سونی روی دوربین این محصول زیاد کار کرده و ویژگی های خاص خودش رو داره
بزار بقیه نقد ها هم خونده بشه..
چند تا از ویژگی های دوربین رو چند صفحه قبل قرار دادم
سونی روی دوربین این محصول زیاد کار کرده و ویژگی های خاص خودش رو داره
بزار بقیه نقد ها هم خونده بشه..
چند تا از ویژگی های دوربین رو چند صفحه قبل قرار دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی کمی flexiable هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
آی تی رسان بررسیش را از Xperia Z گذاشت. صفحه نمایشش ناامید کنندست
منم بررسی آی تی رسان را دیدم .
کیفیت صفحه نمایش از اکسپریا اس هم بدتره وقتی از زوایا بهش نگاه میکنیم. صد رحمت به همون اس .
واقعا نا امید شدم .
شما وقتی با موبایل کار میکنید گوشی رو کج میگیرید؟مهم خوده آدمه که با گوشی کار میکنه که از جلو نقصی نداره.
این هم بررسی نارنجی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed1297; 27-02-2013 at 01:10.
انتظار ها زیاد بالا رفته بود، اول استفاده نکردن از جدید ترین چیپ،دوم زمان بد عرضه،سوم دوربین و صفحه نمایش. ولی خوب اعتراف میکنم واقعا خوشگله
در مورد زاویه دید، تا زمانی مهمه که حداقل تغییر زاویه کم تو تصویر اثر نداشته باشه، رو تخت دراز کشیدید و اس ام اس میاد،گوشی 5اینچی رو بلند میکنید یا خیلی ساده بهش نگاه میکنید؟!
قبول دارم قابل مقایسه با super Amoled نیست.
ولی خاطرم هست برای سونی پی هم همین صحبت بود،تا زمانی که خودم خریدم و دیدم که اونقدرها هم که گفته میشد بد نبود.اون بور شدن مشکی و کاملا سیاه نبودن وجود داره ولی نه در حد شدید.
مطمئنا این قسمت هم سلیقه و به قول شما سطح انتظار بی تاثیر نیست.
sent from JB xperia x10
سونی اینقدر هزینه میکنه هی براویا انجین میزاره که رنگ ها رو غلیظ کنه ؟ خو برادر من برو AMoled بخر بزار رو گوشی هاتهم از این بک لایت خیلی کم مصرف تره ، هم میشه مثلا براویا روشن .
واقعا تو عکس تاثیر داره براویا ! تو صفحه نمایش همه چی معمولی، توی عکس میزارم کنار نکسس از اون غلیظ تر نباشه در همون حده!!
خوب ظاهرا خود سامسونگ هم کمبود داره که توی گلکسی ۴ خبری از ال سی دی سوپر فلان نیست.البته در حد شایعه هست.
sent from JB xperia x10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)