تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 228

نام تاپيک: بــازی‌های مــورد انتــظار ۲۰۱٣

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تظاهر میکنم؟ عجب...
    وحید، Consider yourself as a dead man
    هر چه قدر هم در مورد نظراتم ترول کنی هم روی یه هوادار نیمه جان تاثیری نمی تونی بذاری : دی
    در مورد اون نظرم در مورد Star Wars هم که توضیحات لازم رو توی پست قبلی دادم و کلا روی اشتباه تایپی ترول کردن زیاد لذت خاصی نداره : دی

بعد به من میگه، من حداقل HL بازی کردم و خوشم نیومده تو که نسخه‌ی بعدی یک بازی با متای 98 رو بازی هم نمیخوای کنی : )))
    بذارید به روش شایان جلو بریم... من چی گفتم شایان چی گفتی:

خودم : احتمالا اونو امسال نمیرم.
    شایان : بعد به من میگه، من حداقل HL بازی کردم و خوشم نیومده تو که نسخه‌ی بعدی یک بازی با متای 98 رو بازی هم نمیخوای کنی : )))

دقت کن من چی گفتم و روی اون کلمات بولد شده تمرکز کن(بولد که می دونی چیه؟ : دی)
    احتمالا امسال اونو نمیرم اولا معنی قطعی میده که امسال اونو نمیرم دوما به معنی اینه که تا ابد اونو نمیرم؟!!
    سوما متای 98 چیز خوبیه ولی اینکه بتونی مثل Half Life با متای 96 همواره از سایت ها و نشریات مختلف بهترین بازی تاریخ ، قرن ، دهه باشی خیلی مهمه : دی

وحید خداییش 1% هم تو کتم نمیره اینجور نمره دادن! آدم باید به قول تو به کیفیت و تاریخچه و سازنده های اون بازی هم یه نگاهی بکنه وقتی میخواد نمره بده!
    من خودم برای مثال اصلاً هیچ علاقه ای به Beyond ندارم! ولی به خودم اجازه نمیدم به این بازی 5 یا 7 بدم! (حالا فردا نمرش میاد میبینید چند دادم به بازی)
    بحث سلیقه هم وقتی به 10 تا بازی از انواع و اقسام سبک های مختلف اون نمره داده میشه رسماً منتفی ـه!!
    نمیدونم والا! این مدلیشو ندیده بودیم خداییش!
    لیستی که تا الان خیلی خوب و منطقی داشت پیش میرفت یهو ترکید!!

رسماً ممنونم!
    انتقادت به شدت وارده
    منم خودم به عنوان کسی که شاید 1 درصد احتمال داشته باشه بازی های انحصاری کنسول رو برم به اکثر اونا خیلی خوب امتیاز دادم به خصوص بازی های انحصاری سونی...

یهومان؟ مشکل سر اینه که بچه ها زحمت نمیدن یه بار نوشته ها شون رو بخونن... کلهم ایراد کم ندارین!

وحید تخم کَفـــتَر بخور خوب میشی ! : دی
    قیافه هومانـــو

من بعضی وقتا پستامو می خونم بعد ارسال می کنم ولی خداییش توی این پست اصلا دقت نکردم
    ولی واقعا این اسم جدید هم بد نیستا

در مورد نظرات هم هومان باور کن من یه بار هم دوباره اونو خوندم ولی این اشتباه تایپی Star Wars رو ندیدم و تو که دیدی باید اخلاق ورزشیت رو به رخ می کشیدی

2. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وحید تخم کَفـــتَر بخور خوب میشی ! : دی
    قیافه هومانـــو
    "یوهو هومان" میخواست بگه که نمیدونم چطوری فاکتور گرفت و شد یهومان!

4. 5 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فان ترین کامنت امروز برای من:
    Metro Last Light مسعود : یه بازی خوب و مناسب برای اوقات خالی از بازیهای بزرگ..
    الان یکی تو یاهو گفت نسخه اول رو بازی نکردی و ...

نسخه اول هم چیزی که نشون دادن با اون چیزی که بازی کردم از نظر گیم پلی واقعا فرق داشت.. نمیشه به خاطر گرافیک یه چیزای دیگه اون گیم پلی رو فراموش کرد... شاید نسخه دوم هم اینطوری بشه البته برعکسش هم صادقه

خلاصه شاید برداشت از بازی بزرگ متفاوت باشه

مثلا وقتی بایوشاک باشه اینو مطمئنا میزارم اولویت دوم
    وقتی کمپانی او هیروز 2 اینو میزارم اولویت دوم
    و ...

حالا نظرات متفاوته مثه همین بازی که نسخه اول یه سایتی (GI) میده 9 و یه سایتی(IGN) میده 6.9

به نظر یکی فان میاد به نظر یکی نه ... خیلی عادیه و زیاد مهم نیست
    +
    از وجود جایگاه استاروارز بسی خوشحال و خشنود شدیم
    ولی جدا اگه چنتا از اون بچه زرنگای دیزنی رو هم بیار تو جو بازی خیلی خوب میشه : دی

جالبه اینو هم بدونین که یکی از اعضای استودیوی نور و جادوی صنعتی نرم افزار فتوشاپ رو خلق کرده

خلاصه روح اسکای واکر جوان، مستر یودا، اوبی وان و حتی لورد سیث امشب شاد شد : دی
    +
    الان شایان باز داره فک میکنه چی بگه
    اگه این همه سر پیانو زدنت فک می کردی الان از اون کلاس خصوصی های مورد نظر داشتی
    : دی

6. 10 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

2 تا هومان : دی
    عـاقـا در مورد لیست و اینکه چرا TWDS2 رفته توی 10 تا خداییش خیلی بازی خوبی بود سیزن اول و من خیلی امید دارم . با اینکه خیلی بحث شده سر اینکه بازی گیم پلی نداره و فقط داستان شخصیت ها هستن که جلو میبرنت یا ارزش تکرار نداره . انتخاب ها تاثیر ندارن و ... اما خود من به شخصه بدجوری حال کردم با بازی . مخصوصا پایانش که خیلی تاثیرگزار بود
    در مورد Dark Souls هم خودم فکر کنم امتیاز خوبی دادم یادم نیست اما نه بازی کردم نه چیزی ازش میدونم به عشق طرفداراش بالا دادم : دی
    در مورد بازی های سونی هم خودم بدون کوچکترین فن بازی امتیاز دادم چون واقعا منتظرشون هستم حالا بتونم بازی کنم یا نه اونو دیگه خدا میدونه : دی
    در مورد امتیاز پدرام به COH2 اگه درست یادم باشه یه جا گفت که اصلا علاقه ای به این سبک نداره و اتفاقا به نظر من کار درست رو میکنه که دقیقا امتیاز رو بر مبنای میزان علاقه و انتظارش برای اون بازی میده . سعید هم 7 داده برید یقه اونم بگیرید : دی . تازه THQ هم که به فنا رفته و این آیپی داره به همراه خیلی از آیپی های دیگه به فروش میرسه و اصلا معلوم نیست زنده بمونه یا نه !
    به نظرم تنها دلیل اینکه GeOW:J شده 20 اینه که سازندش عوض شده . اما PCF کم چیزی نیستن به خدا : دی

اما در کل به نظر من لیست خوب و تا حدود زیادی عامه پسند شد

8. 6 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

الان یکی تو یاهو گفت نسخه اول رو بازی نکردی و ...

نسخه اول هم چیزی که نشون دادن با اون چیزی که بازی کردم از نظر گیم پلی واقعا فرق داشت.. نمیشه به خاطر گرافیک یه چیزای دیگه اون گیم پلی رو فراموش کرد... شاید نسخه دوم هم اینطوری بشه البته برعکسش هم صادقه

خلاصه شاید برداشت از بازی بزرگ متفاوت باشه

مثلا وقتی بایوشاک باشه اینو مطمئنا میزارم اولویت دوم
    وقتی کمپانی او هیروز 2 اینو میزارم اولویت دوم
    و ...

حالا نظرات متفاوته مثه همین بازی که نسخه اول یه سایتی (GI) میده 9 و یه سایتی(IGN) میده 6.9

به نظر یکی فان میاد به نظر یکی نه ... خیلی عادیه و زیاد مهم نیست
    مسعود اصلاً گرافیک رو فراموش کن!! اتمسفر و داستان بازی یه تنه خودش همه حرفارو میزنه!
    بازی که اتمسفر عالی داشته باشه، داستان فوق العاده پشتش باشه، گرافیک عالی هم داشته باشه و در کنارش گیم پلی "خوب" هم باشه به نظرم خیلی بی انصافیه اون رو یه بازی بزرگ ندونیم!

2
    در مورد امتیاز پدرام به COH2 اگه درست یادم باشه یه جا گفت که اصلا علاقه ای به این سبک نداره و اتفاقا به نظر من کار درست رو میکنه که دقیقا امتیاز رو بر مبنای میزان علاقه و انتظارش برای اون بازی میده . سعید هم 7 داده برید یقه اونم بگیرید : دی . تازه THQ هم که به فنا رفته و این آیپی داره به همراه خیلی از آیپی های دیگه به فروش میرسه و اصلا معلوم نیست زنده بمونه یا نه !
    نوید جان، کلا بنداز دور این حرفو !!
    نمره های 5 به این بازی ها که به جرات میشه گفت هر کدوم اوعجوبه هستن تو سبک خودشون!!
    Amnesia: A Machine for Pigs - Survival horror
    Arma III - Military simulation
    DayZ - Survival horror, tactical shooter
    Wasteland 2 - RPG
    The Witness - Puzzle
    Plants vs. Zombies 2 - Tower defense
    Total War: Rome II - Strategy
    Simcity - City Building
    Project CARS - Racing game
    Last edited by marmolak kocholo; 23-01-2013 at 10:01.

10. 11 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تازه THQ هم که به فنا رفته و این آیپی داره به همراه خیلی از آیپی های دیگه به فروش میرسه و اصلا معلوم نیست زنده بمونه یا نه !
    خب این نتایجش سال های دیگه معلوم میشه ! و این نظر سنجی و برنامه ها هم مختص سال 2013 هستش و THQ هم تازه به این حال دراومده و هیچ گونه ارتباطی نمیتونه به کیفیت IP ها داشته باشه ... اینکه به خاطر ورشکستگی ناشر نمره ی پایین به یه گیم بدیم خب ....! Rip Off !

12. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

عــاقـــا من بی گناهم به خدا : دی

14. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

هوسم تو هنوز زنده ای؟ :x
    --------
    من انتظار زیادی ندارم از بازی های 2013
    فقط هم DMC و RE6 واسه پی سی بیاد برام کافیه
    چون از فاری کرای 3 هم خوشم اومد اگه 4 هم بدن بد نیست
    همین دیگه ، فقط یکم وقتشم بیشتر کنن

16. 5 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

فان ترین کامنت امروز برای من:

عجیب ترین نمره امروز:

یعنی خدا وکیلی به هرچی بازی PCـه توهین داره میشه D: !!
    شما عزیز من، از یه بازی استراتژی چه انتظاری داری که Rome II و COH 2 نتونستن برآورده کنن!
    خواهشاً اگر از یه سبکی خوشتون نمیاد بازی هاش رو به لجن نکشید که آخه!! خیلی ضایست خب!

حالا از استراتژی بگذریم!! دیگه هرچی بازی PC بوده رو چرا بهش 5 دادی!!
    Amnesia: A Machine for Pigs, Arma III, DayZ, Wasteland 2, The Witness, Plants vs. Zombies 2, Total War: Rome II, Simcity, Project CARS

(7 ها رو هم اصلاً لیست نکردم! بگذریم از اونا!)

به نظر من که خیلی حرکت زشت و ضایعه ای هست این جور نمره دادن!!

+

این دیگه چیه D:

دلیل 7 دادن من به COH بیشتر بر این اساس بوده :

نمره هایی که این دوستان دادند میزان علاقـه و اشتیـاق رو نسبت به اون بازی نشون میده, حتی اگه طرف مقابل دستگاه بازی لازمه رو برای انجام اون بازی نداشته باشه. پس نمرات بیانگر کیفیت بازی نیستند ...

خوب من علاقه و اشتقیاقی نسبت به این بازی نداشتم و خیلی هم منتظرش نیستم
    وقتی هم که منتشر بشه اگه بازیه دیگه ای نبود میرم طرفش مثل بعضی از بازی های 30 - 40

چند درصدش هم به خاطر علاقه بوده
    که به لطف هومان خان :

بله!... که ویرایشم شد... به خاطر اون مشکل مسخره, نظرات آخر هر بازی رسما یا پرید یا بالا پایین شد! یعنی از شانس نظرات سعید...
    و گم شدن کامنت های بخش 20 - 30 ـیه من
    برای Total war توضیح داده بودم

در مورد امتیاز پدرام به COH2 اگه درست یادم باشه یه جا گفت که اصلا علاقه ای به این سبک نداره و اتفاقا به نظر من کار درست رو میکنه که دقیقا امتیاز رو بر مبنای میزان علاقه و انتظارش برای اون بازی میده.
    اگه این جوری باشه پس این بشر ( : دی ) به هیچ بازی علاقه نداشته به جز چندتا آی پی معروف : دی

من اگه قصد تخریب بازی ای رو داشتم میتونستم به خیلی از بازی ها نمره پایین بدم ولی همونطور که میبینید نمره های من بین 7 تا 10 ـه

وقتی که بعضی ها به Splinter cell و Dead Space ـی که من دوست داشتم نمره پایین دادن من صدام در اومد .. ؟؟؟

18. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

عنوان 15 هم از لیست شصت تایی : Star Wars 1313
    نمره ی من : 7.2
    نمیدونم قضیه چی بود؟ اشتباه دیداری شنیداری بوده؟ Drunk بودم؟ یا هرچیز دیگه ولی این نمره واسه این بازی خیلی کم هستش ، و مطمئنا جزء بهترین های 2013 (شاید هم 2014 باشه)
    همین جا از دوستانی که با نمرم اینجوری شدند ، صمیمانه عذر میخوام (مخصوصا مسعود و مراد)
    بقیه نمره هام مشکل ندارن و عالین
    +
    بی صبرانه منتظر دیدن عناوین تاپ تن امشب هستم ، از نکات جالب ش هم میتونه قرار گرفتن همه ی انحصاری های سونی توی ده تائه اول باشه ...
    خودم بیشتر انتظار داشتم TR توی 10 تای اول باشه...
    +
    به نظرم عنوان شماره یک هم GTA هستش (شاید هم Bioshock )

+
    منتظر پست شایان هم هستیم

Last edited by CRIS Joon CR7; 23-01-2013 at 20:27.

20. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •