تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند لپ تاپ از نظر شما؟؟

راي دهنده
132. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lenovo

46 34.85%
  • Asus

49 37.12%
  • Acer

8 6.06%
  • Sony

21 15.91%
  • Hp

24 18.18%
Multiple Choice Poll.
صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 224

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مدلهائی که کارت گرافیک GTX680 به صورت sli و یا ATi 7970 رو crosfire داره ! یه همچین کارتی رو اگه بخوای رو pc نصب کنی با توجه به کلی دنگ و فنگش و مبدل شدن خونه به بخاری واسه گرماش حداقل چند میلیون فقط پول مادربورد و پاور مخصوص باید بدی . مابقی مثل کارت گرافیکی و پردازنده و مموری و ... پیشکش. نگی نه که ازت ناراحت میشم استاد. فقط درخصوص کارت گرافیک GTX660 هم که در این تاپیک درموردش زیاد صحبت میشه باید واسه PC بالای یک میلیون تومن پولشو بدی.
    دوست گرامی حرف شما درست نیست. گرافیک لپ‌تاپ از هم مدلش روی پی‌سی خیلی ضعیفتره مثلا 680M و 7970M فوقش در رده کارتهایی مثل انویدیا 570 یا ای‌ام‌دی 7850 قرار میگیرند!
    660M هم فوقش در حد GTS 450 باشه!

یه لیست کلی در مورد قدرت کارتهای گرافیک هم اینجا هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این تاپیک درخصوص مشاوره برای خرید یه لپ تاپ برای صاحب تاپیکه که اولویتش گیم هست لذا درخصوص PC نیست لطفا کمی دقت کنید!
    البته من که ادعائی نکردم و شما ظاهرا استادین. هرچند تقریبا از سال 1370 یعنی 21 سال پیش که نوجوان بودم کامپیوتر داشتم از کمودور64 ، آمیگا 500 بگیر تا PC و لپ تاپ ، تاحالا چندین PC فضائی تو زمان خودش واسه خودم جمع کردم و تو این مدت بیشتر از چندین مدل لپ تاپ داشتم و کاملا باهاشون آشنا هستم. اینه که ندونسته نگو که معلومه از lap و pc خبر نداری! زیاد ادبیاتت رو نپسندیدم استاد!
    درهرحال با نظرت کاملا مخالفم . همین الان مدلهائی از لپ تاپ هست که کمتر pc بتونه به گرد پاش برسه! درضمن هرکی که دوتا pc و دو تا لپ تاپ تاحالا داشته باشه میدونه که در کانفیگ یکسان، لپ تاپ سریعتر از pc هستش چون همه چی رو برد نصبه و همه چی با هم کاملا مچه درضمن قیمتش هم مناسبتره. اما توی pc اینطوری نیست . من هم اینو نادیده میگیرم ! ظاهرا شما هم زیاد از lap و pc خبر نداری . لذا اول بدون چی رو با چی مقایسه میکنی دکتر !
    درضمن یکم سرچ کنی کلی مدل لپ تاپ با کانفیگ های معرکه پیدا میکنی که یکیش هم مربوط به همین برند msi هست. مدلهائی که کارت گرافیک GTX680 به صورت sli و یا ATi 7970 رو crosfire داره ! یه همچین کارتی رو اگه بخوای رو pc نصب کنی با توجه به کلی دنگ و فنگش و مبدل شدن خونه به بخاری واسه گرماش حداقل چند میلیون فقط پول مادربورد و پاور مخصوص باید بدی . مابقی مثل کارت گرافیکی و پردازنده و مموری و ... پیشکش. نگی نه که ازت ناراحت میشم مهندس.
    فقط درخصوص کارت گرافیک GTX660 هم که در این تاپیک درموردش زیاد صحبت میشه باید واسه PC بالای یک میلیون تومن پولشو بدی.
    درخصوص pc بازم میگم دیگه عمر pc تموم شده و هرکی داره pc میخره پولشو داره دور می ریزه چه پولش کم باشه چه زیاد. شما که داری هر هفته به پاساژها سر میزنی از شما تعجبه چطور متوجه نمیشین که اکثر pc فروش ها نسبت به دو سال پیش لپ تاپ فروش شدند و یکی دو سال بعد هم عمرا pc فروش پیدا بکنی. اینه که ظاهرا خودت دلیل تقاضای زیاد لپ رو نسبت به pc خیلی اشتباه متوجه شدی و دلیلشو در حد ارزونتر بودن لپ تاپ متوجه شدی! . اینو جای دیگه نگو خوبیت نداره استاد. حتی عمر لپ تاپ های کلاسیک فعلی هم داره به سر میرسه و لپ تاپ های ترکیبی داره جاشونو میگیره . لپ تاپ هائی که مثل تبلت تاچ هستن و وزنشون به شدت داره کاهش پیدا میکنه. دیگه دوره پشت میز نشستن تو خونه تموم شده و باید همه چی قابل حمل باشه برادر. حداقل از ویندوز 8 مایکروسافت و استاندارد اولترابوک اینتل باید اینو می فهمیدین که حال و آینده خیلی نزدیک چه شکلیه. واقعا عجیبه که اینجا دیگران رو به خرید چیزی توصیه می کنی که تقریبا داره از رده خارج میشه و فقط یه سری دلال و فروشنده تعریفشو میکنن. البته منظورم از دلال شما نیستین به هرحال نظر شخصیتو دادی و گناهی نداری مهندس.
    واقعا نشون دادی استادی اگر از قضایا خبر نداری کسی مجبورت نکرده که بیای نظر اشتباه بدیشما پرفورمنس یه کارت680 لپتاپی رو با pc مقایسه میکنید این حرفت مشخص میکنه تخصص ذر این مورد نداری ویحث منهم همین بود که خودت بهش دامن زدیکسی که میاد گرافیک وپردازنده lapرو با مدل دکستاپی مقایسه میکنه دیگه وضعش مشخصه از همون اولم میدونستم منظورت همین یود منتها میخواستم خودت -خودتو بندازی تو چاله واین که میگم با افرادی مثل شما تاپیک واقعا به نتیجه نمیرسه تاراحت نشین
    بعدش همون لپی که شما گرافیکشو 680 یا7970 رو بصورت اس ال ای و کراس داره میدونی قیمتش برا لپ چقدره اونم لپی که هیچ وقت نمیتونه کانفینگ یه pc مشابه رو داشته باشه
    یه هر حال این اخرین کام من تو این تاپیکه چون واقعا با این اوضاع تاپیک فکر نکم به نتیجه برسه
    Last edited by animsprite; 14-01-2013 at 22:56.

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

من وقتی خریدم ویندوز نداشت و با dos بود
    روی کارتن هم قید شده که dos داره اگر ویندوز روش نصبه صد در صد کار خود ماتریسه یا فروشنده
    توی برچسب هایی هم که گوشه سمت راست لپتاپ زده جای برچسب ویندوز خالیه
    ممنون شایان خان. من هم تعجبم از همینه که پس چرا تو سایت msi و یا دیجی کالا برای MSI Ge70 ننوشته DOS . حتی دیجی کالا نوشته windowes 7 ! دیجی کالا وقتی مینویسه win 7 یعنی ویندوزش اصله وگرنه میزنه Dos اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خلاصه داستانیه واسه خودش

دوست گرامی حرف شما درست نیست. گرافیک لپ‌تاپ از هم مدلش روی پی‌سی خیلی ضعیفتره مثلا 680M و 7970M فوقش در رده کارتهایی مثل انویدیا 570 یا ای‌ام‌دی 7850 قرار میگیرند!
    660M هم فوقش در حد GTS 450 باشه!

یه لیست کلی در مورد قدرت کارتهای گرافیک هم اینجا هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست گلم نگفتی کدوم قسمت حرفام درست نیست؟ مسلما با pc میشه قویترین سیستم گیم دنیارو بست . مسلما با pc میشه بالاترین اورکلاک دنیارو انجام داد و هیچ لپ تاپی نمیتونه . مگه من جملاتی خلاف اینا و یا گفته های شما عرض کردم؟! من توجملاتم چیز دیگه ای رو عرض کردم و خواستم نتیجه دیگه ای بگیرم که ربطی به قوی تر بودن pc یا لپ تاپ نداره!
    پی سی و لپ تاپ درگذشته اونقدر اختلاف سرعت داشتند که اگه کسی لپ تاپ می خرید واسه منظور دیگه ای بود نه گیم. تازه قیمتش هم درمقایسه با pc خیلی گرونتر درمیومد. اما الانه این اختلاف از بین رفته و فقط یک سری گیمر های فضائی میتونن بگن لپ تاپ نمیتونه جواب کار منو بده! مگه تو ایران چندتا از این تیپ آدما داریم که حاضرند بالای 10 ملیون تومن بابت pc خرج کنند که چی بشه ؟ طرف خدای گیمه میخواد 10 فریم بالاتر از بازی بگیره که لازم هم نداره؟! . از طرف دیگه الان از لحاظ قیمت هم لپ تاپ برابری میکنه و حتی مقرون به صرفه تر هم شده. سوما و مهمتر از همه دیگه pc بازاری نداره و تنها بازاری که باقی مونده مدلهای all in one هستند که اونم اخیرا به لطف ویندوز 8 آینده بهتری پیدا کردند و آل این وان های صفحه تاچ دار کمی پر رونق تر خواهند شد. اونم نه با کیبورد و ماوس و تازه خیلی ربطی هم به بازی ندارند!. حرف من اینه که نباید بچه هارو که با زحمت فراوان و قرض و قوله چندمیلیون پول کنار گذاشتن رو به سمتی هدایت کنیم که بعدا پشیمون بشن! همین.

درخصوص اختلاف سرعت کارتهای گرافیکی لپ تاپ و pc شما درست میگین اما نه در این حدی هم که گفتی تازه اونم نه در همه مدلها. این اختلاف سرعت اونقدر بالا نیست که قابل چشم پوشی نباشه. تو همون جدولی هم که لینکشو زحمت کشیدی دادی خودش اولش نوشته که اگه میخواین به یک مقایسه درست برسین که یه کارت نسبت به به یه کارت دیگه چقدر تغییر در کارائی سیستم داره باید حداقل بیشتر از 3 ردیف بالاتر باشه تا اختلافش قابل لمس باشه وگرنه پولتون رو درست هزینه نکردید. جهت مثال برای شما بگم که کارت 680m همون کارت 670 دسکتاپه با کلاک پائینتر. اینم لینکش از سایت معتبر آناند تک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در قسمت آخر مقاله . البته اگه انگلیسیتون یکم خوب باشه به راحتی متن the silicon is basically a die-harvested GK104 identical to a desktop GeForce GTX 670 but with reduced clocks رو ببینید که معنیش به طور کلی اینه که 680m همون 670 دسکتاپه با کلاک پائینتر
    حالا اگه 670 دسکتاپ رو با 680 دسکتاپ بخوای تو بازی ها مقایسه کنی چیزی در حدود 5 درصد تو بازی ها اختلاف دارند! . در همون سایت و سایتهای دیگه میتونی پیدا کنی یکیش این لینک از سایت معتبر تامز هاردور برای مقایسه 670 با 680 :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لذا حداکثر تفاوت یه 680m با یه 680 دسکتاپ میتونه حدود 25 درصد باشه. که از لحاظ تعداد فریم بیشتر تو یه بازی خیلی خیلی سنگین مثلا میشه 10 تا فریم بالاتر! این تعداد فریم فقط برای کارتهای متوسط به پائین خیلی مهمه نه کارتهای حرفه ای که در اکثر سخت ترین بازی ها با حداکثر تنظیمات و رزولوشن فول اچ دی حداقل بالای 30 الی 50 فریم میدن.
    به هرحال ممنون از پاسختون و وقتی که گذاشتین
    ممنون از مدیر فروم با اینکه ربط زیادی به موضوع تاپیک نداره اما به دلیل اهمیت بحث اجازه دادن که مشاهده بشه

واقعا نشون دادی استادی اگر از قضایا خبر نداری کسی مجبورت نکرده که بیای نظر اشتباه بدیشما پرفورمنس یه کارت680 لپتاپی رو با pc مقایسه میکنید این حرفت مشخص میکنه تخصص ذر این مورد نداری ویحث منهم همین بود که خودت بهش دامن زدیکسی که میاد گرافیک وپردازنده lapرو با مدل دکستاپی مقایسه میکنه دیگه وضعش مشخصه از همون اولم میدونستم منظورت همین یود منتها میخواستم خودت -خودتو بندازی تو چاله واین که میگم با افرادی مثل شما تاپیک واقعا به نتیجه نمیرسه تاراحت نشین
    بعدش همون لپی که شما گرافیکشو 680 یا7970 رو بصورت اس ال ای و کراس داره میدونی قیمتش برا لپ چقدره اونم لپی که هیچ وقت نمیتونه کانفینگ یه pc مشابه رو داشته باشه
    یه هر حال این اخرین کام من تو این تاپیکه چون واقعا با این اوضاع تاپیک فکر نکم به نتیجه برسه
    پرفسور شما خودتو ناراحت نکن بعضی ها مثل من میخوان خودشونو تو چاله بندازند اما شما اهالی این فروم رو از دانش بالای خودتون محروم نفرما! زنده باد دسکتاپ pc مرگ بر لپ تاپ
    Last edited by parsicola; 15-01-2013 at 16:55.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون شایان خان. من هم تعجبم از همینه که پس چرا تو سایت msi و یا دیجی کالا برای MSI Ge70 ننوشته DOS . حتی دیجی کالا نوشته windowes 7 ! دیجی کالا وقتی مینویسه win 7 یعنی ویندوزش اصله وگرنه میزنه Dos اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خلاصه داستانیه واسه خودش
    احنمالا اینا همه مشخصات رو از سایت ماتریس برمیدارن
    ماتریس هم که تو سایتش الکی نوشته ویندوز داره در صورتی که نداره
    راستی شما که ویندوز رو دستگاهتون بود از کجا مطمئنید دستگاه استفاده شده نیست؟
    من وقتی خریدم به محض اینکه ویندوز نصب کردم ساعت کارکرد هاردم دراوردم که نوشته بود 10 ساعت که تقریبا درست بود
    البته به این خاطر میگم که من همیشه به فروشنده ها مشکوکم
    Last edited by sh@y@n; 15-01-2013 at 11:30.

6. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

احنمالا اینا همه مشخصات رو از سایت ماتریس برمیدارن
    ماتریس هم که تو سایتش الکی نوشته ویندوز داره در صورتی که نداره
    راستی شما که ویندوز رو دستگاهتون بود از کجا مطمئنید دستگاه استفاده شده نیست؟
    من وقتی خریدم به محض اینکه ویندوز نصب کردم ساعت کارکرد هاردم دراوردم که نوشته بود 10 ساعت که تقریبا درست بود
    البته به این خاطر میگم که من همیشه به فروشنده ها مشکوکم
    ماتریس ننوشته که داره بلکه جاشو خالی گذاشته کلک ! اما دیجی کالا نوشته داره!
    من وقتی خریدم همونجا کاملا چک کردم و از کارتن بازش کردم . کاملا نو بود و از این لحاظ مطمئنم و تمام کلک های اونو بلدم . و سپس ویندوزشو همونجا نصب کردیم که به صورت پیش فرض وقتی روشن کردیم مراحل نصب ویندوز شروع شد! که همونجا سوال کردم جریان چیه؟! گفتند که ماجرا اینه و ... که قبلا گفتم خلاصه یعنی ویندوزش اصل نبود. به هرحال مشخصه که ge70 ها ویندوز اورجینال نباید داشته باشند. فقط شک من این بود که آیا مدلهای دارای ویندوز اورجینال هم داره؟ همش تقصیر دیجی کالاست که آدمو به شک میندازه.
    Last edited by parsicola; 15-01-2013 at 12:05.

8. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ماتریس ننوشته که داره بلکه جاشو خالی گذاشته کلک ! اما دیجی کالا نوشته داره!
    من وقتی خریدم همونجا کاملا چک کردم و از کارتن بازش کردم . کاملا نو بود و از این لحاظ مطمئنم و تمام کلک های اونو بلدم . و سپس ویندوزشو همونجا نصب کردیم که به صورت پیش فرض وقتی روشن کردیم مراحل نصب ویندوز شروع شد! که همونجا سوال کردم جریان چیه؟! گفتند که ماجرا اینه و ... که قبلا گفتم خلاصه یعنی ویندوزش اصل نبود. به هرحال مشخصه که ge70 ها ویندوز اورجینال نباید داشته باشند. فقط شک من این بود که آیا مدلهای دارای ویندوز اورجینال هم داره؟ همش تقصیر دیجی کالاست که آدمو به شک میندازه.
    ماتریس تا چند روز پیش که من چک کردم نوشته بود میندوز 7 داره اما الان مثل اینکه قسمت ویندوز رو اصلاح کرده بالاخره بعد از 7-6 ماه فهمیدن ویندوز ندارن

من نفمیدم یعنی برای شما همونجا dvd ویندوز گذاشت و ویندوز رو نصب کرد یا اینکه وقتی روشن کردید اون صفحه configuration for first use مربوط به ویندوز اومد؟
    به هر حال 100% ویندوز کار خودشونه

داره خودمونی میشه nana a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    زیر سقف اسمان

پيش فرض

سلام.میشه بگید نظرتون در باره ی Asus G74 SX چیه؟ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

سلام.میشه بگید نظرتون در باره ی Asus G74 SX چیه؟ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
    وقتی میخواستم msi ge70 رو بخرم اینو هم تحقیق کردم چون برند ایسوس رو بیشتر قبول داشتم اما واسه چند دلیل خوشم نیومد . تا یک ماه پیش هم نمایندگی پاساژ پایتخت موجودی نداشت چون قدیمی شده بود! تو پاساژ پایتخت و جلوی ورودی پاساژ محصولاتشو تبلیغ می کنند و فقط مدل G53 رو دارند
    این مدل Asus G74 SX واسه 2011 هستش و کارت 560m روش نصبه درحالیکه الان لپ تاپ های گیم سری 6 روشون نصبه چندین نوع کانفیگ هم داره اما در سه چیز کاملا مشترکند
    1- پردازنده ش از نسل سندی بریجه که الان ایوی بریج که جدیدتر و کم مصرفتره نصب میشه
    2- اینکه FSB 1333 داره نه 1600
    3- کارت سری پنج Nvidia 560m روشون نصبه که سرعتشون پائینتر و مصرفشون بیشتره
    یه سریشون تصویرش قابلیت 3d داره هرچند خیلی هم کاربردی نیست از نظر من و بیشتر به درد فیلم نگاه کردن میخورن تا بازی! اگه تو بازی بخواین 3d بازی کنین اولا به خاطر عینک روشنائی تصویر کاهش پیدا میکنه و بعضی وقتها تو صحنه هائی که فضا تاریکه یا شبه بخشی از تصویر دیگه مشخص نیست . ثانیا افت فریم پیدا میکنید که اونوقت شاید مجبور بشین جزئیات بازی رو پائینتر بیارید من خودم یه بار با کامپیوتر یکی از دوستان چند دقیقه 3d بازی کردم خیلی تحت تاثیر قرار نگرفتم و خلاصه حال نکردم باهاش. بیشتر حس میکنید تصویر میره تو صورتتون و تصاویر رنگاشون به هم ریخته و سایه دار میشه و نمیشه بازی کرد یا حداقل تمرین میخواد تا عادت کنید ما که خوشمون نیومد. ظاهرا تو تموم دنیا هم همینطوریه و کلا 3d استقبال نشده. بعضی هاشون فول اچ دی هستند اما بعضی هاشون هم فقط اچ دی هستند !
    رمشون هم در کانفیگ های مختلف بین 8 تا 16 گیگ رم دارند!! هرچند که نمیدونم اصلا حالا حالاها 16 گیگ رم به درد بخوره!
    کلا سری G ایسوس خیلی از لحاظ طراحی و کیفیت بالا هستند اما متاسفانه تو بازار مدلهای گیمی که به روز باشند فعلا نمی بینیم!
    قیمتشون هم بیخود بالا هستند! الان G53 ایسوس با کارت قدیمی 560m قیمتش حدود چهارملیون و چهارصده که خیلی بالاست!
    وزنشون هم همه حدود 3.5 کیلو و یا 4 کیلو به بالاست مدل Asus G74 SX با صفحه 17 اینچی تقریبا 4.5 کیلوئه ! که از لحاظ قابل حمل بودن خیلی مشکل سازه. همین MSI ge70 17 اینچی با کانفیگ بالاتر 2 کیلو 700 گرمه! هرچند کیفیت قابش پائینتره
    به هرحال من فعلا سری گیم ایسوس موجود در ایران رو پیشنهادش نمی کنم و رودست خودشون هم باد کرده! کلا این سری همون موقع هم که به بازار اومد خیلی دیر به بازار اومده بود و از قافله عقب افتاده با این حال حاضر به ارزونتر دادنش نیستند!
    درحال حاضر مدلهای ASUS G75VW NV در کلاس مدل MSI GE70 هست که متاسفانه تو ایران نیومده با اینکه خیلی هم جدید نیستند! که دونوع کارت گرفیکی 660M و حتی 670M روشون نصبه و خیلی کیفیت معرکه ای دارند جدیدترین مدل G75 ها کارت 670MX داره که اونم معرکه ست و نه تنها GE70 حرفی برای گفتن نداره بلکه GT70 از MSI با کارت 675m هم به مشکل میخوره. هرچند قیمتاشون تا وارد ایران نشدند معلوم نمیشه و بعید میدونم با این اوضاع وارد ایران بشند. الان msiGT70 با هارد ترکیبی SSD و مکانیکی و 16 گیگ رم و .... قیمتش حدود 6 میلیونه. با این اوصاف بعید میدونم قیمت G75 ایسوس با کارت 670MX زیر 6 الی 8 تومن دربیاد!! البته خدائیش کانفیگهاشون و تکنولوژی های بکار رفته شون کاملا انقلابیه! مثلا بر اساس چیزهائیکه تو سایته دیدم مدل جدید G75 ایسوس علاوه بر اینکه SSD داره با هارد مکانیکی هم هیبرید میشه و سرعت اونو هم معادل سرعت یک هارد با 10 هزار دور میکنه! حتی امکان RAID کردن همشونو با هم میده و درنتیجه هارد مکانیکی سیستم در تئوری میتونه معادل یه هارد با سرعت 20 هزار دور بالا بره!! ال.. اکبر...
    Last edited by parsicola; 15-01-2013 at 18:53.

12. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

داداش Parsicola جان چه حوصله خري داري جون داداش هر كامنتت كمتر از 10 خط ني
    با دنبال كردن بحث به اين جا رسيدم كه براي ما كه گيمر خفن نيستيم لپتاپ بهترين گزينه چون منكه ديگه حوصله ندارم 2 ساعت پشت Pc مثله مجسمه بشينم آدم لپتاپ ميگيره كه راحت باشه ولو بشه حال كنه ديگه نه؟؟؟
    پس با اين اوصاف به نظرم به درد من و شما همون لپتاپ مي‌خوره باز هم حود داني از دوستامون هم تشكر ميكنيم كه سعي كردن هر جور شده يه كمكي بكنن

14. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شما اگر سیس نمیتونید با 3 تونم بگیرید بفرمایی راهنماییتون کنم با 3 تومن میشه یه سیس عالی برا گیم گرفت-این چیزایی هم که تو گفتی نهایت سیستم با کمتراز این هم میشه کل بهترین لپ بازارو با هش خابوند-من نمیدونم شما با یه پردازنده یه تومنی تو بازی میخوای چیکار کنی
    یه سر به بازار بزن گرافیک 560gtx حدود یه تومن شده در ثانی گذشت اون زمان قدیم که میگفتند ای اقا این که به کار تو نمیاد نه عزیز من الان اینقدر سرعت نواوری زیاد شده که اگه بخوای الان cori7 نگیری دیر یا زود مجبوری با 3 برابر هزینه بگیری گرچه همین الانم شما اگه تو نرم افزارهای محاسباتی مثل انسیس بشی وقتی که ران میکنی اونجاست که تفاوت cori7 fh با cor i5 cor13 مشخصه همه چیز که فقط گیم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •