بله درسته PES از نسخه 2008 به بعد نتونست موفق باشه و در این شکی نیست . من علتش رو سیاستهای اشتباه تیم سازنده بازی میدونم که در این بین نقش کارگردان چند نسخه قبل یعنی جناب SEABASS کامل مشهوده که هر سال میومد و وعده هایی میداد که در عمل می دیدیم اونطور نیست و بازی در طی چند سال سقوط کرد .
اما امسال بعد از 5 سال بازی به کلی از نوع ساخته شده و کارگردان بازی هم که پارسال عوض شد به نظرم خودش رو نشون داد . تا الان که این اطلاعات از بازی اومده و شما تریلر بازی رو ببینیند واقعا متوجه میشید که حتی تریلر بازی کلا یه چیز دیگست و اصلا با تریلر بازی در سالهای قبل قابل مقایسه نیست . میخوام شما تیلر بازی سالهای قبل رو حتما ببینید و با این مقایسه کنید تا متوجه منظورم بشید که این تریلر بعد از چند سال واقعا یک فوتبال واقعی رو نشون میده که از هر لحاظ رو به سمت واقعیت میره .
خوب الان شما تریلر بازی و گیم پلی بازی رو حتما دیدی . آیا به نظر شما خودش رو نشون نداده و واقعا تفاوتی احساس نمیکنید ؟!
در مورد سازندش هم بگم هیچوقت کسی نمیاد بگه ماست من ترشه هر کس باشه میاد و از چیز یکه ساخته و داره تعریف و تمجید میکنه اما در چند سال قبل صحبتهای تیم سازنده برخلاف اونی بود که میدیدیم اما من خودم شخصا به این کارگردان جوون بازی یعنی Kei Matsuda اعتقاد دارم چون دیدم تا اینجا حرفاش رو در عمل در ویدیوهای گیم پلی بازی ثابت کرده و اغراق نکرده .
من اینجا نمیخوام دفاع کنم و چشمم رو به حقیقت ببندم اما اگر واقع بینانه بخوام نگاه کنیم تا اینجا میبینیم این بازی یه چیز دیگست و کاملا متفاوت از سالهای دیگست چیزی که من شخصا فقط با دیدن تریلر بازی بهش پی بردم که امسال شاهد یک بازی متفاوت هستیم . فراموش نکنیم بازی امسال از هیچ عنصری از چند سری قبل استفاده نمیکنه و کلا از نوع ساخته شده و در این ساخت موتور قدرتمند FOX بکار رفته و میبینیم تمام قسمتهای بازی تغییر کرده .