داداش mjroh فوش ندادم بخدامنظور البرز جان GTA V بود !
داداش mjroh فوش ندادم بخدامنظور البرز جان GTA V بود !
آها پس اشتباه از من بوده ..شرمنده .
+
دررابطه با بحث ها هم بگم که به نظر من تو هر تاپیکی باید بحث کرد ، تاپیک فقط جای خبر گزاشتن و تعریف از گیم نیست ...دیگه نظرات گاهی متفاوت میشه مثلا تو GTA V من طرف البرزم ولی اینجا نه ...که خب طبیعی هستش ....بازم اگه اعتراضی هست بابت بحثا بگین که ادامه ندیم .
موفق باشید .![]()
پستاتون دیگه خیلی طولانی شد حوصله نداشتم بخونم،breaking bad هم تموم شد زد روح و روانمون رو تحت تاثیر قرار داد دیگه اصلا حس بحث کردن نیست :|
+
دوستان کاری نکنید این بحث هم شبیه اون بحث کذایی تو تاپیک بتلفیلد 4 بشه :|![]()
Last edited by Leon-117; 30-09-2013 at 21:52.
کدوم بحث؟دوستان کاری نکنید این بحث هم شبیه اون بحث کذایی تو تاپیک بتلفیلد 4 بشه :|![]()
نه نمیشه نگران نباش .....، حالا به نظرم بمونه برا انتشار هر دو بازی بهتره ...
حمید جان در مورد قسمت فرنگی پستت فقط میتونم بگم: .... (یه فحش خارجی بزار جای نقطه چین،ازون خوباشا)
این دلایل لَگَنی که آوردی هیچ ربطی به فروش بالا نداره و همش تخیلات ذهنته و از هیتر بودنت سرچشمه میگیره
بحث کردن باهات نتیجه ای نداره
همون میشینیم تا زمان انتشار ببینم ماستِ کی کَره ی بیشتری میده!![]()
اقا من اعتراض دارم
اصلا یعنی چی اسم این گوست خدا بیامرز رو ورداشتن گذاشتن روی یه سگ!
این واقعا توهین آمیزه .آخه آدم اسم یه شهید رو میذاره روی سگ.
نکنه میخوان بگن به تناسخ اعتقاد دارن که روح گوست در یک سگ حلول کرده
محتوای مخفی: !
Last edited by Bobby Sands; 01-10-2013 at 12:02.
اسمه سگه رایلی ـه و خیلیا هنو نمیدونن اسم گوست چی بوده(سیمون رایلی)
این سگه کار سه تا سربازو باهم انجام میده و سگ نگهبان گله نیست که...خیلی هم با ارزشه...![]()
این قسمت رو خیلی باحال اومدی 1ساعت خندیدم![]()
Mark Rubin: بازی Ghosts به هیچ وجه نمایانگر "زندگی واقعی نظامی" نیست!
ایشان افزودند: تفاوت ساخت بین فیلمی سرگرم کننده و یک رئالیسم نظامی بسیار واضح است،در عین حال ما قدردان و سپاسگذار آنچه هستیم که سربازان جنگی انجام داده اند.
ما در تلاش هستیم با استفاده از قابلیت ها و تجربه ی بالایی که از آن بهره مندیم یک تجربه ی سینماتیک ارایه دهیم.
خیلی از چیزهایی که در بازی خواهید دید توسط افرادی انجام شده است(موشن کپچر)،ولی شما شاید نتوانید برای آنها معادل یا نمونه ای پیدا کنید(در دنیای واقعی)،ما فقط در تلاش هستیم یک تجربه ی سرگرم کننده ارایه دهیم.
پ.ن: زنده باد IW،فقط تجربه ی فان و سرگرمی میخوایم ولاغیر...
تریلری ازمد جدید بازی که برگرفته از سری بازی های Battlefield هست :
Last edited by mjorh; 03-10-2013 at 23:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)