تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 139 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این روزا شایعات پیرامون دیدار فرگوسن و گواردیولا زیاده ...
    یعنی میشه جایگزین رئیس پپ گواردیولا باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جدای ازاینکه خیلی علاقه دارم که یکی از بازیکنای بزرگ باشگاه که زیرنظر فرگوسن هم بوده مربی بشه یکی مثل رایان گیگز یا سولشر یا روی کین
    ولی فک نکنم تو مربی های مطرح دنیا هیچ مربی ای مناسب تر از گواردیولا برای منچستر باشه
    از سبک بازی گرفته تا فلسفه دو باشگاه و از همه مهمتر اخلاق گواردیولا ( به شخصه هیچ وقت دوست ندارم یکی مثل مورینیو مربی تیم بشه )

هر چند که فک کنم هنوز هم صحبت از بازنشسنگی فرگوسن زود باشه

2. 4 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

البته نه تا اون حد........
    من خودم موافق گزینه پپ هستم . در فوق العاده بودنش هیچ فردی شکی نداره . اما از نظر رفتاری خوزه مورینیو بیشتر شبیه فرگوسن هست نگاه به الان نکنین فرگی کبیر یکم آروم شده آتشی بود بر روی نیمکت تیم قبلنا
    از نظر سبک بازی هم من زیاد وجهات مشترکی بین بارسا و من یو نمیبینم . زیبایی های نوع بازی منچستر رو توی هیچ تیم دیگه ای نمیشه دید.

فرگی یه کسی میخواد که چند سال دستیارش باشه و توی مکتب منچستر رشد کرده باشه : ) . متاسفانه گزینه هایی که هستن زیاد اطلاعاتی زیادی در مورد سطح و دانش مربیگریشون نیس و معلوم نیس تو مربیگری چقدر میتونن موفق باشند ولی خب شاید بهترین راه حل همینه. کسایی مثه گیگز، اسکولز ، سولزشر یا تدی شرینگهام

4. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

البته نه تا اون حد........
    من خودم موافق گزینه پپ هستم . در فوق العاده بودنش هیچ فردی شکی نداره . اما از نظر رفتاری خوزه مورینیو بیشتر شبیه فرگوسن هست نگاه به الان نکنین فرگی کبیر یکم آروم شده آتشی بود بر روی نیمکت تیم قبلنا
    مورینیو شبیه فرگوسن هست یعنی بلندپروازی هاش و اون عطشی که برای موفقیت داره خیلی شبیه فرگوسنه
    ولی یه چیزی هست مورینیو نتیجه به هر قیمتی دوست داره ولی فرگوسن اصلا ... 2 تا فینال چمپینز لیگ جلو بارسا کاملا نشون داد که فرگوسن خیلی با مورینیو فرق میکنه
    ضمنا مورینیو همیشه با یه نیمکت قوی و یه مدیر پولدار حمایت شده چیزی که هیچ وقت تو منچستر نخواهیم دید و مورینیو هم احتمالش کمه که نیمکت تیمی بگیره که بازیکنای مد نظرش نتونن بیارن

ز نظر سبک بازی هم من زیاد وجهات مشترکی بین بارسا و من یو نمیبینم . زیبایی های نوع بازی منچستر رو توی هیچ تیم دیگه ای نمیشه دید.
    منچستر این جور که من متوجه میشم
    بیشتر یه فوتبال با حوصله مبتنی بر توانایی فیزیکی و با تکیه بیش از حد بر وینگراش انجام میده ... چیزی که تو بارسا کاملا متفاوته
    ولی همین طور که گفتم فلسفه دو باشگاه تقریبا مشترکه و از ظواهر امر پیداست که پپ میتونه تو این تیم موفق باشه

فرگی یه کسی میخواد که چند سال دستیارش باشه و توی مکتب منچستر رشد کرده باشه : ) . متاسفانه گزینه هایی که هستن زیاد اطلاعاتی زیادی در مورد سطح و دانش مربیگریشون نیس و معلوم نیس تو مربیگری چقدر میتونن موفق باشند ولی خب شاید بهترین راه حل همینه. کسایی مثه گیگز، اسکولز ، سولزشر یا تدی شرینگهام
    به نظرم تو این گزینه ها سولشر با توجه به نتیجه ای که تو نروژ گرفته و چند سالی هم تو تیم بوده و البته اگه چند سال کنار فرگوسن هم باشه میتونه گزینه ای مناسب باشه
    یا شاید هم مارک هیوز که تجربش از بقیه بیشتره

6. 3 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان درباره پپ باید یه مطلبی رو هم در نظر گرفت.
    پپ بهترین دوران مربی گریش توی بارسایی بود که واقعا بازیکنای خوبی داشت. اینیستا ژاوی پویول مسی و ... که اصلا نمیشه این وجه قضیه رو نا دیده گرفت. اینا هر کدومشون یه وزنه ای هستن که مجموعشون تو تیم برای هر مربی ارزوست.
    پپ فقط تو یه تیم اونم با این شرایط مربی گری کرده و هنوز چیز دیگه ای ازش دیده نشده. پس شاید مربی گریش تو تیم دیگه با بازیکنای دیگه اصلا جواب نده.

این چند خطی هم که از این به بعد می نویسم اصلا قصدم مقایسه این دو مربی و انتخاب برترینشون نیست فقط به عنوان مثال دارم میگم.
    همین مورینیو که اسم برده شد اول از پورتو شروع کرد. اومد قهرمان لیگ و چمپونزش کرد. بعد اومد چلسی برای اونا قهرمانی اورد. بعد اومد اینتر برای اونا هم زیاد جام اورد. بعد اومد رئال بازم براشون جام اورد. و توی هر تیمی که بود موفق عمل کرد. مخصوصا تو پورتو که اصلا کسی فکرش رو هم نمیکرد که تیم کم نام و نشون با یه مربی کم نام و نشون بیاد و قهرمان چمپیونز بشه.
    مورینیو تو تیم های مختلف و تو کشور های مختلف خوب عمل کرده و خوب هم نتیجه گرفته. تجربه های زیادی هم داره و توسنته با هر نوع تیم و با هر نوع بازیکنی خوب نتیجه بگیره.
    منچستر هم یه مربی میخواد که خصوصیتی مثل قسمت بولد جمله بالا رو داشته باشه.

بازم دارم میگم اصلا هدفم مقایسه این دو و برتری یکی بر دیگری و این که بگم ما مورینیو رو میخوایم نیست. خواهشا بد برداشت نکنید.

8. 5 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درضمن به پپ زیاد اعتمادی نیست یهو دیدی بعد دو فصل گفت من دیگه خسته شدم نمیام!!!!!!
    من خودم به شخصه یکی از داخل یونایتد رو ترجیح می دم

10. 3 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بازم بدبیاری ها و بد شانسی هامون شروع شد .
    فن پرسی توی بازی هلند مصدوم شده و معلوم نیست توی بازی بعدی بتونه بازی کنه .
    رونی هم که مصدومه .
    کاگاوا هم که مشکل کمر پیدا کرده و توی بازی تیم ملی ژاپن بازی نکرد.

12. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

فن‌خال: نمي‌خواستم روي فن پرسي ريسک کنم

سرمربي هلند پس از تعويض فن پرسي اعلام کرد نمي‌خواسته روي او ريسک کند

به نقل از ساکروي، تيم ملي فوتبال هلند در ديدار خود در مرحله مقدماتي جام جهاني توانست با نتيجه 4 بر يک مجارستان را شکست دهد.

در اين ديدار رابين فن پرسي پس از خطاي رولند يوهاژ، به دليل آسيب ديدگي از ميدان خارج شد و جاي خود را به کلاوس يان هونتلار، زننده گل چهارم هلند داد.

لوييس فن خال در اين مورد گفت: مجبور بوديم روي ادامه حضور رابين در زمين ريسک نکنيم. آسيب ديدگي او خيلي جدي به نظر نمي‌رسد ولي شما هيچ گاه نمي‌توانيد از چيزي اطمينان حاصل کنيد. نبايد ريسک مي‌کرديم.

رابين فن پرسي در نقل و انتقالات تابستاني آرسنال را به مقصد منچستريونايتد ترک کرد و در 3 ديدار خود براي اين تيم توانسته 4 گل بزند. او همچنين در ديدار پيشين هلند برابر ترکيه در مقدماتي جام جهاني گلزني کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

روني: مسي بهتر از رونالدوست

وين روني اظهار داشت:فکر مي کنم که مسي بهتر از کريس رونالدوست. به نظر من، مسي نه تنها بهتر از کريس است، بلکه بهترين بازيکن تاريخ دنياي فوتبال است .

--------------------------------------------------------------------------------

در حالي که اين روزها انتشار کتاب بيوگرافي وين روني به نام ''My decade in the Premier League'' در انگليس سرو صداي فراواني به پا کرده، اين ستاره انگليسي به همين بهانه، گفت و گويي اينترنتي و از طريق فيس بوک با طرفدارانش داشته.

به گزارش گل روني در اين گفتگو اعلام کرده که طرفدار ليونل مسي است:« فکر مي کنم که مسي بهتر از کريس رونالدوست. به نظر من، مسي نه تنها بهتر از کريس است، بلکه بهترين بازيکن تاريخ دنياي فوتبال است.»

روني که تا چند سال پيش کريستيانو رونالدو را در اولدترافورد در کنار خودش مي ديد در کتاب بيوگرافي اش در مورد رونالدو نوشته بود:« کريستيانو در رختکن تيم، دست از تماشاي خودش در آئينه نمي کشيد.من کنار او بازي کرده ام و در همان زمان متوجه شدم که او اگر قيافه اش را در آين نديده باشد، نمي تواند وارد زمين شود. » حالا او دوباره دل رونالدو را شکسته و در صحبت هايي به اين نکته اشاره کرده که مسي نه تنها بهتر از رونالدو است، بلکه او را بازيکني ناميده که هرگز بهتر از او وجود نداشته.

سوال مطرح شده از روني اين بود:« مسي يا رونالدو» و روني بدون لحظه اي درنگ ستاره آرژآنتيني را برگزيده:« مسي به خاطر سبک بازي اي که ارائه مي کند و گل هايي که مي زند، بهترين بازيکن دنياست. بازي او واقعا تماشايي است.»

در بخش ديگري از اين سوال و جواب، روني به شرايط کنوني شياطين سرخ، کارنامه ورزشي اش در منچستريونايتد و بازيکناني که در طول اين دوران روي او تاثيرگذار بوده اند نيز اشاره کرده.

Last edited by dogh; 13-09-2012 at 13:17.

16. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

براي پيوستن به منچستريونايتد؛

کرايوف: تصميم فان پرسي درست بود

يوردي کرايوف بازيکن سابق بارسلونا و تيم ملي هلند، از تصميم فن‌پرسي بازيکن هم‌وطنش براي پيوستن به منچستريونايتد ابراز خشنودي و رضايت کرد.

--------------------------------------------------------------------------------

به نقل از سايت گل، کرايوف که يکي از منتقدان آرسن ونگر در سال‌هاي اخير بوده، پيوستن فن پرسي را يک حرکت درست از سوي او ارزيابي کرده است.

کرايف در اين مورد به خبرنگاران گفت: '''' گمان مي‌کنم سنت و سبک بازي منچستريونايتد باعث شده که فن‌پرسي به راحتي با اين تيم در زمين مسابقه هماهنگ شود. ''''

من گمان مي کنم او يک شخص ايده‌آل در موقعيتي ايده‌آل است و هر دو طرف اين معامله، از اين انتقال راضي هستند. ''''

گفتني است نمايش فن‌پرسي براي منچستريونايتد و هت‌تريکش، چند مربي بزرگ ديگر را نيز به وجد آورده از جمله فابيو کاپلو، سرمربي تيم ملي روسيه.

فن‌پرسي در حال حاضر با 4 گل زده، در صدر جدول گلزنان ليگ انگلستان قرار دارد.

18. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل ون پرسی و کاگاوا حل شده و می تونن در مقابل ویگان در ترکیب قرار بگیرن

20. 4 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •