تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 31 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 307

نام تاپيک: سریال پایتخت 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سریال خیلی خوب کار شده ولی به نظرم بعضی صحنه ها علیرضا خمسه از تیپ پیرمرد خارج میشه. مثلا وقتایی که از کامیون پیاده میشه اگه دقت کرده باشین از همون بالا میپره پایین. در حالی که یکی از مشکلاتی که داره پا دردشه.
    اینا همه واسه خنده و ایناس ....
    زیاد به این چیزا توجه نکن .... همین که به فرض مثال کلمات رو هی اشتباه میگن واسه اینه که بیننده رو بخندونن ....

من که از سریال خیلی راضیم بهترین سریال امسال میشه

2. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

این قسمت سر سفره شام تو اخرین لحظه که علیرضا خمسه گفت نقییی ناراحته عالی بود)))

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

4. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

منم امسال فقط همین سریال رو میبینم با کلاه قرمزی رو

قصه جالبی نداره سریال پایتخت2 ، ولی تیکه هاش با مزست

6. 3 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

زیاد به این چیزا توجه نکن .... همین که به فرض مثال کلمات رو هی اشتباه میگن واسه اینه که بیننده رو بخندونن ....

بله اون که صد البته . چیزی نیست که بخواد خیلی بازی باحال علیرضا خمسه رو زیر سوال ببره ولی در کل پنجعلی پایتخت یک به نظرم بهتر بود.
    ولی این حرف زدن ارسطو معرکه س: مخصوصا کتابی حرف زدنش : ایا گرفتن زودپز کار بدیست؟ یا ایا ریختن زباله در جنگل کار خوبیست؟

8. 4 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیشب موقع پیام بازرگانی کفری شدم از سریال و میخواستم برم بخوابم، اتفاقی زدم شبکه تماشا دیدم تیتزاژ "پهلوانان نمی میرند" رو داره میده، دیدم قسمت اولشه! کلی ذوق کردم و بیخیال پایتخت شدم! کلی هم تجدید خاطره شد با یکی از بهترین کارای فتحی (اگه نگم بهترینشون).
    .
    .
    من خودم قسمت اول پایتخت رو دیدم امیدوار شدم به سریال! ولی متاسفانه قسمت به قسمت افت کرده... البته چیزی که من میگم سلیقه ایه و شاید خیلی از دوستان نظرشون عکس و مقابل نظر من باشه ... (با احترام به نظرشون) فکر می کنم در مقابل سری اول پایتخت که اتفاقا قبل عید از یکی از این کانال های تکراری پخش کن! پخش میشد، کیفیت به مراتب پایینتری داره... حداقل تو این ده قسمتی (؟) که پخش شده...
    متاسفانه تو هر قسمت ما شاهد دقایق زیادی موزیک ویدئو هستیم...! موسیقی با دقایقی از چادر زنی... موسیقی به همراه صحنه رسیدن کامیون به خانه سالمندان! موسیقی روی تصاویر حرکت کامیون (تو همین قسمت دیشب) در راه رسیدن به خونه شعله! (که فکر کنم دیگه زاویه ای نمونده باشه که دوربین از کامیون و گنبد گلدسته تصویر ضبط نکرده باشه!!)؛ موسیقی به همراه رقصیدن! و الی... خوب کارگردان، من اگه میخواستم موزیک ویدئو ببینم که دیگه سریال نگاه نمی کردم!
    یا تو دو قسمت آدم حس میکرد سریال سفارشیه! مثلا قضیه شرکت در مسابقه تلفنی یا نامه به ریاست جمهوری. گفتن اینها برای چیه مثلا؟
    .
    حتی ماجراهای سری اولش هم به نوعی تکرار شده تو سری دومش... مثلا گیر کردن زنه نقی در خانه و گیر کردن نقی و ارسطو پنجعلی در رستوران. صحنه تست عینک در این سری و صحنه بازجویی پلیس در پایتخت 1. عاشق شدن ارسطو در کامیون! و...
    .
    طنزش هم افت کرده... الان همش طنز کلامی رو ما میبینیم که اون هم مقداریش به واسطه پیش زمینه منه بیننده از شخصیت ها در پایتخت یک هست... موسیقی متنش هم که یه سری ملودی تکراری و ایضا گوش خراشه (یکی از آهنگ ها شبیه زنگ ها موبایل های بچه هاست!!) + و کماکان روند رو به عجیبتر شدن تصویربرداریش! چند قسمت پیش جایی که داشتند برای چادر زدن بار ها رو از بالا کامیون پرت می کردن، ارسطو دوربین به همراه زیرانداز رو با هم انداخت پایین، دوبین هم داشت ضبط میکرد... چهره من تو همون لحظه =
    +
    یکی از دوستام چند روز پیش حرف جالبی زد... گفت تو قسمتی که ماشین جدا میشه و پنجعلی تو ماشین مونده بود، ارسطو و نقی تایم زیادی از قسمت اون شبش دنبال ماشین بودن تا برسن به ماشین... در صورتی که سه سوت هم نشد که ارسطو با کامیون دنده عقب برگشت تا نزاره ماشین بره تو دره!! (البته اون دقایق استرس خیلی خوبی به بیننده داد)
    .
    این قسمت امشب چرا این‌جوری بود؟ چرا انقدر نقی‌اینا رو می‌خواستن امل نشون بدن؟ یعنی شخصیت نقی تا حالا «لوازم خانگی» نشنیده که بهش می‌گه لوازم خانوادگی؟ «تحویل» گرفتن جایزه نمی‌دونه چیه که می‌گه نخفیل؟ اینا مگه تو قسمت‌های قبلی چایی رو هورت می‌کشیدن که امشب تو دفتر یارو این‌طوری می‌کردن؟ نمی‌دونم چرا سعی شده بود اینا رو نفهم جلوه بدن! چون حالا شهرستانی بودن و محیط، تهران بود، باید همچین کارهایی می‌کردن؟
    پ.ن: اینا شخصیت‌هایی بودن که با مشت بکوبن تو عابربانک چون کارتشون رو خورده؟
    سریال خیلی توپیه، ولی امشب یا حال من خوب نبود یا حال اینا...
    بخش بولد شده: گویا طراح قصه و سرپرست نویسنده ها خود محسن طنابنده (نقی) هستش، طبیعتا متن اونه. + منم زیاد خوشم نیومد امیر جان... نه بابت اینکه مثلا چون طرف شهرستانیه یا شمالیه نباید یه حرکت زشت رو داشته باشه؛ به شخصه خوشم نیومد چون ضبط همچین پلان هایی نه خنده داره نه در روند قصه و شخصیت پردازی تاثیر گزاره... و الا چند جا هم تهرانی ها رو بی فرهنگ و عصبی و فخر فروش نشون داد که این دلیل نمیشه مثلا بگیم همه ساکنین تهران این شکلین.
    .
    نهایتا امیدوارم قسمت های آتی بهتر بشه و با خاطره ای خوش پایتخت 2 هم تموم بشه! راستی چرا اسم سریال رو باز پایتخت گذاشتن؟... نصف فیلمبرداری ها که تو شمال و جاده و احتمالا تو قشم بوده... هدف داستان هم بردن گنبد از شمال به جنوبه!
    پرحرفی کردم... شرمنده
    یاعلی

10. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

مــــوافقم منم

آره به نظرم انتقاد بد نیستا ولی ما که کل شبانه روزو داریم انتقاد میکنیم و انتقاد میشیم خوبه که حداقل تو این سریالا

فقط بخندیم و انتقاد نکنیم

من هیچکدوم از برنامه ها و سریالهای TV رو نمی بینم بجز پایتخت اونم چون واقعا روحیه آدمو عوض میکنه ...

12. 5 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هیچکدوم از برنامه ها و سریالهای TV رو نمی بینم
    مطمئن باش هیچ چیز رو از دست ندادی!

14. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

آقا عید تموم شده ولی اینا هنوز تهران هستند - کی دیگه میخوان برن قشم

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا عید تموم شده ولی اینا هنوز تهران هستند - کی دیگه میخوان برن قشم
    من هنوز یه موضوع رو نفهمدم .. این گنبد و گلدسته برای چی هستش ؟؟ برای یه امامزاده هستش یا برای شوهر این پیر زنه ؟؟ اخه مگه قبر یه فرد معمولی یا حتی شهید گنبد و گلدسته می خواد ؟؟
    بعدش هم اگه برای هی امامزاده باشه که توی قشک امامزاده وجود نداره ؟؟ تا جایی که می دونم و شنیدم اکثر جمعیت اونجا برادران سنی هستند !
    بعدشم چه جوری این قراره به قشم برسه .. یه شما تا تهرانش 10 روز طول کشید .. تا قشم بیش از یک روز کامل راه مونده هنوز !!

17. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من هنوز یه موضوع رو نفهمدم .. این گنبد و گلدسته برای چی هستش ؟؟ برای یه امامزاده هستش یا برای شوهر این پیر زنه ؟؟ اخه مگه قبر یه فرد معمولی یا حتی شهید گنبد و گلدسته می خواد ؟؟ بعدش هم اگه برای هی امامزاده باشه که توی قشک امامزاده وجود نداره ؟؟ تا جایی که می دونم و شنیدم اکثر جمعیت اونجا برادران سنی هستند ! بعدشم چه جوری این قراره به قشم برسه .. یه شما تا تهرانش 10 روز طول کشید .. تا قشم بیش از یک روز کامل راه مونده هنوز !!
    فکر کنم واسه مسجد نذر کردن. شوهر پیرزنی که نذر کرده بود، شوهر توی قشم توی نیرو دریایی کار میکرد /*/اینطوری که پیش میره ماجرای قشم و نصب گنبد رو باید تو یه قسمت جمعش کنن
    Last edited by hamed29; 01-04-2013 at 15:05.

19. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •