مخلصم ..خوبين؟ من تصميم قطعيو واسه k750 كرفته بودم اما يكي كفت كيفيت موزيك w810 بيشتره..من اكه بخام k750 بخرم بعد واسش هدفون w810 بخرم با رم 512 قيمتش ميشه اندازه w810..به نظرتون من كدومو بخرم؟كيفيت دوربيناشون فرق داره؟بد توي دو راهي موندم..
مخلصم ..خوبين؟ من تصميم قطعيو واسه k750 كرفته بودم اما يكي كفت كيفيت موزيك w810 بيشتره..من اكه بخام k750 بخرم بعد واسش هدفون w810 بخرم با رم 512 قيمتش ميشه اندازه w810..به نظرتون من كدومو بخرم؟كيفيت دوربيناشون فرق داره؟بد توي دو راهي موندم..
نوشته شده توسط boys_won
اتفاقا اونم 7710 بود!
انگار شانسيه!![]()
مرسي از برنامه هات
ولي اون وبكم ه لينكش خراب بود![]()
اگه ميشه خودت آپلود كن![]()
Last edited by R@R#M@N; 21-08-2006 at 20:51.
![]()
نوشته شده توسط boys_won
مگه گوشیهای سونی این برنامه رو خودشون ندارن ؟؟؟
ریموت کنترلر
من چند تا مشکل دارم اونم اینه که ::
1) فایلهاى Pdf رو کامپیوترم اجرا نمیشه
2) اون دیکشنری که زحمت کشیدین گزاشتین کار نکرد ( من فایل رو توی قسمت Other کپی کردم ولی اونو باز نمیکنه فقط میشه اونو سند کرد )
چی کار کنم ؟؟؟؟؟
سلام منم اخرش خودمو راضي كردم رفتم w810 خريدم ولي اصلا راضي نيستمچون حجم يا بلندي صداش از كا750 برادرم كمتره البته كيفيت صداي گوشي من بهتره اما برامن حجم صدا هم خيلي مهمه مي خواستم بدونم ممكنه گوشي من ايراد داشته باشه(از دوتا تعمير كارم سوال كردم كفتن ايرادي نداره) اگر براي من خراب نيست مي خوام بدونم ميشه كاري كرد كه w810حجم صدايش بيشتر بشه (از حد اكثر قدرت اسپيكر استفاده كنه) ديشب خريدم اما اگه اينجوري باشه سريع مي فروشمش.
راستي اگه ميشه يه برانامه برايه افزايش صداي ا هنك معرفي ميكنيد
نوشته شده توسط alirafaat
دقيقا" درست ميگه
كاري كه من كردم
بدون گارانتي گرفتم
چون ميگن سيناتل گارانتيش ميكنه ولي در عمل عمرا" واست كاري انجام ندن ( من 3 تا از فاميل هام تو علائدين هستند )
گارانتي يه پول 7-8 تومني ازت بيشتر ميگيرن وگرنه اگه بدون گارانتي بخري با گارانتي دار هيچ فرقي نداره
فقط يه چند تا تست موقع خريدن بكن اگه درست بود بدونه گارانتي ور دار
نه عزيز k750 سيستمش quick share ولي w810 سيستمش walkmaneنوشته شده توسط pipo_inzaghi
اين دو تا زمين تا زير زمين با هم فرق ميكنند
همون w810 رو بگير چون واسه mp3 ساخته شده
در مورده Pdf هم acrobat reader داري ؟نوشته شده توسط seyed1370
اون ديكشنري رو با برنامه فون اكسپلورر بريز تو گوشي يعني با اون نرم افزار نصب كن تو گوشيت نه با كپي كردن تو گوشيت
ببين دوسته عزيز اگه بلندي صدا واست مهمه برو يه k700 بگير صداش همه اين گوشيها رو ميخوره !!!!!!!!! ولي چه فايدهنوشته شده توسط ali_pari
شما هيچ وقت w810 رو با k750 مقايسه نكن صداش كمتره توش شك نكن اصلا" سري كا تو بلندي صدا معروفن ولي سري w يه چيزه ديگست
كلاس w810 رو الان هيچ گوشي تو اين رنج نداره شك نكن
نوشته شده توسط R@R#M@N
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)