سلام وقتی میخوام بازی جرا کنم این ارور رو میده چیکار کنم
the procedure entry point except handler4 common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
سلام وقتی میخوام بازی جرا کنم این ارور رو میده چیکار کنم
the procedure entry point except handler4 common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll
فایل زیر رو دانلود و از زیپ خارج سپس در این مسیر کپی کن : C:\Windows\System32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا اینقدر تو شهر فریم ریت میاد پایین؟!من تمام تنظیمات رو هم بیارم پایین،رزولیشن رو هم بذارم رو 800*600 بازم نمیتونم بازی کنم از بس کنده...
cpu رو هم که میخوره...همش رو 90 درصد...
گرافیکم 5770 هست و پردازندم هم q6600...
من موندم اینا بازی رو درست میکنن قبل انتشار یه تستی نمیکنن؟!یا مثلا رو ابر رایانه تست میکنن که هیچ مشکل افت فریم و لگی رو نمیبینن؟!
کسی نبود راه حلی داشته باشه
اگر از کرک استیم استفاده کنید سیو بازی اینجاس:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Luncher\Save Games
کرک ریلودد یا هر کرک دیگه ای رو باید در محل نصب uplay کپی بشن(C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher) یا محل نصب خود بازی (C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Assassin's Creed III) یا هر دو ؟؟؟؟؟
ااااااااااااااااااااااااا ......... هوراااا ......بالاخره بعد از تقریبا دو هفته سعی و تلاش درست شد.
بازی رو با آپدیت مخصوص ورژن روسی آپدیت کردم بعد کرک ریلودد رو جایگزین کردم و پوشه ها رو به عنوان استثنا برای آنتی ویروس قرار دادم تا به عنوان ویروس نشناسه و بعد بازی رو باز کردم دیدم درست شده.![]()
کرک ریلودد رو باید در محل نصب بازی کپی کنی. فقط ممکنه آنتی ویروست اون رو ویروس بشناسه که باید براش تعریف کنی ویروس نیست.
کاور اوریجینال بازی :
[/CENTER]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به لینک اول نیز اضافه شد.
Last edited by amirpers; 01-12-2012 at 03:09.
دوستان من خودم بازی رو دیشب دانلود کردم.
این جا همه جور مشکل دیدم به غیر از مشکلی که من دارم.
من بازی کامل رو دانلود کردم و کرک ریلودد رو ریختم. بازی اجرا میشه و مشکلی هم نداره و تو بوستون هم افت فریم داره اما قابل بازی کردنه اما مشکلم اینه که همون اول بازی تو بوستون بعضی وقت ها تصویر تار میشه. یعنی HUD و نوشته ها رو خوب نشون میده اما تصویر تاره ولی وقتی فیلم های وسط بازی رو نشون میده واضحه.
تا اون مرحله اوایل بازی تو بوستون که باید می رفت و صندوق رو برای اون مرده میاورد مشکلی نداشتم اما از همین مرحله مشکل شروع شد. دقیقا از جایی که اولین نفر رو با هفت تیر می کشیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)