همین الان رفتم تو سایت آسیاتک قسمت تعرفه ها ،سرویسهاشو برداشته ،![]()
همین الان رفتم تو سایت آسیاتک قسمت تعرفه ها ،سرویسهاشو برداشته ،![]()
با این حساب دانلود رایگان شبانه هم تعطیله و از این به بعد برای هر قطره ای که دانلود می کنی باید پول بدی حالا می خواد یک پیچ عکسدار باشه یا یک فیلم 1080p که برای خیلی ها جزو رویا میشه. من دانشجوی بیکار با این همه گرونی از شهریه بگیر تا هزار کوفت و زهر مار دیگه از کجا بیارم پول اینترنت حجمی بدم؟ تنها دلخوشی ما همین اینترنت بود که حالا با این قیمتها این هم تعطیل شد. همه جای دنیا اینترنت ارزون و سریع تر میشه اینجا برعکسه.
هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد...
الان نگاه کردم زیاد نکرده ارزونتر هم کرده قبلا فکر کنم ماهی 5 گیگ بود 33 تومن الان شده ماهی 6 گیگ 27 تومن
مخابرات هم این ماه که گرفتم 2 تومن ارزونتر بود البته نا محدوداش 3-4 تومن گرونتر شده
نمیدونم ولا فکر کنم اینا همش شایعست یا زمینه سازی واسه یه کار دیگه وگرنه اینا مشکلی با دانلود و... ندارن مشکلشون همون متنیه که میخونیم!
به نظرم دوستان از همین الان اعتراض کنید تا 20:30 بکشید نشون بدیم حداقل مشترکان راضی نیستن تو اخبار گفت به صرف مشترکین میشه
حد اقل اینجوری نشون بدید که نیست ؟
512 نامحدود برنزی آسیاتک میشد 23 تومن الان میشه 40 تومن
تعرفه حجمی ارزون شده اما نامحدودا نابود شده
Last edited by behnam-k; 26-02-2013 at 12:13.
هزینه اینترنت تو ایران گرون در میاد دیگه
کلی نیرو و سرور شبانه روز دارند کار میکنند برای این اینترنت! پاک
روزی وضع درست میشه که یه چیزهایی تغییر کنه![]()
کاملا تایید میشه
فقط من یه نفر یا شما دستمون به جایی نمیرسه یه تاپیک اعتراضی راه بندازیم ! و توی اون یه روز و ساعتی رو مشخص کنیم همه حمله کنن به روابط عمومی 20:30 ! چه از طریق ایملی چه از طریق SMS یا تلفن ! شاید جوابی گرفتیم
چی کجاش ارزون میشه ؟ هم باید پول حجم بدی هم سرعت آخه کجای دنیا رو اینترنت مالیات میگیرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)