تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 59 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خیلی قیمت عجیبی نیست ! من دیشب که یه سرچی میزدم دیدم بعضی منابع قیمتش رو 399 پوند معرفی کردند که میشه 602 دلار !

X1 نیازی به اتصال دائمی ندارد،اما اتصال اینترنتی لازم است.

شایعه دوم در این زمینه، آن بود که نوع فعال سازی اینترنتی بازی ها مانع از اجرای بازی های دست دوم خواهد شد ولی مایکروسافت این مورد را هم رد کرده و می گوید که کاربران قادر به معاوضه و فروش بازی های کار کرده خواهند بود. البته قرار است جزئیات بیشتر در آینده اعلام شود. گویا برای اجرای دیسک های دست دوم، هزینه ای هم باید به مایکروسافت داده شود.
    Narenji.ir
    باز هم تیر خلاصه ! قبلا همین کار رو EA Games کرده بود در مورد بازیهاش که اگر شما بخواید آنلاین بازی کنید باید یک کد بخرید ازشون ، برید ببینید به چه فلاکتی افتادند . توی GameStop بازیهاش تقریبا دیگه نیست مجبور شده روی origin با قیمت خیلی پایین تر بفروشه و توی فروشگاه ها هم بازیهاش بیشتر از دو هفته روی قیمتهای 60-70 یورو نمیمونند . Crysis 3 وقتی اومد 79 یورو بود الان دارند میفروشند 15 یورو ولی اویل 5 بعد از این همه سال 30 یورو قیمتشه

مرجع خرید بازی برای کسانی که کنسول دارند در سرتاسر اروپا سه جاست به ترتیب یک GameStop ، دو Ebay و سه آمازون این کار باعث میشه که این سه جا دیگه روی بازی ها و کنسولها زیاد مانور ندند و افت فروش وحشتناکی براشون خواهد داشت . شاید یک جاهایی مثل زاتورن و مدیامارکت و ... کنسول رو بفروشند که اینها فروشگاه های لوازم خانگی و الکترونیکی هستند و نه مرجع خرید بازی و کنسول .

2. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل که دوباره دسته باتری خور درست کرده..چرا درس نمیگیره مایکروسافت از روزگار؟ باو خسته شدیم اینقدر هر هفته باتری عوض کردیم واسه دسته 360... مثل ps3 دسته شارژی با باتری داخلی میزد دیگه ..خیلی خوب میشد

4. 8 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کنسول و ویژگی های غیر گیمی؟. هدف اصلی کنسول ارائه سخت افزاری پر قدرت و optimized شده برای اجرای بازیه و نه تماشا کردن مسابقه های لایو NBA و یا برنامه های انحصاری شبکه CBS. مسلما نه تنها من بلکه بسیاری دیگر از افراد غیر آمیریکایی هستن که واسشون مهم (و همچنین امکان پذیر)نیست که موقع نگاه کردن به بازی LA Lakers و Seattle Supersonics به صورت زنده، همزمان تعداد پرتاب های سه امتیازی فصل لوران جیمز رو ببینن و بعد از طریق اسکایپ با دوستشون تماس بگیرن و کری بخونن.
    یعنی چی خارج از آمریکا براشون مهم نیست و امکان پذیر نیست؟! رو چه حساب اینو میگی؟

+
    این تعریف شما از کنسول هست و دلیل نداره درست باشه یا اشتباه.. ولی مایکرو اومده یه تعریف جدید ارائه کرده که البته جدید هم نیست ولی ویژگی های جدیدی داره.. تبلیغ اولیه کینکت رو بیاد بیاری اونجا میبینی که هدف وارد کردن کنسول به خانواده هست و نه فقط شخص گیمر.
    وقتی بتونی پدر و مادر ها رو به سمت یه وسیله جذب کنی خب مطمئنا بردی..
    +
    اینا ویژگی هایی نیست که شما حتما بخوای ازش استفاده کنی ... اجباری که نیست
    یه جور بسط مخاطب هست
    شما دوس نداری و نمی تونی از اسکایپ و .. استفاده نکن

برای من مهم اینه که چیزی که براش پول می دم، اون کاریو که می خوام به بهترین نحو انجام بده نه اون کاریو که نمی خوام.
    شما فکر می کنید چند درصد جمعیت "گیمرها" از این ایده ای که به قول شما "برگ برنده" هست و عملا هیچ ربطی به دنیای گیمینگ نداره استقبال میکنند.
    جوابش بدون شک تا آینده ای نه چندان دور معلوم میشه ولی قطعا پیش بینی این جواب کار سختی نیست.
    الان مشکل شما و یک سری دیگه اینه که تصور میکنین کنسول فقط گیم.
    مثلا بودن اسپیلبرگ و ساخت سریال هیلو مسخره میشه ...
    همونطور که مراد گفت در کنار گیم موضوعات دیگه هم داشته باشه نکته منفی ای هست؟

الان شما یه جور میگی که این کنسول رو تست کردی و فهمیدی مشخصات گیمینگ این وسیله در حد پائینی هست..
    مطمئنا از این چیز تو لایو استقبال شده که هنوز هم اینجا شاهدشون هستیم..

6. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بررسی رویداد دیشب چند دیدگاه داره

1- خود مراسم : مراسم برای معرفی کنسول خوب بود اما در سطح بالایی نبود
    مایکرو دیشب بیشتر از این که از مشخصات سخت افزاری کنسولش بگه به این که چه قابلیت هایی رو می تونید ازش استفاده کنید بررسی کرد که از قضا 90 درصد این قابلیت ها اصلا ربطی به بازی و گیم نداشت چند وقت پیش ما مراسم سونی را داشتیم ولی چه کار کرد ؟ اومد نکته به نکته چیزی رو که ساخته توضیح داد موضوع رو بسط داد و دقیق جز به جز رو توضیح داد که چه کارها می کنن و قراره چه کارها بکنن.
    در مورد سازنده ها صحبت کرد و گفت که ما برای بازی سازندگان دنیای بازی این کارهای مثبت رو انجام دادیم اما مایکرو همچین کاری نکرد و به جاش از تکلونوژیی که زیاد هم جدید نیست صحبت کرد
    این موردی کا میاکرو در موردش توضیح میداد از یک جا برو به یک جای دیگه هیچ اهمیت والایی برای یک مراسم اینچنینی نداشت چون ما منتظر بودیم از جز به جز سخت افزار کنسول ببینیم از کارایی مختلف بازی های روی کنسول جدید نه کارایی سوئیچ کردن از یک پنجره به پنجره دیگه

2- در مورد بازی ها : مایکرو به جز یک بازی جدید عنوان دیگه ای رو معرفی نکرد از بازی های نسل بعدی در حالتی بسیار سطحی رونمایی داشت و بیشتر به عکس و شات مینی معرفی چند ثانیه اکتفا کرد ، چرا ؟ چون که درصد عظیمی از وقت مراسم برای صحبت هایی گرفته شد که واقعا نیاز نبود و عملا ما بهتر از این رو در مراسم سونی دیده بودیم و سطح انتظار ها اونم بعد از اون همه هایپ و شایعه واقعا بالا رفته بود
    سونی با چند بازی جدید نسل بعد رو به بهترین شکل نشون داد طوری که تا مدت ها (قبل ازاین مراسم) ما داشتیم در مورد بازی های نسل بعدی صحبت می کردیم در مورد کیلزون و قابلیت های نسل جدیدی در مورد دپ داون قابلیت های بازی ( نک ) یا یکی میاد در مورد این که چند صد هزار پلیگان داشتیم و و می تونیم چند صد هزار دیگه اضافه کنیم در مراسم سونی کمپانی مثل بلیزارد حضور پیدا میکنه از اون ور بازیی مثل ویتنس رو معرفی میکنه و اخر سر هم میگه منتظر چندین انحصاری دیگه ما در E3 باشید و در این بین مایکرو هم میگه منتظر E3 باشید اما ایا در مراسم مایکرو همچین چیزی داشتیم ؟ ایا در مراسم رونمایی یک کنسول جدید از اسپلبرگ برای رونمایی یک موضوعی به نام غیر بازی دعوت میکنن ؟

3- سخت افزار ها : خب فکر نکنم در این مورد نیاز به توضیح زیاد باشه فقط کمپانی که اطلاعات ناقصی در روز رونمایی کنسول خودش در اختیار قرار بده دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی زاره

4- شکل و شمایل کنسول : واقعیت ماجرا اینه که مایکرو خیلی پول پرسته واقعا تا چقدر پول ؟ طوری که حتا شکل کنسول خودشو طوری طراحی میکنه که شبیه رسیورها و پلیرهای خانگی باشه
    باید بگم از طراحی خود کنسول نمیشه راضی بود و چیزی که در کنسول 360 دیدیم مخصوصا اسلیم خیلی از این سر تر و بهتر بود.

+
    من یک گوشی همراه پیشرفته دارم و می تونم بهترین بازی های روز رو روش بازی کنم اما در این مدت حتا یک بار هم فقط یک بار به جز چند ثانیه (انگری بیرد ) حتا سراغ یک بازی نرفتم و کاراییم فقط با گوشی به قصد استفاده از تلفن همراه و هر از چند گاهی برنامه های مخصوصا گوشی
    من کنسول Ps3 خودمو حک نکردم و چند سال کلکسیونی از بازی های اورجینال براش تهیه کردم اما فقط به سمت بازیش رفتم و با این که دست رسی داشتم اما یک بار هم سمت ریزکاری های دنیای انلاینش نرفتم چون اصلا هدفم بازی بود و دوست داشتم تمامی قدرت کنسولی که خریدم صرف بازی بشه و همین طور هم بود

محافل گیمینگ در مورد Ps - Vita میگن باید سعی کنه که بازی های روز و زیادی رو منشتر کنه و سراغ رقابت با تلبت ها و ای او سی ها نره وگرنه شکست می خوره قضیه این کنسول هم همینه گیم بهتر است یا همه چیز ؟

+
    5- در مورد جذب خانواده : ما یک نسل پیش یعنی 7 سال پیش کنسولی داشتیم که قدرت کنسولش نصف کنسول های نسل حاضر است اما تونست بیشتر مخاطب رو برای خودش مخصوصا از خانواده جذب کنه اما ایا این کنسول و نینتندو با تماشای فیلم و سریال این کار رو کرد ؟ نه اصلا او این خانواده رو فقط برای چند ساعت تفریح گرد خودش جمع کرد و شد برنده کنسول های نسل هفتم

حقیقت اینه که همیشه در هر مقطعی در هر ضمینه ای اونی که به یک هدف معین فکر می کرده و ایدش رو روی یک موضوع متمرکز کرده موفق بوده

6- من خودم دوست دارم میاکرو هم سونی و نینتندو همشون حک بشن و بتونم رو همشون بازی کنم و کاملا بی طرفانه دارم قضاوت می کنم اگر مایکرو قصد داشت بازی های خودشو در e3 معرفی کنه دیگه نیازی به این همه دردسر و گرد اوردن ملت نبود چون کلا در یک مقایسه میشه دید که سونی چطوری کنسول خودشو معرفی کرد و مایکرو به چه شکلی معرفی کرد.

فقط کاش بیننده ها و کسانی که اونجا حضور داشتن رمقی برای دست زدن و کف زدن برای چیزی که دیدن رو هم داشتند

8. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

مطمئنا از این چیز تو لایو استقبال شده که هنوز هم اینجا شاهدشون هستیم..
    دقیقا نظر منم همین بود مسعود جان،مطئمنا مایکرو چیزی رو که امتحانش رو پس نداده باشه به این صورت گسترش نمیده و روش سرمایه گذاری نمیکنه،همکاری با این شبکه های بزرگ به پرسنل،سخت افزار و پول خیلی زیادی نیاز داره که بتونه میلیون ها کاربر رو راضی نگه داره...................

شکل و شمایل کنسول : واقعیت ماجرا اینه که مایکرو خیلی پول پرسته واقعا تا چقدر پول ؟ طوری که حتا شکل کنسول خودشو طوری طراحی میکنه که شبیه رسیورها و پلیرهای خانگی باشه
    باید بگم از طراحی خود کنسول نمیشه راضی بود و چیزی که در کنسول 360 دیدیم مخصوصا اسلیم خیلی از این سر تر و بهتر بود.
    قبول دارم که واقعا از نظر طراحی هنری،یه چیزی تو ظاهر کنسول کم هستش حامد،اما واقعا مگه چه انتظاری میشه داشت؟!
    شما شاید در طول چندین ساعت بازی کردن 2 بار هم به کنسول خودتون نگاه نکنید و یه چیزه دیگه اینکه مطمئنا طبق سنت گذشته بعد از یکی دو سال یه مدل جدیدتر با همین سخت افزار(شاید بهبود یافته) به بازار میاد که پسوندهایی مثل اسلیم داره................

سخت افزار ها : خب فکر نکنم در این مورد نیاز به توضیح زیاد باشه فقط کمپانی که اطلاعات ناقصی در روز رونمایی کنسول خودش در اختیار قرار بده دیگه حرفی برای گفتن باقی نمی زاره
    این کار مایکرو که سخت افزار داخلی رو کامل معرفی نکرد میتونه اعتماد طرفداراشو کم کنه،حالا باید منتظر بود و دید که چه حکمتی تو کار بوده که این استراتژی رو در پیش گرفته.................

در مورد بازی ها : مایکرو به جز یک بازی جدید عنوان دیگه ای رو معرفی نکرد از بازی های نسل بعدی در حالتی بسیار سطحی رونمایی داشت و بیشتر به عکس و شات مینی معرفی چند ثانیه اکتفا کرد ، چرا ؟ چون که درصد عظیمی از وقت مراسم برای صحبت هایی گرفته شد که واقعا نیاز نبود و عملا ما بهتر از این رو در مراسم سونی دیده بودیم و سطح انتظار ها اونم بعد از اون همه هایپ و شایعه واقعا بالا رفته بود...............
    حامد نظرت رو در مورد بازی قبول دارم،از مایکرو انتظار داشتم اشتباه نسل قبل رو تکرار نکنه و از لحاظ بازیهای انحصاری خیلی قویتر عمل کنه جلوی رقبا و بخواد حداقل یه چندتا IP جدید بیاره تو بازار،اما این کار رو نکرد و کاملا از لحاظ گیمینگ همون سیاست نسل قبل رو پیش گرفته که این میتونه در یه صورت کاملا ورق رو به نفع سونی و دوستان برگردونه که اونم این هست که سونی بیاد رو بازیهای مولتی پلتفرم سرمایه گذاری عظیمی انجام بده و با تایرد پارتی ها رابطه برقرار کنه،که اونطوری هم میتونه انحصاری های خودشو داشته باشه و هم مولتی پلتفرم ها رو با کیفیت قابل قبول تر.............

به نظر من از لحاظ گیمی کنسولی توی این نسل برندس که بتونه Develop Kitـه روانتری رو در اختیار شرکت ها بذاره،هرچی برنامه نویسی و برنامه سازی برای یک کنسول آسونتر باشه،مطمئنا شرکت های تایرد پارتی از اون کنسول برای بیس کارشون استفاده میکنن و ترجیح میدن برای بقیه دستگاه ها بازی رو پورت کنن،که مسلما بازی پورت شده کیفیت بازی نوشته شده رو نداره...........
    این قضیه کاملا توی همین نسل هفتم هم مشهود بود،کاملا درست که سونی سخت افزار قویتری رو داشت نسبت به مایکرو،اما اینم بود که بازی سازی روی 360 خیلی آسونتر از PS3 بود و شرکتا بیشتر روی 360 کاراشون رو انجام میدادن و همین باعث کیفیت بیشتر بازیهای مولتی توی 360 بود................
    این نسل هم مسلما با اینکه مایکرو هنوز سخت افزار دقیق معرفی نکرده،اما سونی توی سخت افزار برندس،از اول خلقت این دو شرکت،مایکرو توی نرم افزار و سیستم عامل ها پیشرو بوده و سونی هم توی سخت افزار و مهندسی داخلی........................

در آخر دوست دارم نظر دوستان رو بدونم.................

10. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

واسه e3 مايكروسافت نمايش اين بازيها رو تاييد كرده :

1. Quantum break از رمدي
    2. Ryse از كرايتك
    3. Forza 5 از turn10
    4. بازي جديد شركت rare
    5. بازي جديد شركت black tusk

در مورد بازيها ديگه من خبرارو اينجا نميذارم و بعد اين به تاپيك e3 مراجعه كنن دوستانفكر كنم ديگه به اين تاپيك مربوط نباشه

+

در آخر دوست دارم نظر دوستان رو بدونم.................
    قربونت محمد جان

در مورد بازيها كه مطمينا هر كدوم حداقل 5...6 تا ip جديد دارن و به فكر هستن ولي مسيله اينجاس كه اگه كنفرانس رو ديده باشين مايكروسافت امار بالايي از دانلود app تو همين xbox ارايه داد و كنسولش رو هم ميخواد چند كاره كنه ....مطمينا تو كشوراي شرقي و جهان سومي شايد جواب نده ولي تو بازاراي ديگه جواب ميدن و چون تو نرم افزار هم خيلي قويه اينكارو خواهد كرد
    از لحاظ ساختار واسه توسعه دهنده ها هم اين بار هردو راحت هستن......مساله اينه اگه قمار مايكرو تو ارايه يك all in one بگيره و ساپورتخوبي هم رو انحصاريها و مولتي ها داشته باشه موفق ميشه وگرنه با كله ميخوره زمين

مشخصات كل سخت افزارش رو هم بگن ميشه راحتتر نظر دادwaiting for E3

.
    Last edited by halflife g; 22-05-2013 at 23:37.

12. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

واسه e3 مايكروسافت نمايش اين بازيها رو تاييد كرده :
    خود من به عنوان یه گیمر امیدوارم تمام شرکت ها و کمپانی ها تو این نسل خوب عمل کنن تا بتونم از همشون لذت ببرم،البته با گوشه چشمی به نوسانات ارزی،ولی به نظرم این تعداد بازی برای لانچ و ساپورت یک ساله ی کنسول(طبق گفته مایکرو)کم هستش!!!!!

قربونت محمد جان
    مراد این تهدید بود،یعنی حریف میطلبم
    دموکراسی تو تالار ما موج میزنه،خودت که دیدی................

از لحاظ ساختار واسه توسعه دهنده ها هم اين بار هردو راحت هستن......مساله اينه اگه قمار مايكرو تو ارايه يك all in one بگيره و ساپورتخوبي هم رو انحصاريها و مولتي ها داشته باشه موفق ميشه وگرنه با كله ميخوره زمين

نکته خوبی رو گفتی،منم تو پست قبلیم اشاره کردم که هرکس بهتر بتونه با تایرد پارتی ها تعامل کنه یه برگ برنده خوب داره.................
    فقط یه نکته که تو حرفات متوجه نشدم این بود که گفتی هر دو از لحاظ ساختار واسه توسعه دهنده ها راحتن،از کجا به این نتیجه رسیدی برادر مراد؟!

14. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ولی به نظرم این تعداد بازی برای لانچ و ساپورت یک ساله ی کنسول(طبق گفته مایکرو)کم هستش!!!!!
    +
    فقط یه نکته که تو حرفات متوجه نشدم این بود که گفتی هر دو از لحاظ ساختار واسه توسعه دهنده ها راحتن،از کجا به این نتیجه رسیدی برادر مراد؟!
    مطمينا خيلي بيشتر از اينها معرفي خواهد شد اينها همشون جديد هستند و شايد يازم تاييد بشن....يكي دو تا هم كينكتي جديد و يكي دو تا هم شماره دارو احتمالا اركيد واسه لانچ كافيه ...بقيشم مولتي ها ساپورت مي كنن(همين black tusk چهار تا ip در حال ساخت داره كه فقط قرار تو e3 امسال يكيشو معرفي كنه)

+

ايكس باكس كه نسل قبل هم راحت بود و اين نسل هم مطمينا اين راهو ادامه ميده....سوني كلا ساختار پيچيده اي داشت كه اونم همه توسعه دهنده ها گفتن شبيه pc شده و راضين.....

E3 امسال كلا فوق العاده ديدني ميشه و كلا فكر كنم بيشتر از 10..12 تا ip جديد خواهيم ديد(من كه خيلي حوصله بازي ندارم ولي جو كنفرانسا از خود بازي ها شيرينترن)

.

16. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

راستشا بگین این کار شماها بوده یا بچه های bc ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طراحی خود کنسول و شایعه ی همیشه on بودن و بازیهای دست دوم یکم تو ذوق زد ولی خب مطمئنا micro همه ی کارتای آسش را الان رو نمیکنه و همونطور که دوستانم گفتن باید تا e3 صبر کنیم ببینیم چی میشه

18. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان قیمت XBOX ONE که خیلی تو ذوقه با این وضعه دلار!900 دلار که به عبارتی با دلار 3500 تومنی میشه3150000 تومن نا قابل هنوز وسایل جانبی رو حساب نکردم!(ما به امید این بودیم اینم که یا آللاآه!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •