[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز بالا بخاطر قدیمی بودن دوربین هست
![]()
نویز بالا بخاطر قدیمی بودن دوربین هست
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عكس خوبيه ولي كمي كادر بندي دقيق نيست و بهتر بود وقتي چشم گربه بازه عكس ميگرفتي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان كادر بندي مناسبي نداره و كلا عكس بي هدفه و رو چيزه خاصي فوكوس نشده. بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ما همينجوري هم قبولت دارم نمي خواد انقدر زحمت بدي. عكس اول فوكوس خوبه كادر بندي هم خوبه اما اديت اصلا خوب نيست و نور افق هم تنظيم نيست. عكس دوم خوبه و كادر بندي خوبي داره اما باز همون اديت اشتباه عكس اول رو روش اجرا كردي كه قسمت هاي پايين عكس رو از بين برده. عكس سومت عاليه. باز جاي كار داره براي تنظيم نور قسمت تاريك ولي به عنوان عكس ثبت شده با موبايل خيلي خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عكسه خوبي ثبت كردي اما باز عكس هدف خاصي ندارهممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز همونطور كه مشخصه اگه كمي سمت راست عكس رو كات ميكردي زاويه بندي عكس بهتر ميشد. در كل مرسي عكس خوبيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالي. ساده بخوام بگم عكست بي نقصه و مشكل خاصي نميبينم درش. فقط كمي نور در سمت راست پايين كمه كه ميشد با اديت بهبودش داد.
با تشكر
Last edited by gipsy kings; 26-08-2012 at 00:14.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان كادر بندي مناسبي نداره و كلا عكس بي هدفه و رو چيزه خاصي فوكوس نشده. بازم ممنون سلام : هدف عکس نشان دادن زاویه شاخه ها نسبت به تنه درخته . اکثر درختا با زاویه 30 تا 60 درجه شاخه هاشون رشد میکنه این نوع 90 درجه است (عمود بر تنه ) یک کوچولو دقت لازم داره . فکر نکنم با فوکوس روی محل خاصی این موضوع بهتر بیان میشد .با تشکر
Last edited by s.hossein45; 26-08-2012 at 06:16.
سلام
![]()
Last edited by s.hossein45; 26-08-2012 at 06:25.
حسين جان من قصد ناراحت كردن شما رو نداشتم اما مثل اينكه ناراحت شديد. من معذرت مي خوام
عكستون زيباست اما نظره من همونه. تمام نقاط عكس يك نواخته در هر چهار سمت عكس 1 چيزه: شاخه + برگ. همين. مرسي.
اين عكست هم زيباست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عكسه خوبي ثبت كردي. من نميدونم اين ابره تا كجا ادامه داشته اما اگه ابر رو مركز عكس قرار ميدادي عكست زيبا تر ميشد چون الان نصفه ابر در تصوير نيست و كمي كادر بندي رو خراب كرده.
اين عكسارو هم ديشب گذاشتم فك كنم صفحه سريع رفت بعدي كسي نديده. حالا با دقت ببينيد
سلام....................................
حسين جان من قصد ناراحت كردن شما رو نداشتم اما مثل اينكه ناراحت شديد. من معذرت مي خوام
عكستون زيباست اما نظره من همونه. تمام نقاط عكس يك نواخته در هر چهار سمت عكس 1 چيزه: شاخه + برگ. همين. مرسي.
اينعكست هم زيباست.
سلام : دوست عزیز من عکس اپ میکنم ایرادش معلوم بشه پس اگر کسی انتقادی کرد ناراحتی نداره . اون توضیح رو برای این دادم که فقط هدف عکس معلوم بشه . اگر عکس از لحاظ فنی مشکل داره شما و دوستان دیگر راهنمایی کنید که برای نشان دادن وضعیت شاخه های درخت با این ارتفاع که درشیب جنگل هم قرار داره چه کار باید کرد . متشکرم
ممنون مرسی .... ابر ها دیگه زیاد ادامه نداشت ... و کادر رو هم اگر باز تر میکردم قسمت پایین عکس شهر و خونه های اضافی تو کادر می افتاد . به همین دلیل کادر رو بسته انتخاب کردم .
ممنون
سلام : رامسر جواهرده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)