ولي دوستان نوشته بودن که تو ايکس پي نصب کرددن !
سلام.منم همش همین ارور رو میده هرکی یه کمکی بکنه خدا انشاءالله کمکش کنه.![]()
من فقط یک دقیقه اول بازی صدا رو داشتم بعدش کلا بازی بی صدا شده ... کسی این مشکل رو داشته؟ یعنی بد نصب شده؟
حجم بازی بعد از نصب دقیقا چقدره؟
شما نرم افزار STEAM رو نصب کنید ... ضمنا نسخه اخر dx11 باید نصب بشهانگااار هيچ کي نميااااد به اين تاپيک![]()
سلام دوستان
بازی خیلی راحت تو XP اجرا میشه فقط باید یه فایل 160 کیلو بایتی دانلود کنید
من نمیتونم فایل پیوست کنم ولی شما می تونید با جستجوی Far Cry 3 Windows XP Fix -jKlark توی Google خیلی راحت دانلود کنید
محتویات این فایل یه Dll به اسم ubiorbitapi_r2_loader.dll هست که باید تو پوشه bin بازی جایگزین بشه. همین.
اینم بگم که آنتی ویروس بهش گیر میده
اما یه مشکل بزرگتر وجود داره این که بازی فقط یه بار اجرا میشه وقتی از بازی خارج میشم و برای بار دوم بخوام بازی کنم، رو Splash screen می مونه و هیچ عکس العملی نشون نمیده فقط CPU 50% لود میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟![]()
چه باحال 5 دقیقه نمیشه این پست رو زدم راه حل مشکلمو پیدا کردم
آقا هر کی هر مشکلی داره بره به سایت زیر خیلی جامع کامل و راحت برای هر مشکلی یه راه حل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اااااي خدا اين بازي چرا اينجوريه ؟ حالا که اون فايل رو ريختم ميزنه :
Ubisoft gamelauncher
error code:2
آنتي ويروسمو غير فعا ل کردم نميدووونم ديگه چه مرگگگگگگگشه آخه![]()
دوستان کسایی که مشکل could not retrive the game version رو دارندبرای اپدیت بازی این کارو انجام بدن بعد بدونید که اپدیت v1.01 برای همه ی اپدیت ها واجبه و اگه v1.02 و v1.03 رو نریختید v1.04 رو بریزید شامل هردو میشه
اول از همه باید برید تو regedit بعد به ادرس HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall
بعد یه کلید رو درست کنید به این نام: {E3B9C5A9-BD7A-4B56-B754-FAEA7DD6FA88}
بعد داخلش یه فایل از نوع string اجاد کنید اسمشو DisplayVersion بزارید بعد ورژن بازیتون رو که هستش توش بنویسید مثلا 1.01
حالا دوباره اپدیت رو اجرا کنید و درست میشه
حتما حتما کرک اپدیت رو در محل نصب بازی بریزید
از سیو هاتون هم یه بک اپ بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)