سلام به دوستان مطلع
من با این رتبه 5082 در رشته زبان خارجی توی مازندران ( بابلسر ، ساری ، بابل ، آمل و .... ) جایی قبول میشم ؟
![]()
سلام به دوستان مطلع
من با این رتبه 5082 در رشته زبان خارجی توی مازندران ( بابلسر ، ساری ، بابل ، آمل و .... ) جایی قبول میشم ؟
![]()
با سلام .
برای کسایی که می خوان انتخاب رشته کنند این اطلاعیه سازمان ستجش رو نگاه کنند :
محتوای مخفی: نرم افزار محازی انتخاب رشته
این هم لینک خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواجه نصیر رو هم شاید بیاری، به انخاب رشته ی بقیه هم بستگی داره ولی....از نظر سطح هم اول تهران ها هستن بعدش دانشگاه شیراز و بعدش صنعتی اصفهان(نمیدونم عوض شده یا نه!) ،فردوسی مشهد هم خوب هست البته
![]()
این کار بیشتر به خودتون بستگی داره، به نظر من رشته مهمتره، چون شاید مثلا از اون رشته خوشتون نیومد(حالا هر چقدر هم که دانشگاهش خوب باشه!) ... اول ببینین از چه رشته هایی خوشتون میاد و اول اونا رو اولویت بندی کنین و بعدش از رو شهرها دوباره مرتبشون کنین![]()
سلام
با رتبه 21070 منطقه 1 شانسی برای مدیریت بازرگانی دارم چه روزانه چه شبانه ؟ (ریاضی ام)
كسي چيزي نميدونه؟
بچه ها لطفا جواب بدید دارم دق می کنم
بچه ها تو رو خدا جواب منم بدید
عمران شبانه ی گیلان یا مازندران
Last edited by ابید; 02-08-2012 at 12:05.
من رفتم سایت قلمچی رتبمو وارد کردم و زدم برای راهنمایی انتخاب رشته .
توی تهران هیچی نرم افزار قبول نشدم ( طبق چیزی که اون گفت )
واقعا اینطوریه ؟ یعنی رتبه 1890 منطقه 1 هیچ شانسی نداره که نرم افزار تهران قبول شه ؟ کاش زودتر میدونستم انقدر درس نمیخوندم . البته امسال که محدودیت جنسی علم و صنعت رو برداشتند و دانشگاه عباس پور هم دانشجو میگیره احتمالش هست تهران قبول شم ولی واقعا برای من جالبته که رشته نرم افزار انقدر طرفدار داره !!!
شما نظرتون چیه ؟ چقدر شانس دارم علم و صنعت ( البته پرسیدم ها. ولی دلم راضی نمیشه که قبول نشم ! ) و یا تهران قبول شم ( تو رو خدا نگید زیاد و یا کم . علمی و با استدلال جواب بدید )
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)