تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 26 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 251

نام تاپيک: The Witcher 3: Wild Hunt

2. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب تقریبا 1 ماه به انتشار بازی بیشتر نمونده و کم کم انتظارات به پایان خواهید رسید.

همین 2 ساعت پیش تریلری 5 دقیقه ای از گیم پلی بازی به نمایش در اومد. توصیه میکنیم ببینیدش حتما :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 720p

اینم یک ویدئویی از 15 دقیقه اول بازیه که 4 روز پیش اومد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 360p

و یک خبر کوچیک دیگه اینکه سازنده ها گفتن speed run بازی (همه دیالوگ ها و کاتسین هارو اسکیپ کنید و ... هیچ quest فرعی انجام نشه و... خلاصه سریع بخوای بازی رو تموم کنی ) چیزی حدود 25 ساعت خواهد بود و همینطور برای پلیر های معمولی تموم کردن بازی 200 ساعت خواهد بود.

اگه کسی نسخه 1 و 2 رو بازی نکرده الان بهترین فرصته که بازی کنید و آماده بشید برای ورژن جدید
    Last edited by brain; 10-04-2015 at 19:46.

4. 4 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستان یک سوال : --> ؟

من witcher 2 رو 2 بار ریختم یکم رفتم جلو بقیش رو نتونستم برم ( به نظرم خیلی از قسمت هاش مخصوصا سیستم مبارزش فقط Wasting time بود همین باعث میشد نتونم ادامه بدم )
    Dragon Age origins رو هم 3-4 بار ریختم تقریبا تا نصفحه هاش رفتم ( بار آخر خیلی بهم چسبید یادم نیست چی شد تا آخرش نتونستم برم )

الان به شدت با Dragon Age Inquisition حال می کنم
    ، کلا الان با این تایمی که پاش گذاشتم باید 3 - 4 بار تموم میشد، ولی فکر کنم به نصف داستان هم نرسیدم

الان به نظرتون با این سابقه و نزدیک بودن به زمان انتشار بازی برم سمت Witcher 2 یا نه ؟ DAI هم هنوز تموم نشده

برای
    پلیر های معمولی
    تموم کردن بازی 200 ساعت خواهد بود.
    please define پلیر معمولی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببین witcher 2 رو من خودم به خاطر داستان و کاراکترهاش بازی کردم نه به خاطر گیم پلی و خیلی هم لذت بردم. (گیم پلی fightinh خوب میخوای دارک سولز رو بازی کن). اگه داستان برات مهمه 100% نصب کن بازی کن که با شخصیت ها آشنا بشیو آماده بشی برای نسخه جدید. enhanced edition هم بازی کن حتما. با DAI هم فرق داره و خطی تره و به خاطر داستانش جذبش میشی. سعی کن اون چند قسمت ابتدایی بازی رو که گرالت داره تعریف میکنه رو تموم کنی چون بعد اون تازه ماجرا شروع میشه.

پلیر معمولی هم یعنی مثله من یعنی اونایی که حال ندارن همه آیتم ها، تروفی ها ... همه نقاط بازی رو بگردن و ...ماموریت فرعی... نمیدونم خلاصه چیزی نمونده باشه از بازی که بخوان کشف کنن... البته این بازی برای من فرق داره و دوست دارم به صورت حرفه ای تمومش کنم.

7. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک کنم به طور متوسط روزی یه ویدئو یا عکس از بازی منتشر میشه

. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با ویدئوهایی که از بازی دیدم و نمایش های مختلف به نظر می رسه باید منتظر چیزی فراتر از یه شاهکار باشیم!
    بازی یه نقش آفرینی اپن ورلد با پر از چیزهای مختلف برای گشت و گذار و کشف کردنه اونم توی دنیایی بی نظیر از لحاظ بصری
    یعنی تک تک قسمت های بازی پر از جزئیاته و مشخصه روی همه اونا خیلی زیاد کار شده
    بعضی بازی ها هستن فقط از لحاظ یه سری قسمت ها عالین ولی به نظر می رسه همه قسمت های این بازی عالی و کاملن
    به خاطر همین میشه ساعت ها براش وقت گذاشت و لذت برد
    ولی از اون بازی هاست که نباید چند ساعت براش وقت بذاری باید چند صد ساعت براش وقت بذاری!

جالبه با همه این عظمت سازندگان جدیدا در گفتگو با گیم اسپات گفتن که تقریبا صفحه لودینگ توی بازی وجود نداره و فقط موقع مردن یا لود کردن و Fast travel وجود داره که اونم خیلی کوتاهه مخصوصا اگه فاصله Fast travel نزدیک باشه
    اینکه بازی برای بهینه سازی تاخیر خورد هم احتمالا به کیفیت نهایی اون خیلی کمک کرده و بازیو کم نقص تر کرده

در کل با چیزایی که از بازی نمایش داده شده به نظر می رسه خیلی جدی بازی سال یا حتی بالاتر از اون رو هدف قرار داده
    متای اونم اگه زیر 95 بشه جای تعجب داره

9. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سی دی پراجکت قشنگ به توپ بسته ! هی تریلر و عکس و ... منم بعید میدونم متا زیر 94 بیاد ، وبسایتای معروف هم فک کنم به این صورت نمره بدن : Gamespot : 9 , GT : 9.5 , Gameinformer :9.75 , IGN : 9.5 , Edge : 9 ,

و به امید خدا بتمن لهش میکنه

11. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حالا اگه بخوایم یه ذره از قطار هایپ پیاده بشیم و منطقی تر نظر بدیم، به نظرم بازی تو خیلی از چیزا کم داره،
    مثلا واسه من داستان و شخصیت های این بازی جالبه و فارغ از کیفیت نهاییش هر طوریم که باشه نمیتونه میزان حال کردگی و لذتی که از بازی میبرم از یه حدی کمتر باشه. اما تصور اینکه این بازی قراره واسه گیمرای دیگه که مثلا به خاطر علاقه مندی به سبک RPG یا ماهیت اکشن و فایت این بازی یا علاقه مندیایی مثل این (غیر از داستان و ماهیت بازی) جذبش بشن چطوریه؟ اونقد ویژگی اکشن داره که اون دسته گیمرا رو جذب کنه؟ یا اونقد نقش آفرینی هس که بتونه طرفدارای بازیای اخیر رو جذب کنه؟
    من که شخصا همیشه ویچر رو یه بازی داستان محور با ویژگی های نقش آفرینی میدونستم (که مثلا تاکید به شخصیت از پیش طراحی شده بازی با داستان شخصی خودش، دست گیمرو واسه ساخت و شکل دادن به شخصیت دلخواهش بسته) نه یه RPG کامل و واقعی که مثلا بخواد با دراگن ایج مقایسه بشه (که برای مثال همراه و پارتی داره)
    خب کلا این واسه من یه نکته منفی ازین لحاظ بوده، اما اگه بخوایم بازیو به سبکی ربط ندیم و دور از حاشیه ها از خودش لذت ببریم باهاش مشکلی ندارم و اولین تجربه واقعی تر از یه بازی میشه که مدت ها محدودیت ها به شدت جلوی نشون دادن پتانسیلشو گرفته بوده.
    +
    قبلا یه چیزایی درباره سیستم ضربه زدن به جاهای خاص دشمن (مثل vats فال اوت) میگفتن که حداقل واسه من خیلی جالب بود، مثلا با ضربه زدن به نقاط حساس مخصوص هر هیولا (که با مطالعه کتاب ها و جزوه های هیولاشناسی داخل بازی کم کم گرالت باهاشون آشنا تر میشد) بهشون آسیب بیشتر یا خاص وارد کرد، که متاسفانه نشد و نیس.
    Last edited by The Rover; 02-05-2015 at 21:00.

13. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

حالا اگه بخوایم یه ذره از قطار هایپ پیاده بشیم و منطقی تر نظر بدیم، به نظرم بازی تو خیلی از چیزا کم داره،
    مثلا واسه من داستان و شخصیت های این بازی جالبه و فارغ از کیفیت نهاییش هر طوریم که باشه نمیتونه میزان حال کردگی و لذتی که از بازی میبرم از یه حدی کمتر باشه. اما تصور اینکه این بازی قراره واسه گیمرای دیگه که مثلا به خاطر علاقه مندی به سبک RPG یا ماهیت اکشن و فایت این بازی یا علاقه مندیایی مثل این (غیر از داستان و ماهیت بازی) جذبش بشن چطوریه؟ اونقد ویژگی اکشن داره که اون دسته گیمرا رو جذب کنه؟ یا اونقد نقش آفرینی هس که بتونه طرفدارای بازیای اخیر رو جذب کنه؟
    من که شخصا همیشه ویچر رو یه بازی داستان محور با ویژگی های نقش آفرینی میدونستم (که مثلا تاکید به شخصیت از پیش طراحی شده بازی با داستان شخصی خودش، دست گیمرو واسه ساخت و شکل دادن به شخصیت دلخواهش بسته) نه یه RPG کامل و واقعی که مثلا بخواد با دراگن ایج مقایسه بشه (که برای مثال همراه و پارتی داره)
    خب کلا این واسه من یه نکته منفی ازین لحاظ بوده، اما اگه بخوایم بازیو به سبکی ربط ندیم و دور از حاشیه ها از خودش لذت ببریم باهاش مشکلی ندارم و اولین تجربه واقعی تر از یه بازی میشه که مدت ها محدودیت ها به شدت جلوی نشون دادن پتانسیلشو گرفته بوده.
    +
    قبلا یه چیزایی درباره سیستم ضربه زدن به جاهای خاص دشمن (مثل vats فال اوت) میگفتن که حداقل واسه من خیلی جالب بود، مثلا با ضربه زدن به نقاط حساس مخصوص هر هیولا (که با مطالعه کتاب ها و جزوه های هیولاشناسی داخل بازی کم کم گرالت باهاشون آشنا تر میشد) بهشون آسیب بیشتر یا خاص وارد کرد، که متاسفانه نشد و نیس.
    نگرانیه اصلی من داستانه ، ویچر 2 خیلی loose ends داشت، انتظارم خیلی بالاست که ویچر 3 همه اونارو جمعمو جور کنه ...داستانو قشنگ ببنده ..

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

احتمالاً این سوال را خیلی جواب داده باشید پس ببخشید که بازم می پرسم
    احتمال اینکه این بازی برای کنسول های دیگه مخصوصاً ببخشید با عرض معذرت X360 بیاد هست؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان بنظرتون این سیستم بازی رو حتی روی تنظیمات Low هم اجرا نمیکنه ؟

CPU: Core i3 2120
    RAM: 4GB
    GPU: HD6870

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •