تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 21 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 209

نام تاپيک: Dark Souls 2

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مرسی مراد، عالی بود!

موسیقی که موقع مبارزه با Gwyn پخش میشه واقعا کم نظیره{باس آخر با همچین موسیقی دل نشینی}
    اگه اشتباه نکنم مراد هم به خاطر همین گفت زیبا و شاعرانه... اپیک که دقیقا مقابل شاعرانه هست، آدم رو یاد هالیوود میندازه
    ولی خیلی زود میمیره باس اخر . فکر کنم به همین خاطر موزیکش رو من نشنیدم
    البته شاید همین اسون بودن باس اخر نشون از درموندگی Gwyn داره . یعنی نقطه ضعف نیست و بیشتر به خاطر داستان باشه .

من که خیلی با موسیقی باس Ornstain & Smough حال کردم . بهترین موسیقی رو داشت به نظرم .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

راستی اون قسمت که نوشتی مبارزه ای زیبا وشاعرانه انصافا اونقدر هم مبارزه زیبا و شاعرانه نبود . برعکس مبارزه با knight Artorias خیلی اپیک تر بود .
    مرد مومن من ميگم شاعرانه تو ميگي اپيك
    علت اينكه ميگم بسيار زيبا و شاعرانه اينه كه ما هميشه انتظار داريم باس آخر داستان يه موجود هفت سر و وحشتناك با قدرتي وحشتناك تو جايي خفن باشه ولي وقتي ميري سر وقت Gwyn و محلي كه توش اقامت داره با يه مكان پر از خاكستر كه تا زانوي كاراكتر ميره تو خاكستر و شواليه هايي كه به خاطر سوختن روح شدن و دارن سرگردان راه ميرن مواجه ميشي
    وقتي هم كه با خود Gwyn مواجه ميشي يه مردو مي بيني كه حدود ٢٠٠ ساله(تو ويكي اينجوري حدس زدن) نشسته و از يه ذره آتيش محافظت مي كنه كه يعني اوج بدبختيواسه همينم يه پيانو سولو بكگراند تصوير نواخته ميشه.....واقعا همچين مرحله اي تو صنعت بازي نظير نداشت.

+
    اينم تو توييتر ميازاكي ديدم كه نظرش در مورد روايت داستان رو ميگه ببينيد چقدر خفن اين آدم:

.

4. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

NG+ بازی رو کمی تست کردم و یه نکته جالبی که نسبت به شماره قلش داره این حالت اینه که فانتوم های دشمنا(روح های دشمنان AI در سایز و نیروهای مختلف) علاوه بر دشمنای جدید و فانتومای بیشتر دیگه که به بازی اضافه میشن اضافه میشن و این بازی رو جالب می کنه(تازه 2 ...3 تا در و چند جای مخفی هم بود که نمیشه بار اول رفت وبار دوم میشه پیشروی کرد)
    در کل NG+ بازی به نظرم از شماره قبل بهتر کار شده

+

در مورد داستان شماره 2 هم تقریبا امادس ولی کمی صبر کردم تا واسه PC اش هم بیاد و دوستان هم کمی بازی کنن و بعد من اضافه کنم داستانش رو چون اگه از الان اضافه کنم کل پست باید بمونه تو اسپویلر

.

6. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی برای پی سی هم لیک شد
    حجم نسخه بلک باکس اون فکر کنم حدودا 5 گیگه که همه می تونن بگیرن
    ولی من که همون نسخه کنسولی رو هم می تونستم برم ولی نرفتم و الانم نسخه پی سی رو نمیرم چون اولا نسخه یک رو نرفتم دوما کلا این بازی اعصاب فولادین می خواد و هر وقت آدم اعصاب فولادین و حس کامل داشت باید از اول بشینه بازیو بره وگرنه نمیشه

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ما رو باش گفتیم این دفعه برم DS رو ارجینال بخرم از انلاینش هم مستفیض بشم . قیمت زدن 150 تومن (تقریبی)

حیف بودجه ام رو دادم واسه فیفا 14 ی که ذره ای هم نمی ارزید .

وقتی DS 1 رو بازی میکردم همش حس میکردم انلاینش رو کم دارم . شما هم همین حس رو داشتین ؟

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ولی من که همون نسخه کنسولی رو هم می تونستم برم ولی نرفتم و الانم نسخه پی سی رو نمیرم چون اولا نسخه یک رو نرفتم دوما کلا این بازی اعصاب فولادین می خواد و هر وقت آدم اعصاب فولادین و حس کامل داشت باید از اول بشینه بازیو بره وگرنه نمیشه
    اصلا اينطوري فكر نكن....اون زمان تجربه شماره ١ هم همين فكرو داشتم كه شايان منو وادار كرد بازيش كنم و فهميدم چه اشتباه بزرگي كرده بودم....خودتو از تجربه اين شاهكار منع نكن
    تجربه اين بازي واجب چون اصلا شبيهي نداره(از داستان و استايلش بگير تا فضاش).......همين Gregar خودمون قبل تجربه اين بازي مي گفت فلان و بهمان(پستاش هنوز هست)حالا ميخواد شماره 2 رو اوريج بزنه

+

انشالله داستان شماره ٢ رو هم تا دو روز ديگه ميذارم تو تاپيك....واقعا داستان شماره ٢ هم از حيث انسجام و هم ربطش به شماره ١ واقعا زيبا بود...يك چيز يونيك

.

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اصلا اينطوري فكر نكن....اون زمان تجربه شماره ١ هم همين فكرو داشتم كه شايان منو وادار كرد بازيش كنم و فهميدم چه اشتباه بزرگي كرده بودم....خودتو از تجربه اين شاهكار منع نكن
    تجربه اين بازي واجب چون اصلا شبيهي نداره(از داستان و استايلش بگير تا فضاش).......همين Gregar خودمون قبل تجربه اين بازي مي گفت فلان و بهمان(پستاش هنوز هست)حالا ميخواد شماره 2 رو اوريج بزنه

+

انشالله داستان شماره ٢ رو هم تا دو روز ديگه ميذارم تو تاپيك....واقعا داستان شماره ٢ هم از حيث انسجام و هم ربطش به شماره ١ واقعا زيبا بود...يك چيز يونيك

.
    اره دیگه همش تقصیر علیرضا بود . از اخر مجبورم کرد دوباره بازی کنم و دفعه دوم واقعا فرق داشت .

و البته دلیل بدبینیم به بازی رو هم فهمیدم . دفعه اول که بازی کردم اشتباهم این بود که دقیقا توی اوج اسکایریم اومدم DS رو شروع کردم . و جالبه بعدا که با DS ارتباط برقرار کردم اونجا هم تو اوج DS بودم که دوباره رفتم سراغ اسکایریم و ایندفعه نوبت اسکایریم بود که قربانی بشه
    خلاصه به خاطر DS دیگه اسکایریم بهم نمیچسبه و الان هم دارم با کلی مود دوباره نصبش میکنم . و انصافا با این همه مود واقعا میشه گفت از DS سرتره و بهترین بازی RPG (بعد از 3 سال از رلیز اسکایریم خیلی مودهای جالبی اومده)

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اره دیگه همش تقصیر علیرضا بود . از اخر مجبورم کرد دوباره بازی کنم و دفعه دوم واقعا فرق داشت .

و البته دلیل بدبینیم به بازی رو هم فهمیدم . دفعه اول که بازی کردم اشتباهم این بود که دقیقا توی اوج اسکایریم اومدم DS رو شروع کردم . و جالبه بعدا که با DS ارتباط برقرار کردم اونجا هم تو اوج DS بودم که دوباره رفتم سراغ اسکایریم و ایندفعه نوبت اسکایریم بود که قربانی بشه
    خلاصه به خاطر DS دیگه اسکایریم بهم نمیچسبه و الان هم دارم با کلی مود دوباره نصبش میکنم . و انصافا با این همه مود واقعا میشه گفت از DS سرتره و بهترین بازی RPG (بعد از 3 سال از رلیز اسکایریم خیلی مودهای جالبی اومده)
    اگه منو میگی که بهت لطف کردم بنده ی خدا
    بعدشم قضیه اسکایریم با دارک سولز فرق داره ولی اگه کلا بهترین بازی نقش آفرینی رو بخوام انتخاب کنم حتما دارک سولزه.

16. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام به کاربرای گل پی سی ورد من 2 تای قبلیو بازی کردم که شاهکار به تمام معنا بودن
    اینم تازه شروع کردم که میبینم اینم مثل اونا فوق العادس

18. این کاربر از mohamad 47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بعد از این پست داستان شماره 2 قرار می گیره...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •