هر چه قدر هم در مورد نظراتم ترول کنی هم روی یه هوادار نیمه جان تاثیری نمی تونی بذاری : دیتظاهر میکنم؟عجب...
وحید، Consider yourself as a dead man
در مورد اون نظرم در مورد Star Wars هم که توضیحات لازم رو توی پست قبلی دادم و کلا روی اشتباه تایپی ترول کردن زیاد لذت خاصی نداره : دی
بذارید به روش شایان جلو بریم... من چی گفتم شایان چی گفتی:بعد به من میگه، من حداقل HL بازی کردم و خوشم نیومدهتو که نسخهی بعدی یک بازی با متای 98 رو بازی هم نمیخوای کنی : )))
خودم : احتمالا اونو امسال نمیرم.
شایان : بعد به من میگه، من حداقل HL بازی کردم و خوشم نیومده تو که نسخهی بعدی یک بازی با متای 98 رو بازی هم نمیخوای کنی : )))
دقت کن من چی گفتم و روی اون کلمات بولد شده تمرکز کن(بولد که می دونی چیه؟ : دی)
احتمالا امسال اونو نمیرم اولا معنی قطعی میده که امسال اونو نمیرم دوما به معنی اینه که تا ابد اونو نمیرم؟!!
سوما متای 98 چیز خوبیه ولی اینکه بتونی مثل Half Life با متای 96 همواره از سایت ها و نشریات مختلف بهترین بازی تاریخ ، قرن ، دهه باشی خیلی مهمه : دی
انتقادت به شدت واردهوحید خداییش 1% هم تو کتم نمیره اینجور نمره دادن! آدم باید به قول تو به کیفیت و تاریخچه و سازنده های اون بازی هم یه نگاهی بکنه وقتی میخواد نمره بده!
من خودم برای مثال اصلاً هیچ علاقه ای به Beyond ندارم! ولی به خودم اجازه نمیدم به این بازی 5 یا 7 بدم! (حالا فردا نمرش میاد میبینید چند دادم به بازی)
بحث سلیقه هم وقتی به 10 تا بازی از انواع و اقسام سبک های مختلف اون نمره داده میشه رسماً منتفی ـه!!
نمیدونم والا! این مدلیشو ندیده بودیم خداییش!
لیستی که تا الان خیلی خوب و منطقی داشت پیش میرفت یهو ترکید!!
رسماً ممنونم!
منم خودم به عنوان کسی که شاید 1 درصد احتمال داشته باشه بازی های انحصاری کنسول رو برم به اکثر اونا خیلی خوب امتیاز دادم به خصوص بازی های انحصاری سونی...
یهومان؟ مشکل سر اینه که بچه ها زحمت نمیدن یه بار نوشته ها شون رو بخونن... کلهم ایراد کم ندارین!![]()
وحید تخم کَفـــتَر بخور خوب میشی ! : دی
قیافه هومانـــو![]()
من بعضی وقتا پستامو می خونم بعد ارسال می کنم ولی خداییش توی این پست اصلا دقت نکردم
ولی واقعا این اسم جدید هم بد نیستا
در مورد نظرات هم هومان باور کن من یه بار هم دوباره اونو خوندم ولی این اشتباه تایپی Star Wars رو ندیدم و تو که دیدی باید اخلاق ورزشیت رو به رخ می کشیدی![]()