خب شما بگو چیکار کنم که لپ تاپی که قراره بخرم جوری از آب درنیاد که بره گارانتی و بخواد باز شه؟من از همین میترسم و بیزارم
خب شما بگو چیکار کنم که لپ تاپی که قراره بخرم جوری از آب درنیاد که بره گارانتی و بخواد باز شه؟من از همین میترسم و بیزارم
واقعا حیف سری 7000 که مشکل دار شد برات !
یکی از مدل هایی که عاشق دیزاینش و انحناهای زیباش بودم ! خودت میدونی وقتی بازش میکردی از بغل چقدر زیبا بود !
خلاصه بگو چی می خوای نمی تونم پست های قبلی رو بخونم درسم دارم !
Last edited by Persian-swag; 05-06-2013 at 14:17.
سونی رو جا گذاشتی.اپل خب ظاهرا سخت افزارش نسبت به قیمتش خیلی ضعیفه
من k56 میخوام .به اندازه کافی تحقیق کردم به این گزینه رسیدم اما خب همش ازین میترسم که لپ تاپ خراب شه و بره گارانتی توشو باز کنن و قطعات رو کش برن و...
اسوس خیلی خوبه تو جهان رتبه چهارم رو داره
من میخام یجا جواب بدم امیدوارم بتونم.ببینید اولا فروش ملاک بهترین بودن نیست.مثلا چرا اپل تو دنیا اول نیست یا اینکه خیلی هامون تفاهم داریم سونی خیلی لپتاپ های خوبی داره ولی فروشش انچنان بالا نیست.یا تو ایران دقیق نمیدونم ولی احتمالا دل تو فروش رتبه اول رو داره ایا این باعث میشه دل بهترین مارک موجود تو ایران باشه مطمئنا نه.پس فروش ملاک بهترین بودن نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما خیلی رو hp تعصب دارین که چیز بدی نیست.دوست عزیز چند صفحه قبل هم گفتم .تجربه شاید 5-6 ساله خودم و دوستام که تو بازار لپ تاپ هستن واقعا از اچ پی راضی نیستیم.دلیلشم خرابی زیاد.کیفیت مانیتور پایین.ووو...من شاهد بودم لپتاپی که 2 سال پیرتر"تکنلوژی و پیشرفت رو تو این دوسال فرض کنین" از یه اچ پی بود کیفیت صفحه نمایش خیلی بهتری از اچ پی داشت.اگه یادم باشه یکی از لپتاپهای روز اول خراب شد 4520 بود.در مورد دیزاین که سلیقه ای ولی اونقد از اچ پی زده شدم اصلا تو ویترین که میبینم بیخیالش میشم.اصلا نگاهشم نمیکنم.واسه همین در مورد جدیدا هیچ اظهار نظری نمیکنم.یه چیزه دیگه بگم شما خیلی خوب در مورد قطعات و سخت افزار حرف میزنین ولی اگه 4520 یه بار گرفته باشی دستت اصلا قیافه و وزنش بهم نمیخورن.فقط واسه مثال گفتم..بازم میگم این بین شاید استثناتی باشه.منم نمیگم یه برند کلا به خاطر اینکه چند بارخرابیش رو تجربه کردیم اون برند رو ببریم زیر سوال.ولی مثل دل اونقدر اشکال داره که دیگه اصلا بیخیالش شیم بهتره.یه چیز دیگه دوستم یه مثال خوب زد میگفت حتی تو نصب ویندوز روی لپتاپهای که سخت افزارشون دقیقا یکیه ولی برند فرق میکنه، ممکنه 1 ساعت فرق کنه مدت زمان نصب ویندوز ."میدونم حتما میاین میگین خب نرم افزار ریکاوری هر لپتاپ فرق میکنه که اینها اصلا کلا بیخیال ویندوز اریجنالن و خودشون با یه برنامه ای بکاپ میگرن مشتری خواست با ریکاوری که واسه همه لپتاپ از همون استفاده میشه ویندوز نصب میشه.مثلا میگفت سونی ها خیلی تیزن.دل رو کلا بیخیال.ایسوس.سامسونگ هم خوب میدونست.شاید این خودش یه ملاک باشه تو انتخاب لپتاپ.همه اینا رو گفتم که بگم خیلی ملاک هست تو انتخاب لپتاپ.خب واسه چی اینجاییم.فکر کنم بهترین لپتاپی که اینجا انتخاب کردیم k56c باشه نه اچ پی نه دل نه ...
در مورد k56c.دوست عزیز بازم میگم من یه مدل دیگه از سری کا رو کنار k46c گذاشته بودم باور کن کیفیت ساخت 46 نگم نزدیک به اپل بود دروغ گفتم.قطعات اونقد کیپ کنار هم بودن هر کاری کردم با فشار دادن اینور اونرش یه صدای عجیب و غریب ازش دربیارم نشد.اینو گفتم بدونید تا کجاها من تست میکنم.
اینم دو تا عکس راستیه z500 سمت چپی46 .خیلیها اعتقاد دارن ذی500 لپتاپ خوبیه که من اعتقاد ندارم ولی وقت شد فقط با هم از این دوتا عکس بگیرم.فقط به کلیدها دقت کنین کافیه کیفیت رو حس کنین.بدنه المینیموی هم که هیچ.شاید از این عکس ها نشه فهمید ولی من که دیدم بهتون میگم بهترین گزینه تو این رنج قیمت k46c هستش.
نگاه کنید لنوو چیش رو داره تبلیغ میکنه ایسوس چی رو.ایسوس بدنه المینیوم و ... لنوو وب کم اچ دی اسپیکر فلان...همین بلا تو ماشین هم سرمون میاد یه موقع تو کاتالوگ پراید دیدم با افتخار نوشته ساعت دیجیتال.زورا بر روی در ها.قالپاق...نه اینکه بگه هست با افتخار داشت تبلیغ میکرد.
![]()
Last edited by vb.mohsen; 05-06-2013 at 01:33.
در ضمن امیدوارم یکی پیدا بشه گزینه بهتری داشته باشه اومدیم یه لپتاپ خوب انتخاب کنیم هدف من فقط همینه.خوشحال میشم در این مورد از یکی کم بیارم.
من بخاطر سایز صفحه نمایش k56 میخرم...وگرنه کا46 عالیه.بخصوص وزن کمترش .تازه اگه هارد hdd رو ورداریم یه ssd بندازیم میشه zenbookالبته با گرافیک قوی
Last edited by 3aman021; 05-06-2013 at 11:42.
اقا منم ميخوام بخرم هرچي كه بهترين بود انتخاب كردي قربون دستت به منم ذگو چون اينجا زياد گفتن
من فن هیچ برندی نیستم اما از برند خوب استفاده می کنم و پیشنهاد میدم اچ پی هم یکی از اوناست .
فروش تو بازار آزاد = برتری تو همه شاخصه های مورد ارزیابی .
ایران نیست که در انحصار باشه پس وقتی فروش زیاده یعنی بهتره چون مردم حق انتخاب داشتن ولی باز اینو انتخاب کردن !
این چیزایی هم که شما میگین در مورد اچ پی اشتباهه و موردیه اونم تو ایران وگرنه چنین جیزی نیست !
شما dv6 7000 داشتی با اون کیفیت و زیباییش برات بد دراومده اما همین میلیون ها آدم دیگه دارن وبدی ازش ندیدن ! پس بازم موردیه مال شما !
همین سری probook مثل 4520 و 4530 فکر نمی کنم کسی توش شک داشته باشه که چیه ! همین جاهم از دوستان خیلی ها دارن ! می تونید سرچ کنید !
در کل من خلاصه حرفم اینه با یک مورد نمیشه برند رو برد زیر سوال سعی کنید از جای مطمئن و خوب بخرید تو ایران این مهم تراز نو ع برنده !
تمام !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)