تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 197 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض تمرین دوشنبه پرسپولیس تعطیل شد/ جلسه ویژه روانشناس با قرمزپوشان

با تصمیم مانوئل ژوزه تمرین پرسپولیس در روز دوشنبه تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مانوئل ژوزه، سرمربی تیم پرسپولیس پس از جلسه داخلی شب گذشته در محل هتل پرسپولیسی‌ها اعلام کرد تمرین پرسپولیس در روز دوشنبه تعطیل است. قرمزپوشان از روز سه‌شنبه برای دربی هفتا‌دو پنجم استارت خواهند زد.

* شب گذشته با تصمیم ژوزه جلسه‌ای بین بازیکنان پرسپولیس و روانشناس این تیم به مدت 60 دقیقه در هتل کادوس برگزار شد.

در این جلسه که خود ژوزه نیز حضور داشت، وی شرایط روحی و روانی بازیکنان را از نزدیک زیر نظر گرفت. در همین جلسه بازیکنان نیز دقایقی در مورد خود و وضعیت پرسپولیس به گفت‌وگو پرداختند.

2. 2 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

از 1-2 سال پيش بردن پرسپوليس يه راهكار خيلي ساده داره و اونم اينه كه:
    1. تيم دفاعي چيده بشه و هرچي بازيكن جنگنده است تو زمين قرار بگيره
    2. حدود دقيقه 60 ، 2 تا بازيكن سرعتي تو فاز هجومي به تيم اضافه بشه تا روي ضد حملات به راحتي به گل رسيد
    اين يه تيكه از پستم بعد بازي قبليه
    دقيقا باز همين اتفاق افتاد. همه مربي هاي تيم هاي حريف هم اين رو فهميدن و خيلي راحت پرسپوليس رو ميبرن. فكر كنم كمترين استرس رو سر بازي هاي مقابل پرسپوليس دارن!
    تو عمرم نديدم يه تيم تو 1 سال و نيم تو اكثر بازي ها به يه شكل گل بخوره!! واقعا برام جالبه

تيم نيمه دوم اصلا راه نميتونه بره
    3 تا مهاجم قد بلند رو آخر بازي گذاشته تو بازي(كه من نديدم هيچ تيمي همچين كاري بكنه) بعد يه سانتر درست و حسابي نتونستن انجام بدن!

انقدر كه به گهر درود اميد دارم به پرسپوليس ندارم
    فكر كنم مثل سال پيش بهتره بازي ها رو زنده نبينم و فقط نتايج رو دنبال كنم

4. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

انقدر اعصابم خورده که نگو و نپرس

این چه بازی بود ؟ اولین بازی که تو این فصل دیدم ، فکر کنم بدترین بازی بود ، انصافا بعد از نیمه ی اول گفتم پرسپولیس یک بر صفر میبازه ، ولی بعد اخراج بازیکن داماش ، گفتم بردیم دیگه !!! ولی ....

شورشو در آوردن ، آقا پیش بینی های من درسته این فصل با ذوب آهن سقوط میکنیم دست یک . ببین کی گفتم

اصلا مربی انگار بازیکن هارو نشناخته ، هر چی بازیکن چرته وارد زمین میکنه ، آخه این آقا زمانی چی داره که فیکس میارتش ؟

ایمن زاید هم یه توپ رو نمیتونه کنترل کنه .
    قاضی هم که همیشه جنگندس و انگیزه ی زیادی داره ، ولی وقت بازیه کمی بهش داده میشه .

انصاری فرد هم که از همون اول گفتم اشتباه خریدن .

و....

فکر کنم رویانیان بره رو همون حدادی و کشتی گیر ها سرمایه گذاری کنه بهتره ، دیگه باید فوتبال رو رها کرد .

خدا کنه رویانیان حداقل تو اون رشته های ورزشی ولخرجی نکنه .

این ورزش 3 تیتر های زننده ای داره :

د خبر : 981198 زمان ارسال : يکشنبه 1391/05/29 21:05

هفته پنجم ليگ برتر فوتبال؛
    پرسپوليس حريف تيم 10 نفره هم نشد

پرسپوليس در آستانه دربي سومين شکست خود را در رشت تجربه کرد.

ديدار تيم هاي داماش و پرسپوليس از ساعت 19:10 در ورزشگاه عضدي رشت با حضور بيش از 12 هزار تماشاگر آغاز شد و در پايان تيم داماش با نتيجه يک بر صفربه برتري رسيد.

اين بازي در نيمه اول با برتري نسبي داماش بدون رد و بدل شدن گل به پايان رسيد. در نيمه دوم با 10نفره شدن تيم داماش شرايط بهتري براي پرسپوليس فراهم شد تا بتواند دروازه ميزبان خود را باز کند و تلاش هايي هم انجام داد اما اين فرصت ها نتيجه اي براي سرخ‌پوشان نداشت.

اين تيم داماش بود که 10 نفره در دقيقه 67 توسط حسين ابراهيمي توانست دروازه پرسپوليس را باز کند. شاگردان ژوزه بعد از دريافت گل تلاش هايي براي جبران گل خورده انجام دادند اما اين حملات به اندازه کافي موثر نبود.

پرسپوليس اين بازي را شکست خورد تا بعد از 5 هفته ثابت شود اين تيم در نيمه هاي دوم نمي تواند برنده باشد.

قضاوت اين مسابقه بر عهده احمد صالحي بود. وي به نظيف کار و بروش از داماش و غلامرضا رضايي از پرسپوليس کارت زرد نشان داد. بروشي به دليل گرفتن کارت زرد دوم هم در دقيقه 46 از بازي اخراج شد.

پرسپوليس با اين شکست 4 امتيازي باقي ماند و يک رده پايين تر قرار گرفت و پانزدهم شد. داماش نيز با اين پيروزي 8 امتيازي شد.

سرخپوشان با ادامه ناکامي هاي خود به استقبال دربي رفتند. اين بازي جمعه هفته جاري برگزار مي شود.

بازيکنان داماش:

ميلاد فرهاني، محمد مختاري، عليرضا جهانبخش(65- افشين چاووشي)، هادي سهرابي، محمدرضا مهدوي، رسول بروش، مهدي کياني، حسين کوشکي، مصطفي حاجتي، عليرضا نظيف کار، حسين ابراهيمي

سرمربي: اميد هرندي

بازيکنان پرسپوليس:

نيلسون، رضا نورمحمدي، سيدجلال حسيني، اميرحسين فشنگچي، سيف اللهي( 78- کريم انصاري فرد)، سامان آقازماني، حسين ماهيني، مهرداد پولادي، غلامرضا رضايي( 61- محمد قاضي)، هادي نوروزي ( 46- علي کريمي) و ايمون زايد

منبع : ورزش 3

موفق باشید.

6. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

واقعا نمی دونم چی بگم. خدا بهمون صبر بده فقط. همین و همین.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

دیگه واقعا آدم میمونه چی باید بگه...
    فصل پیش میگیم تیم خوب بسته نشده بود ،مربی مشکل داشت و ... این فصل چی؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

معلوم نیس این تیم چند فصله چه مرگشه
    مدیر عامل و هیئت مدیره جابجا میشن همونه
    مربی عوض میشه همونه
    اسکلت تیم عوض میشه و بازیکنای قبلی میرن باز همون تیمه

یعنی چی ؟ یکی بگه چه خبره تو این پرسپولیس
    زور داره واسم از الان بگم این فصل که تموم شد ببینیم سال دیگه چی میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

افتضاح ..................
    تنها نکته مثبت بازی درخشش نسبی سیف اللهی بود که خیلی خوب داشت بازی میکرد و با تعویض هایی که ژوزه کرد و پستش عوض شد سیف اللهی هم کاملا از بازی خارج شد

نمیدونم این آقای ژوزه کی میخواد به شناخت کامل از این تیم برسه ... تا کی میخواد ترکیب اولیه افتضاح این آقا و قرار دادن آقازمانی تو ترکیب قابل توجیه باشه
    نمیتوندم چقدر باید روی ضدحمله گل بخوریم تا آقای مربی یه فکری بخواد به حال جاموندن هافبکا و مدافعا تو ضدحمله بیفته
    سمت چپ هم که ماشالله کانال شده

با این همه مهره هر بازی افتضاح ترین ترکیب ممکن میره توی زمین و جالبیش اینه که بازیکنی که فیکس بوده تو بازی بعد تو لیست 18 نفره هم نیست !!!!!!

پ.ن : نیمه اول اوایل بازی یه پنالتی کاملا واضح و مشخص جلوی چشمای داور روی غلامرضا رضایی انجام شد که طبق معمول ...

11. 4 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

علینهو: پرسپولیس واقعی رو بعد از دربی ببینید! :دي

13. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اگه این روند ادامه پیدا کنه اصلا دوست ندارم بریم لیگ 1 - مثل استیل آذین 3 سال قبل

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

خلوص نیت آقا! دلیل این وضع تیم فقدان خلوص نیته!
    بنده اگه جای آقای خوزه و ژوزه بودم، مهدوی کیا رو می‌ذاشتم هافبک راست، کریمی رو هافبک میانی و از اول بازی... معدنچی هم سمت چپ. این سه تا هافبک میانی. سه تای جلو هم از چپ به راست کاظمیان و قاضی و رضایی. انصاری‌فرد هم هر موقع بچه خوبی می‌شد بهش بازی می‌دادم. والا به خدا. چندصد میلیون دادن یارو وضع اینه. 10 میلیون بدید من ببینید چه می‌کنم!

16. 2 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •