تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 52 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دم استاد گرم تو این ویدئویی که نمایش داد انقدر جزییات گیم پلی وجود داشت که ادم محو این جزییات میشد و تک تک عناصر مخفی کاری رو میتونستم با تمام وجودم لمس کنم

اما یک تیکه ای که خیلی به دلم نشست اون صحنه ای بود که اسنیک کاز رو پیدا میکنه و عینکشو میزاره رو چشمم
    عجیبه حس خیلی والایی داشت حس عمیق رفاقت و دنیای دوستی دنیایی که من خودم تو این چند سال زندگیم خیلی به دنبالش بودم اما هیچ وقت پیداش نکردم
    اسنیک و کاز دو رفیقی که پای رفاقتشون تا اخرین قطره خونشون هستن و جون خودشون رو پای هدفشون و مخصوصا رفاقتشون میدن بدون هیچ چشم داشتی و انتظاری و این خیلی عالیه

دو نفر رفیق که با هم دوست هستن و هم رزم هستن هر دو به هم اطمینان کامل دارن ، دو نفر که وقتی یکیشون گرفتار میشه مطمئن هستش که اون یکی حتما میاد تا نجاتش بده
    و اگه نیومد هم مشکلی نیست چون تلاش کرده و نتونسته خودشو برسونه و هر دو طرف هم به این موضوع ایمان کامل دارن و این ایمان هستش که درجه مرام و معرفت رو بالا میبره

امروز روزگار این حس و این ایمان در عالم رفاقت خیلی کم رنگ یا کلا نابود شده و جای خودش رو به دوز و کلک داده به مقام و درجه پول و ثروت داده
    رفاقت های امروزی (چه مونث چه مذکر ) ظاهری شده همش شده ظاهرسازی و فکر کردن به منافع شخصی و این مورد در کشورهای جهان سومی بیشتر قابل لمس هستش.
    سطح درک ها کم عمق شده و نتیجه گیری ها بیشتر از روی ظاهر قضیه میشه و این اسیب وارد میکنه و به این زودی ها درست شدنی نخواهد بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استاد گفته که MGS 5 یک شبیه سازی واقعی مخفی کاری خواهد بود.
    +

منتظر یک شاهکار تاریخی دیگه از استاد باید باشیم : دی

2. 14 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

4. 17 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اهنگساز بزرگ اقای Williams که کار اهنگسازی قسمت های MGS2, MGS3 و MGS4 را به عهده داشته در قسمت جدید در کنار اقای Ludvig Forsell کار اهنگسازی MGS V را انجام خواهد داد.

از جمله انتظارات شدیدی دیگه ای که دارم حضور استاد موسیقی اقای Harry Gregson-Williams در بازی هستش که واقعا دیگه تیم تکمیل میشه.

این یکی که براورده شد.

6. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

9. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

11. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان این بازی برای PC هم میاد دیگه درسته؟

تاریخ انتشار مشخص شده؟

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوستان این بازی برای PC هم میاد دیگه درسته؟

تاریخ انتشار مشخص شده؟
    تایید شدنش که تایید شده ولی به احتمال یه چند ماهی فاصله میافته بین نسخه های کنسولی و pc

در مورد تاریخ انتشار هم هنوز مشخص نشده ولی به احتمال قریب به یقین 2014 میاد

14. 6 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

+
    برخلاف دموی E3 ،
    با دیدن این دو تا دمو راستشو بخواید نامید شدم ! اگه بازی اصلی بخواد اینجوری باشه که وایویلاس ...، نمیدونم این دمو رو آسونترین درجه ساختی بود فک کنم یعنی AI خیلی ضعیف بود ، بخش Stealth بد نبود ازین نظر ولی وقتی به اکشن میرسید ، یه لحظه فک کردم اصن چیزی به نام مرگ برای کرکتر بازی تعریف نشده 5تا سرباز جلو دارن شلیک میکنن انگار نه انگار ....کرکتر رو زمین نشسته یکی یکی میزنه ....بعد با یک جیپ ساده از یک منطقه نظامی به راحتی با وجود گلوله باران شدن دررفت! تهش یه تانک جلوش بود هنوزم نفهمیدم چجوری از رو تانک پرش کرد ! بعضی جاها هم طرف با تفنگ داره شلیک میکنه کرکتر خیلی راحت میره جلو تفنگو ازش میگیره میکوبونه زمین ! یا وقتی رو Stealth هست وقتی شناسایی میشه 5 ثانیه صحنه آهسته میشه که به راحتی میشه از مخمصه دررفت!
    انیمیشن ها هم خیلی ضعیفن ، حرکت کردن دویدن شلیک کردن .....خیلی خشک و ساده ...! یاد PS1 افتادم ...

آخرین بازیی که تو این سبک بازی کردم یعنی SCBL واقعا خیلی بهتر ازین دموها بود!

ازین کامنت ها هم کم نیست :
    2.22 taking enemy with silencer at this range?

3.15 looks terrible, you cant see me or my BIG shadow?
    5.40 as above, why crouching? they are blind
    9.06 old known game bug is here - you cant kill me while Im unmounting this cannon
    11.28 check the shadows poping up on the road on the left, next gen is here ;-)
    Last edited by mjorh; 23-09-2013 at 11:30.

16. 8 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دموی بازی بی ایراد نبود و مشکلاتی داشته، CQC ، گرافیک، فریم ریت، و انمیشن های بازی نکاتی بودن که میشه بهشون ایراد گرفت اما همه اینها تا روز عرضه بازی درست شدنی هست و اینطوری نمیمونند.
    موتور یک موتور تازه ساخته شده هستش و بازی هم یک بازی بین نسلی که روی دو نسل قدیم و جدید میاد و وجود همچین مشکلاتی در یک نمایش دمو عادی هستش اینو میگم عادی فقط برای این بازی میگم چون کار زیر نظر استاد هستش و 100 درصد تا زمان عرضه بازی این مشکلات برطرف میشه چه بسا که چند وقت پیش هم استاد گفته بود که ممکنه در نمایش توکیو در هوش مصنوعی با مشکل برخورد کنیم.
    مشکل گرافیک، فریم و انیمیشن ها مشکلی نیست که برطرف نشه پس خیال ها از این بابت اوکی باشن : دی
    اما تنها نکته ای که اکثر جامعه متال بازها رو ناراحت کرده (من جمله خودم) همون صحنه اهسته شدن هستش که منو به فکر فرو برده و کلا بالانس بازی رو به هم میزنه و مهم تر این که از اصالت متال گیر دور میشه.

با همه اینها هیچ نگرانی از بابت بازی نهایی ندارم و مطمئن به نتیجه پرفکت نهایی.

18. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •