تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 95 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو - مونتولیوو توی زمین بازی مصدوم شدن . روبینیو مثل این که توی تمرینات مصدوم شده . مونتاری هم توی ساحل داشته فوتبال بازی میکرده که مصدوم شده
    یا تیم بدنسازی مشکل داره یا این که به دلیل نوع تمرینات باید باشه که باعث بروز مصدومیت میشه .

این هم لیست بازیکنان میلان برای بازی های لیگ قهرمانان :

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : مکسس - آچربی - زاپاتا - بونرا - یپس - آباته - آنتونینی - دی شیلیو - مصباح

هافبک : آمبروزینی - بواتنگ - امانوئلسون - دی یانگ - کونستانت - فلامینی - مونتولیوو - نوچرینو

مهاجم : پاتو - پاتزینی - روبینیو - الشاراوی - بویان

لیست B : کارمونا - گانز - ناردوتزو

بازیکنانی که توی لیست قرار نگرفتن : ترائوره - نیانگ - مونتاری - دیداچ ویا - استراسر
    Last edited by B3HZ@D; 03-09-2012 at 23:53.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی برنده شد

آدریانو گالیانی از هت-تریک جیامپائولو پاتزینی در دیدار مقابل بولونیا ابراز خوشحالی کرد، و از شروع خوب نایجل دی‌یانگ برای میلان نیز راضی به نظر می‌رسد، اما وی همچنین اعلام کرد که بین او و آلگری مشکلی وجود ندارد.

نائب‌رئیس باشگاه میلان در حال جشن از پیروزی خارج خانه میلان برابر بولونیا است، و این در حالی بود که بازیکنانی مانند نایجل دی‌یانگ، بویان کرکیچ، و ام‌بایه نیانگ اولین دیدار رسمی خود برای میلان را ثبت کردند.

گالیانی در مصاحبه با اسپورت‌مدیاست گفت: برای پاتزو بسیار خوشحالم، به باید نمی‌آورم بازیکن دیگری را که در اولین دیدار خود که از دقیقه اول به میدان رفته، هت-تریک کرده باشد. برای من مانند این بود که در حال تماشای پیپو اینزاگی هستم.

به نظر می‌رسد گالیانی ماموریت خود در مورد معاوضه آنتونیو کاسانو با جیامپائولو پاتزینی را به درستی به انجام رسانده است، چرا که پاتزینی انگیزه بسیار بالایی برای حضور در میلان از خود نشان می‌دهد، و حتی توانست در اولین دیداری که از دقیقه اول برای میلان به میدان رفته، هت-تریک کند. پاتزینی پیش از این اعلام کرده بود که این شروع برای او یک نشانه محسوب می‌شود

همچنین از عملکرد آنتونینی بسیار راضی هستم. اون سانترهای زیبایی را انجام داد. دی‌یانگ نیز عمکلرد مثبتی داشت، و با حضور او در خط میانی، ما دیگر مشکلی در این خط نخواهیم داشت.

در روزهای اخیر دیده شده بود که صحبت‌های متفاوت و متناقضی از سوی ماسیمیلیانو آلگری و آدریانو گالیانی در مورد اهداف میلان در فصل نقل‌وانتقالات منتشر شد، اما گالیانی تاکید می‌کند که در این مورد بین وی و سرمربی تیم اختلاف نظری وجود نداشته است:

بله، ما صحبت‌هایی کردیم، من گفتم که ما باید برای قهرمانی بجنگیم، در حالی که آلگری سخن از حضور در جمع 3 تیم بالای جدول بر زبان آورد.

اما از سویی مشکلات مصدومیت برای روسونری در حال افزایش است، کوین-پرینس بواتنگ امروز تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت، و مونتولیوو نیز وضعیت نامشخصی دارد، و در حال حاضر از تمرینات میلان حذف شده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا من الان میگم گالیانی دمت گرم با این بضاعت تونستی اینا رو بگیری !! همه پولکی شدن !! هالک رفت زنیت !

6. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی : هیچ توافقی با رئال برای انتقال کاکا صورت نگرفته است

آدریانو گالیانی ضمن خوشحالی از نارضایتی رونالدو ستاره مادرید با اسکای اسپورت ایتالیا پیرامون مسائل اخیر به مصاحبه پرداخت.

آدریانو گالیانی,نائب رئیس باشگاه میلان در تازه ترین صحبت های خود اعلام کرد پس از عدم توافق با باشگاه مادریدی در تابستان بر سر بازگرداندن کاکا میلان دیگر به هیچ وجه به دنبال جذب ستاره سابق خود نزد مادرید نخواهد رفت.

سران روسونری بسیار مشتاق بودند تا بازیکن سابق خود را به خانه بازگردانند در حالی که خود کاکا پذیرفته بود تنها در صورت بازگشت به میلان خاضر به کاهش دستمزد خود به نصف استاما سران مادریدی هرگز به او این اجازه را ندادند.

گالیانی در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت " ما قصد داشتیم تا او را به صورت قرضی بخدمت بگیریم اما آنها تنها میخواستند او را مبلغی معین به فروش برسانند و این چیزی نبود که در برنامه های ما برای رضایت مادرید جایی داشته باشد چرا که برای ما با توجه به شرایط مالیاتی موجود مقرون به صرفه نبود"

میلان در انتقالی عجیب دیگر تصمیم گرفت تا آنتونیو کاسانو را به همراه 7 ملیون یورو برای بدست آوردن پازتزینی راهی اینتر کند پس از آنکه کاسانو دیگر حاضر به بازی در میلان نبود.

" مالک باشگاه اینتر یک جنتلمن و مرد محترمیست و ما سریعا با او به توافق رسیدیم.معاوضه در فوتبال اغلب صورت میگیرد و این چیزی بود که بدون هیچ مشکلی رخ داد"

ادریانو گالیانی همچنین در رابطه با جذب بویان کرکیچ و همچنین نارضایتی این روزهای ستاره سابق منچستر یونایند,رونالدو نیز نظرات خود را بیان کرد.

" ما یک گزینه برای بویان کرکیچ بر سر مذاکره با بارسلونا پیش رو داشتیم اما آنها گزینه ی دیگری را مد نظر داشتند که آن نیز بسیار خوب بود و در نهایت این بازیکن تکنیکی به صورت قرضی به جمع ما پیوست"

" رونالدو ؟ امیدوارم او همچنان ناراضی باشد چرا که او .....هیچ شانسی برای انتقال او به ایتالیا وجود ندارد.بازیکنانی که به فکر درآمد بسیار بالا هستند را ما نمیتوانیم به خدمت بگیریم"

میلان در تابستان که پیش رو گذاشت دچار تغیرات اساسی شد هر چند که بازیکنانی نیز به این باشگاه وارد شدند اما گالیانی برا این باور است که آلگری تیمی رقابتی دارد.

" من همیشه با آلگری در تماس هستم و به هیچ وجه مشکلی بین من و او وجود ندارد.ما همیشه می خواهیم برای بردن بازی کنیم چرا که ما میلان هستیم"

"در مسیر بسیار خوبی قرار گرفته ایم و به خوبی میدانیم که باید کار خود را بین 3 تیم بالای جدول به پایان برسانیم اما ما نمی توانیم تنها به چنین هدف محدودی بسنده کنیم"

" یوونتوس مدعی کسب عنوان قهرمانی سری آ است چرا که آن ها مدافع عنوان قهرمانی سری ا هستند اما آنها هنوز هم حریفانی چون میلان,اینتر,ناپولی و رم دارند که باید مبارزه کنند.هیچ چیزی تغییر نکرده است"

8. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان رهبر تیم های ایتالیایی از نظر طرفدار در فیس بوک

به گزارش وب سایت رسمی باشگاه، میلان رهبر تیم های ایتالیایی از نظر طرفدار در فیس بوک می باشد."

میلان 11 میلیون و 500هزار هوادار.

در رده بندی کلی تیم بارسلونا با 34 میلیون و 400هزار هوادار در رتبه نخست قرار دارد"

رئال مادرید 31 میلیون و 100هزارنفر رتبه دوم

منچستریونایتد با 27 میلیون و 100 هزارنفر رتبه سوم

چلسی 11 میلیون و 900 هزار نفر رتبه چهارم

میلان که در بالا اعلام شد. رتبه پنجم

و یوونتوس با 4 میلیون و 200 هزار نفر در رتبه ششم

10. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیشنهاد آرسنال را برای میلانی شدن رد کردم

مدافع ملی پوش تیم ملی فرانسه اعلام کرده است که در فصل تابستان پیشنهاد ارسنال را برای پیوستن به میلان رد کرده است.

وی در مصاحبه با اکیپ فرانسه اعلام کرد که بسیار مشتاق بود تا در فصل تابستان راهی سن سیرو شود اما زمانی که این انتقال به طور رسمی انجام نشد وی را به شدت ناامید کرده است.

وی در این مصاحبه گفت :

" آدریانو گالیانی با سران باشگاه وارد مذاکره شد اما پیشنهاد ان ها کافی نبود.در آن زمان متوجه شدم که در فصل تابستان تیم را ترک نخواهم کرد."

" آرسنال نیز برای خرید من اقدام کرد اما من تنها میلان را می خواستم. این باعث ناراحتی است که این مذاکره چگونه به پایان رسید. اما به هر حال لوئیس نیکولین رئیس من است و باید به تصمیماتش احترام بگذارم."

میلان برای خرید این بازیکن پیشنهادی 6 میلیون یورویی ارائه کرد که با مخالفت مونته پلیر روبرو شد.

این بازیکن تیم ملی فرانسه امکان دارد در فصل زمستان راهی میلان شود چرا که به طور رسمی اعلام کرده است حاضر نیست قرار دادش را تمدید کند.

12. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هنوز هیچی نشده بحث نقل و انتقالات زمستانی مطرح شده و گفته شده که میلان در زمستان به احتمال بسیار زیاد به سراغ خرید مدافع میره.
    جدی ترین گزینه همچنان یانگ ام بیوا است که توی مصاحبه جدید خودش تاکید کرده که همچنان خواهان حضور در میلانه و از تمدید با باشگاه فرانسوی سر باز زده .
    پیشنهاد تیم های آرسنال و چلسی رو بخاطر میلان رد کرده و گفته که تنها گزینه ای که به اون فکر میکنه میلانه . به احتمال زیاد مذاکرات مجدد برای جذب این بازیکن از نقل و اننقالات زمستانی شروع میشه.
    چون که باشگاه مونتپولیه در صورت فروش این بازیکن در زمستان , در پایان فصل این بازیکن رو بدون دریافت پولی از دست میده چونکه تا پایان فصل 2013 با یان باشگاه قرارداد داره.
    باشگاه مونتپولیه از میلان 10 میلیون برای این انتقال خواسته بود که میلان حاضر نشده بالاتر از 6 میلیون پرداخت کنه چون فقط یک فصل دیگه با این تیم قرارداد داشته.

توی اخبار هم گفته شده شاید میلان در زمستان کاکا رو جذب کنه . حتی مطبوعات اسپانیایی گفتن که کاکا به دنبال فسخ قرارداد با رئاله !
    کار کاکا به کجا رسیده !!!!

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

خب ممنون از بهزاد عزيز واسه خبرها.

در مورد خريد ام بيوا ... من يكم فكر كردم و اولش پيش خودم گفتم ميلان كه مدافع زياد داره. ولي به نظرم ديگه نميشه خيلي حساب رو بعضي از مهره ها حساب باز كردش. مثلا ماريو يپس ... درسته از بهترين مدافعان تازيخ آمريكاي جنوبي هستش اما در اين سن ديگه خيلي به درد ميلان نميخوره. ميلاني كه در جام هاي اروپايي هم بازي هاي حساسي داره. يه كس ديگه هم هست مثل بونرا ... اين چند ساله من اصلا نديدم بتونه خودش رو توي تركيب جا بندازه. هميشه كلا ذخيره بوده و انتخاب چندم. البته به حق هم ذخيره بوده. ديگه سنشم جوري نيست كه خيلي بهش فرصت بدن به عنوان يه مدافع ثابت. در حد همين ذخيره بس هستش.

در مورد مكسس هم من نميدونم چرا كلا از اين بازيكن خوشم نميادش ! اصلا در حد اسم ميلان نيست. حتي به نظرم زاپاتا خيلي مدافع با كلاس تر و به مراتب بهتري هستش. البته اين موضوع رو ميگم چون مكسس ديگه جاي پيشرفتي هم نداره ( حدودا 31 سالشه ديگه ) اما زاپاتا تازه اول راه هستش و خيلي جوون تر از مكسس هستش و ميتونه بهتر از اين ها بشه. آچربي هم كه ديگه نياز به تعريف نداره و خيلي آينده دار هستش.

+

در مورد كاكا !

يادش بخير ... همون وقتي كه مي خواست از ميلان بره چقدر مردم رفتن دم باشگاه و حتي واسه اين بازيكن و موندنش گريه كردن ! اما رفت و 100 درصد ناموفق بودش ! آخرين بازي اي كه ازش در رئال ديدم بسيار نا اميد كننده بودش ... از لحاظ بدني كه فكر كنم اضافه وزن هم داشت.

من دوست ندارم ايشون برگرده به ميلان ... الان ديگه وقت فكر كردن به ميلان نيستش. به نظرم بايد به جوونتر ها بازي بدن نه به يه بازيكني كه ديگه از نظر من تموم شده هستش. الشاراوي ( كه هافبك نفوذي هم بازي مي كنه ) امانوئلسن / كنستانت و يكي 2 تاي ديگه هستن كه اصلا نيازي به اومدن شماره ي 22 سابق ! ميلان نيستش. به نظرم برگندوندنش اشتباهه. فقط اينجوري فضاي براي پيشرفت و بازي رسيدن به چند هافبك جوون كمتر ميشه. و بخاطر همين اميدوارم كه نياد و جا ابشه واسه جوونتر ها. هرچند كاكا واسه ميلان در سابق خوب بوده ... اما ديگه رفته ! بايد به بقيه فكر كرد.

موفق باشيد

16. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الشاراوي ( كه هافبك نفوذي هم بازي مي كنه ) امانوئلسن / كنستانت و يكي 2 تاي ديگه هستن كه اصلا نيازي به اومدن شماره ي 22 سابق ! ميلان نيستش. به نظرم برگندوندنش اشتباهه. فقط اينجوري فضاي براي پيشرفت و بازي رسيدن به چند هافبك جوون كمتر ميشه.
    حرف ما اینه که این چنتا بازیکن جوون که اسم بردید بتونن با بازی کنار کاکا یکم ازش یاد بگیرند !! در ضمن کاکا کم با انگیزه نیست !!

18. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقتی که مونتپولیه صدرنشین فرانسه بود و اکثر تیمهای بزرگ و کوچک فرانسه رو شکست میداد برای من به نوعی سوپرایز لیگ فرانسه حساب میشد . البته بعد از لیل .
    تا حالا توی این چند سال اخیر ندیده بودم تیمی به غیر از لیون و مارسی قدرت اول فرانسه باشه . ولی مونتپولیه باعث شد که من چندتا از بازی های این تیم رو دنبال کنم .

به غیر از کیفیت خوب این تیم از چند تن از بازیکنان این تیم هم خوشم اومد که شامل ژیرود - یونس بلهاندا و یانگ ام بیوا بود . وقتی شنیدم میلان به دنبال ام بیوا است خیلی خوشحال شدم چون واقعا بازیکن با کیفیتیه .
    23 سال بیشتر نداره و کاپیتان مونتپولیه هم هست . دقیقا میشه از اون یک لیلیان تورام دیگه ساخت و شاید هم بهتر از تورام شد . البته من دسایی رو ترجیح میدم

البته هر چقدر دسایی توی حملات فعال و موفق بود برعکسش ام بیوا اکثرا توی زمین خودی میمونه و بیشتر به فکر پوشش فضاهاست و خیلی کم دیدم که توی حملات شرکت کنه و جلو بره.
    ولی در کل مدافع خیلی خوبیه . مخصوصا روی مصاف های هوایی خیلی خوب بلند میشه و سر میزنه و قدرت بدنی و سرعت خوبی هم داره.

الان هم میلان رسما سه مدافع آخر داره . ژاپاتا - آچربی و مکسس . یپس که خیلی افت کرده و خیلی کنده . بونرا هم که اینقدر شاهکار به خرج میده که نیازی به گفتن نداره . نمونه اش بازی اول فصل مقابل سمپدوریا که کاستا مدافع حریف روی سر بونرا ضربه هد زد و توپ گل شد.
    در اصل بونرا اصلا نپرید !!! من که اون رو اصلا در حد نیمکت میلان هم نمیدونم . رومانولی رو از پسکارا برمیگردوندیم خیلی بهتر از بونرا بازی میکنه.
    22 سال داره و فصل قبل در سری ب به همراه پسکارا نمایش خیلی خوب داشت و به سری آ هم اومدن.

من هم موافق بازگشت کاکا نیستم . وقتی باشگاه پروژه ای رو شروع میکنه بهتره که طبق برنامه پیش بره . درسته که میلان لحظات سختی رو پشت سر میذاره . ولی همین سختی ها آینده میلان رو میسازه.
    استفاده از بازیکنانی که در آینده میتونن ستاره های میلان بشن . همین الشاراوی در تیم ملی زیر 21 سال ایتالیا درخشش خاصی داشت . مخصوصا وقتی در پست وینگ فوروارد بازی کنه خیلی خیلی تاثیرش بیشتر میشه.
    ولی در میلان به عنوان مهاجم کاذب به بازی گرفته میشه که پست تخصصی اون نیست . با این حال بد هم بازی نمیکنه ولی زمانی که وینگ فوروارد باشه قضیه کلا فرق میکنه.

میلان هم اگه دنبال هافبکه میتونه همین یونس بلهاندا رو از مونتپولیه بخره
    یا این که روی جوانانی مثل کریستین اریکسن و امثالهم سرمایه گذاری کنه که هر دو سه سال نیاز به خرید بازیکن جدید نداشته باشه. با این وضعیت فعلی هم فکر نکنم بازگشت کاکا به میلان عملی باشه.
    رئال هیچ جوره حاضر نیست اون بازیکن رو با قیمت پایین از دست بده که البته حق هم داره . 65 میلیون برای خریدش هزینه کردن .
    Last edited by B3HZ@D; 08-09-2012 at 01:25.

20. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •