تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 332 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

‪PES 2014 - Brazilian impression from E3 with gameplay behind

دانلود(8 mb) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

پاس تو عمق دادن قلق میخواد بعضی ها مثه اینکه میخوان عین فوتبال 98 پلی استیشن 1 که هر پاس تو عمقی رد بود از دفاع هنوزم اونطوری باشه
    حرف شما کاملا درسته که نباید اونقدر راحت پاس داد اما به نظرم پاس عمقی در بازی اصلا بالانس نیست و خیلی خیلی سخت شده و مداقعان خیلی خیلی خیلی خیلی کم میزارن توپ عبور کنه ، انگار که فقط منتظرن تو پاس عمقی بدی !. والا من که خیلی با پاس در عمق بازی مشکل دارم !
    Last edited by ™...; 23-06-2013 at 14:40.

2. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

وقتی شما بلد نیستی پاس تو عمق بندازی این چه ربطی به سازنده داره من خودم حداقل هشتاد درصد پاس عمق هایی که میندازم درسته تازه هوش مصنوعی بازی درسته که ایرادایی داره ولی اونقدرها هم که شما میگی (جلبک) ضعیف نیست و اگه نسخه های قبلی هم بازی کرده باشی تازه میبینی تو 2013 pes هوش بازیکنا چقدر بهبود پیدا کرده .
    درسته
    پاس تو عمق دادن قلق میخواد بعضی ها مثه اینکه میخوان عین فوتبال 98 پلی استیشن 1 که هر پاس تو عمقی رد بود از دفاع هنوزم اونطوری باشه
    اتفاقا اینطوری واقعی تر هست اگر قرار باشه هر پاس تو عمقی رد بشه که حال نمیده هر کی بازی میکنه دستش همش رو مثلثه

پ.ن : الان که این پستو مینوشتم قبلش داشتم pes بازی میکردم یه پاس تو عمق هوایی دادم اینیستا یه برگردون تر و تمیز زد رفت تو گل

دوستان اصلا ربطی به بلد بودن یا نبودن نداره
    منم بارها تونستم پاس عمق بدم و به گل برسم اما حرفم اینجاس که اون پاس های عمقی که خراب میشه به شکل کاملا غیر طبیعی و مصنوعی دفاع توپ رو پا میندازه یا به هر صورتی اونو میگیره ...
    این موضوع باعث شده که پاسهای عمق رو بسیار غیر طبیعی جلوه بده ...
    ضمنا وقتی فوتبالی که بهترین بازیکناش ( مسی و رونالدو ) نسبت به بقیه بازیکنان هیچ تفاواتی نداره ... چه فایده؟
    شتاب مسی و رونالدو با سایر بازیکنان مشابه هم و تفاوتی وجود نداره ؟ آیا در واقعیت هم اینجوریه...
    زمانی که با مسی با سرعت حرکت میکنی با کندترین بازیکن هم باشی بازم پا با پای هم حرکت میکنن و هیچ تفاوتی وجود نداره
    وقتی با دل خودت نمیتونی برای دفاع خودت شخصی سازی کنی و اونجور که خودت میخواد دفاع رو عقب نگه داری تا عمق نخوری چه فایده؟
    کلا هزاران ایراد دیگه تو بازی وجود داره که هر ساله به جای برطرف کردن معایب و حفظ و تقویت مزایا و خوبیها ، گند میزنن به مورد های خوب و خرابش میکنن ......

وقتی شما بلد نیستی پاس تو عمق بندازی این چه ربطی به سازنده داره من خودم حداقل هشتاد درصد پاس عمق هایی که میندازم درسته تازه هوش مصنوعی بازی درسته که ایرادایی داره ولی اونقدرها هم که شما میگی (جلبک) ضعیف نیست و اگه نسخه های قبلی هم بازی کرده باشی تازه میبینی تو 2013 pes هوش بازیکنا چقدر بهبود پیدا کرده .
    بله درسته PES از نسخه 2008 به بعد نتونست موفق باشه و در این شکی نیست . من علتش رو سیاستهای اشتباه تیم سازنده بازی میدونم که در این بین نقش کارگردان چند نسخه قبل یعنی جناب SEABASS کامل مشهوده که هر سال میومد و وعده هایی میداد که در عمل می دیدیم اونطور نیست و بازی در طی چند سال سقوط کرد .

اما امسال بعد از 5 سال بازی به کلی از نوع ساخته شده و کارگردان بازی هم که پارسال عوض شد به نظرم خودش رو نشون داد . تا الان که این اطلاعات از بازی اومده و شما تریلر بازی رو ببینیند واقعا متوجه میشید که حتی تریلر بازی کلا یه چیز دیگست و اصلا با تریلر بازی در سالهای قبل قابل مقایسه نیست . میخوام شما تیلر بازی سالهای قبل رو حتما ببینید و با این مقایسه کنید تا متوجه منظورم بشید که این تریلر بعد از چند سال واقعا یک فوتبال واقعی رو نشون میده که از هر لحاظ رو به سمت واقعیت میره .

خوب الان شما تریلر بازی و گیم پلی بازی رو حتما دیدی . آیا به نظر شما خودش رو نشون نداده و واقعا تفاوتی احساس نمیکنید ؟!

در مورد سازندش هم بگم هیچوقت کسی نمیاد بگه ماست من ترشه هر کس باشه میاد و از چیز یکه ساخته و داره تعریف و تمجید میکنه اما در چند سال قبل صحبتهای تیم سازنده برخلاف اونی بود که میدیدیم اما من خودم شخصا به این کارگردان جوون بازی یعنی Kei Matsuda اعتقاد دارم چون دیدم تا اینجا حرفاش رو در عمل در ویدیوهای گیم پلی بازی ثابت کرده و اغراق نکرده .

من اینجا نمیخوام دفاع کنم و چشمم رو به حقیقت ببندم اما اگر واقع بینانه بخوام نگاه کنیم تا اینجا میبینیم این بازی یه چیز دیگست و کاملا متفاوت از سالهای دیگست چیزی که من شخصا فقط با دیدن تریلر بازی بهش پی بردم که امسال شاهد یک بازی متفاوت هستیم . فراموش نکنیم بازی امسال از هیچ عنصری از چند سری قبل استفاده نمیکنه و کلا از نوع ساخته شده و در این ساخت موتور قدرتمند FOX بکار رفته و میبینیم تمام قسمتهای بازی تغییر کرده .

والا من خودم pes باز هستم و یکبارم فیفا بازی نکردم . چون باهاش حال نمیکنم .. پس قصد تخریب رو ندارم ... از این تریلرها هم چیزی برداشت نکردم و چیزای خوبی ندیدم ....
    گرافیک که به دید من عروسکی بود ....
    حالا استایل بازیکنان خوب باشه و موارد بالا توش رعایت نشه فایده ای نداره ...
    گیم پلی بازی باید طوری باشه که آدم با یک ماه بازی کردنتش زده نشه .... 2013 رو که زیاد نتونستم بازی کنم ... رو اعصاب بود ....

در مورد 2014 هم نظر قطعی نمیدم ، فقط امیدوارم که خوب از اب در بیاد و دوباره هوادارن قدیمی pes رو جذب کنه .....
    فقط حرفم رو این بود که گول این چرب زبانی های سازنده رو نخورید !!!

4. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از این تریلرها هم چیزی برداشت نکردم و چیزای خوبی ندیدم ....
    گرافیک که به دید من عروسکی بود ....
    در این مورد که شما واقعا چیزی ندیدین در تریلر و ویدوهای گیم پلی بازی که دیگه من حرفی ندارم !

در مورد گرافیک عروسکی شما ویدیوی پست قبلی من رو اگر نگاه کنین متوجه میشین که اینطور نیست . اینم بگم در تاپیکهای خارجی کسی در این مورد مانور نمیده که گرافیک عروسکیه چرا وقتی چندتا عکس اول بازی اومد یه حرفایی زدن و گفتن عروسکیه اما از گیم پلی چیزی نگفتن که عروسکیه و اونایی هم که بازی کردن ادر این مورد هیچ حرفی نزدن .

هوش مصنوعی در pes 2013 در حد جلبک بوده و هست

.
    .
    .
    .
    .
    در مورد پاس عمق منم مشکل دارم و معتقدم اصلا در این مورد بالانس نیست و عملا بی کاربرده !
    Last edited by ™...; 23-06-2013 at 14:54.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اگه یکی از دوستان این صفحه رو ترجمه کنه ممنون میشم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

انقدر این دوربین تکون میخورد هیچی معلوم نبود فقط تنها چیزی که نظرمو جلب کرد واکنش دروازه بان به گل بود اگه دقت کنید شیرجه ای که زد طبیعی بود تا حالا تو پی اس ندیده بودم دروازه بان به این قشنگی شیرجه بزنه و پاسکاریا هم واقعا عالی کار شده .

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

وقتی با دل خودت نمیتونی برای دفاع خودت شخصی سازی کنی و اونجور که خودت میخواد دفاع رو عقب نگه داری تا عمق نخوری چه فایده؟
    اینو راست میگه
    هر کاری میکنی پاس تو عمق رد نشه باز رد میشه تو تنظیمات دفاع رو تا ته ته میبرم اخر باز سوپر استار بازی میکنی دفاع میاد جلو پاس تو عمق و گل میخوری به راحتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینو راست میگه
    هر کاری میکنی پاس تو عمق رد نشه باز رد میشه تو تنظیمات دفاع رو تا ته ته میبرم اخر باز سوپر استار بازی میکنی دفاع میاد جلو پاس تو عمق و گل میخوری به راحتی
    منم قبلا این مشکل رو داشتم ولی از وقتی که موارد زیر رو انجام دادم مشکلم حل شد :

1- دفاع رو پنج نفره کردم و تا جای ممکن عقب بردم .

2- تعداد هافبک ها رو دو نفر گزاشتم

3- سه مهاجم

یعنی سیستم 5-2-3 بااین کار دیگه از دفاع من نمیتونن رد شن البته به تبحر شما و اورال بازیکنا هم بستگی داره

10. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

12. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

تصویر سمت راست درسته و مربوط هست به FIFA نسل بعد که فقط برای XBOX ONE و PS4 منشتر میشه .
    تصویر سمت چپ جعلی و ساختگی هستش و چند ماه پیش هم تو تاپیکهای خارجی بود . اینم بگم PES فقط بر روی PC -PS3-XBOX360 منتظر میشه و امسال PES برای کنسولهای PS4 و XBOX ONE منشتر نمیشه
    Last edited by ™...; 23-06-2013 at 16:03.

14. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

تو این عکس مسی که با موتور ignite پردازش شده به خاطر مصنوعی بودنش مشخصه که رایانه ایه مثلا انگشتهای دستش تابلو یامثلا گوشش یا حتی صورتش ولی رونالدو اصلا معلوم نیست که رایانه ای هستش به نظرم انگار عکس خود رونالدو رو گذاشتن الان دلیلی نیست که ثابت کنه که عکس رونالدو با fox engine پردازش شده

همینجور اون عکسی که دو صفحه قبل از ورزشگاه الیانز ارنا بود که با واقعیت مقایسه شده بود دلیلی نبود که اثبات کنه که اون ورزشگاهی که با fox engine ساخته شده عکس نبوده وتوسط fox engine پردازش شده

در کل منظورم اینه هم این عکس رونالدو وهم استادیوم الینزارنا واقعی اند وبرای بازی نیست.
    Last edited by Karistias; 23-06-2013 at 22:26.

16. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •