تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 39 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام خدمت سروش عزیز ...

1-به نظرت بهترین جایگزین برای Xabi Alonso تو رئال کی میتونه باشه؟(Nuri Sahin) ؟

2-اگه بخوای یک تیم منتخب به فرمیشن 4-3-3 انتخاب کنی به جزء بازی کنان رئال و بارسا ؟ (شرح وظایف بازیکن ها الزامیست)

3-اگه یک روز مربی بشی ، به چه سبک بازی اعتقاد داری؟ مثل آلکس فرگوسن یا گواردیولا تا حدودی تیم مقابل برات مهم نیست و فقط تلاش میکنی بازی خودت رو انجام بدی یا بهتره بگیم بازی خودت رو دیکته کنی؟ یا مثل روبرتو دی متئو یا مورینیو سعی به تخریب سبک بازی تیم مقابل داری؟

4-به نظرت جرا مورینیو خسه رودریگز ، که در حد یک مهاجم Top هست ( به عقیده من) از تیم کاستیا به تیم اصلی دعوت نمیکنه؟

5-به نظرت رئال بدون رونالدو ضعیف تر خواهد شد یا بارسا بدون مسی؟

6-موافق بازی کرد همزمان هیگواین و بنزما هستی؟ اگه آره سیستمش چطور میشه؟

7-مارسلو یا کوانترائو؟ (نظر شخصی خودم کوانترائو )

8-موافق این هستی تو وضعیت فعلی تیم ، از 4-2-3-1 به 4-3-3 استفاده از دو تا Winger و یک مهاج نوک ، میتونه کار ساز باشه؟ در بعضی مواقع وینگر راست که دی ماریا باشه بیاد وسط و پشت دوتا مهاجم و بازی سازی کنه....

9-تا به امروز کدوم گل رونالدو بیشتر از همه خوشحالت کرده؟

10-موافق این هستی که بازیکنان بارسلونا اینطور که از مسی حمایت میکنند ، اگه رئالی ها از رونالدو حمایت میکردند قطعا شرایطش بهتر بود؟

ادامه دارد

2. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

قبل از شروع سری دوم سوالات باید تبریک بگم به شما دوست عزیز.
    آرزویی که برای کوروش کردم برای شما هم میکنم.
    آرزو میکنم شیرینی با هم بودنتان،تلخی های روزگار رو از بین ببره.

اما سری دوم سوالات
    ورزشی
    1-گفتی تحت تاثیر خانواده به پیروزی گرایش پیدا کردی!میشه این طور بگم که کورکورانه طرفدار پیروزی شدی؟نه 4تا بازی از لیگ دیدی نه 4تا روزنامه خوندی نه...(نظرت در مورد این طور طرفداریها چیه؟)
    2-رئال با3تا پاس گل میزنه و بارسا با 20پاس!چرا؟کدوم قدرتمند ترن؟
    3-تاکتیک در خدمت تکنیک هستش یا برعکس؟
    4-چطور میشه که نسل شماره 10 های معروف فوتبال دهه90(بازیکن محوری) جای خودشون رو به شماره 10های(تیم محوری) امروزی دادن؟
    5-گفتی که بایرن یا دورتموند در تقابل با سیستم و یا تیم بارسا به مشکل بر میخورن!
    دلیلش هم اینه که آلمانها توپی در اختیار نخواهند داشت تا بازیسازی کنن!
    جالب اینه که با مراجعه به بازیهای رئال امسال وپارسال با آلمانها میبینی که مالکیت توپ بیشتر دست رئال بوده!ولی باز آلمانها موفق بودن.الان این خلاف حرف شما رو ثابت نمیکنه؟
    6-یه جمله بگو:
    کوین کیگان
    گایسکا مندیتا
    برادران نویل
    اشتفان افنبرگ
    اولیورکان
    الن شیرر
    حمید استیلی
    7-نظرت در مورد مافیای علی دایی در تیم ملی چیه؟(98)بازیکنان کفشهاش رو واکس میزدن یا زوج خط حمله رو خودش انتخاب میکرد یا....
    8-نظرت در مورد قلعه نویی و دسته گانگسترهاش چیه؟
    9- نظر در مورد اینکه بوندس لیگا درحال تبدیل شدن به 2ومین لیگ برتر جهان چیه؟(اروپا)
    10-کی روش موفق بود! این نظر شماست!خب
    میشه توضیح بدین:
    چرا ما به ازبکستان باختیم(توی آزادی)
    چرا ما به لبنان باختیم(تو لبنان)
    چرا ما نتونستیم قطر رو شکست بدیم.
    چرا ما در غرب آسیا حذف شدیم.
    چرا ما بقول کی روش یه بازی درمیون خوب هستیم!؟!
    چرا ما مشکل گل زنی داریم در تیم ملی.
    چرا ما مشکل توپ های هوایی رو حتی نمتونیم کم کنیم!!
    چرا کی روش هم به بیماری (همه دشمن هستن)مبتلا شده؟
    دلیلش هم مصاحبه ایشونه که اعتقاد داره اطلاعات ما رو میفروشن به تیم های حریف!!
    به نظرم کی روش از تیم این قطع امید کرده.....

شخصی
    1-میشه بگی کی ازدواج کردی؟
    2-کوچولو موچولو چی؟برنامه ای برای آینده در این باره؟
    3-ظرف های شام رو میشوری؟
    4-گفتی که اعتقاد داری که انسان حق انتخاب داره!
    الف:ما توی کتاب دینی سال دوم دبیرستان خوندیم که قرآن اعجازهای فراوانی داره که یکی از اونها اینه که خبر از آینده میده.
    در آیه ای هم اشاره میکنه که ایرانیان در جنگی بزرگ از رومیان شکست خواهند خورد.
    ب:در احادیث فراوان از نبی و اهل بیت نقل شده که خود میدانستند که چگونه خواهند مرد.حتی به برخی اطرافیان خود هم طریقه مرگشون رو میگفتند.
    به عنوان مثال:
    حضرت علی به میثم تمار
    حضرت محمد به ابوذر
    نبی به امام حسین وحسن
    الی اخر...
    این ها همه نشون دهنده اینه که افعال و رفتار ادمها کنترل شده و مشخص شده است.
    اگر غیر از این بود و امکان تغییر وجود داشت که ممکن بود پیشبینی ها غلط از آب در می آمدن.و حرف قرآن و اهل بیت خلاف واقع میشد!خب در دین ما این امکان نداره.پس به جبر افعال هم رسیدیم.
    جالبی ماجرا وقتیه که ما برای کارهایی که از قبل مشخص شده بودن و اجبارا انجام شدن باید پاسخگو باشیم و بهشت و جهنم وجود داره...
    بعدش میگی خدا اون بالا نشسته کار نداره کی مریض شده کی نشده؟

5-من نطریه هاوکینگ رو خوندم و کلی باهاش درگیر بودم.نظر تو چیه در موردش؟
    6-فیلم زورگیری اخیر رو حتما دیدی.امروز افراد توی فیلم رو گرفتن.بنظرت باید باهاشون چکار کنن؟علت اینی که برخی آدمها اینطوری رفتار میکنن چیه؟
    7-یه هنرمندی توی یه برنامه هنری!!!گفت که تمام ایرانیها عقده ای هستن؟قبول داری این حرف رو یا نه؟
    8-اگه قرار باشه فقط یک کار برای فرزندت بکنی چیه؟فقط یک کار!
    9-پدر و مادران ما دهه شصتی ها متاسفانه ما رو درک نکردن.خب ممکنه که فرزندامون هم همین کار رو با ما بکنن؟
    10-محسن نامجو رو میشناسی؟با افکارش موافقی؟
    11-چرا از سروش عزیزمیترسن بعضی کاربرا؟
    12-چرا سروش فقط 5نفر رو توی لیست دوستان داره؟اون ها چه فرقی با باقی کسانی که درخواست دوستی دادن و رد کردی،دارن؟
    13-سهم مدیرهای فروم در کم شدن کاربران این فروم چقدره؟
    14-درجه جوش سروش چقدره؟
    15-خودت به تناسخ اعتقاد داری؟

اتمام سری دوم.
    پ ن:ببخشید کمی تند بود!
    البته تضمین نمیدم که سری بعدی به این آرومی باشه

4. 8 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب طی این مدت دوستان پشت صحنه مواردی رو به من گوشزد کردن ؛ یکی اینکه گروه های فشار به ما پیغام دادن که با قرمز ننویس ( که ما هم اطاعت میکنیم فی الفور ) ؛ و دوم اینکه من یک سوال رو اشتباه متوجه شدم که به اون هم میرسیم ؛ علتش هم این بوده که در ساعت 4:30 صبح سطح هوشیاری من اندکی پایین بود

اما :

برادر ارشد خونواده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سری دوم سوالات فوتبالی
    سطح: سری A

آره سری آ خوبه ، آسون تره و احتمالا میشه توش طراح سوال رو هم خرید

1. نظرت درباره فوتبال 2-5-3 ای که یوونتوس بازی می کنه چیه؟

اتفاقا من میخواستم ازت در مورد یووه بپرسم ولی یادم رفت

راستش من بازیهای چندانی از یوونتوس کونته ندیدم ؛ و البته آخرین بازی که دیدم از یووه بازیش مقابل شاختار بود ...

من فکر میکنم قطعا یکی از عوامل اون رکورد فوق العاده بازی های پیاپی بدون شکست یووه تا حد زیادی مدیون همین سه دفاعه شدنشون باشه ؛ میدونیم که با سه دفاع بازی کردن حتی به فرم منسوخ شده ی سوئیپری عمق خط دفاع رو تا حد زیادی پوشش میده و گل زدن از عمق به جنین تیمهایی خیلی سخت میشه ( به خصوص تیمی مثل یووه که کیه لینی و بارزالی رو داره )

یه چیز دیگه در مورد یووه اینکه من هنوز متوجه نشدم دقیقا پیرلو چه نقشی براش تعیین شده در یووه ؛ هم توی فاز دفاعی به تیم کمک میکنه و هم در فاز هجومی و اینش خیلی جالبه برام .

2. نظرت درباره خدیرا در رئال چیه؟ نقطه ضعف هست یا قوت؟ بازیکنی بهتر از خدیرا برای این نقش به نظرت می رسه؟

خدیرا نقطه ی مثبت هست به شرطی که بازیکن دفاعی تری نسبت به آلونسو در کنارش بازی کنه چون آلونسو به نظرم اصلا "هافبک دفاعی" خوبی نیست بلکه بیشتر یک هافبک مرکزی خوبه .

شاید اگر خدیرا با بازیکنی مثل لاس دیارا بازی میکرد هم ضعف دفاعی تیم ترمیم میشد و هم خدیرا کیفیت بهتری نشونمون میداد .

3. نظرت درباره سیستم 1-2-2-1-4 چیه ؟ آرایش به این شکل:

GK
    RB - CB - CB - LB
    DM
    RW...........LW
    AM..AM
    ST

واضحه که اون دو تا هافبک تهاجمی به عنوان مهاجم های دوم هم موقع حمله اضافه میشن. تیمی رو می شناسی که اینطور بازی کنه؟

اول از همه بگم که الان جای سرهنگ علیفر خالیه تا یه ایراد اساسی به دفاع خطیت که 1 هافبک دفاعی فقط جلوی خودش داره بگیره

این نمای شماتیک که من میبینم اول از همه به 4-4-2 لوزی خیلی نزدیکه ؛ درواقع در فاز حمله اگه یکی از هافبکهای تهاجمیت اضافه بشه به خط حمله عملا 4-4-2 لوزی رو خواهیم داشت ( اینجا دیگه جای کاپلو خالیه )

اگر اشتباه نکنم انگلیس کاپلو در جام جهانی به خصوص در زمانهایی که رونی و دفو همزمان بازی میکردن چنین شکل و فرمی داشت ؛ و رونی یکی از اون هافبکهای تهاجمی بود ، و اینکه اگر اشتباه نکنم سرالکس هم گاهی وقتا چنین ساختاری رو به کار میگیره در یونایتد .

حالا من یه پیشنهاد میدم و اونم اینه که این سیستم به 3-6-1 تبدیل بشه ...

4. نظرت درباره داشتن High defensive line (بطور استایل طبیعی تیم) چیه؟ تیم چطور مدافعانی باید داشته باشه تا بشه اینطور بازی کرد؟

من شخصا deep رو ترجیح میدم البته

اما مزیت هایی که با high defensive line داریم هم به شدت قلقلک دهنده هست برای مربی هایی که اهل ریسک کردن هستند ؛ به خصوص اینکه این جلو آوردن خط دفاعی تیم به هافبکها کمک بیشتری میکنه در جهت اینکه انرژیشون صرف پوشش دادن محدوده ی وسیعی از زمین نشه ؛ البته یک ایرادی که این فرم داره اینه که با جلو اومدن خط دفاع و کمتر شدن فاصله ی میان خطوط بالطبع فضاها محدود تر میشه و به همین دلیل کار اندکی سخت تر میشه و 100 البته روی ضد حملات .

من فکر میکنم فاکتور اصلی برای این مدافعان باید در وهله ی اول سوای از استانداردهای دفاعی ، سرعت و قدرت بازیسازی مدافعین باشه .

5. چرا رئال بعد از اخراج دلبوسکه دیگه در CL به توفیقی نرسیده؟ در این 10 سال آیا دست های پشت پرده در کار هستن یا این تنبیه سرنوشته برای اخراج غیر منصفانه دلبوسکه؟

"تنبیه سرنوشت" به نظرم خیلی قشنگه ؛ اما علاوه بر اون نکته ی دیگه اینه که مربیانی که بعد از دل بوسکه به رئال اومدن واقعا در حد نام رئال نبودن ؛ اومدن افرادی مثل کیروش و لوکزامبورگو و پیگرینی و رامون و لوپز کارو راموس بیشتر شبیه شوخی های تلخی بود که انجام شد ...

دست های پشت پرده ی پلاتینی هم که همیشه تو کار بوده و هست

سوالات تنیس
    سطح سوالات: رولند گاروس

بسیار متعالی

1. نادال یا جکوویچ ؟ [سوال هواداری نیست، بازی کدوم رو بهتر و کامل تر می دونی؟ ]

خب عقلم میگه نادال رو انتخاب کنم ولی آینده از آن نوله هست

2. چرا بانو شاراپوا نمی تونه موفقیت های مداوم و پشت سر هم داشته باشه؟ بعد از هر تورنومنت خوب باید یکم خراب کنه و رتبه 1 اش رو از دست بده!

بانو شاراپوا رونالدوییه که سرنا رو مسی میبینه !

به خصوص توی المپیک که با اون بازی فاجعه وار قافیه رو به سرنا باخت ... من فکر میکنم بانو خیلی زود اشباع میشه و از لحاظ روانی به موفقیتهای مقطعی راضی مشه .

3. نظرت درباره این کار عجیب نادال، ترجیح دادن تنیس بازی کردن با دست چپ وقتی راست دست بوده، چیه؟ کار درستیه؟

نکته ی جالب اینه که نادال با دست چپش نمیتونه بنویسه حتی !!! اما اینکه چقدر خوب میتونه با دست چپش بازی کنه واقعا جزو عجایبه .

البته فکر میکنم درست نباشه به همون دلیلی که خودت در سوال پایینی اشاره میکنی :

4. اگه به کلیپ هایی که از نادال کنار فوتبالیست ها منتشر شده نگاه کنی، توپ رو با پای راست شوت می کنه و با دست راست هم می نویسه، به نظرت این تنیس بازی کردن با دست چپ وقتی پای راحت ترش راست هست براش مشکلی ایجاد می کنه؟ به نظرت می تونه تاثیر گذار باشه در مصدومیت های زیادش به خصوص در زانو؟

من البته از لحاظ پزشکی خیلی اشرافی ندارم روی این قضیه اما منطقیه چون وقتی با دست چپ بازی میکنه فشار روی پای چپش که غیر تخصصیش هست بیشتر میشه طبیعتا چنین مشکلاتی هم طبیعیه براش به خصوص در زمانهایی از بازی که مجبوره پای چپش رو تکیه گاه قرار بده ...

5. به نظرت آیا ممکن هست تنیسوری، توپ رو بتونه از Arthur Ashe Stadium (این main court ــِ US Open هست) به بیرون بندازه؟

امیدوارم که منظورت این نباشه که کسی موفق به انجام این مهم ! شده باشه / این حرفت حتی شوخیش هم قشنگ نیست اونجا اندازه استادیوم آزادی میمونه

مخلصیم فعلا

ما بیشتر

6. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما سوال جامانده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به علتی که در پست بالا گفتم متوجهش نشده بودم :

1. من یه سری از بازیکنا رو به صورت زوج میگم شما بگو کدوم یکی از اون دوتا رو بیشتر دهیرئوس داری....

لمپارد/جرارد => لمپارد
    فردیناد/تری => فردیناند
    هییرو/گوتی => هییرو
    رائول/کاسیاس => رائول
    دائی/عزیزی => عزیزی
    کریمی/مهدوی کیا => مهدوی کیا
    بارتز/ چیلاورت => بارتز
    کایه خون / دی ماریا = دیماریا
    بنزما/ هیگواین => بنزما
    اینیستا/ژاوی => ژاوی
    سیمن/ جو هارت => سیمن
    شیث رضایی/نیکبخت => میشه انتخاب نکنم ؟ => شیث
    استاد اسدی/ قاسم دهنوی => بدون شک استاد
    فان باستن/ رونالدو برزیلی => رونالدو یه چیز دیگه بود ...

خب در اخر میدونم منتظر کدوم دوتا هستی که خیلی مقایسه میشن ولی عمرا بگم مسی/رونالدو ...

مسی
    سروش جان این سوال اصلی رو زیر آبی رفتیا
    مثلا از بین جرارد/لمپارد .... لمپارد
    از بین سیمن/هارت ...سیمن رو بیشتردوس داری یا ترجیح میدی

اینجوری منظورم بود.... ..... ما هیچ جا نمیریم همین جا هستیم ....ما منتظر پاسخ هامون هستیم
    سپاس فراوان از صبر و شکیبایی شما

شرمنده اون موقع صبح ! سطح هوشیاریم پایین بود

8. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

سلام به مدیری که من هربار اسمشونو میبینم میگ ببینی اخطار دادن تاپیک قفل کردن چیکار کردن که پست دادن

سلام سلام /

شانسه داریم ؟

خب بریم سر سوالات
    سوالای من اصلا سخت نیست مثل سوالاتی که بقیه میپرسن جوابای ساده داره همین ( برای گرم کردن خوبه)

فقط یواش تر بریم این وقت گشت نامحسوس نگیرمون

1 : توی بازی های بارسا رئال وقتی مسی گل میزنه چه احساسی نسبت بهش داری؟ برای چند لحظه ازش نفرت پیدا نمیکنی ؟ که اگه جلو دستت باشه بگیری یه بلایی سرش بیاری؟
    و دقیقا همین اتفاق وقتی برعکس می افته چی ؟ ( وقتی رونالدو گل میزنه)

راستش بعد از الکلاسیکوی 6-2 تا الان اکثر بازیهای رئال - بارسا رو تعمدا زنده نگاه نکردم ؛ اون بازیهایی رو هم که دیدم بعد از گل مسی حس نفرت یا چیز دیگه ای نداشتم ، فقط میخواستم کاسیاس دم دستم میبود تا یه بلایی سرش میاوردم چون هر گلی که از بارسا میخوره قیافش جوری میشه که انگار دنیا به پایان رسیده !

وقتی هم رونالدو گل میزنه به بارسا دستامو مشت میکنم و تکون میدم

2:تاپیک ارز و سکه قبلی یادته؟ بنظرت چی باعث شد اونجوری بشه؟؟ کاربرا طغیان کرده بودن حتی بعد 3.4 تا اخطار هم رعایت نمیکردن تا اینکه نمیدونم چی به سر تاپیک اوردید

بالاخره هربار نوسانات بازار زیاد بشه این اتفاقات میفته و در آینده هم خواهد افتاد . البته ما آمادگی لازم برای رفع طغیان رو داریم

3:کانفیگ سیستمت رو بگو لطفا؟؟

پی سی خونه که افتضاحه البته استفاده ای نمیشه ازش ولی برای خندوندن شما بد نیست :

cpu : AMD 2,2

Ram : 512 SD !!!

h.d.d : 60 GB !!!

VGA : Geforce 6600

یه گلریزون بگیرید برامون بد نیستا

4:بهترین خواننده مرد ایرانی؟؟

ابی

5: داریوشو ترجیح میدی با ابی؟

انتخاب سخته ولی بازم ابی

6: وقتی یه بازی مهم شروع میشه دوس داری گزارشگر کی باشه؟

عادل

7:از چه کمپانی ماشینی خوشت میاد و بهترین مدلی که از همون کمپانی دیدی؟؟

فورد - ماستنگ

8: 2012؟؟؟

بعدا کلی میخندیم بهش
    9:اواتار قبلیم خوب بود یا این؟؟؟ البته اگه قبلی یادت باشه؟ ( اواتار قبلی شمام قشنگ تر بود)

قبلیتو یادم نیست ولی قبلیم درسته فتوژنیک تر بود ولی این یکی داییمه آخه

10: سبک کاشته های مسی رو بیشتر میپسندی یا رونالدو؟؟

رونالدو چون منحصر به فرده

خب دیگه چیزی یادم نمیاد
    به همین راحتی
    اگه یادم اومد دوباره میپرسم
    ممنون

ممنون که با ما هم سفرید

10. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما هم تیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام خدمت سروش عزیز ...

سلام آرمان جان

1-به نظرت بهترین جایگزین برای Xabi Alonso تو رئال کی میتونه باشه؟(Nuri Sahin) ؟

از بازیکنای فعلی ؟ شاهین ( اگه برگرده ) و یا حتی مودریچ

2-اگه بخوای یک تیم منتخب به فرمیشن 4-3-3 انتخاب کنی به جزء بازی کنان رئال و بارسا ؟ (شرح وظایف بازیکن ها الزامیست)

جو هارت

کیه لینی --- بارزالی ---- تیاگو سیلوا --- لام

پیرلو

داوید سیلوا ---- استیون جرارد

وین رونی --- زلاتان --- تبس

دفاعهای کناریمون اضافه میشن به حمله ؛ البته این تیم رو باید با استفاده از high defensive line که اون یکی آرمان گفت بیس تاکتیکیش رو طراحی کنیم چون دفاع تیمی این تیم فاجعه هست !

پیرلو باید اندکی ایستا بازی کنه ؛ جرارد و رونی و تبس عمده ی پرسینگ از جلو رو انجاالم بدن و سیلوا هم پاسهای آخر رو به زلاتان برسونه .

3-اگه یک روز مربی بشی ، به چه سبک بازی اعتقاد داری؟ مثل آلکس فرگوسن یا گواردیولا تا حدودی تیم مقابل برات مهم نیست و فقط تلاش میکنی بازی خودت رو انجام بدی یا بهتره بگیم بازی خودت رو دیکته کنی؟ یا مثل روبرتو دی متئو یا مورینیو سعی به تخریب سبک بازی تیم مقابل داری؟

من بازی بر اساس بازی تیم حریف رو ترجیح میدم و البته هرجایی تخریب لازم باشه با کمال میل یکی مثل پپه رو میاریم یک حط جلوتر و در جلوی مدافعان وسط /

4-به نظرت جرا مورینیو خسه رودریگز ، که در حد یک مهاجم Top هست ( به عقیده من) از تیم کاستیا به تیم اصلی دعوت نمیکنه؟

مورینیو به نیمکت خودش هم اطمینان نداره چه برسه بازیکنای کاستیا و نرود میخ آهنین در سنگ !

5-به نظرت رئال بدون رونالدو ضعیف تر خواهد شد یا بارسا بدون مسی؟

رئال بدون کریس

6-موافق بازی کرد همزمان هیگواین و بنزما هستی؟ اگه آره سیستمش چطور میشه؟

نه ؛ مگه اینکه بنزما در نقش مهاجم نباشه و مثلا جای دیماریا بازی بکنه چون اینا هم حضور همزمانشون در حمله کارایشون رو پایین میاره ...

7-مارسلو یا کوانترائو؟ (نظر شخصی خودم کوانترائو )
    نظر
    منم کوئنترائو

8-موافق این هستی تو وضعیت فعلی تیم ، از 4-2-3-1 به 4-3-3 استفاده از دو تا Winger و یک مهاج نوک ، میتونه کار ساز باشه؟ در بعضی مواقع وینگر راست که دی ماریا باشه بیاد وسط و پشت دوتا مهاجم و بازی سازی کنه....

یکی از قابلیتهای انعطاف پذیری 4-2-3-1 همین تبدیلش به 4-3-3 هستش ؛ ولی برای بازیسازی در وسط دیماریا به نظرم گزینه خوبی نیست ...

9-تا به امروز کدوم گل رونالدو بیشتر از همه خوشحالت کرده؟

گلی که در فینال کوپا به بارسا زد .

10-موافق این هستی که بازیکنان بارسلونا اینطور که از مسی حمایت میکنند ، اگه رئالی ها از رونالدو حمایت میکردند قطعا شرایطش بهتر بود؟

100% قبول دارم ولی اینو باید در نظر بگیریم که اکثر بارساییها از کودکی با هم توی لاماسیا بزرگ شدن و این ارتباط عاطفی بینشون طبیعیه ولی رئال مثل کشور 72 ملت میمونه و همین الانشم بحث باند پرتغالیها و اسپانیاییها داغه

ادامه دارد

خدا قوت مضاعفت بده

12. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام خدمت جناب سروش عزیز (خب خدا رو شکر این تاپیک تو متفرقه نیستش وگرنه ... )

آقا من سوال ورزشی چیزی به ذهنم نمیرسه راستی چرا میرسه همه از فوتبال پرسیدن من از شنا میپرسم

اصلا شنا دوست داری ؟ و بلدی ؟

اگه بلدی تا حالا تو 4 متری کسی رو کردی زیر آب نفسش بگیره (یا حالا نیم متری اگه شنا بلد نیستی) ؟

تو المپیک چه رشته ای رو بیشتر دنبال میکردی ؟ (اسم ورزشکارم بگو) ؟ غیر از فوتبالا (از بین خارجی ها)

از بین ورزش کارای ایرانی چه رشته ای و چه کسی رو (تو المپیک) ؟

نظرت در مورد ناداوری های المپیک برای ایران تو کشتی چی بود ؟ (حرصت چقدر دراومدش)

رشته شنا رو تو المپک میدیدی (استغفرا ... زنا رو نمیگما ) ؟ اگه آره اسم یکی از کسایی که با شنا کردنش بیشتر حال میکردی بگو ؟

به نظرت در حق پاره المپیکی ها کم نذاشتن ؟

دوست داشتی المپیک تو ایران برگزار میشد ؟ اگه آره تو کدوم شهر ؟

زیاد رفتیم تو المپیک (عب نداره از جام جهانی و عادل فردوسی پور و عزیزی و ... دورت کردم )

بریم برای بقیه سوال ها

از چه سالی وارد نت شدی ؟ چطور با این سایت آشنا شدی ؟

از بچه های فروم با کی ها در تماسی ؟ و کدوماشون رو بیرون دیدی ؟

دوست داشتی با بچه های فروم میتونستی بری بیرون ؟ (اگه آره کجا بیشتر ؟)

مدیر بودن چه حسی داره ؟ (مدیر مدیره خود مدیره )

سروش جان یه سوالی که همیشه ته ذهنم گیر کرده بود اینکه چه حس و حالی داره موقعه ای که تاپیکی رو که توش پره یوزره و دارند فعالیت میکنند تو متفرقه قفل میکنی ؟ (کاری به دلیلش ندارما که درست هستش یا نه ها)

تا حالا شده بخوای تاپیکی رو قفل کنی و این طوری شده باشی ولی مجبور باشی قفلش کنی یا نه همیشه موقعه قفل کردن تاپیک در کمال آرامش این طوری بودی

وقتی تاپیکی رو قفل میکنی مدیر بهت میگه یا نه خودت میتونی این کارو کنی ؟ یا نه اصلا قبلش باهام مشورت میکنید ؟

اگر آقا میثم مدیریت کل سایت رو بهت بده قبول میکنی ؟

به نظرت آدم قابل اطمینانی هستی ؟

به اون چیزی که تو زندگی تا حالا توی ذهنت بوده چقدر رسیدی ؟ و از این جا به بد دوست داری به چه چیزایی برسی ؟

بزرگترین هدف زندگیت چی بوده ؟ و بهش رسیدی ؟

نماز میخونی ؟ روزه چی میگیری ؟ (اگه دوست داری بگو)

نظرت در مورد پدر و مادر چیه ؟

نظرت در مورد ایران چیه ؟

دوست داشتی بری خارج زندگی کنی ؟ اگه آره کدوم کشور ؟

تو تاپیک ادواج همه نر دادند جزشما حالا اینجا ازت میپرسم نظرت در مورد ازدواج + مهر چیه ؟ (با شرایط امروز جامعه کار درستی هستش یا نه ؟ )

سن ازدواج برای پسر و دختر چند باشه خوبه به نظرت ؟ دوستی قبل از ازدواج خوبه ؟ یا نه با ازدواج سنتی موافقی ؟

مهمترین دلیلات غیر از دلایل شخصی برای ازدواج چی بود ؟

طبع شعرم داری ؟ آدم احساساتی هستی ؟

آدم عصبی و زود جوشی هستی ؟ اگر ناجور عصبی بشی چی کار میکنی ؟

اهل دعوا هستی ؟

تو دعواهایی که کردی کتکم خوردی یا بیشتر زدی ؟

موقعه ای که عصبانی میشی چی کار میکنی که آروم بشی ؟

بهترین دوران زندگیت کی بوده ؟ و الان به نظرت چطوریه ؟

و کلا نظرت در مورد زندگی چیه ؟ (خوبه راضی هستی ؟ حال میده ؟)

کدوم انجمن بیشتر دوست داری متفرقه یا ورزش ؟ یا شما هم بین بچهاتون فرق نمیزارید مثل بقیه ؟

چی شد که شما برای مدیریت متفرقه انتخاب شدی ؟ و چی شد که خودت قبول کردی ؟

این که مدیر دو تا انجمنی سختت نیستش ؟

غیر از پی سی ورلد تو فروم دیگه ای هم هستی ؟ اگه آره اونجا هم مدیری ؟

راستی چرا آواتارت رو عوض کردی ؟ ( واین آواتارت فک کنم عکسیه بازیگره که تازگی هام تو یه فیلمی دیدمش اما هر چی فکر میکنم یادم نمیاد اسم خودش و فیلمه چی بوده ؟ )

شده تا حالا یه مدت زیاد به هر دلیل بد خواب بشی و شبا راحت خوابت نبره ؟ اگه آره بدش چی کا کردی که دوباره اکی شدی ؟

تو دوران مدرسه چه درسی رو بیشتر دوست داشتی و از کدوم درس بیشتر بدت میومد ؟ (در مورد معلم هام یکی یه دونه بگو ؟)

تو مدرسه و دانشگاه بچه شری بودی یا آروم بودی ؟

نظر دوستات در موردت چیه ؟ (پشت سرت بخوان حرف بزنن میگن آدم خوبیه / بدیه / و ... ؟ )

چند تا از صفات خوب و بدت رو بگو ؟ (راستشو بگو )

بخوای سرمایه گذاری کنی سمت بازار ارز و سکه میای ؟

نظرت در مورد این آواتار من چیه ؟ حس انتقام رو تو چشماش میبینی ؟

خودت اهل انتقام گرفتن هستی ؟

تا حالا شده حقت رو بخورن تو هم نتونی کاری کنی ؟ اگه آره بعدش چه حسی داشتی ؟ و چی کار کردی ؟

نظرت در مورد مرگ چیه ؟ (ازش میترسی یا نه هیچ ترسی نداری ؟)

یادمه اوایل یه بار یه تاپیک زدم در مورد مرگ بود تو 3 سوت فرستادیش رو هوا حالا نظر خودت رو میخوام بدونم ؟ زبونم لال با چه نوع مرگی حال میکنی ؟ یعنی اگر از لحظه مرگ با خبر باشی و بتونی خودت انتخابش کنی چه انتخابی میکنی ؟ (کجا باشه + چه جوری اتفاق بی افته + تو فرصت باقی مونده چی کار میکنی ؟ ) (نگی این چه سوالیه ) + (البته دور از جون شما و بعد از 1200 سال )

راستی چرا بعضی ها از مرگ میترسن و یا ازش فرار میکنند تا اسمش میاد ؟

به موضوع تناسخ علاقه داری ؟ (اعتقاد چی ؟ )

این کلمه شما رو یاد چی میندازه ؟ تنگه هرمز ( )=
    بازم شرمنده سروش جان بایت این سوالات اونم تو انجمن ورزش + (میترسم یه وقت تاپیک رو قفل کنی ) ----> (چه میشه کرد دیگه گیر یه آدم بد خواب اونم ساعت 5 صبح افتادی دیگه)

به نظرت تونستم از ورزش بکشونمت تو متفرقه ؟

و در آخر : نظرت در مورد خواب شب چیه ؟ (توصیه ای برادرانه به من نداری ؟ )

+

ببخشید اگر یه کم سوالات به ترتیب پرسیده نشد یه نگاه به ساعت پستم کن ( 24 ساعته که نخوابیدم )

شب که نه ولی صبحت بخیر سروش عزیز
    Last edited by Mr_100_dolari; 16-12-2012 at 05:19.

14. 8 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سری دوم سوالات و به طبع سوالات سخت تر...

1-دوست داری چه بازیکنی به رئال بیاد؟

2-به چه تیمی احساس تنفر داری یا بدت میاد؟ + توضیحات...

3-فوتبال خانم هارو دنبال میکنی ؟! مسابقات فوتبال زنان المپیک بسیار جذاب بود مخصوصا 3 تا بازی آخر....

4-ده تا از شخصیت های منفور زندگیتو نام ببر برای افراد....میتونی از پی ام استفاده کنی

5-سر نوشت لالیگا؟
    3. نظرت درباره سیستم 1-2-2-1-4 چیه ؟ آرایش به این شکل:

GK
    RB - CB - CB - LB
    DM
    RW...........LW
    AM..AM
    ST

واضحه که اون دو تا هافبک تهاجمی به عنوان مهاجم های دوم هم موقع حمله اضافه میشن. تیمی رو می شناسی که اینطور بازی کنه؟

اول از همه بگم که الان جای سرهنگ علیفر خالیه تا یه ایراد اساسی به دفاع خطیت که 1 هافبک دفاعی فقط جلوی خودش داره بگیره

این نمای شماتیک که من میبینم اول از همه به 4-4-2 لوزی خیلی نزدیکه ؛ درواقع در فاز حمله اگه یکی از هافبکهای تهاجمیت اضافه بشه به خط حمله عملا 4-4-2 لوزی رو خواهیم داشت ( اینجا دیگه جای کاپلو خالیه )

اگر اشتباه نکنم انگلیس کاپلو در جام جهانی به خصوص در زمانهایی که رونی و دفو همزمان بازی میکردن چنین شکل و فرمی داشت ؛ و رونی یکی از اون هافبکهای تهاجمی بود ، و اینکه اگر اشتباه نکنم سرالکس هم گاهی وقتا چنین ساختاری رو به کار میگیره در یونایتد .

حالا من یه پیشنهاد میدم و اونم اینه که این سیستم به 3-6-1 تبدیل بشه ...
    شبیه 4-1-4-1 یواخیم لو نیست احیانا؟
    چهار تا مدافع...جلوشون خدیرا ، چهار تا هافبک هجومی ( مولر - پودلسکی - اوزیل - رویس) جلوشون هم ماریو گومز...

16. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سلام سروش
    خوبی دادا؟ زیاد وقتت رو نمیگیرم... صرفا چند سوال:
    (جا داره اشاره کنم امتحان اپن بوک هست، بارم بندی: 5 سوال یه نمره ای!):
    .
    .

1- راه حل های کوتاه مدت موثر + راه حل های بلند مدت موثر برای درمان وضع نابه سامان موجود فوتبال داخلی و فوتبال ملی کشورمون از دید خودت رو مطرح کن.

2- نظرت راجع نحوه انتخاب بهترین بازیکن سال فوتبال جهان چیه؟ (سوال رو کلی مطرح کردم، خواستی با ذکر جزئیات جواب بده).

3- به عنوان مدیر کاملا فوتبالی انجمن ورزش، لو بده رکورد تعداد روپایی هایی که بدون توقف زدی؟ [مچتو گرفتم؟]

4- سوال تستی:
    ترجیح میدی جانشین سر الکس کدام گزینه باشد؟
    الف) گواردیولا
    ب) مورینیو
    ج) مربی ای بریتانیایی با کارنامه خوب
    د) best of fergie's fledglings

5- نظرت رو بگو :
    - احمد : ))
    - سیروس (قدیما چندین بار تو پروفایلت دیدم!)
    - اتهام آنتی... {تیم}
    - تاپیک تیم ملی هندوراس!
    - شهر کتاب هفت حوض
    - Mossad Agent
    - حذف دسترسی/
    -موفق و منصور باشید!
    .
    فدات
    یاعلی

18. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سروش
    من با پکیج اولم اومدم
    البته دوستان ماشالا در زمینه سوالات فوتبالی اون قدر سوال پرسیدن که دیگه کمتر سوالی باقی می مونه!

- نظر کلیت در مورد تیم این فصل منچستر یونایتد چیه و فکر می کنی در آخر فصل به چه نتیجه ای می رسه؟

- آینده مورینیو رو در کجا می بینی؟ فکر می کنی ممکنه به تیم هایی مثل چلسی یا من سیتی بره؟

- 10 بازیکن برتر حال حاضر دنیا از نظرت به ترتیب کدوم بازیکنا هستن؟

- 10 باشگاه برتر حال حاضر دنیا؟

- تیم منتخبی از بازیکنان کل تاریخ لیگ برتر لیگ انگلیس قرار میدی؟

- نظرت کلا در مورد فوتبال فانتزی چیه؟ چرا توی فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلیس با وجود درخواست زیاد من شرکت نکردی؟ آیا دلیلش تجربه نداشتن توی لیگ برتر بودش؟

- به بازی های کامپیوتری فوتبال هم علاقه داری؟ اگه آره کدوم بازی؟

- این بازیکنای زیر رو که میگم کوتاه توصیف کن:

رونالدوی برزیلی
    زیدان
    رائول
    مورینتس
    کارلوس
    فیگو
    بکام
    لمپارد
    دروگبا
    رونی
    گیگز
    ون پرسی
    علی کریمی
    علی دایی
    علی علیزاده

این مربی ها رو هم همین طور توصیف کن:

فرگوسن
    مورینیو
    ونگر
    دل بوسکه
    گواردیولا
    کاپلو
    آنجلوتی
    رایکارد
    بنیتز
    هاجسون
    دی متئو
    کی روش

خب فعلا همینا تا پکیج های بعدی...
    Last edited by vahidgame; 17-12-2012 at 01:07.

20. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •