سلام گرافیک لب تاپم روی این ویندوز یه دفه سیاه میشه و مینویسه stopped working & recoverd successfully
سلام گرافیک لب تاپم روی این ویندوز یه دفه سیاه میشه و مینویسه stopped working & recoverd successfully
اسم بزنامه هاتون رو میزارید؟... تسک بار این جور وقتا قفل میکنه یا آن هست و فقط برنامه ها نیست؟...
منظورتون از گرافیک سیاه میشه رو نفهمیدم...یعنی کل اسکرین میره؟... فک کنم اشکال از درایور باشه... آپدیتش کنید درس میشه... یه لپتاپ وین 8 ماله یکی از دوستان بود وقتی دکمه وایرلس رو میزد تا وایرلس استفاده کنه این پیام میومد...با آپدیت حل شد...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
اقا ویندوز 8 رو نصب کردم و کرکش کردم و همه نرم افزار ها رو هم نصب کردم و تنظیمات دلخواهم رو هم انجام دادم و ویندوز به خوبی کار می کرد . گفتم بزار بزنم اپدیت بشه زدم اپدیت شد و فکر کنم نصف و نیمه اپدیت شد !!! ولی در هر صورت اپدیت تموم شد و گفت ویندوز رو ریستارت کن منم زدم ریستارت شد ! بعد که بالا اومد تو مرحله قبل ورود به ویندوز که می خواد اپدیت ها رو کانفیگور کنه تو 20 درصد می مونه و هنگ می کنه و یه پیام میاد و تا 100 درصد لود میکنه و ویندوز رو ریستارت می کنه !! حالا هر کاری می کنم باز میره اونجا می مونه و تو ویندوز نمیره !!!چه کاری میشه انجام داد ؟ راه فراری وجود داره تا بشه بریم تو ویندوز ؟ این مشکل از چی هستش ؟ دفعه قبل هم دقیقا همین مشکل بوجود اومد و زدم ویندوز رو از طریق ویندوز 7 فرمت کردم رفت پی کارش !! حالا دوباره همون مشکل رو نشون داده !!
اگه ویندوزو اول کرک کردی بعد آپدیت مشکل از کرک بوده تو فروم های دیگه زیاد اینو گزارش دادن (همه جا مینویسن با کرک آپدیت نکنید که داداش... ).... اگه اول کرک نکردی خب ....!... عجیبه !... ویندوز عوض کن ... یه نیم ساعت وقتو می گیره ...
اره اول کرک کردم و بعد زدم اپدیت شد !!! حالا راه حلی نداره ؟ پاکش کنم بره ؟
منظورم برنامه ی خاصی نبود مثل: My Computer - Windows Media player ...اسم بزنامه هاتون رو میزارید؟... تسک بار این جور وقتا قفل میکنه یا آن هست و فقط برنامه ها نیست؟...
تو محیط ویندوز کار میکنند فقط از Taskbar میرند...همین..ویندوز کرک نشده:آپدیت هم شده!
TaskBar هم قفل نمیکنه...
از ویندوز repair یه کمک بگیر ... dvd وین 8 رو بزار رو اون بوت کن زیر صفحه سمت چپ ... توش یه عالمه خرت و پرته واسه این جور وقتا ... اگه درس نشد فک کنم باید عوض کنی !
این شکلیه که باید باشه : (وقتی ویندوز مدیا و مای کام بازن ) : ماله شما اینطوری نیس ؟! ... خیلی عجیبه !![]()
اقا ویندوز رو رییپیر کردم و به صورت کاملا عجیبی بالا اومد ولی دوباره خودکار یه صحفه ابی رنگ اومد و تا 100 درصد پر شد و بد ویندوز ریستارت شد !!! و دوباره برگشتیم سر همون مشکل قبلی . در هر صورت ویندوز رو از طریق ویندوز 7 فرمت می کنم و منتظر سرویس پک1 و کرک کامل ویندوز 8 می مونم .![]()
ممنون صفحه برا 1 ثانیه سیاه میشه و بعد کنار ساعت یه چیزی میاد که اینو می نویسه . درایور گرافیک رو نمی تونم آپدیت کنم (همون مشکل جی فورس) - درضمن درایور بلو توث هم نصبه ولی نمیشه از بلوتوث استفاده کرد - ایور میده و کار نمی کنه ولی همه چیزش طبیعیه
با همون درایور مشکل داری کسری جان ... تو بخش لپتاپ از دوستانی که مدل مشابه دارن کمک بگیر ... یا اگه کلوپ لپتاپت موجوده اونجا بپرس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)