خواستیم با حفظ مسیر قبلی (۲ ج، ۵ شرق و ۲ شمال)‌ شما بیشینه فاصله‌ای که زیست‌شناس می‌تونه از کمپ خودش بگیره رو بگین. یکی از نکته‌های آموزشی این سوال اینجاست که برخلاف هندسه‌ی مسطح یک فاصله در یک چنین مسیری کاملا بستگی به نقطه‌ی شروع داره. به نظر من سوال واضح بوده و در کل تاپیک هم من بارها راهنمائي کردم ولی خب بهرحال این سوءتفاهم در سوال پیش اومده. شما زیست‌شناس رو به کمپ خودش برگردوندید (فاصله‌ی ۰) و بعد فاصله از قطب رو اندازه گرفتید!! اتفاقا اینکه به شوخی سوال شده چه خطراتی تهدیدش میکنه به خاطر همین فاصله‌ی اضافی (نسبت به شهود مسطح ما) ۷ کیلومتری است که تهدیدش میکنه اونم تو قطب جنوب! در حالی که به لحاظ شهودی ما همواره ۲ کیلومتر بیشتر فاصله از کمپ نداریم.
    اگر دوست دارید بعد از این پست هر پنج امتیاز رو کم کنید. ولی برای جواب مورد ادعاتون دلیل منطقی بیارید.
    بله، طبق صورت سوال اول و آخر مسیر کمپ هست، پس باید اول و آخرش یکی باشه. اون جهتها و مسافتها هم به تنهایی نمیشن مسیر. مسیر، محل سیر هست. یعنی محل عبور. پس شما نمی تونید مبدا رو تغییر بدین چون دیگه این محل عبور تغییر می کنه. آیا منطقیه که شما مبدا مسیرهای هوایی یا کشتیرانی رو عوض کنید و بگید این مسیر همون مسیره.
    خوشبختانه سوال از سوی من به دقت خوانده شده و متاسفانه پاسخ بنده از سوی شما به دقت خونده نشده. من فاصله کمپ تا قطب رو اندازه نگرفتم بلکه بیشینه فاصله شخص رو در طول مسیر از کمپ اندازه گرفتم و همونطوریکه قبلا گفتم این بیشینه در نقطه ای که با ضربدر نشون داده شده اتفاق افتاده نه در قطب.

اما در مورد راهنمایی ها و صورت سوال. صرف اینکه وقتی شما اونها رو می نوشتید به پاسخ مورد نظرتون فکر می کردید، دلیل بر این نیست که ما هم با خوندنشون متوجه منظورتون بشیم.

صورت سوال:

یک زیست‌شناس کمپ خود را ترک کرده و ۲ کیلومتر به سمت جنوب سپس ۵ کیلومتر به سمت غرب و در نهایت ۲ کیلومتر به سمت شمال پیاده روی میکند و به کمپ خود میرسد و خرسی را در حال خوردن غذاهایش می‌بیند.

سوال اول: آن خرس چه رنگی داشته است؟ (جهت آشنائي با مسئله)
    سوال دوم:‌ با فرض کردن مسیر بالا بیشینه‌ی فاصله‌ی زیست‌شناس با کمپ خود در حالت کلی چه مقادیری می‌تواند باشد؟ و چه خطری وی را ازین نظر تهدید می‌کند؟
    فکر کنم باندازه کافی مشخصه که باید ابتدا و انتهای مسیر کمپ درنظر گرفته بشه و مساله بهیچوجه گنگ نیست. پاسخ بنده هم بیشینه فاصله رو در این مسیر مشخص کرده. عبارت" کلی" هم قطعا به حالتی کلی تر از صورت مساله اشاره نمی کنه. وگرنه که میشه تحت عنوان کلی همه مسافتها و جهتها رو هم تغییر داد یا همونطوریکه شما مقصد رو به جایی غیر از کمپ تغییر دادید میشه مبدا رو هم جایی غیر از کمپ تغییر داد و البته اینجوری دیگه بیشترین فاصله از کمپ میشه نصف محیط زمین.
    هیچ جا هم به بیشینه فاصله در انتهای مسیر اشاره نشده.
    در ادامه راهنمایی ها هم هیچ تناقضی با این راه حل ندارند. هرچند که صورت سوال واضحه و اگر راهنمایی ها چیز دیگری بگن، معیار صورت سواله. چون ممکنه کسی نخواد از راهنمایی استفاده کنه ولی باید صورت سوال رو بخونه. البته اگر اصلاحیه باشه قضیه فرق می کنه.

دوستان بدترین حالت رو روی کره‌ی زمین که در نظر بگیرین (کما اینکه بعضی از دوستان اینکار رو کردند) حالا کوتاهترین مسیر در این بدترین حالت بر روی سطح زمین مورد نظر است.

توجه کنید که منظور از فاصله کما اینکه از اول مسئله هم مشخص بود، فاصله‌ی زمینی زیست‌شناس از کمپ اصلی هست و شما باید این فاصله رو در بدترین حالت ممکن (برای بخش دوم) محاسبه کنید.
    بنده هم همین کار رو کردم.

توجه کنید که بار اصلی این سوال بر بخش دوم سوال قرار دارد و بخش اول جهت آشنائي با چارچوب مسئله است. در داوری هم ما همه‌ی contributionها (مشارکت‌ها) دوستان را به شکل افتراقی (یعنی رعایت ترتیب زمانی و در نظر نگرفتن مشارکت‌های از قبلی در پست‌های بعدی) در نظر می‌گیریم. امیدوارم به این زیست‌شناس ما درس بزرگی در سفرهای بعدیش بدهید.

ما بدترین حالتی که با توجه به مسیر داده شده (۲ کیلومتر جنوب، ۵ کیلومتر غرب و ۲ کیلومتر شمال) زیست‌شناس فاصله‌ی زمینی بیشتری را با کمپ خود پیدا می‌کند، می‌خواهیم. جواب مسئله از راه‌حل‌ها و تلاش‌هائي که دوستان کرده‌اند دور نیست.
    باز هم میبینیم که همه موارد رعایت شده. درضمن با توجیه شما قسمت اول چه نقشی در تعیین چهارچوب مساله داره. اینکه خرس چه رنگیه چطور چهارچوب مساله رو تعیین می کنه؟
    اگر منظور پاراگراف اوله چطور مبدا، جهتها و مسافتها در چهارچوبند ولی مقصد خارج از چهارجوبه؟

باز هم راهنمائی: از هندسه‌ی نااقلیدسی استفاده کنین (یعنی دیگه شما با یک مثلث مسطح مثل هنندسه‌ی ۱ و ۲ مواجه نیستید، زمین کروی هست ولی از همون قوانین آگاهانه‌تر باید استفاده کنید) امکان دور شدن از کمپ روی کره‌ی زمین بیشتر از ۲ کلیومتر هست ( چیزی که هندسه‌ی مسطح میگه). بدترین حالت وقتی هست که فاصله‌ی مستقیم زیست‌شناس با کمپ اصلی دورترین ممکنه روی سطح زمین باشه. خطری هم که تهدید میکنه همین گم شدن و گشنگی و امثالهم هست (اینا نمک سوال هست)
    پاسخ ادعایی بنده هم بیش از دو کیلومتر هست. خطر و ... هم که صرفا نمک سوال بود.

البته بعضی از دوستان به درستی متوجه سوال شده بودند (اونائی که میگفتن ۲ کیلومتر فاصله داره و تعجب هم میکردند که چرا درست نیست) ولی به غیرمسطح بودن سطح توجه نمی‌کردند.
    اتفاقا اون دوستان هم همین برداشت رو داشتن و به غیر مسطح بودن زمین توجه داشتن. اونها هم در انتها به کمپ میرسیدند و بیشینه فاصله رو در مسیر موردنظر خودشون پیدا کردن. منتها توجه نکرده بودن که یک مسیر بدتر هم وجود داشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در مورد خود سوال و پست اخیرتون(فارغ از راهنمائي‌ها):

چطور هیچ ربطی بهم نداره؟ وقتی میگه با فرض کردن مسیر بالا یعنی همون مسیری رو رفته که تو قسمت بالا گفته شده.
    پاراگراف اول یه داستان تعریف شده و بعد سه تا سوال دربارش پرسیده شده.
    درضمن نمیگه فاصله از نقطه شروع، میگه از کمپ. اگر بر اساس پاراگراف اول میگید نقطه شروع همون کمپه، بر اساس پاراگراف اول نقطه پایان نیز همون کمپه.

همونطوری که در صورت سوال قابل مشاهده است در مورد بخش اول سوال در داخل پرانتز گفتیم:
    (جهت آشنائی با مسئله) و واقعیت هم نقش این قسمت همین بود و البته اشتباه من هم این بود که به اندازه‌ی کافی دو بخش رو از هم تفکیک نکردم. به همین خاطر با فرض کردن مسیر بالا موجب اشتباه شما و گنگ بودن سوال شده و بهتر بود من اینرو واضح‌تر عنوان می‌کردم اما این مسئله با فاصله از کمپ خود منافات داشت و خب این گنگی خودبخود یا برطرف میشد یا باید سوال میشد (نمیخوام از راهنمائي‌های بعدی در تاپیک کمک بگیرم). خب حالا شما میگید:

نمیگه فاصله از نقطه شروع، میگه از کمپ. اگر بر اساس پاراگراف اول میگید نقطه شروع همون کمپه، بر اساس پاراگراف اول نقطه پایان نیز همون کمپه.

وقتی می‌گیم:
    با فرض کردن مسیر بالا بیشینه‌ی فاصله‌ی زیست‌شناس با کمپ خود در حالت کلی چه مقادیری می‌تواند باشد؟

ماکزیمم فاصله از کمپ خود به چه معنی است؟
    نمیگه فاصله از نقطه شروع، میگه از کمپ. اگر بر اساس پاراگراف اول میگید نقطه شروع همون کمپه، بر اساس پاراگراف اول نقطه پایان نیز همون کمپه.
    خیلی خوب با توجه به چیزی که میگین یکی ازین دو حالت هست دیگه غیر اینه؟

حالت اول: اگر منظور از مسیر (۲ جنوب، ۵ غرب، ۲ شمال) هست خوب که همون حرفی هست که من میزنم.
    حالت دوم: اگر منظوری که استنباط کرده‌اید حالا به دلیل گنگ بودن سوال، این باشه که: منظور از مسیر (۲ جنوب، ۵ غرب، ۲ شمال) و برگشتن به سر نقطه‌ی اول است این فرض با خواست مسئله که ماکزیمم فاصله را از کمپ خود طلب کرده چگونه جور میاد؟؟؟؟

بله، طبق صورت سوال اول و آخر مسیر کمپ هست، پس باید اول و آخرش یکی باشه. اون جهتها و مسافتها هم به تنهایی نمیشن مسیر. مسیر، محل سیر هست. یعنی محل عبور. پس شما نمی تونید مبدا رو تغییر بدین چون دیگه این محل عبور تغییر می کنه. آیا منطقیه که شما مبدا مسیرهای هوایی یا کشتیرانی رو عوض کنید و بگید این مسیر همون مسیره.
    خوشبختانه سوال از سوی من به دقت خوانده شده و متاسفانه پاسخ بنده از سوی شما به دقت خونده نشده. من فاصله کمپ تا قطب رو اندازه نگرفتم بلکه بیشینه فاصله شخص رو در طول مسیر از کمپ اندازه گرفتم و همونطوریکه قبلا گفتم این بیشینه در نقطه ای که با ضربدر نشون داده شده اتفاق افتاده نه در قطب.

اول از همه اگر من هم بخوام مثل شما استدلال کنم می‌تونم در راهنمائی‌های بعدی از کلماتی مثل در نهایت و بعد از و پس از ویا پاسخ به دوستانی که ادعای ۲ کیلومتری میکردند و من اونها رو به هندسه‌ی غیرمسطح ارجاع میدادم و .... استدلال کنم میشه این مسائل رو شکل ضعیف و باجر و بحث (اونطور که ایدئولوژیست‌ها دوست دارند) توجیه کنم. اما این مطالب شما موجب شد که با فرضی که شما راجع به مسئله داشتید آشنا بشم. بنابراین من به شما بابت اینکه از راهنمائی‌ها استفاده نکردید حق میدم (البته من‌بعد در تاپیک خیر) چون خود من هم بر اساس فرض خودم (یعنی پیدا نکردن بدترین حالت) جلو میرفتم و قطعا اگر متوجه دیدگاه شما به مسئله میشدم حتما مسئله رو روشن می‌کردم. اما چون این مسئله که همواره منظور اینه که بعد از طی مسیر چی میشه مانع شد متوجه نقطه نظر شما بشم (با توجه به بحثی که راجع به مبداء حرکت کردم که این مسافت وابسته به مبداء حرکت هست و جاهای مختلف زمین فاصله‌ متفاوت میشه این امر برای من بدیهی بود. بهمین دلیل هم بود که دوستانی که صحبت از ۲ کیلومتر میکردند رو به هندسه‌ی نامسطح ارجاع میدادم چون اصلا متوجه چنین برداشت احتمالی‌ای نبودم)

خب پس مسیر مشخه و یکی از دو حالت بالا هست هردو موافقیم که این مسیر شامل (۲ جنوب، ۵ شرق، ۲ شمال) بوده. تفاوت دیدگاه در این جاست (باز هم همون دو حالت):

شما میگید:‌ پس
    باید اول و آخرش یکی باشه. و این قید به مسیر بالا اضافه میشه. من هم توضیح دادم که چنین فرضی باعث تناقض میشه (بدون اینکه به راهنمائی‌ها کاری داشته باشیم). چرا که ماکزیمم فاصله از کمپ رو خواستیم در پاسخ شما میگید که من این تناقض رو اینجوری حل کردم که بیشینه فاصله رو در طی مسیر از کمپ اندازه گرفتم....پس اینجاست که دلیل سوء تفاهمات روشن میشه. شما متوجه تناقض شدید و اینطوری حلش کردید. اما به راهنمائی‌های بعدی توجه نکردید یا اصولا راهنمائی‌ها کمکی به شما نکرد. ببینید واقعا بحث داره به بیراهه میره ولی قبول می‌کنم اگر فقط یک کلمه اضافه میشد که «پس» از طی مسیر خوب چنین فرضی هم رد میشد و دیگه ایراد شما وارد نمی‌شد.

بهرحال همونطوری که در پست‌های قبلی گفتم هدف ما در این تایپک علمی/آموزشی هست و وقت و انرژی‌ای که به جهت طرح سوالات و داوری‌ها و مدیریت تاپیک میذاریم هدفی جز این نداره. راجع به مطالب کلامی و برداشت‌ها میشه صدها صفحه صحبت کرد و با کلمات بازی کرد اما من به شما ازین جهت حق میدم که خود من هم متوجه نقطه نظر شما نشدم بنابراین انصاف این هست که دیدگاه شما و باقی دوستان در داوری لحاظ بشه. موارد دیگری هم که فرمودید بیشتر موضوعات جزئي هست و فکر نمی‌کنم لزومی به پاسخ به اونها باشه باز اگر فکر می‌کنید مطلبی هست که نیازمند پاسخ هست در خدمتتون هستم.

پ.ن۱: با توجه به نکات روشن شده سعی می‌کنم داوری‌ها رو مجدد انجام بدم. در این رابطه فرض دومی که جناب Iron فرمودند رو در نظر می‌گیریم (در واقع دو پاسخ صحیح در نظر می‌گیریم). در ضمن شیوه‌ی داوری کردن مانند قبل هست و طبیعتا موارد با اولویت زمانی در نظر گرفته می شوند. هدف من و باقی دوستانم بهترین ارائه و منصانه‌ترین داوری هست طبیعتا نتیجه ممکنه برای همه رضایت‌بخش نباشه اما هدف ما داوری منصفانه، شعله‌ور کردن لذت حل مسئله و یادگیری است.

پ.ن۲: متاسفانه بحث‌ها و پاسخ‌های ما به مواردی که دوستان نوشتند باعث اختلال در جریان تاپیک شده. برای اینکه روند تاپیک مختل نشه ضمن توضیح همه‌ی پست‌های بعد از داوری به تاپیک جداگونه‌ای منتقل خواهند شد اگر دوستان باز هم ایرادتی داشتند من مشکلی در جهت پاسخ‌گوئی به مسائل جدید ندارم.

پ.ن۳: دوستان اینقدر مسائل را احساسی نکنید (مثلا اعتراض به داوری را به دشمنی و بحث امتیاز و ... ربط ندید). همونطوری که خودتون بسیار اشتباه می‌کنید من هم مرتکب اشتباه می‌شوم.

موفق باشید.
    Last edited by MasterGeek; 01-08-2013 at 01:56.

5. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از اول شروع می‌کنم و پست به پست رو بررسی می‌کنم:

================================================== ===========
    جناب mojtabavi: به خاطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اشاره به جواب پاسخ سوال اول: ۱ امتیاز می‌گیرند.
    جناب Iron: به خاطر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و برای حل مسئله با فرض دوم : ۶ امتیاز می‌گیرند. دوستانی که قبل از ایشون پست میدادن فقط روی ۲ کیلومتر اصرار داشتند (از شکلی که جناب parsicola با دقایقی تاخیر بعد از شما پست دادن رو و همین راه شما رو رفتن با تصحیحاتی استفاده می‌کنم) :

جناب JIGSA به خاطر اشاره به بحث فاصله در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۱ امتیاز می‌گیرند. ایشان باز به فاصله‌ی همواره ۲ کیلومتری اشاره کرده بودند.
    جناب iron در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ قبلی رو تشریح کردند.

خب با این‌حال من فرض اول که مسئله‌ی به مراتب سخت‌تری بود رو لحاظ می‌کنم و باز پست باقی دوستان رو هم لحاظ می‌کنم چون تاپیک برای حل این فرض ادامه پیدا کرد. به همین خاطر این امتیازها هم داده میشه:

جناب sabayon به خاطر راه‌حل و مطالبی که در پست داوری قبلی به تفصیل گفته شد و فرضی که بعد از انتقادات دوستان لحاظ شد ۳ امتیاز می‌گیرند. ایشان مسئله را در حالت کلی و با استفاده از تکنیکی متفاوت حل کرده‌اند. منتهی فاصله را در حالت کلی که خواسته‌ی مسئله بود بدست نیاورده‌اند. برای تکمیل جواب باید از تتای محاسبه شده فاصله به دست می‌امد (بر حسب اینکه چند دور ممکن است) و روی متغیر k یک مسئله ی minimization انجام می‌گرفت. یکی از جنبه‌های حل ایشان با توجه به فرض جدید این است که در صورت حل اون مسئله ی بهینه‌سازی نشون داده میشد که بدترین حالت به ازای k=1 به دست میاد (دوستان دیگر از قبل با شهود به این جواب رسیده بودند چون kهای بالاتر منجر به دایره‌های کوچکتر و فاصله‌های کمتر میشود). بهرحال به سوال با توجه به فرض جدید قبل از ایشان پاسخ داده شده بود.
    ================================================== ============

باقی دوستان یا جوابشون درست نبوده یا ارتباطی به موضوع سوال نداشته و یا قبل از جواب ایشان نفر قبلی نکاتی رو در اون رابطه گفته و خلاصه نکته‌ی سوخته بوده.

باز هم اگر نقطه نظری هست در خدمت هستم اما خواهشا راجع به بالا پائین امتیازات بحث نکنید فقط اگر سوء برداشتی هست یا کسی نکته‌ای رو گفته و در اینجا لحاظ نشده اشاره بفرمائید. بعد از مدتی تاپیک پاک‌سازی میشه و مسابقه ادامه پیدا میکنه. در هر صورت اگر دوستان راجع به سوال جدید پاسخی دارند در تاپیک بذارن منظور میشه حتما.

7. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از نظر من صورت سوال کاملا واضح بوده و جواب من با صورت سوال و با راهنماییها تطابق داشته. راهنماییها هم چیزی رو روشن نمی کرد که با توجه به اونها منظورتون درک بشه. درضمن هیچ تناقض یا گنگی ندیدم که بخوام دربارش سوال کنم یا با پیدا کردن نقطه بیشینه در طول مسیر حلش کنم(اینرو جزء صورت مساله دیدم) و به نظر میرسه این در مورد سایرین هم صادق باشه. چون خیلی جوابها همین ویژگی رو داشتن و کسی هم دنبال رفع تناقض نبود. اینکه می فرمایید "همواره منظور اینه که بعد از طی مسیر چی میشه" رو اصلا باهاش موافق نیستم.
    فکر می کنم همه چیز واضحه و در خاتمه هم با حفظ مواضع برای زحماتتون تشکر می کنم.

9. این کاربر از Iron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

دوستان به نظرم با توجه به توضيحاتي كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز در مورد پاسخ سوال ارائه دادند و اعلام امتيازات ، مباحث مربوط به سوال هفتم همين جا تموم ميشه و ميريم سراغ سوال بعدي مسابقه.

سوال هشتم :

يك تيله شيشه اي را اغشته به مقدار كمي نيتروژن مايع كرده و درون يك محفظه ي در بسته هم دما با دماي اتاق، قرار مي دهيم.

1. چه اتفاقي درون محفظه رخ مي دهد؟نوع واكنش رخ داده چيست؟(گرماگير/گرماده)

2.اگر گاز اكسيژن را به درون محفظه وارد كنيم امكان بروز چه واكنش هايي وجود دارد؟
    درون محفظه سریعا سرد میشود به دلیل اینکه نیتروژن مایع دمای -180 درجه دارد و برای رسیدن به دمای اتاق باید دمای زیادی از محیط بگیره بنابراین این واکنش گرماگیر هستش.
    اما نیتروژن مایع تقریبا 1/600 نیتروژن گاز حجم داره پس اگر ظرف کوچک باشه ممکنه فشار گاز داخل محفظه خیلی زیاد بشه.

11. این کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

درود و ضمن عرض خسته نباشید به همه ی شرکت کنندگان گرامی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به آخرین آپدیت ، بروزرسانی شد.

+

ادامه ی مسابقه در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....

13. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان به نظرم با توجه به توضيحاتي كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز در مورد پاسخ سوال ارائه دادند و اعلام امتيازات ، مباحث مربوط به سوال هفتم همين جا تموم ميشه و ميريم سراغ سوال بعدي مسابقه.

سوال هشتم :

يك تيله شيشه اي را اغشته به مقدار كمي نيتروژن مايع كرده و درون يك محفظه ي در بسته هم دما با دماي اتاق، قرار مي دهيم.

1. چه اتفاقي درون محفظه رخ مي دهد؟نوع واكنش رخ داده چيست؟(گرماگير/گرماده)

2.اگر گاز اكسيژن را به درون محفظه وارد كنيم امكان بروز چه واكنش هايي وجود دارد؟
    1) قسمتی از نیتروژن مایع تبدیل به حالت گازی نیتروژن میشه و قسمتیش مایع باقی میمونه
    چون نیتروژن مایع دماش حدود -200 هست، برای تبدیل به حالت گازی گرما رو باید از محیط بگیره، پس واکنشش گرماگیر هست اما این فرآیند تا زمانی ادامه پیدا میکنه که دمای داخل محفظه با دمای نیتروژن مایع یکی شود و مقدار نیتروژن گاز و مایع ثابت می ماند.
    در قسمت بعدی چون نیتروژن مایع چون گرما را از اتاق جذب کرده، شروع به جوشش میکند و اختلاف دمای اتاق و مایع حدود 225 درجه میشود.

2) جواب این قسمت رو بعدا میدم

15. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جواب سوال هشتم:

نیتروژن مایع، خاصیتی دارد که وقتی تبخیر می شود چند برابر گاز تولید می کند و افزایش حجم پیدا می کند و ضمناً واکنشی گرماگیر است. چون عمل تبخیر گرماگیر است.

زمانیکه وارد فضای دربسته تبخیر شود باعث افزایش تراکم هوا در محفظه میشود و فشار هوا را زیاد می کند . از این رو نباید در فضای در بسته نیتروژن مایع را تبخیر کرد چراکه باعث خفگی می شود. اما اینجا دو حالت وجود دارد:

اگر فشار هوا به محفظه خیلی فشار نیاورد و در واقع محفظه از فشار هوا اشباع نشده باشد:-----> اکسیژن با نیتروژن ترکیب نمی شود و فقط نیتروژن بیشتر از اکسیژن در فضا موجود هستش

اگر فشار هوا به محفظه فشار بیاورد:---> اکسیژن با نیتروژن ترکیب شده و اکسید نیتروژن را پدید می آورد

یعنی بهتر که بخوام بگم: در فشار بالا نیتروژن با اکسیژن ترکیب میشه و اکسید نیتروژن را پدید می آورد

دوتا اصطلاح داریم: (البته من از انگلیسی ترجمه کردم نمیدونم توی فارسی چی بهش میگن)
    نیتروژن معمولی : نیتروژنی که در جو زمین هم وجود داره وبا اکسیژن ترکیب نمی شه
    نیتروژن تبخیر شده: به علت تراکم بالای مولکولهای نیتروژن باعث ایجاد ترکیب میشه

کاربردهای اکسید نیتروژن: پزشکی - صنعتی - کشاورزی و غیره

نکته: اکسید نیتروژن فقط یک ترکیب است و یک واکنش نیست. یعنی با اعمال گرما به اکسید نیتروژن نیتروژن از اکسیژن جدا می شود

نکته2: می تواند اکسید نیتروژن یا دی اکسید نیتروژن یا تترااکسید نیتروژن پدید بیاد

17. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ضمناً اضافه کنم گاز اکسیژن با گار نیتروژن به هیچ عنوان باعث انفجار نخواهد شد. مگر اینکه اکسیژن مایع را نیتروژن مایع واکنش بدیم. که این دیگه از بحث ما جداست و ربطی هم به سوال نداره

19. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •