ازش پرسیدم. گفت یارو گفته که از اونور یه تعدادی اووردیم. امروز ازش قیمت پرسیدم گفت 3.600 میده نوت 2 رو
ازش پرسیدم. گفت یارو گفته که از اونور یه تعدادی اووردیم. امروز ازش قیمت پرسیدم گفت 3.600 میده نوت 2 رو
بچه ها من دیروز نمیایندگی سامسونگ لندن با نون ۲ کار کردم…..واقعا عالیه…. همیچنین قابلیت تشخیص دست خطش فوق العاده سریع بود…فقط تنها ضعفی که داشت و متاسفانه یه مقدار دل منو زذ ۲۶۷ PPI بودن صفحه بود که واقعا تو استفاده عادی برای من جالب نبود…مخصوصا تو منو ها…البته نمیشه ایرادی هم گرفت و تو یه صفحه ۵.۵ اینچی با تکنولوژی امروز نمیشه کاریش کرد…و البته این گوشی برای من ساخته نشده بود……..ولی واقعا میگم محشر بود
در ضمن قلم هم از اونی که فکر میکردم خیلی خیلی بهتر بود……از فیلم ها هم بهتر بود و واقعا لذت بردم و اصلا با نوت یک قابل مقایسه نیست …من خودم قبلا ۱ ماه نوت ۱ داشتم و حتی مبتونم بگم نوت ۲ به خاط همون یه مقدار عرض کمتر…..فوق العاده خوش دست شده…در حالی که من وقتی از نوت ۱ استفاده میکردم یکی از معضلات بزرگم این بود که گوشی راحت تو دستم نبود و باید دستم رو خیلی باز میکردم . البته بگم که دست های من هم خیلی بزرگ نیست
در ضمن حداقل قیمت قرار داد از ۳۶ پوند شروع میشد…و قیمت رسمی آنلاک هم از طرف خود سامسونگ
۵۶۹.۹۶ پوند بود که البته تو سایت های مختلف میشه ۴۹۹ پوند هم پیدا کرد
این دو تا عکس رو هم دیروز گرفتم شاید برای انتخاب بنومه یه مقدار کمک کنه
all digital به زودی با قیمت پایان تر از ۲.۸۰۰ میاره
امروز نمایشگاه رسانه های دیجیتال افتتاح میشه... نزدیک دو ساعت دیگه. فکر نمیکنم نوت 2 رو داشته باشن. ولی اگر بود اینجا مینویسم
ریویو آرنا هم اومد
کنار نوت 1زیاد غول به نظر نمیاد! تغییر نسبت های طولی و عرضی کار جالبی بوده!
آرنا هم از ابعادش تعریف کرده
بگذریم، طراحیش به نظرم خیلی بهتره شده! نمیدونم چرا این طراحی عامه پسند نیست!
دایرکت کال و اسمارت استی هم موجوده
همینطور خبر از بهبود لنز و دوربین و همچنین کیفیت خوب و بلندی خوب صدا داده شده!
نوتیفیکیشن LED هم داره انگار:-؟مثلا میتونید برای میس کالتون رنگ قرمز و برای شارژ رنگ سبز رو بزارید
چند تا توئیک جدید هم اضافه شده . به نظرم چیز خاصی نیست
پنتیل هم خبری نیست
و این که این ترکیب بندی جدید باعث شده با وجود تعداد کمتر پیکسل،شارپتر به نظر بیاد
در مورد روشنایی و برایتنس ، در حد صفحه های ال سی دی در رنگ سفید عمل کرده،چیزی که توی Amoled ها خیلی بعید بوده!
از طراحی S pen و این که کاربردی تر شده هم گفته
خود آرنا هم از تصاویر و زنده تر شدنشون تعریف کرده!
یوزر اینترفیسش هم شبیه تاچویزه S3 هست
کلی از قابلیت های S pen گفته
تقریبا قوی ترین گوشی موجود در بازاره
به جز Optimus G که تو بازار نیست
صدا هم بلنده و هم سطح نویزش کمه
یک سری قابلیت به گالری افزوده شده
موزیک پلیرش اپدیت شده و پدر مادر دار شده
ویدئو پلیر هم باز بهبود یافته
از دوربین بازم تعریف کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق هم داشته!
میتونید حین فیلم برداری عکس 6مگاپیکسلی بگیرید
صدا هم استریو ضبط میشه
فلش هم رو جلی بین دیدن و استفاده کردن! چیزی نیست که نشه استفاده کرد
باز هم درباره نرم افزار های خودش و قابلیت های S pen گفته
و در اخر هم این گوشی رو سرتر نسبت به بقیه رقیباش دونسته،به جز سایز متفاوتش
تصاویر صفحه ی مقایسه ی عکاسیش برام لود نمیشه نمیدونم چرا.
ولی ندیده، میگم دوربینش با gs3 نباید تفاوت چندانی در کارایی داشته باشه.
بطور کلی بنظر من سامسونگ توی دوربین حرف زیادی در مقابل رقباش نداره.
شما این مقایسه ی زیر که منبعش انگجت هست و البته نوت2 توش نیست اما s3 هست رو ببینید تا ضعف سامسنوگ در این زمینه براتون مسجل شه و آه از نهادتون برآد!
digi*kala.com/?Page=News&AKH=576
در کمال تعجب امسال رسانه های دیجیتا سامسونگ شرکت نکرده! هر چند که هزینه های هنگفت بهش اجازه نمیده. تقریبا هیچ شرکت مرتبط با ای تی بجز پرند و ایرانسل در نمایشگاه نبود. چند تا غرفه ی تبلت دیمو و یه تبلت دیگه هم بودن که کیفیت ساختشون به درد خودشون میخوره!
کلی برنامه ریخته بودیم برای غرفه امسال سامسونگ :(
عزیزم این چه حرفیه؟ سامسونگ همیشه بهترین دوربین ها رو میزنه!
سونی میاد سنسور جدیدش رو معرفی میکنه بعد با gs2 مقایسه میشه!
آیفون میاد از نظر لول نویز با سامی مقایسه میشه!!!!!!!!!!!1
میتونم با اطمینان بگم که نوت2 از همه لحاظ از اس3 بهتره. همونطور که توی دراپ تستش فوق العاده عمل کرد. از همه لحاظ هم یه سرو گردن از اس 3 بالاتره بجز تراکم پیکسل که یه مقداری افت داشته. که اونم عیب به حساب نمیاد چون به حد مطلوب کیفیت داره و با آرایش جدید پیکسل ها رنگ ها شارپ تر و زنده تر به نظر میان. احتمال خیلی زیاد در همون شرایط نوری ضعیف، نوت 2 از اس3 بهتر عمل میکنه. ابن رو هم اضافه کنم که همونطور که میدونید الان برنامه های ویرایش عکس هم تاثیر خوبی در بهبود شرایط نامطلوب فیزیکی محل عکس دارن. با اینکه بعضی تست ها یه جورایی بیهوده گرفته میشن. مثلا مقایسه ی تست فیلمبرداری اس3 و لومیا900 وقتی که جفتشون روی ماشین کنترلی سوار بودن و بعد از گرفتن فیلم، منتقد اینو میخواست ثابت کنه که لومیا 900 در این شرایط جزئیات بهتری ثبت میکنه(!) خوب واقعا در شرایط واقعی امکان نیاز داشتن به همچین قابلیتی خیلی کمه شاید 1 درصد... مگر اینکه بخوای از پنجره ماشین فیلم بگیری، که اونم میتونی بجای اینکه با زاویه 90 درجه با پنجره ، گوشی رو کمی به سمت پنجره جلو متمایل کنی تا جزئیات بهتره ثبت بشن![]()
آلدیجیتال حداکثر سه روز دیگه میاره زیر 2800.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)