تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 58 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 575

نام تاپيک: LG Nexus 4 | اولین همکاری مشترک ال جی و گوگل با آندروید 4.4

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

اونوقت شما که پستات زیاده چی هستی؟

از این لحنتون و این دست و پایی که میزنید که بگید چقد سامسونگ خوبه کاملا معلومه چقد بی طرفین.

والا هر کی پنج تا از پست های شما رو خونده باشه میفمهمه شما فن بوی سامسونگ هستید و شما فن بوی های سامسونگ و اپل هم همه میدونن چقد با منطق بحث میکنید.

توی تموم رویوهایی که من خوندم و دیدم همه گفتن که G nex یه گوشیه متوسط بود ولی nexus 4 یه فلگ شیپ هست .
    و من قدیما ( ) خودم حدود 3 روز هم s2 هم G nex دستم بود . صفحه گلکسی نکسوز اسما HD بود ولی هم فوق العاده کم نورتر از s2 بود هم واقعا تفاوت پیکسلیشون به چشم نمیومد و نوشته واقعا اونقدری که باید شارپ نبودن با این که اسم HD رو با خودش یدک میکشید

توی اکثر بنچ مارک هایی مهم که من خودم گرفتم گلکسی نکسوز جز browser از s2 پایین تر بود و میشد نتیجه گرفت هم توی سی پی یو از s2 پایین تر بود هم جی پی یو. (توی جی اس ام آرنا هم بنچ مارک هاش هست که احتمالا خودت دیدی)
    کیفیت دروبین افتضاح گلکسی نکسوز هم که دیگه شهره آفاقه .

در ضمن فعلا که تقاضایی که برا این گوشی وجود داره و هیجانی که نکسوس4 توی وب ایجا کرد و در پایان آمار فروش این دو گوشی کاملا مشخص می کنه که کدوم موفق تر بوده.

و یه نکته جالبی که توی ریویوی یکی از سایتا گفته بود که وقتی گلکسی نکسوس عرضه شد جز s2 هیچ رقیب جدی ای نداشت .htc که با سنسیشن هش خودشو تا مرز ورشکستگی پیش برد ، optimus 2x هم که آشغاله تمام عیار بود و سونی خاک بر سر هم که اصلا می ترسید دو هسته ای بزنه ولی بازم گلکسی نکسوس خوب نفروخت .

ولی الان با وجو s3 ، onex، optmus G ، note 2 و حتی droid DNA این گوشی این همه طرفدار داره .

لطفا بحث قیمتو هم وسط نکشید که میدونم قیمت این گوشی تو فروش فوق العادش تاثیر زیادی داشته و داره ولی گلکسی نکسوز هم قیمتش 400 دلار بود و 50 دلار اختلاف اونقدر ها تاثیر گذار نیست .

آخر سر هم بگم من طرفدار هیچ کدوم از ابن دو برند نیستم ولی انصاف داشته یاشید و وقتی میبینید نکسوس ال جی به نسبت زمان و در مقایسه با رقبای فعلی خودش، از نکسوس سامسونگ (اونم به نسبت زمان خودش) خیلی سر تره بهتون بر نخوره و حقیقا و کتمان نکنید.
    اینو بگم که اگر بحث طرفدار باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز طرفدار موتورولاس...این از این

دوم اینکه از پست شما این بر میاد که گلگسی نکسوز دستت نگرفتی تا حالا...

فلن فقط جواب همینا رو میدم چون الان وقت ندارم...

2. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از این لحنتون و این دست و پایی که میزنید که بگید چقد سامسونگ خوبه کاملا معلومه چقد بی طرفین.

والا هر کی پنج تا از پست های شما رو خونده باشه میفمهمه شما فن بوی سامسونگ هستید و شما فن بوی های سامسونگ و اپل هم همه میدونن چقد با منطق بحث میکنید.

توی تموم رویوهایی که من خوندم و دیدم همه گفتن که G nex یه گوشیه متوسط بود ولی nexus 4 یه فلگ شیپ هست .
    و من قدیما ( ) خودم حدود 3 روز هم s2 هم G nex دستم بود . صفحه گلکسی نکسوز اسما HD بود ولی هم فوق العاده کم نورتر از s2 بود هم واقعا تفاوت پیکسلیشون به چشم نمیومد و نوشته واقعا اونقدری که باید شارپ نبودن با این که اسم HD رو با خودش یدک میکشید

توی اکثر بنچ مارک هایی مهم که من خودم گرفتم گلکسی نکسوز جز browser از s2 پایین تر بود و میشد نتیجه گرفت هم توی سی پی یو از s2 پایین تر بود هم جی پی یو. (توی جی اس ام آرنا هم بنچ مارک هاش هست که احتمالا خودت دیدی)

در ضمن فعلا که تقاضایی که برا این گوشی وجود داره و هیجانی که نکسوس4 توی وب ایجا کرد و در پایان آمار فروش این دو گوشی کاملا مشخص می کنه که کدوم موفق تر بوده.

و یه نکته جالبی که توی ریویوی یکی از سایتا گفته بود که وقتی گلکسی نکسوس عرضه شد جز s2 هیچ رقیب جدی ای نداشت .htc که با سنسیشن هش خودشو تا مرز ورشکستگی پیش برد ، optimus 2x هم که آشغاله تمام عیار بود و سونی خاک بر سر هم که اصلا می ترسید دو هسته ای بزنه ولی بازم گلکسی نکسوس خوب نفروخت .

ولی الان با وجو s3 ، onex، optmus G ، note 2 و حتی droid DNA این گوشی این همه طرفدار داره .

لطفا بحث قیمتو هم وسط نکشید که میدونم قیمت این گوشی تو فروش فوق العادش تاثیر زیادی داشته و داره ولی گلکسی نکسوز هم قیمتش 400 دلار بود و 50 دلار اختلاف اونقدر ها تاثیر گذار نیست .

آخر سر هم بگم من طرفدار هیچ کدوم از ابن دو برند نیستم ولی انصاف داشته یاشید و وقتی میبینید نکسوس ال جی به نسبت زمان و در مقایسه با رقبای فعلی خودش، از نکسوس سامسونگ (اونم به نسبت زمان خودش) خیلی سر تره بهتون بر نخوره و حقیقا و کتمان نکنید.
    توی فروم های ایرانی کلا سخت میشه بحث منطقی کرد. تاپیک آیفون رو بخونید روده بر میشید از خنده.
    به شخصه امیدی به ایران و ایرانی جماعت ندارم بُخدا.

4. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1-هر چی باشم ادعای الکی ندارم! رو چیزی حرف میزنم که براش مدرکی داشته باشم.
    2-متاسفانه شما فرق برند نکسس با سامسونگ رو نفهمیدید هنوز.
    3-ریویو هایی که خوندید احتمالا محدود به Gsm.ir و امثالهم بوده.
    4-HD مفهوم شارپنس رو نمیرسونه. رزولوشن و پیکسل در هر اینچ رو میرسونه. هیچ ربطی هم به تکنولوژی Samoled plus و ساب پیکسل هاش نداره . هیچ ربطی به روشناییش هم نداره.
    5-قدیما (!)
    6-شما کاملا اثبات کردید که Gnex دستتون نگرفتید و از ریویوی مثل GsmAria و نمیدونم امثالهم حرف میزنید. فقط از نظر پردازش گرافیکی از s2 عقب تر بوده!
    [QUOTEAnd the first benchmark, BenchmarkPi, shows a promising result - the Galaxy Nexus bested the Galaxy Note (1.4GHz). But then, in Linpack the Galaxy Nexus fell behind the S II. Overall, the Galaxy Nexus is a strong performer in CPU performance, among the best, though it doesn’t leave current dual-cores in the dust.[/QUOTE]
    7-کیفیت دوربین نکسس بد بود؟! یکی از معدود دوربین هایی که تمام سایت های ریویو ازش تعریف کردند!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Blah blah blah! لول
    -با این که ویدئوی نسخه اولیه ICS 24فرم ضبط میکرد . اما :
    Even with less than the ideal framerate, the 1080p videos produced by the Galaxy Nexus are top-notch with correct exposure, good colors, and excellent resolved detail.
    8-نکته سایت تو حلق خود نویسنده سایت. ریزر رقیب اصلی اون موقعش بود که جفتشون خوب فروختند. اما شما متاسفانه هدف تولید گوشی نکسس ی قبل از نکسس4 رو نمیدونید!
    9-Note 2 که اصلا تو رده گوشی ها حساب نمیشه. One X به خاطر مشکلاتش از چشم مردم افتاده و Droid DNA هم گوشی قراردادیه.هیچ ربطی به هم دیگه ندارند! فقط S3 هست که فعلا پرفروش ترینه . دلیل فروش خوب نکسوس قیمتشه! قیمت گلکسی نکسوز هم موقع عرضه 650دلار بوده و بعد از 1سال الان 400دلاره! یکم مطالعه کنید بد نیست
    9-کسی بهش برنخورد. معلومه گوشی یک سال بعد گوگل اونم با تغییر سیاست کلی برای رو آوردن به سخت افزار نکسسی ،گوشی بهتری رو ایجاد میکنه. اما صحبت های شما هیچکدوم نه به صحبت های خودتون و نه به موضوع ربطی نداشت.مثلا فکر میکنید Snapdragon S4 رو خود ال جی نشسته طراحی کرده ؟یا کل مجتمع SOC رو؟! یا مثلا دوربینش ساخت خودشه ؟ یا ... ! ولی قرار دادن تمام اجزایی که خریداری شده توسط ال جی انجام شده و از همون Optimus G 700دلاریش هم نتایج بهتری رو نگرفته.مانور فقط روی قیمته و این که SOC های چهار هسته ای مثل S4 الان به قیمت ایده آلی رسیدن و این باعث نمیشه این گوشی فلگشیپ بازار بشه،اصلا برای این هدف تولید و راه اندازی نشده و اصلا هم دنبال این هدف نیست.مثل نکسس 7 که اونم با این که ماهی 1میلیون نسخه میفروشه باز هم دنبال این هدف نبوده و نیست!

-اینم تفاوت لنز هایی که سامسونگ میسازه! برند مورد علاقه من موتورولاس ولی وقتی سامسونگ بهترین ها رو روی گوشیش میزاره. چرا نباید ازش خوشم بیاد؟
    تفاوت توی یک سال !فقط همینقدره اونم به خاطر رزولوشن دوربین!

6. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

اینو بگم که اگر بحث طرفدار باشه
    عزیز طرفدار موتورولاس...این از این

فلن فقط جواب همینا رو میدم چون الان وقت ندارم...
    آخه از کجا میدونی؟ یعنی گلکسی نکسوس اینقد گوشی خاص و کمیابیه ؟
    مثه این که این اخلاق که جواب دادن همراه توهین همراه باشه اینجا رایجه .

2-متاسفانه شما فرق برند نکسس با سامسونگ رو نفهمیدید هنوز.
    مگه فرق میکنن ؟ واقعا
    دوست عزیز این که هی با گفتن این جمله ها بخوای بگی تو چیزی نمیفهمی احساس رضایت بهتون دست میده؟

3-ریویو هایی که خوندید احتمالا محدود به Gsm.ir و امثالهم بوده.
    باور کن فقط خودتون نیستین که میری سایتای انگلیسی ریویو میخونی .

HD مفهوم شارپنس رو نمیرسونه. رزولوشن و پیکسل در هر اینچ رو میرسونه. هیچ ربطی هم به تکنولوژی Samoled plus و ساب پیکسل هاش نداره . هیچ ربطی به روشناییش هم نداره.
    همه میدونن HD مفهم شارپنس رو نمیرسونه (ولی بالاتر بودن پیکسل باعث شارپنش بیشتر نوشته ها و تصاویر میشه ) ،مفهوم روشنایی و اینا رو هم نمیرسونه حرف شما متین، ولی وفتی یه صفحه HD داریم که برایتنس بالایی نداره و با اینکه پیکسل هاش بیشترن به خاطر آرایش پنتایل فرق خیلی کمی با S2 دارن فلسفه وجودیش زیر سوال میره.

شما کاملا اثبات کردید که Gnex دستتون نگرفتید و از ریویوی مثل GsmAria و نمیدونم امثالهم حرف میزنید. فقط از نظر پردازش گرافیکی از s2 عقب تر بوده!
    همون جوابی که به دوستتون دادم .
    بازم همون جواب بالا چرا هی میخواین به زور به طرف مقابل چیزای نادرست نسبت بدین؟ من الان برا اولین با اسم همین سایتی رو که نوشتی شنیدم. فکر کنم، فک میکینی سایتای انگلیسی رو فقط خودتون بلدین؟ یاد بگیرین بدون تحقیر و توهین بحث کنین.
    حتی اگه هیچ سایت انگیسی رو باد نباشم به نظرتون خیلی سخته که توی گوگل به کلمه سرچ کنم و 1000 تا سایت بیاد؟

کیفیت دوربین نکسس بد بود؟! یکی از معدود دوربین هایی که تمام سایت های ریویو ازش تعریف کردند!
    من خودم دروبین گلکسی نکسوس رو با s2 (با اینکه دو تاشو دست نگرفتم ) مقایسه کردم و عکسای s2 به نظر من از لحاظ داینامیک رنج و نویز توی نور کم و ثبت دیتیل سر بود. و عکاسی هم یه کم بلدم و عکسای هر دو رو هم با همدیگه مقایسه نکردم و کیفیت عکس ها رو نسبت به D7000 سنجیدم .

اما شما متاسفانه هدف تولید گوشی نکسس ی قبل از نکسس4 رو نمیدونید!
    طبق معمول .

قیمت گلکسی نکسوز هم موقع عرضه 650دلار بوده و بعد از 1سال الان 400دلاره! یکم مطالعه کنید بد نیست
    شما درست میگین و حق با شماست .من معذرت میخوام .
    ولی مطالعه میکنم.

.مثلا فکر میکنید Snapdragon S4 رو خود ال جی نشسته طراحی کرده ؟
    چی بگم والا ، نه فقط شما میدونید.

این باعث نمیشه این گوشی فلگشیپ بازار بشه
    احتمالا من اینو هم نمیدونم که هدف ساخت سری نکسوس این نیست فلگ شیپ باشن و مستقیم با شرکای گوگل رقابت کنن ولی به هر حال با این چیپ و رم و امکانات هر چقدر هم با کلمات بازی کنیم این گوشی فلگ شیپ محسوب میشه .

اینو هم بگم شما منظور من رو بد برداشت کردین ، من اصلا نمیگم گلکسی نکسوس گوشیه بدیه ، من میگم در مقایسه با گوشی های زمان خودش به اندازه نکسوس 4 خوب عمل نکرد و به نظر من و با توجه به ریویوهایی که خوندم (که از نظر شما همش هم از سایتای فارسی بوده احتمالا ) نکسوس 4 خیلی محصول موفق تریه .

من دیگه هم تمایلی به ادامه بحث ندارم چون دوباره خودتون و دوستاتون میخواین بیاین هی توهین کنید و بگد میدونی فلان چیز چیه؟ میدونی بهمان چیز چیه و ازین حرفا . و نتیجه میگیرین و میگین تو اصلا اسمارن فون دست گرفتی؟
    آخر سر هم یه سایت فارسی داغون دیگه پیدا کنید و بگید من دارم از روی اون حرف میزنم و هی توهین پشت توهین .
    اون دوستت تازه وقت نداشته احتمالا وقت پیدا کنه ناسزا هم میگه.
    Last edited by amin148; 16-12-2012 at 13:55.

8. این کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی به شما توهین نکرده...

اگر
    اینگونه حرف ها از دید شما توهینه فکر شما و دید شما قابل بحث هست!!!

اون دوستت تازه وقت نداشته احتمالا وقت پیدا کنه ناسزا هم میگه.
    نه من رفتم بچه محلامونو جمع کنم بیام دعوا!!!
    منم دیگه تمایلی به پست دادن ندارم...فکر نمیکنم کسی هم تمایلی داشته باشه...

ممنون

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

به شخصه امیدی به ایران و ایرانی جماعت ندارم بُخدا.
    من با این یه تیکه خیلی حال کردم حرف دل مارو زدی...

یکی بیاد این پستارو پاک کنه حالا

11. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

13. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

Nexus 4 من هم رسید.

اگه بخوایم نسبت به قیمت گوگلش نگاه کنیم (299$)٬ محصول خوبیه و کاملا به قیمتش می ارزه ولی در کل به عنوان فلگشیپ جدید اندروید طی این دو سه روز، پایین تر از سطح انتظاراتم بوده (البته اکثرش مربوط به نرم افزاره، نه سخت افزار گوشی).

سر فرصت یه بررسی کامل تر می نویسم، ولی اگه سوالی هست یا چیزی رو می خواید چک کنم که بگید.

مرسی

15. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnik7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

من که تو بررسی هایی که ازش دیدم اینطور به نظر میرسید که دوربینش مالی نیست مخصوصا فیلمبرداریش ،

عکسا وفیلمای گرفته شده چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Nexus 4 من هم رسید.

اگه بخوایم نسبت به قیمت گوگلش نگاه کنیم (299$)٬ محصول خوبیه و کاملا به قیمتش می ارزه ولی در کل به عنوان فلگشیپ جدید اندروید طی این دو سه روز، پایین تر از سطح انتظاراتم بوده (البته اکثرش مربوط به نرم افزاره، نه سخت افزار گوشی).

سر فرصت یه بررسی کامل تر می نویسم، ولی اگه سوالی هست یا چیزی رو می خواید چک کنم که بگید.

مرسی
    سلام مبارکه....
    منتظر بررسی کاملتر شما هستیم ..اما عجالتا یکی دو تا سوال : بنظرتون چرا این گوشی تو بنچمارکها اینقدر ضعیف عمل کرده ؟ سخت افزارش تقریبا مشابه اپتیموس جی هست و اگه بهتر از optimus G نباشه دستکم رو کاغد که باید عملکردش در همون حد باشه ...بنظرتون این نتایج کمی عجیب وغیر عادی نیستند ؟
    در مورد صفحه نمایش نظرتون چیه ؟ ایا در حد رقبا بوده ؟
    Last edited by velvet revoulver; 21-12-2012 at 01:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •