یادم نیست کجا خونده بوده ولی یکی از قابلیت های این cpu ها همین فیلم برداری 60 فریم هست
ولی بعضی ها رو سی پی یو قفل هستن و فقط شرکت ها این قابلیت انلاک کنن تا بشه سمت کاربر هم استفاده بشه
یادم نیست کجا خونده بوده ولی یکی از قابلیت های این cpu ها همین فیلم برداری 60 فریم هست
ولی بعضی ها رو سی پی یو قفل هستن و فقط شرکت ها این قابلیت انلاک کنن تا بشه سمت کاربر هم استفاده بشه
در این مورد با شما موافقم(البته طراحی این خیلی بهتر از S3 هست. S3 ظاهر نامتقارن و افتضاحی داره و علت فروش بالای اون به نظرم چیزی نبود به جز موفقیت S2 وشاید سامسونگ فکر کرده مردم عاشق این طراحی مزخرف شدن که دارن میخرن این گوشی رو)
البته خدا رو شکر که اینجوری نشده طراحیش
بابت معرفی ممنون
اما اینا جفتشون هم S4 هستند که یه نات2 وسطــــــــشونه
الان رفتم gsmarena دیدم 360 درجه اس4 رو گذاشته
رفتم تو صفحش دیدم این اومد
دیگه این رو چرا فیلتژ کردن
عکس العمل ثانویه من
![]()
باتری تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی وب برازینگ و ویدئو پلی بک ، از رقبای فعلیش بهتر عمل کرده . البته این نسخه اسنپدراگون 600 هست و نسخه Exynous باتری لایف بهتری داره
نوشته گفته که Snapdragon میگه که S IV میتونه با 60فرم ضبط کنه ولی نسخه پروتوتایپی که دست ماست نمیتونه این کارو بکنه
میگه شاید توی یک آپدیت یا نسخه نهایی شاهد این نرخ فیلم برداری باشم
ولی این اپل لیفون 5 عجب چیزیه با اینکه باتزیش فقط 1440 mAh Li-Ion بود بازم هم اندازه اس4 بود توی videoplayback
![]()
اختلاف فاحش صفحه نمایش رو درنظر نگرفتید. ۵ اینچ ۱۰۸۰پی خوب مصرف خیلی بالاتری از صفحه آیفون داره. هر چند با وجود باطری ۱۴۴۰ میلی آمپری ٬ باز هم این نتایج بهینه بودن فوق العاده مصرف باطری آیفون رو نشون میدن.
I os ه ها!![]()
تراوشات یک ذهن در حال iOS-ized شدن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)