سلام... نسخه که دارم نصبی نیست . بازی سیو نمی کنه فقط پروفایل ایجاد کرد و یکبار سیو کرد بعد از اون دیگه سیو نمیکنه پیغام save data failed میده مشکل از کجاست
سلام... نسخه که دارم نصبی نیست . بازی سیو نمی کنه فقط پروفایل ایجاد کرد و یکبار سیو کرد بعد از اون دیگه سیو نمیکنه پیغام save data failed میده مشکل از کجاست
اره یادم افتاد روز و شب میشد یه مسابقه خفن هم داشت با ماشین های قراضه وحشی بازی در میاوردیم
من با 570 gtx اجرا میکنم همه چی تو اخره جز aa
درسته کنترل ماشینا سخته ولی اگه تمرین کنین یاد بگیرین خیلی جذاب میشه....هوش مصنوعی هم خوب کار شده و هر دفعه یه اتفاقی پیش میاد...
نورپردازی عالیه ولی مدلسازی ماشینا خیلی بیشتر جای کار داشت......
گرافیک که به نظر من خیلی تغییر ولی خیلیم سنگین نیس. من با Asus N55 sl بازی میکنم گرافیکم GT635 با گرافیک high میانگین 50 فیرم میگیرم.
منظورت از اینکه مسابقه رو ضبط نمیکنه چیه ؟ چون همیشه میشه بعد از مسابقه Replay مسابقه رو نگاه کرد... البته فیزیک دود گرید 1 دقیقا یادم نیس ولی چیزی که یادمه میشه گفت فرقی بین فیزیک دود بین 1 و 2 نیست.
Edit :
الان از دست این بازی خیلی اعصابم خرده. یه مسابقه مسخره میزاره واسه آدم جاده هم باریکه هم پر پیچ و خم بعد ما رو هم که میزاره نفر یکی مونده به آخر. نمیتونی نفس بکشی. 4 تا اسکل کل جاده رو گرفتن تا میگی نکن پاشونو میزارن رو ترمز. بعد یه نفر که مثلا خیلی اسم و رسم داره رو گذاشتن نفر اول. نصف مسابقه فقط طول میکشه برسی به نفر سوم که تا اون موقع ماشالا نفر اول نیم متری خط پایانه. بعد حالا فک کنین مثلا آدم بخواد یه مسابقه Clean بده. اصلا چجوریه امکان داره خدا وکیلی....![]()
Last edited by IOG; 11-06-2013 at 15:43.
دکمه ی Replay کجاس؟ چطور من ندیدمش؟ راستی برای شما هم Leader Board همیشه خالیه؟
تو گرید 1 دود مریفت تو رینگ و بصورت چرخشی ازش خارج میشد، ولی این اینطوری نیست.
من که میذارم پشتشونمیرم پشت سرشون همینطوری گاز میدم، بیچاره ها هی ترمز من هی گاز
بعدش یه دفعه در میام میرم جلو.
دقیقا به خاطر همین مسابقات من اون اسپانسورهایی که ماموریتشون Perform a Clean Lap هست رو نگرفتم.![]()
تو لول 5 نمیتونی این کاررو بکنی .. منظورم تورنمنت کلی 5 هست ... کلا یه تیکه جاده کوچولو هست ... به harsion امده یه ماشین از بوگاتی هم خفن تر داده... بعد به شما امده مک لارن داده.. نفر 12 ام .... اگه خیلی تند بری به هر کدوم بخوری ماشینت مثل دستمال کاغذی مچاله میشه...
اگه یواش بری باخت میدی...
خیلی هم خودت رو بکشی از همه جلو بزنی... یه پیچ که ترمز بزنی .. هریسن مثل جت از کنارت رد میشه![]()
خودمو کشتم تونستم یه جادش رو 2وم بشم .. دیگه اومدم بیرون .. حوصله بازی رو نداشتم.. واقعا اون نسخش بهتر بود ...
سلام.
قابلیت دو نفره شدن داره ؟ حالت split screen منظورمه واسه ps3
ممنون
نسخه PC که داره. حتما PS3 هم داره دیگه.
کلن گیم پلی این بازی در برخورد اول یکی از بدترین و مزخرفترین گیم پلی های ریسینگ به نظر میاد ولی بعد از رد کردن چند مرحله تبدیل به دلنشین ترین و لذت بخش ترین گیم پلی ایی میشه که توی بازی ها دیدید.
Grid 1 باعث شد که من nfs رو بعد از Most wanted دیگه ادامه ندم. به جاش Dirt 1 2 3 و Grid 1 رو دیگه ترکوندم! حالا که Grid 2 اومده واقعا هیجان زده ام!! با اینکه تقریبا دیگه ازم گذشته گیم بازی کردن!
انصافا بازی نسبت به نسخه ی اولش پیشرفتِ زیادی داشته. فقط چون خیلی زیاد به روی جزییاتش کار کردن یه مقداری بازی فانتزی به نظر میاد.انگار که فضای بازی یه حالت انیمیشنی پیدا کرده باشه... (نکته ای که در Dirt 3 بیشتر از G2 اتفاق افتاده بود)
تا اینجا که داشتم بازی میکردم حس میکنم صدا گذاری نسخه ی اول بهتر بود. در این نسخه ی جدید بیشتر مواقع فقط صدای موتورِ ماشین به گوش میرسه ولی در نسخه ی اول غیر از صدای موتور، صدای سیستمِ تعلیق و اتاقِ ماشین هم بطور واضح به گوش میرسید که خیلی حس میداد.
Last edited by AHP-P30; 11-06-2013 at 23:31.
منم قبول دارم که یخرده بازی شبیه فانتزی شده ولی نقشه هاش و محیطاش متونع تر شده. فقبط حیف که خیلی کم مسابقه تو پیست داره.
صدا گذاریم یه کمی خراب شده...
من الان سیزن 3 رو تموم کردم ولی خدایی نسبت به سیزن قبلش خیلی سخت شده بود. 2 3 تا از مسابقه هاش پدرمو درآورد!
ما رو باش 4 روز دیگه امتحان آناتومی سر و گردن داریم نشستیم بازی میکنیم! نیفتم خوبه !!!
وقتی مسابقه تموم میشه بلافاصله یه لیست از رتبه بندیا میاد. پاینش 3 تا گزینه داری. Continue/Restart/Replay
لبدربرد فک کنم باید ساین این استیم باشی که پر شه. مال منم خالیه.
من که دقیق دود ماشینا رو تو گرید یک یادم نیس ولی اگه اینجوری که میگی بوده باشه خیلی شاخ بوده! شاید اگه تو اینم Particles ـو Ultra بذاریم همونطوری شه.
روش خوبیهولی ماشین از ریخت میفته دیگه نمشیه فیلمشو دید! تازه من یجوری میزنم که ماشین طرف میره هوا ماشین خودمم یه دو سه تا ملق میخوره چرخش کج میشه !!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)