دم استاد گرم تو این ویدئویی که نمایش داد انقدر جزییات گیم پلی وجود داشت که ادم محو این جزییات میشد و تک تک عناصر مخفی کاری رو میتونستم با تمام وجودم لمس کنم
اما یک تیکه ای که خیلی به دلم نشست اون صحنه ای بود که اسنیک کاز رو پیدا میکنه و عینکشو میزاره رو چشمم
عجیبه حس خیلی والایی داشت حس عمیق رفاقت و دنیای دوستی دنیایی که من خودم تو این چند سال زندگیم خیلی به دنبالش بودم اما هیچ وقت پیداش نکردم
اسنیک و کاز دو رفیقی که پای رفاقتشون تا اخرین قطره خونشون هستن و جون خودشون رو پای هدفشون و مخصوصا رفاقتشون میدن بدون هیچ چشم داشتی و انتظاری و این خیلی عالیه
دو نفر رفیق که با هم دوست هستن و هم رزم هستن هر دو به هم اطمینان کامل دارن ، دو نفر که وقتی یکیشون گرفتار میشه مطمئن هستش که اون یکی حتما میاد تا نجاتش بده
و اگه نیومد هم مشکلی نیست چون تلاش کرده و نتونسته خودشو برسونه و هر دو طرف هم به این موضوع ایمان کامل دارن و این ایمان هستش که درجه مرام و معرفت رو بالا میبره
امروز روزگار این حس و این ایمان در عالم رفاقت خیلی کم رنگ یا کلا نابود شده و جای خودش رو به دوز و کلک داده به مقام و درجه پول و ثروت داده
رفاقت های امروزی (چه مونث چه مذکر ) ظاهری شده همش شده ظاهرسازی و فکر کردن به منافع شخصی و این مورد در کشورهای جهان سومی بیشتر قابل لمس هستش.
سطح درک ها کم عمق شده و نتیجه گیری ها بیشتر از روی ظاهر قضیه میشه و این اسیب وارد میکنه و به این زودی ها درست شدنی نخواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد گفته که MGS 5 یک شبیه سازی واقعی مخفی کاری خواهد بود.
+
منتظر یک شاهکار تاریخی دیگه از استاد باید باشیم : دی