100 تا بچه هم داشته باشه 1/8 همسر مرحوم ارث میبره
100 تا بچه هم داشته باشه 1/8 همسر مرحوم ارث میبره
تقریبا یه جورایی تابلو بود که ارغوان به فکر دو دوزه بازی هست. چرا که وقتی که داداشه بهش گفت که به خواهرزنه گفتم، خیلی چیزی نگفت.
ولی یک کم اخرای این قسمت سریال شوک اور بود!
پ ن:
ولی واقعاً ارزشش رو داشت که زن دکتر بشه! عجب خونه ای هست لامصب!
منم که پسرم حاضرم تغییر جنسیت بدم زن دکتره شم! دی:
Last edited by amirkhan_0o0; 12-02-2013 at 21:37.
Wow
داستان داره کم کم جالبتر میشه ..واقعا فکرشو نمیکردم ارغوان بخواد اینطوری انتقام بگیره اما بریا پیش بردن داستان حتما لازم بود![]()
درسته ارغوان یه جور کار بهزاد را تکرار کرد و انتقام شیرینی بود اما نباید فراموش کنیم که بهزاد به تحریک اون مرتیکه منوچهر بی خاصیت چاپلوس این کار را کرد و تمام این مشکلات براش به وجود اومد
اما ارغوان...
به نظر من اگر عشقی بینشون بود و اگر واقعا ارغوان بهزاد را دوست داشت هیچ وقت این کار را انجام نمیداد اما ...
به نظر من بین کار ارغوان و بهزاد تفاوت زیادی بود.
بهزاد مچ ارغوان رو گرفت. اما ارغوان نه تنها مچ بهزاد رو باز کرد، بلکه با صحنه آرایی و ... واقعیت رو طور دیگه ای نشون داد.
داره حالم گرفته میشه نامرد بد نارویی به بهزاد زد![]()
میخواست نشون بده عشقی وجود نداشته ...همش هوس بوده ! خوبه ...فک کنم معضل اساسی جامعه مارو نشون میده که ملت همه ادعای عاشق بودن دارن!
آخه چه ربطی به هوس داره ؟
بهزاد در حقش نامردی کرد ( چون فهمید یه پول چرب و نرم در انتظارشه اگه بره بهار رویگیره ) .... بعد جدایی عین خیالش نبود و رفت به راحتی با بهار ازدواج کرد ( انگار نه انگار با احساسات یه دختر بازی کرد )
الان داره تاوان پس میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)