تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 34 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 333

نام تاپيک: آرشیو / FORMULA 1 فصل 2013

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

تبريك مي گم به زئوس عزيز!‌ مي دونم كه پدر شدن حس متفاوتي داره، اميدوارم كه من هم روزي اين حس رو تجربه كنم...آرزوي سلامتي براي شما و كودك تون دارم، از طرف من ببوسيدش!

بله، در نهايت ماهپاوره ما هم درست شد و تونستم كه مسابقاتي كه از دست داده بودم، ببينم...مسابقه اسپانيا با قهرماني آلنزو، كانادا با قهرماني وتل، ديدني بودند!

از نظر هوادار فراري، اميدوارم كه در گراند پري انگليس قهرماني آلنزو رو ببينم! فكر مي كنم كه اتومبيل ها با آپگريد هاي جديد بهتر از قبل عمل كنند.

فرصتي شد تا تونستم Season Review از كانال B*B*C كه با اجراي ديويد كولتارد و ادي جردن بود، ببينم...وقتي كه به فصل 2012 بر مي گردم، مي بينم كه واقعا فصل هيجان انگيزي رو داشتيم...اما فصل 2013 تا به حال كه چنگي به دل نزده، بايد منتظر بود و ديد!

2. این کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خبر رسید که مارک وبر راننده باتجربه تیم ردبول پس از 11 فصل حضور در فرمول وان در پایان فصل با فرمول یک خداحافظی میکنه و به تیم پورشه که فصل بعد میخواد وارد مسابقات 24 ساعته لمان (مسابقات wec ) در کلاس LMP 1 بشه ملحق میشه. کلاسی که الان در قبضه آئودی هست و سالهاست داره قهرمان میشه.

وبر 37 ساله کریر خودش در فرمول یک رو سال 2002 و ازتیم میناردی شروع کرد و در این سالها 9 قهرمانی در گرندپری ها و 36 بار رفتن رو پودیوم رو که اکثرش مربوط به دوران حضور 7 سالش در ردبول میشه رو کسب کرد.

ضمناً صحبت از اسامی جانشین فصل بعدش شروع شده و در صدر لیست اسم کیمی رایکونن راننده لوتوس دیده میشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تبريك مي گم به زئوس عزيز!‌ مي دونم كه پدر شدن حس متفاوتي داره، اميدوارم كه من هم روزي اين حس رو تجربه كنم...آرزوي سلامتي براي شما و كودك تون دارم، از طرف من ببوسيدش!

بله، در نهايت ماهپاوره ما هم درست شد و تونستم كه مسابقاتي كه از دست داده بودم، ببينم...مسابقه اسپانيا با قهرماني آلنزو، كانادا با قهرماني وتل، ديدني بودند!

از نظر هوادار فراري، اميدوارم كه در گراند پري انگليس قهرماني آلنزو رو ببينم! فكر مي كنم كه اتومبيل ها با آپگريد هاي جديد بهتر از قبل عمل كنند.

فرصتي شد تا تونستم Season Review از كانال B*B*C كه با اجراي ديويد كولتارد و ادي جردن بود، ببينم...وقتي كه به فصل 2012 بر مي گردم، مي بينم كه واقعا فصل هيجان انگيزي رو داشتيم...اما فصل 2013 تا به حال كه چنگي به دل نزده، بايد منتظر بود و ديد!
    سامان جان این کانال B ..B..C رو کدوم ماه...واره هست؟ مسابقات رو هم پخش زنده داره؟ مشخصاتش رو میدی
    البته من از SKY میبینم که پوشش بینظیری داره ولی خوب B..B..C هم جای خود داره.

راستی این ریس لوتوس ظاهرا آپگرید بزرگی رو برای سیلور استون تدارک دیده و به فکر بالا بالاهاست . مک لارنم گویا یه حرکتایی زده و امیدوار به پیشرفت تو این ریس هست .دیگه هرچی باشه ریس خونگیه وباید آبروداری کنن.

6. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سامان جان این کانال B ..B..C رو کدوم ماه...واره هست؟ مسابقات رو هم پخش زنده داره؟ مشخصاتش رو میدی
    البته من از SKY میبینم که پوشش بینظیری داره ولی خوب B..B..C هم جای خود داره.

راستی این ریس لوتوس ظاهرا آپگرید بزرگی رو برای سیلور استون تدارک دیده و به فکر بالا بالاهاست . مک لارنم گویا یه حرکتایی زده و امیدوار به پیشرفت تو این ریس هست .دیگه هرچی باشه ریس خونگیه وباید آبروداری کنن.

حامد جان! اون كانال مربوط به پكيج B*B*C هست كه پيشتر از مازوازه Astra در جهت 28.2 قابل دريافت هست...كه البته در خود انگلستان بيشتر به صورت كابلي تهيه ميشه. اين هم رو بگم كه خود B*B*C از امسال براي پوشش تلويزيوني فرمولا وان و پخش زنده F1 با SKY قرار داد بسته و بيشتر به گزارش هاي خبري و تفسير مسابقات بسنده مي كنه كه به نظر من بهترين در زمينه تحليل مسابفات هست.

خود من هم از SKY مي بينم كه پوشش كاملي رو داره و واقعا نيازي به بقيه نيست!

بله، من هم اميدوارم كه بتونيم تاثير اين تغييرات جديد به خصوص در تاير ها رو ببينم! من كه در مورد تيم فراري خيلي اميد دارم!
    Last edited by - Saman -; 28-06-2013 at 12:29.

8. 4 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میگم این فراری کاش یه بندی گذاشته باشه تو قرارداد ماسا حداقل پول صافکار نقاش ماشینایی که ترکونده ازش کم بشه + از این نظر حداقل ضرر نکنه
    راستی تمرینم نرسیدم ببینم فقط الان یه گوشه از هایلایتای تمرین رو تونستم ببینم.
    تو تمرینا که ردبول و مرسدس خوب بودن . پیشرفت توروروسو هم جالبه البته روی از نتایج فعلی .

10. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

این ماسا چرا اینجوریه!؟

قبل از پشت ماشین نشستن ازش تستی بگیرن بد نیست

درباره این پیست انگلستان دوستان یکم توضیح بدند به چه شکله و نکته خاصی اگر داره و ...
    و اینکه به نظرم اگر نفرات برتر سالهای گذشته هر پیست رو قبل از هر مسابقه دوستان حرفه ای عنوان کنن پست های زیباشون زیبا تر هم می شه

12. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

آقرين ميگم به تيم مرسدس و لوييس هميلتون كه پل پزيشن رو در خانه خودش گرفت! تا اينجا كه لوييس هميلتون در جاي اول و نيكو روزبرگ هم در جاي دوم و بدنبال اون ها هم سباستين وتل در جاي سوم در روز فردا استارت مي گيريند!

اما فراري بسيار ضعيف بود! اون از ماسا كه حتي نتونست در top 10 جاي بگيره و اون هم از آلنزو كه جاي دهم!‌ رو گرفت! اصلا از عملكرد تيم در رده بندي امروز گراند پري انگليس راضي نيستم!‌ ولي اميدوارم حداقل فردا بهتر باشند!

14. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ماسا واقعا راننده خوبی هست ولی نمیدونم این فصل چرا اینطوری شده

همیلتون هم که فردا خط اول استارت میزنه و باید دید میتونه تا اخر اول باشه یا نه که امیدوارم بتونه چون من خوشم میاد ازش هرچند دیگه اون جسارت قبلا رو توی رانندگیش نمیبینم

وضعیت جوی فردا بنظرتون چطور میتونه باشه؟
    من ریس های بارانی رو بیشتر دوست دارم بخاطر حوادث و جذابیت بیشترش ، بخصوص مشخص شدن عیار تیمی و مهندسین تیمها
    امیدوارم بارانی باشه تا هم ویمبلدن مزخرف امسال تعطیل بشه هم این مسابقه جذابتر بشه

16. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بله، ماسا راننده خوبي هست، اما اين فصل واقعا ضعيف بوده و عملكردش به عنوان يك راننده تيم فراري اصلا خوب نبوده...توي تبم فراري بيشتر جايگاه "راننده دوم" رو داره و با وجود سابقه حضور در تيم، هنوز به اين عنوان باهاش برخورد ميشه.

من فكر مي كنم فردا هواي باراني رو داشته باشيم و اگر تيم مرسدس يك استراتژي صحيح رو داشته باشه، و لوييس هميلتون هم با قدرت عمل كنه، هر دو مي تونند پيروزي رو كسب كنند...اما بايد ديد!

18. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بنظر منم دیگه باید فراری ماسا رو کنار بزاره و خوده ماسا هم این براش بهتره که با تیمی دیگه کار کنه و تغییر و تحول لازم داره

امروز النزو هم خوب کار نکرده ولی خب حتما با استارت از خط 10 مسابقه جذابتر میشه چون النزو کسی نیست پست سر قرار بگیره و حتما سبقتهای دیدنی رو خواهیم دید

20. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •