چه الکی باخت .... آخه المپیکی که هر چهار سال یه بار هست این بچه بازیا رو نداره دیدی دو بار بهت اخطار داد حواستو جمع کن دیگه اخطار نگیری این بچه بازی چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اعصابمون ریخت به هم
چه الکی باخت .... آخه المپیکی که هر چهار سال یه بار هست این بچه بازیا رو نداره دیدی دو بار بهت اخطار داد حواستو جمع کن دیگه اخطار نگیری این بچه بازی چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اعصابمون ریخت به هم
خیلی نامردی بود... بغض کرده بود علی مظاهری... میخواست مدال بگیره و خداحافظی بکنه از بوکس. لعنت به هرچی نامرده... یارو با سر میاومد. این کارشناسه هم راشت میگه. ت همهی بازیها بعد از خیلی تذکر دادن اخطار میدادن. اینجا دو تا پشت سر هم داد. ولی خب ایشالله تو مسابقات آسیایی بعدی طلا میگیره و بعدش خداحافظی میکنه. خیلی ورزشکار خوشاخلاق و دوستداشتنی هست...
ای بابا داوره چه زود اخطار داد !
این گزارشگر انگلیسی می گفت این کوباییه خودشم می دونه که بازیو نبرده اما تقصیری متوجهش نیست !! یا همچین چیزایی ! شاید معنی خیلی دورتر !
Last edited by saeed atletico; 02-08-2012 at 00:59.
مسخره ترین داوری بود که تو عمرم دیده بودم ! واقعا حیف شد .
ما تلویزیون جلومون روشن بود حواسم پرت شد به شنا یادم رفت بازی مظاهری رو ببینیم
آقا این مجریه و کارشناسه دارن خودشون رو جر میدن واقعا داوره نامردی کرده یا نه اخطار داده مظاهری بی توجهی کرده (خدایش) ؟
وقتی به یه بابایی میان کلی جایزه میدن برای بازی نکردن مقابل حریف اسراییلی باید حسابی از مظاهری هم تجلیل کنن
شاید مظاهری طلا نمی گرفت اما حالا واقعا طلایی برای ما
این هم نتیجه پولتیک قوی آقایون!!!
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Beta-5
آقا من توهم توطئه ندارم، ولی خب بازوندن و حذف کردن پرچمدار یه کشور باید خیلی مهم باشه، نه؟!
ولی اگر هم می برد توی مرحله بعدی باید با یک ایتالیایی که سوم دنیا است بازی می کرد .
حق مظاهری رو خوردن یه آب هم روش.... کاروان المپیک و کمیته المپیک نباید سکوت کنه چون که یکی از شانس های صد درصدی کسب مدال ما بود مظاهری...!
حریف کوبایی هم اصلا عددی نبود در مقابلش ؛ اوج بی عدالتی رو امشب شاهد بودیم !
عذر میخوام رفیق ، ولی فکر کنم اون دوستمون در مورد علی جان اون حرف هارو نزدن ، بلکه در مورد داوره جاهلی بود که بازی رو قضاوت کرد .
من بازی رو دیدم ، به نظرم اخطار اول درست بود چون قبلش هم تذکر داد ، ولی اخطار دوم رو بدون هیچ تذکری و ... به علی داد . ( الان که داره فیلم بازی رو نشون میده ، حریف کوبایی چون سرش پایین بود و میومد تو شکم علی ، داور به خاطر عدم جاگیریه مناسب فکر میکرد علی گرفتتش ، به خاطر همین سریع اخطار دوم رو داد )آقا این مجریه و کارشناسه دارن خودشون رو جر میدن واقعا داوره نامردی کرده یا نه اخطار داده مظاهری بی توجهی کرده (خدایش) ؟
نمیدونم این حرفم درسته یا نه ، ولی فکر میکنم ایراد از مربیمون هم بود ، اون باید با هوشیاری به علی تذکر میداد که انقدر به حریف نزدیک نشه و از دور بازی کنه ( چون خیلی از مواقع شخصی که داره بازی میکنه اشتباهاتشو متوجه نمیشه )
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)