اینا همه واسه خنده و ایناس ....
زیاد به این چیزا توجه نکن .... همین که به فرض مثال کلمات رو هی اشتباه میگن واسه اینه که بیننده رو بخندونن ....
من که از سریال خیلی راضیمبهترین سریال امسال میشه
![]()
اینا همه واسه خنده و ایناس ....
زیاد به این چیزا توجه نکن .... همین که به فرض مثال کلمات رو هی اشتباه میگن واسه اینه که بیننده رو بخندونن ....
من که از سریال خیلی راضیمبهترین سریال امسال میشه
![]()
این قسمت سر سفره شام تو اخرین لحظه که علیرضا خمسه گفت نقییی ناراحته عالی بود)))
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
منم امسال فقط همین سریال رو میبینم با کلاه قرمزی رو![]()
قصه جالبی نداره سریال پایتخت2 ، ولی تیکه هاش با مزست![]()
بله اون که صد البته . چیزی نیست که بخواد خیلی بازی باحال علیرضا خمسه رو زیر سوال ببره ولی در کل پنجعلی پایتخت یک به نظرم بهتر بود.
ولی این حرف زدن ارسطو معرکه س: مخصوصا کتابی حرف زدنش : ایا گرفتن زودپز کار بدیست؟یا ایا ریختن زباله در جنگل کار خوبیست؟
![]()
دیشب موقع پیام بازرگانی کفری شدم از سریال و میخواستم برم بخوابم، اتفاقی زدم شبکه تماشا دیدم تیتزاژ "پهلوانان نمی میرند" رو داره میده، دیدم قسمت اولشه!کلی ذوق کردم
و بیخیال پایتخت شدم! کلی هم تجدید خاطره شد با یکی از بهترین کارای فتحی (اگه نگم بهترینشون).
.
.
من خودم قسمت اول پایتخت رو دیدم امیدوار شدم به سریال! ولی متاسفانه قسمت به قسمت افت کرده... البته چیزی که من میگم سلیقه ایه و شاید خیلی از دوستان نظرشون عکس و مقابل نظر من باشه ... (با احترام به نظرشون) فکر می کنم در مقابل سری اول پایتخت که اتفاقا قبل عید از یکی از این کانال های تکراری پخش کن! پخش میشد، کیفیت به مراتب پایینتری داره... حداقل تو این ده قسمتی (؟) که پخش شده...
متاسفانه تو هر قسمت ما شاهد دقایق زیادی موزیک ویدئو هستیم...! موسیقی با دقایقی از چادر زنی... موسیقی به همراه صحنه رسیدن کامیون به خانه سالمندان! موسیقی روی تصاویر حرکت کامیون (تو همین قسمت دیشب) در راه رسیدن به خونه شعله! (که فکر کنم دیگه زاویه ای نمونده باشه که دوربین از کامیون و گنبد گلدسته تصویر ضبط نکرده باشه!!)؛ موسیقی به همراه رقصیدن! و الی... خوب کارگردان، من اگه میخواستم موزیک ویدئو ببینم که دیگه سریال نگاه نمی کردم!
یا تو دو قسمت آدم حس میکرد سریال سفارشیه! مثلا قضیه شرکت در مسابقه تلفنی یا نامه به ریاست جمهوری. گفتن اینها برای چیه مثلا؟
.
حتی ماجراهای سری اولش هم به نوعی تکرار شده تو سری دومش... مثلا گیر کردن زنه نقی در خانه و گیر کردن نقی و ارسطو پنجعلی در رستوران. صحنه تست عینک در این سری و صحنه بازجویی پلیس در پایتخت 1. عاشق شدن ارسطو در کامیون! و...
.
طنزش هم افت کرده... الان همش طنز کلامی رو ما میبینیم که اون هم مقداریش به واسطه پیش زمینه منه بیننده از شخصیت ها در پایتخت یک هست... موسیقی متنش هم که یه سری ملودی تکراری و ایضا گوش خراشه (یکی از آهنگ ها شبیه زنگ ها موبایل های بچه هاست!!) + و کماکان روند رو به عجیبتر شدن تصویربرداریش! چند قسمت پیش جایی که داشتند برای چادر زدن بار ها رو از بالا کامیون پرت می کردن، ارسطو دوربین به همراه زیرانداز رو با هم انداخت پایین، دوبین هم داشت ضبط میکرد... چهره من تو همون لحظه =
+
یکی از دوستام چند روز پیش حرف جالبی زد... گفت تو قسمتی که ماشین جدا میشه و پنجعلی تو ماشین مونده بود، ارسطو و نقی تایم زیادی از قسمت اون شبش دنبال ماشین بودن تا برسن به ماشین... در صورتی که سه سوت هم نشد که ارسطو با کامیون دنده عقب برگشت تا نزاره ماشین بره تو دره!! (البته اون دقایق استرس خیلی خوبی به بیننده داد)
.
بخش بولد شده: گویا طراح قصه و سرپرست نویسنده ها خود محسن طنابنده (نقی) هستش، طبیعتا متن اونه. + منم زیاد خوشم نیومد امیر جان... نه بابت اینکه مثلا چون طرف شهرستانیه یا شمالیه نباید یه حرکت زشت رو داشته باشه؛ به شخصه خوشم نیومد چون ضبط همچین پلان هایی نه خنده داره نه در روند قصه و شخصیت پردازی تاثیر گزاره... و الا چند جا هم تهرانی ها رو بی فرهنگ و عصبی و فخر فروش نشون داد که این دلیل نمیشه مثلا بگیم همه ساکنین تهران این شکلین.
.
نهایتا امیدوارم قسمت های آتی بهتر بشه و با خاطره ای خوش پایتخت 2 هم تموم بشه! راستی چرا اسم سریال رو باز پایتخت گذاشتن؟... نصف فیلمبرداری ها که تو شمال و جاده و احتمالا تو قشم بوده... هدف داستان هم بردن گنبد از شمال به جنوبه!
پرحرفی کردم... شرمنده
یاعلی
مــــوافقم منم
آره به نظرم انتقاد بد نیستا ولی ما که کل شبانه روزو داریم انتقاد میکنیم و انتقاد میشیم خوبه که حداقل تو این سریالا
فقط بخندیم و انتقاد نکنیم
من هیچکدوم از برنامه ها و سریالهای TV رو نمی بینم بجز پایتخت اونم چون واقعا روحیه آدمو عوض میکنه ...![]()
مطمئن باش هیچ چیز رو از دست ندادی!
آقا عید تموم شده ولی اینا هنوز تهران هستند - کی دیگه میخوان برن قشم![]()
من هنوز یه موضوع رو نفهمدم .. این گنبد و گلدسته برای چی هستش ؟؟ برای یه امامزاده هستش یا برای شوهر این پیر زنه ؟؟ اخه مگه قبر یه فرد معمولی یا حتی شهید گنبد و گلدسته می خواد ؟؟آقا عید تموم شده ولی اینا هنوز تهران هستند - کی دیگه میخوان برن قشم![]()
بعدش هم اگه برای هی امامزاده باشه که توی قشک امامزاده وجود نداره ؟؟ تا جایی که می دونم و شنیدم اکثر جمعیت اونجا برادران سنی هستند !
بعدشم چه جوری این قراره به قشم برسه .. یه شما تا تهرانش 10 روز طول کشید .. تا قشم بیش از یک روز کامل راه مونده هنوز !!
فکر کنم واسه مسجد نذر کردن. شوهر پیرزنی که نذر کرده بود، شوهر توی قشم توی نیرو دریایی کار میکرد /*/اینطوری که پیش میره ماجرای قشم و نصب گنبد رو باید تو یه قسمت جمعش کنن
Last edited by hamed29; 01-04-2013 at 15:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)