با جوکر که اصلا نمیشه مقایسه کرد . چون اونجوری که جوکر ضد قهرمان بود و بتمن قهرمان بود اینجا کاظمی رو اگه بشه ضدقهرمان دونست باید یه شخصیت مقابلش هم باشه که فکر نمیکنم اون سرگرده خیلی قهرمان باشه واسه خودش .
با جوکر که اصلا نمیشه مقایسه کرد . چون اونجوری که جوکر ضد قهرمان بود و بتمن قهرمان بود اینجا کاظمی رو اگه بشه ضدقهرمان دونست باید یه شخصیت مقابلش هم باشه که فکر نمیکنم اون سرگرده خیلی قهرمان باشه واسه خودش .
البته من به شخصه از کسایی که تو فیلم های جنایی برای قدرت خودشون نه بدبخت کردن مردم میخوان خرابکاری کنن همیشه خوشم میومد ! مثلا همین کاظمی که البته بد جور خوشم میاد ازش حتی اگه خیلی بد باشه
البته از کسایی که میخوان از افراد خاصی انتقام بگیرن هم خوشم میاد یه چیز تو مایه های ::: زودیاک ::: البته زودیاک تو کاره انتقام نبود اما آدم های خاصی رو می کشت
بعضی وقتا هم خوده سوپر من ها خوبن مثلا من از تونی استارک خیلی خوشم میاد. کلا ادم جالبی به نظر میاد ×
به شخصه از جوکر خوشم نمیود
از فیلم های خانوادگی و خاله زنک بازی هم خوشم نمیاد البته بعضی وقتا جالب میشه اما در کل زیاد خوشم نمیاد
شخصیت های مرموز و پشت پرده همیشه بیشتی محبوبیت رو داره برای من
این خلاصه 5 قسمت اول که ما درخواست کرده بودیم چی شد.....
یه بنده خدایی زحمتشو بکشه......
پیشاپیش![]()
سایت شبکه 3 هر قسمت به 4 بخش 20 مگی تقسیم کرده که اگه امکانش بود برات میتونی دانلود کنی.
کلی بگم یا ریز ریز ؟
کلی اگه بخوام بگم اینه که کاظمی تو زندان بود پلیس هم سره کاره خودش بعد پلیسا به یه پرونده خوردن که شرکت هرمی بود بعد لپ تاپ رئیس اصلی شرکت رو که فرار کرده بود لندن رو -- کردن عکس های شخصیش رو دیدن که بینشون هم کاظمی بود و اینجاست که جریان جالب میشه که چه ارتباطی دارن با هم
(((( این وسط هم یه کرم جدید اومده بازار به اسم کرم حلزون که هر کی خریده راضی بوده ))))
تو این گیر و دار هم کاظمی می خواد از زندان فرار کنه که به وسیله یه سری نوچه که تو زندان پیدا می کنه خیلی پیشرفت کرده و الان هم از آشغال خونه و انباری زندان یه کیس برای خودش بسته و ویندوز هم ریخته
و داستان در حال ادامه پیدا کردنه اینکه کاظمی با اون کیس میخواد چی کار کنه و ارتباط کاظمی با اون گروه چی بود باید تو قسمت های بعدی باید ببینیم
یه سرچ تو گوگل بکنید پیدا میکنید ...
باید خلاصه 1 تا 4 که جمعه ی گذشته پخش شده و قسمت 5 رو دانلود کنید![]()
قسمت 5 رو ندیدم متاسفانه
لطف کنید و خلاصه رو اسپویلر کنید ببینم جریان چی بوده
منم دو قسمت اول سریالو ندیدم
ماجرای اون میله چیه که هربار شلوغ میشه کاظمی یه طرفشو باز میکنه میره تو؟ ( همون که میرسه انبار کامپیوتر)
چجوری یه طرفشو باز کردن؟
این کاظمی به نوچه اش میگه هر روز برو با یه بابایی دعوا راه بندازه . بعد سریع از فرصت استفاده میکنه و با سوهان اون میله هه رو این قدر میبره که کنده بشه . از پشت اون میله یه راهی هست که میره به سمت در پشتی انبار .
این آدمای کاظمی کین بیرون زندان این همه واسه این و اون پول حواله میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)