تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 117 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سهیل جان دوست دارم بخرم ولی فعلا با این وضع ارز نمیصرفه! من الان 2012 بازی میکنم سال 2017 هست الان 3 فصل با رئال بودم یه فصل بیکار و الان فعلا تو آرسنال دارم کار میکنم، لیگ انگلیس واقعا سخت و جذابه، بهترین تیمم داشته باشی امکان شکست خوردنت تو هر بازی وجود داره!

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من خاطرات ١٤ ساله ايي از اين بازي دارم.در همه ي اين سري بازي ها هم هميشه استارت ابتدايي رو با لاتسيو زدم.امسال(٢٠١٣) هم دارم با لانسيو ميرم كه فصل اولم و در هفته ي ٢١ هستم.خيلي سخته.فعلا هشتم هستم در حالي كه فاصله ام با تيم دوم ٧ امتيازه..خيلي بد و سخت به لاتسيو بودجه مييدن..تقريبا با بودجه ايي كه اول فصل بهم دادن تنها تونستم دو بازيكن رو قرض كنم.يكي ماريو بولاتي كه خيلي معموليه و يكي توماس هوبشمان كه به كارم نيومده و پسش دادم.الان تو جام حذفي نيمه نهايي هستم و تو ليگ اروپا هم يك شونزدهم..دنبال يه دستيار خبره ام.كسي مثه پاكو آيستران چًون دستيار خوب تو فصول اولي كه شما reputaion تون كمه و حداكثر تا national بالاتر نميره(تويه تيم تاك خيلي موثره)وجود يه دستيار قوي غنيمته...

اينم بگ هرگز دنبال تقلب و افزايش بودجه با نرم افزار نبودم.احساس ميكنم خيليا اينكا و ميكنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من همیشه با "والتر دِ سالوُو" کار می کنم، ازش هم راضی ام هم ایتالیایی هست و هم وُرد کلَس

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من همیشه با "والتر دِ سالوُو" کار می کنم، ازش هم راضی ام هم ایتالیایی هست و هم وُرد کلَس

چه تیمی میگیری گل من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من همیشه با یووه شروع می کنم و اینقدر تو باشگاه میمونم تا به اسطوره تبدیل بشم.
    اما خب با یه تیم کار کردن یکم کسالت آوره، یه سیو دوم هم همیشه دارم که معمولا با تیم هایی مثل لیدز، برشا، نتس کانتی، استقلال و... شروع می کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با یووه شروع کردن راحته که عزیزم...بودجه اشم عالیه...من با لاتسیو الان فصل اولم فقط تونستم یه بازیکن رو قرضی بگیرم واسه تیمم...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این بازی بعنوان بهترین بازی سری football manager انتخاب شد و از ing 9 گرفت

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این 2013 عجب منوی سردرگم کننده ای داره
    من بخاطره مشکلاتی از قبیل کرش کردن و ... که داره برگشتم روی سری 2011
    الان فصل دوم هستم با آرسنال
    فصل قبل دوم شدم با اختلاف 4 امتیاز نسبت به منچستر یونایتد که البته تا سه چهار هفته مونده به پایان لیگ صدر بودم جام حذفی هم همون اوایل حذف شدم لیگ قهرمانان هم تا یک هشتم صعود کردم و حذف شدم
    میخواستم سمیر نصری و فابرگاس رو 200 میلیون دلار به رئال بفروشم که بدهی های باشگاه رو کم کنم اما در آخرین لحظات رئال صرف نظر کرد
    بازیکنهایی که اضافه کردم :
    فصل قبل : Adil Rami _ Hulk _ Radamel Falcao _ Khouma Babacar
    این فصل : Rene adler _ Ignazio Abate _ Sami Khedira _ Arturo Vidal _ Marek Hamsik
    babacar یه نوک حمله بی نظیره که خودم کشفش کردم و از فیورنتینا خریدمش و فقط 17 سالشه آدمه خودمه یجورایی مثل سیاوش اکبرپور و قلعه نوعی حیف که زیاد و به مدت طولانی مصدوم میشه البته توی چنتا بازی که میکنه قدرت حمله تیم رو دگرگون میکنه!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام رامین مهربون و عزیزم...به جمع ما خوش اومدی...الان که داری 2011 بازی میکنی فک کنم سال 2014 باشی...من بهت توصیه می کنم که این بازیکنا رو واسه خرید در نظر داشته باشی...

برادران بندر که یکی تو دورتمونده و یکی تو لورکوزن...کلا رو استعداد های المانی زوم کن...

فک کنم میتونی نگاهی به بازیکنای برزیلی چون اسکار و لوکاس مورا و گانسو و لئاندرو دامیایو هم داشته باشی..

دروازبان تیبوت کورتوآ...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واسه چی میگی 2013 سردرگم کنننده اس منوش؟خیلی خوب و راحته که...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •