این آقا اعتقاد داره که فضا برای حضور بانوان مهیا نیست ، منتهی با همین شرایط هم با حضور بانوان توی استادیوم موافقه ، میبینید که عمل هم کرده چون اعتقاد داره خب چاره ی دیگه ای نداره فعلا ! حالا باید کدوم گزینه رو انتخاب کنه؟
اینکه واضحه گزینه موافقم ...
اتفاقا یه آقای دیگه هم هست مثل همون آقای قبلی که عکسش رو گذاشتم همه میشناسن ، خودشم نمیاد استادیوم با حضور خانواده اش هم مخالفه ، منتهی اعتقاد داره که فضا برای حضور بانوان مهیا هستش ، منتهی کلا با ذات اومدن خانم ها به مکانهای ورزشی مردها خوشش نمیاد ! کدوم گزینه ؟
اینم موافقم!صرفا چون شرایط حضور رو مهیا میبینه!فرق شما با مثالی که خودت زدی اینه که اون آقا شرایط رو مهیا میبینه حق حضور رو هم میده اما به خانواده خودش بنا به اعتقادات یا تفکرات و فرهنگی که بزرگ شده اجازه نمیده!همین اجازه نمیده!یه بحث بزرگی روش هست که ربطی به ما نداره اینجا ...ببین عزیز شما نمیتونی نظر شخصیت رو به جامعه بسط بدی اگه شما علاقه نداری زن رو تو محیط اجتماعی کنار مرد با حقوق یکسان ببینی این ربطی به جامعه نداره شاید شما بتونی خانواده خودت رو سرکوب کنی و مالک حقوقشون بشی و براشون تصمیم بگیری ولی بقیه اینطوری نیستند همونطور هم که گفتم :
این مورد بحث شده خیلی و تقریبا همه (حتی از خود مسئولین و دولت) حق رو میدن ما میخواستیم مساله و بحث رو به سمت مشکلات و راه حل ها ببریم
من تحت هر شرایطی مخالفم و گزینه ی مخالف رو انتخاب میکنم ! آیا معنیش این میشه که من با حق طبیعی حضور خانم ها موافقم ؟
یعنی شما کلا با حضور زن تو ورزشگاه مخالفید و حق نمیدی؟
اگه قبلا این نظر رو داشتی نباید شرکت میکردی!چرا چون سوال داره میگه با شرایط موجود موافقید بیان یا نه! یعنی از بحث حق حضور گذشتیم عزیز من!
ببین یه گزاره دو شرطی ساده هست دیگه :
اگر (و تنها اگر!)حق حضور دارن پس میتونن بیان نمیشه بتونن بیان ولی حق حضور نداشته باشن افتاد!؟(حشمت فردوس
)پس مثالی که شما میزنید وارد نیست ... حالا که میتونن بیان (به معنی اینکه حق حضور دارن)شرایط حضور مهیا هست یا نه!(بحث اصلی ما :مشکلات و راه حل ها!) شما تا حق حضور رو ندی که دیگه شرایط حضور مهم نیست برادر من!دلیل اینکه میگم سوال عالی طرح شده اینه!نکته تاکید اومده رو شرایط موجود یعنی با این شرایط هم میتونن بیان یا نمیتونن بیان!نمیتونن بیان به معنی حق ندارن بیان نیست دیگه فرقش اینجا هست که شما دقت نمیکنی آقایون حق دارن انتخاب کنن که برن یا نرن با همه شرایط موجود اما این حق رو خانم ها ندارن!
از همین دوستانی که تو بحث شرکت کردند حق حضور داشتن رفتن چند بار شرایط رو خوب ندیدن دیگه نمیرن این نمیرن به معنی این نیست که حق ندارن برن اگه برن با چوب میزننشون نه این نمیرن یعنی به نظر و تفکر خودشون به حق انتخاب خودشون شرایط برای حضورشون مهیا نیست!
شما پست عزیزانی که مخالف زدن رو هم ببینی حق رو دادن رو شرایط فعلی مخالفن!چطوری بگم دیگه 
عده معدودی که کلا این حق طبیعی رو منکر میشن اینها مورد بحث ما نیستند بهتون قول میدم اکثر مخالفین هم جز اینها نیستن اون روحانی محترم که از فضا و جو استادیوم آگاهی کامل نداره یکی دو نفر میرن بهش میگن زنا تو ورزشگاه حجاب رعایت نمیکنن با مردها قاطی میشینن و باعث فساد میشه اونم میگه نباید بشه ...پس مشکل اون مرجع بزرگوار هم میاد تو شرایط حضور!وگرنه بالاخره تو این مملکت زن تو همه جا هست از راننده تاکسی بگیر تا سینما و دانشگاه و بیمارستان و...!!!تو همین قهرمانی نوجوانان آسیا نشد!؟
این دولت هم که اومد اطلاع داری که این پیشنهاد رو داد ولی باز روی شرایط از نهادهای دیگه مخالفت شد!
امیدوارم موضوع نظرسنجی و بحث روشن شده باشه!فکر نمیکنم دیگه نیازی باشه بیشتر از این هدف نظرسنجی و بحث و سوال رو توضیح بدم بالاخره 100 نفر یه برداشت دارن 1 نفر هم یه برداشت دیگه تا جایی که میتونستم چندباره توضیح دادم که شما هم اگه به تناقضی رسیدی یا دچار سوتفاهم شدی برطرف بشه ...
چون اصلا قصد توهین نداشته و ندارم و فقط برای مفید تر واقع شدن بحث نقدی کردم
نقد کردن اینطور نیست که شما بیای بگی سوال برای ترول کردن و دست انداختن کاربر طرح شده اینو تو هیچ ادبیاتی بهش نمیگن نقد کردن!
با این حال چون میدونم منظوری نداشتی هیچ اشکالی نداره