تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 35 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 341

نام تاپيک: لپ تاپ لنوو Z580 رو خریدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه emo نیستم اما آدمی هم نیستم که بخوام عقده ای بازی در بیارم مثل بعضی ها تا شاید چند تا لنوو و ... بیشتر بخرن .
    اچ پی هم نیازی به دفاع من نداره چون اصولا سردمداران نیازی به این کار ندارن ...
    این دروغای بی استخون که می بافی اینجا بالاخره تو گلوت گیر می کنه ...
    اچ پی خرابی نداره مشکل خرابی اون کسی هست که می خواد اچ پی رو به خیال خودش خراب کنه ...
    اگه خرابی داشت تو تاپیک 6090 غول خشمگین یه نفر بالاخره پیدا میشد بگه لپ تاپم خراب شده و پشیمونم اچ پی خریدم ...
    چرا نیست اونم تو تاپیکی که 500 صفحه رفته جلو ؟؟؟
    لپ تاپی هم که بخواد با گارانتی به خریدارش مثلا اطمینان روانی بده می خوام صد سال اصلا کار نکنه ...
    نداره چون امریکا هست مثل بنجل های چینی و تایوانی نیست که با گارانتی میندازن به مردم تازه خوشحالم هستن ...
    کلا مردم ما ثابت کردن که باید تا می تونن چاپیده بشن حالا چه ایرانی این کارو بکنه چه خارجی ...
    ضمنا هیچ وقت پیر کامپیوتر رو با یه شرکت جوان مثل لنوو قیاس نکن چون 70 سال اختلاف سن دارن ...
    کلا بی خیال می دونم دارم آب مبریزم رو ...
    دوست عزیز نمی دونم دلیل این همه نعصب چی هست!؟ البته پا رو از حد تعصب هم فراتر گذاشتید!
    اول از همه که هر بار که بن میشید یه ایدی دیگه میسازید و به هر تاپبکی که میرسید دارید تبلیغ اچ پی می کنید!
    ادم اگه خوشش از اچ پی بیاد رفتار شما رو ببینه کلا زده میشه!
    همه میدونن که اچ پی برنده معتبر و با کیفیتی هست ولی باید به این نکته توجه کنید که اچ پی نمایندگی رسمی توی ایران نداره و این یعنی برای منی که می خوام یه لپ تاپ با گارانتی بگیرم(الان اکثرا کسایی که می خوان لپ تاپ بگیرن یکی از موارد اصلیشون داشتن گارانتی معتبر هست)این یعنی ریسک بزرگ!
    پس خواهشا مراعات کنید و به دیگران احترام بزارید
    با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون،
    راستش من فلش درایو سیلیکن پاور دارم که فلزیه اونطور که دیدم از فلش دوستم که از همون مدل و پلاستیکیه یه مقدار کمتر گرم میشه و انتقال حرارت فلز خیلی بیشتره.
    در مورد حرارتم من یه inspiron 5110 core i7 دارم زیرش نیمرو میپزم، تو زمستون چراغ خونمونه.
    واسه همین می خوام عوضش کنم.
    اما مساله اینکه در مدل فلزی این لپ تاپ قسمت پشت نمایشگر فلزیه که اونجا حرارتی نداره، مهم قسمت دور بدنه و شاسی و قسمت زیر لپ تاپه که فک کنم هر دو از پلاستیک فشرده باشند و فرقی نداشته باشند.
    به نظر من سفید این لپ تاپ خیلی خوشگله، و فلز در برابر ضربه آسیب پذیره کج میشه و باز باید منت صافکار، نقاش بکشیم تو این گرونی.

من 10 سال پیش یه thinkpad IBM داشتم بهترین تجربه کاریم بود واقعا به کیفیت ibm اعتقاد دارم اگه مثل قدیم باشه.
    نه دیگه
    5110 رو دیدم فاجعه هست توی داغ شدن! بدون کول پد اصلا نمیشه فکرش کرد!
    چک کردم توی عکس ها فکر کنم z580 فلزی هم زیرش باز پلاستیکی هست (مطمئن نیستم احتمال خیلی زیاد!)
    سفید z580 خیلی شیک هست! هر چند اصلا من ملاکم زیبایی نبود ! اما وقتی دیدمش گفتم عجب چیزیه!

thinkpad اگر مجدد بخرید که مجدد همان تجربه کاری رو خواهید داشت اما این z580 ideapad هست ولی باز هم خوبه؛ من که ازش راضی هستم اما یه ذره مانیتورش برای تصحیح رنگ و نور اذیتم می کنه و نمی تونم بهش اعتماد بکنم و ترجیح می دهم برای این کار وصل بکنم به یه مانیتور جانبی (که باز توی لپ تاپ ها اکثرا همین مشکل هست برای تنظیمات دقیق رنگ و نور)

موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بی خیال. اینجا بحث درمورد z580 هستش. دارم میرم بخرم کیفیتش خوبه؟
    سلام
    اینجا چندتا از بچه ها جدیدا خریدند راضی هستند و تو بست های قبل و مختلف بخونید صحبت شده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بی خیال. اینجا بحث درمورد z580 هستش. دارم میرم بخرم کیفیتش خوبه؟
    من راضی هستم
    اما خب باید بفرمایید برای چه کاری می خواهید!
    مثلا من می گم مانیتورش راضیم نمی کنه! خب خیلی وقت ها که لازمم میشه می تونم از یه مانیتور دیگه کنارش استفاده بکنم (اصلا برای تدوین راحت تر و درست ترش 2 مانیتوری هست!)
    و مثلا کیبوردش خیلی عالی هست جوون می ده برای تایپ کردن!
    رنگش رو دوست دارم ، برای تدوین لنگم تا حالا نگذاشته و مشکلی باهاش نداشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من راضی هستم
    اما خب باید بفرمایید برای چه کاری می خواهید!
    مثلا من می گم مانیتورش راضیم نمی کنه! خب خیلی وقت ها که لازمم میشه می تونم از یه مانیتور دیگه کنارش استفاده بکنم (اصلا برای تدوین راحت تر و درست ترش 2 مانیتوری هست!)
    و مثلا کیبوردش خیلی عالی هست جوون می ده برای تایپ کردن!
    رنگش رو دوست دارم ، برای تدوین لنگم تا حالا نگذاشته و مشکلی باهاش نداشتم.
    انتظارهای من از یک لپ تاپ:

کیبورد مناسب داشته باشه واسه تایپ کردن/ صفحه نمایش با کیفیت/ گارانتی معتبر که سازگار ارقام معتبر هست/کارت گرافیکی مناسب که بتونم سیمز3 و pes2012 رو بازی کنم

داغ نکنه موقع فیلم دیدن واهنگ گوش دادن به مدات زیاد

درمورد قیمتش: امروز با core i7 چند بود؟

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض z480

انتظارهای من از یک لپ تاپ:

کیبورد مناسب داشته باشه واسه تایپ کردن/ صفحه نمایش با کیفیت/ گارانتی معتبر که سازگار ارقام معتبر هست/کارت گرافیکی مناسب که بتونم سیمز3 و pes2012 رو بازی کنم

داغ نکنه موقع فیلم دیدن واهنگ گوش دادن به مدات زیاد

درمورد قیمتش: امروز با core i7 چند بود؟
    سلام
    این لپ تاپ اتنظارات تو رو برآورده می کنه
    اما در مورد قیمتش نمی دونم
    منz480 هفت پیش گرفتم 1490

اما حالا قیمت ها کشیده بالا

داغ کردن که تو کارش نیست

cpui5 3210
    hdd500
    dvd rw
    2gb 630
    4 gb

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

نه emo نیستم اما آدمی هم نیستم که بخوام عقده ای بازی در بیارم مثل بعضی ها تا شاید چند تا لنوو و ... بیشتر بخرن .
    اچ پی هم نیازی به دفاع من نداره چون اصولا سردمداران نیازی به این کار ندارن ...
    این دروغای بی استخون که می بافی اینجا بالاخره تو گلوت گیر می کنه ...
    اچ پی خرابی نداره مشکل خرابی اون کسی هست که می خواد اچ پی رو به خیال خودش خراب کنه ...
    اگه خرابی داشت تو تاپیک 6090 غول خشمگین یه نفر بالاخره پیدا میشد بگه لپ تاپم خراب شده و پشیمونم اچ پی خریدم ...
    چرا نیست اونم تو تاپیکی که 500 صفحه رفته جلو ؟؟؟
    لپ تاپی هم که بخواد با گارانتی به خریدارش مثلا اطمینان روانی بده می خوام صد سال اصلا کار نکنه ...
    نداره چون امریکا هست مثل بنجل های چینی و تایوانی نیست که با گارانتی میندازن به مردم تازه خوشحالم هستن ...
    کلا مردم ما ثابت کردن که باید تا می تونن چاپیده بشن حالا چه ایرانی این کارو بکنه چه خارجی ...
    ضمنا هیچ وقت پیر کامپیوتر رو با یه شرکت جوان مثل لنوو قیاس نکن چون 70 سال اختلاف سن دارن ...
    کلا بی خیال می دونم دارم آب مبریزم رو ...
    lenovo فکر نکنم شرکت جونی باشه خیلی با سبقه هست میتونی IBM سرچ کنی

hp هم شرکت خوبیه اما چون گارانتی معتبر نداره من از خریدنش منصرف شدم من hp رو خیلی قبول دارم خیلیی....
    اما اگه خریدیش اوردیش خونه یه هفته بعد یه جاییش خراب شد می خوای چکار کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

به نظر من core i7 یه مقدار واسه لپ تاپ زیاده و معمولا همه لپ تاپای core i7 قیمت پایین یا متوسط یکم فشار بیاری بهشون احتمال داغ شدنشون زیاده بجز مدلای گرونقیمت تر که اصولا برای core i7 و کارای سنگین ساخته میشن و قیمتاشونم 3 به بالاست.
    این 5110 که فعلا دارم گرافیک GT525 که داره که رم گرافیکش 1 هست و رم شیر گرافیک 4 و رم روی مین بردم که 6 هست، واسه امتحان battle field 2 رو نصب کردم روش که گرافیک 256 می خواد، بعد 7 دقیقه کار به دمای 70 رسید و از ترس سریع خارج شدم.
    به نظرم کسایی که میخوان بازی کنن کانفیگ های بالا روی لپ تاپای قیمت متوسط و پایین نخرن که اشتباهه، بعلت حرارت.
    منم فقط واسه solid work خریدم اینو واسه cpu ش بعد فهمیدم داغ میکنه.
    یه نکته هم درباره گارانتی اینکه من واسه 80 تومن قیمت کمتر بدون گارانتیشو خریدم بعد فهمیدم درایو DVD شو عوض کرده طرف و ازین فله ها انداخته روش.
    به نظر بنده فقط با گارانتی اصلی و پلمپ شرکت گارانتی کننده باید خرید کرد، هر گارانتی متفرقه و یا گارانتی دار بدون پلمپ خریدن برابر با محصول دست کاری شده.
    چون باز کردن و سیخ کردن به قطعات لپ تاپها از باتری گرفته تا رم و DVD و... به یه عادت تبدیل شده تو بازار.
    Last edited by abraham.r; 18-08-2012 at 19:25.

9. این کاربر از abraham.r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

lenovo فکر نکنم شرکت جونی باشه خیلی با سبقه هست میتونی IBM سرچ کنی

hp هم شرکت خوبیه اما چون گارانتی معتبر نداره من از خریدنش منصرف شدم من hp رو خیلی قبول دارم خیلیی....
    اما اگه خریدیش اوردیش خونه یه هفته بعد یه جاییش خراب شد می خوای چکار کنی
    آقا من یه مثال بزنم از همین گارانتی نا معتبر اچ پی و خلاص! (مثلا اینجا تاپیک لنوو z580 هست!)
    داداش من رفت یه اچ پی گرفت
    اومد
    بعدش دیدیم بلعه بلوتوث ش کار نمی کنه سوکت کابل شبکه اش هم خراب بود!
    همون موقع تازه تازه برد پیش طرف! طرف زیر بار نمی رفت!!! و چند روز لپ تاپ رو گذاشت و رفتم آخرش به دردسر براش عوض کرد! چرا؟ چون گارانتی معتبری ندارد که قرار باشه اون فروشنده هم مرجوع بفرسته!
    اچ پی خوبه اما اگر کسی می تونه از خارج بگیره و رفت و آمد به خارج هم داشته باشه اگر خراب شد ببره همون جا گارانتی!
    (البته من کلا با اچ پی به خوبی نمی تونم کنار بیام! ! سلیقه هست! مثل وقتی که از کانن خوشم میاد و از نیکون خوشم نمیاد!)

به نظر من core i7 یه مقدار واسه لپ تاپ زیاده و معمولا همه لپ تاپای core i7 قیمت پایین یا متوسط یکم فشار بیاری بهشون احتمال داغ شدنشون زیاده بجز مدلای گرونقیمت تر که اصولا برای core i7 و کارای سنگین ساخته میشن و قیمتاشونم 3 به بالاست.
    این 5110 که فعلا دارم گرافیک GT525 که داره که رم گرافیکش 1 هست و رم شیر گرافیک 4 و رم روی مین بردم که 6 هست، واسه امتحان battle field 2 رو نصب کردم روش که گرافیک 256 می خواد، بعد 7 دقیقه کار به دمای 70 رسید و از ترس سریع خارج شدم.
    به نظرم کسایی که میخوان بازی کنن کانفیگ های بالا روی لپ تاپای قیمت متوسط و پایین نخرن که اشتباهه، بعلت حرارت.
    منم فقط واسه solid work خریدم اینو واسه cpu ش بعد فهمیدم داغ میکنه.
    یه نکته هم درباره گارانتی اینکه من واسه 80 تومن قیمت کمتر بدون گارانتیشو خریدم بعد فهمیدم درایو DVD شو عوض کرده طرف و ازین فله ها انداخته روش.
    به نظر بنده فقط با گارانتی اصلی و پلمپ شرکت گارانتی کننده باید خرید کرد، هر گارانتی متفرقه و یا گارانتی دار بدون پلمپ خریدن برابر با محصول دست کاری شده.
    چون باز کردن و سیخ کردن به قطعات لپ تاپها از باتری گرفته تا رم و DVD و... به یه عادت تبدیل شده تو بازار.
    نه مشکلی نیست i7 z580 داغ به اون صورت اصلا نمی کنه! و مشکلی نیست! (حین تدوین و رند گرفتن و... بعد از 2 ساعت بدون هیچ کول پدی و اتصال مدام به میز دمای قطعاتش حدود 55 درجه بود، راست اهل بازی اصلا نیستم وگرنه تست می کردم با بازی)
    همون 5110 هم با کول پد میشه باهاش کنار اومد! ولی خب دردسر هست دیگه.
    solid works هم انقدر ها برنامه ی گردن کلفتی نیست.

من هیچ وقت (برای دوربین و لنز که همیشه اینجوری بوده) به گارانتی اکتفا نکردم و حتما بیمه اش هم کردم.
    حالا اگر هم از بیمه ها با قیمت معقول برای لپ تاپ هم بیمه بکنند حتما می رم بیمه هم می کنم (کسی از دوستان اطلاعی دارند؟)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نه مشکلی نیست i7 z580 داغ به اون صورت اصلا نمی کنه! و مشکلی نیست! (حین تدوین و رند گرفتن و... بعد از 2 ساعت بدون هیچ کول پدی و اتصال مدام به میز دمای قطعاتش حدود 55 درجه بود، راست اهل بازی اصلا نیستم وگرنه تست می کردم با بازی)
    همون 5110 هم با کول پد میشه باهاش کنار اومد! ولی خب دردسر هست دیگه.
    solid works هم انقدر ها برنامه ی گردن کلفتی نیست.

من هیچ وقت (برای دوربین و لنز که همیشه اینجوری بوده) به گارانتی اکتفا نکردم و حتما بیمه اش هم کردم.
    حالا اگر هم از بیمه ها با قیمت معقول برای لپ تاپ هم بیمه بکنند حتما می رم بیمه هم می کنم (کسی از دوستان اطلاعی دارند؟)
    گارانتی کفایت میکنه، وقتی تعمیر و تعویض قطعاتو رایگان انجام میده و ضمانتی برای اصل بودن قطعات هست بنظر من پول بیمه اونقدر توجیهی نداره، البته نظر من.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •