تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 328 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

یکی از بی کیفیت ترین ال کلاسیکو های اخیر بعد از روی کار اومدن مورینیو بود به نظرم!!!
    واقعا از نظر تاکتیکی هیچی نداشتن 2 تیم و بیشتر روی خلاقیت های بازیکنان حساب باز کرده بوده بودن مربیان!!خصوصا مربی بارسا...
    هر چند مورینیو به نظرم هوشمندانه تر عمل کرد...مخصوصا بین 2 نیمه و از بهترین مربی تاریخ هم چیزی جز این انتظار نمیره خب...
    ولی چیزی که واضح بود 2 تیم هیچ نشانه ای از فصل قبل نداشتن و این واقعا طبیعی هستش...
    اما طبق معمول یه باخت دیگه به کارنامه ی مورینو اضافه شد و داور توش نقش اساسی رو ایفا کرد!!!!! حاضرم قسم بخورم باخت های مورینیو جلوی بارسلونا به عدد 1 هم نمیرسید اگه داور ها چشم هاشون رو نمیبستند روی اشتباه های بارسلونا!!!!
    دیگه واضح تر از اون افساید چی بود؟؟؟
    دیدید؟؟؟؟مزدک هیچ نظر خاصی نمیداد در مورد حرکت آهسته ی اون صحنه و این بیشتر حال ادم رو از صدا و سیمای ایران به هم میزد!!!!
    خیلی به خودش فشار میاورد میگفت یه کمی مشکوک به افساید بود!!
    فقط امیدوارم از تیممون در بازی برگشت عملکرد بهتری رو ببینیم!!!
    این قدر ضریب پاس های اشتباه بالا نباشه...
    به نظرم کار سختی برای قهرمانی نداریم ...
    مخصوصا با حضور مربی بزرگی چون مورینیو ....
    فقط اگه داور ها بذارن...

2. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان این رونالدو وزن کم کرده ؟! به نظر نسبت به فصل پیش خیلی لاغرتر شده
    بله. منم دیشب متوجه این موضوع شدم که نسبت به فصل قبل از نظر بدنی خیلی افت کرده. البته باید گفت که حتی با این افت باز هم از نظر بدنی جزء آماده ترین ها هست.

دوتا نکته ی مهم که تو بازیش دیدم، پیشرفت تو پاس دادن + دریبل کردن هست. مخصوصاً حرکات نمایشی که تو منچستر زیاد ازش دیده بودیم. انگار وزن کم کردنش به چالاکیش کمک کرده.

4. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی 3-2 شد
    خیلی نتیجه ی بدی نیست ولی خیلی عالی هم نبود...
    با این نتیجه خوشحال نیستم ولی خیلی ناراحت کننده هم نیست
    با توجه به وضعیت بدنی بازیکنان هر دو تیم یه نتیجه ی معمولی بود
    بعد از سفر های طولانی و بازی های سخت توی تعطیلات و انجام بازی های فشرده و قبل اون یورو و خیلی مسائل دیگه انتظار یه برد تا حدودی زیاد از اندازه بود ولی گل دیماریا و هدیه ی
    ویکتور والدز امید رو به تیم برگردوند و خیلی میتونه همون یه گل واسه بازی برگشت مهم باشه...
    بازیکنان زیادی نقش خودشونو به خوبی ایفا کردند که از میان اونها کوئنترائو عالی بود همچنین کاسیاس که اگه اون تک به تک رو نگرفته بود کار تیم تموم بود و نتیجه 4-1 میشد
    رونالدو هم که هنوز به شرایط خوب بدنی نرسیده ولی این پسر سال به سال جوون تر میشه
    اوزیل هم چیزی که انتظار میرفت نبود
    بقیه هم توی سطح خوبی بودند...
    داوری هم اشتباهاتی داشت که بیشتر اشتباهاتش به ضرر ما بود تا به سود ما...
    یه جمله هست که میگه اشتباهات داوری جزئی از فوتباله ولی این جمله رو باید عوض کنیم : اشتباهات داوری جزئی از بازی بارسالوناست...
    یه صحنه نیمه دوم روی دیماریا پشت باکس بارسا خطا نگرفت و همچنین اشتباه کمک دومش روی گل پدرو...
    البته داور هوشیاری بود و فریب حرکات بعضا تابلوئه سانچز و بوسکتس رو نخورد و این یکی از نکات مثبتش بود...
    در مورد پنالتی هم درست گرفته شد ولی فرهنگ بالای بچه ها واقعا جای ستایش داشت که اصلا هیچگونه اعتراضی نکردند( دربی یه ساعت دیگس)

تیم بعد از گل اول تا حدودی عقب کشید و همین باعث شد تا فضا واسه هافبک های خوب بارسا ایجاد بشه...
    مخصوصا گل ژاوی که حرکت خوب اینیستا رو تکمیل کرد...
    وقتی یاد اولین بازی مورینیو تو نیوکمپ می افتم و بازی دیشب رو باش مقایسه می کنم واقعا پیشرفتی که تیم کرده خیلی چشمگیره

در کل با این نتیجه بازی برگشت رو بازی زیبایی پیش بینی میکنم و همچنین رئال مادرید قدرت قهرمانی رو داره و بازگشت په په می تونه وضعیت دفاع رو خیلی بهتر کنه گرچه آلبیول
    خیلی هم بد نبود...

یا علی

گل های رئال مادرید: (شبکه کانال + )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم چند تا عکس:
    1- دستت درد نکنه

لاغر تر ، جوونتر ، خوشتیپ تر

گل زدن با چشمان بسته!!!
    Last edited by CRIS Joon CR7; 24-08-2012 at 16:16.

6. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امیدوارم پپه واسه بازی برگشت سرحال باشه و دوندگی و جنگندگی همیشگی رو داشته باشه . که در این صورت اصلی ترین نکته بارسا از کار میفته

در کل قهرمانی دست خودمونه و ببریم قهرمانیم
    البته ناگفته نماند یار دوازدهمی هم داریم که تو دروازه تیم حریف هست و عجیب پاس گل میده

8. 8 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ویکتور والدز باعث شد رئالی ها با لبخند زمین را ترک کنند

10. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لیورپول تایید کرد که نوری شاهین بطور قرضی، به مدت یک فصل ورزشی، در صورت قبول شدن در تست های پزشکی به این باشگاه میپیوندد.

12. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Hosseinyou1998's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    IN THE SKY

پيش فرض

سلام به همی رئالی های عزیز
    مخواستم بدونم که دیدار برگشت سوپرجام کی برگزار میشه؟
    کسی خبری از مایکون و مودریچ نداره؟

به امید سلامتی کامل په په
    -- -- --- -- ---- --- --- -------- ----- ---

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مخواستم بدونم که دیدار برگشت سوپرجام کی برگزار میشه؟
    سلام /

به انجمن P30world خوش اومدین .

چهار شنبه شب ( بامداد 5 شنبه !!! )

بازگشت په په به تمرینات رئال

سایت گل- په په، مدافع رئال، که به دلیل مصدومیت در تمرینات چند روز اخیر تیمش غایب بود، بار دیگر به تمرینات برگشت.

این مدافع پرتغالی در تساوی 1-1 رئال مقابل والنسیا، به دلیل برخورد با کاسیاس از ناحیه سر مصدوم شد و به همین دلیل، دیدار رفت سوپر کاپ اسپانیا مقابل بارسلونا را از دست داد.

اما اکنون بار دیگر پزشکان رئال به این بازیکن اجازه حضور در تمرینات را دادند و انتظار می رود که په په بتواند رئال را در دیدار فردا شب مقابل ختافه همراهی کند.

با بازگشت په په، احتمالا آلبیول که در دیدار با بارسا جانشین این مدافع پرتغالی شده بود، بار دیگر به نیمکت ذخیره ها بازخواهد گشت.

رئال در دو دیدار ابتدایی اش در فصل 13-2012 نتوانست به پیروزی برسد و مطمئنا مورینیو تیمش را برای پیروزی راهی دیدار مقابل ختافه خواهد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

as
    برنابئو ، پشت تیم در بازی برگشت
    گل دی ماریا باعث شد که هواداران با اشتیاق به الکلاسیکو نگاه کنند
    رئال مادرید ، بخت اصلی در شرط بندی ها برای قهرمانی
    هزار بلیط برای بازی برگشت سوپرکاپ باقی مانده است
    پس از 14 سال ، مینی الکلاسیکو با هنرنمایی خسه و دیولوفو برگزار می شود
    MARCA
    مارپله کاکا
    شش روز برای بازیکن برزیلی و رئال برای رفتنش
    اولین گزینه بازیکن ، میلان است اما ایتالیایی ها او را قرضی می خواهند و رئال مادرید اهل کادو دادن نیست
    گالکسی بکام و ردبول نیویورک هم او را می خواهند
    پیشنهادات به 20 میلیون یورو هم نرسیده است
    یونایتد هم به او فکر می کند
    اوزیل به مودریچ نیاز دارد
    رئال مطمئن است که خرید بازیکن کروات ، عملکرد بازیکن آلمانی را بهبود می بخشد
    دی استفانو :" داوری با ریشه های پوسیده "
    مورینیو ، په په و مارسلو را برای بازی با ختافه فیکس کرد
    با راموس و آربلوا شکست ناپذیر می شوند : 15 پیروزی و یک تساوی در فصل گذشته
    مرجع اخبار رئال

محتوای مخفی: ... 

این عکس رو هم با فوتوشاپ زدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایت گل- قبل از برگزاری دیدار دو تیم ختافه و رئال مادرید، ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید در کنفرانسی خبری پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد. متن این گفتگو را در اینجا مطالعه کنید:

اوضاع کاکا، مودریچ و کاروالیو به چه ترتیب است؟

نمی توانم خیلی دراین باره حرف بزنم. من هنوز فکر می کنم که بازار نقل و انتقالات بیش از حد دیر تمام می شود. بهتر این است که همه تیمها قبل از آغاز رقابتها بدانند که تیمشان به چه ترتیب است؛ چه بازیکنانی ماندنی هستند و چه کسانی رفتنی. ما الان در حال انجام بازیهایمان هستیم و در این میان تغییرات خیلی زیادی ممکن است اتفاق بیفتد

چرا سطح فوتبال کوئنترائو در تیم ملی پرتغال و رئال تا این حد متفاوت است؟

این نظر شماست و نظر شما با نظر من متفاوت است.به نظر من او در آخرین بازی اش فوق العاده بود. ما نظرهای متفاوتی داریم و نظر من است که به حساب می آید . چون تو خبرنگار روزنامه هستی و من مربی رئال

شرایط تیم از نظر فیزیکی چطور است؟

ما در حال حاضر شرایط خوبی (با درنظر داشتن برهه زمانی مان) داریم. در پیش فصل با وقفه ای که برای حضور بازیکنان در تیم های ملی شان به وجود آمد ، و آنها دوروز قبل از آغاز لیگ به جمع ما بازگشتند، کار کمی سخت بود ولی حالا بهتر است

آینده کاکا را چطور می بینید؟

درمورد آینده کاکا فکر می کنم که خود او بهتر می تواند جواب شما را بدهد. اگر او به سالن کنفرانس خبری نیامد، چون نمی خواهد که جواب این سوالها را بدهد. او بهتر از من می داند که در سرش چه می گذرد و خواسته هایش چیست. من به عنوان مربی رئال مادرید تلاش می کنم که بهترین بازی را از او بگیرم. اگر او در روز یک سپتامبر بازیکن رئال بود، قطعا برای فصل 3-2012 با ما خواهد ماند و من به او مثل تمام بازیکنان تیم احترام خواهم گذاشت و سعی می کنم که مثل فصل قبل بهترین بازی را از او بگیرم. باید با آرامش تمام کار را دنبال کنیم و ببینیم که چه خواهد شد.

مثل فصل قبل درنظر دارید که به صورت چرخشی از ایگواین و بنزما استفاده کنید؟

این طور نیست که یک بازی این را به میدان بفرستم و یک بازی بعدی،دیگری را. والبته معمولا یکی از آن دو را استفاده خواهم کرد؛ هرچند که گاهی وقتها، مثل آنچه در فصل قبل دیدید، ممکن است در برخی بازیها، هر دو را در کنار هم استفاده کنم. این کار را برای برنامه های خاص خودم انجام می دهم و نه برای اینکه این و آن ناراحت نشوند. گاهی وقتها این برنامه هایم موفق هستند و گاهی وقتها هم نه

ختافه را چطور می بینید؟

بازی آنها مقابل سویا را دیدم و لذت برم. من از مربی شان و شیوه ای که تیم هایش را ارنج می کند و از ایده هایش خوشم می آید. من از زمانی که به لیگ اسپانیا آمدم، عملکرد او را تحسین می کنم. همیشه بازی کردن مقابل ختافه سخت بوده و امروز هم همین طور خواهد بود.

دوست ندارید که بتوانید مثل بارسلونا، بازیکنان زیادی را از تیم پایه ای به تیم اصلی بیاورید؟
    هرچه بازیکن جوان بیشتر در تیم باشد، بهتر است. هرچه بازیکن محصول رئال بیشتری در تیم باشد، اوضاع بهتر است ولی از شیوه سوال پرسیدنتان خوشم نیامد. یک روز آقای کرویف گفت که سیستم فوتبال به پرورش بازیکن است و نه به خرید بازیکن. این آقا تنها یک بار قهرمان اروپا شد و تنها 4 بازیکن پایه ای خیلی خوب داشت: کومن، روماریو، استویچکوف و لادروپ

به نظرتان مودریچ در رئال چطور بازی خواهد کرد؟

من درمورد بازیکنان سایر تیمها صحبت نمی کنم

رسانه های کاتالان می گویند که....

من نظری ندارم.چیزی درمورد آنچه دیگران می گویند، نمی گویم

بازی سوپرکاپ ممکن است حواس بازیکنانتان را پرت کند؟

ما هر ساله این شرایط را پشت سرمی گذاریم. باید بازی به بازی و تورنمنت به تورنمنت پیش برویم. بازی مهم پیش روی ما ، بازی با ختافه است. از روز دوشنبه به سوپرکاپ فکر می کنیم و این همان مسیری است که باید آن را دنبال کنیم.

19. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •