کاسیاس: استرس کار ما را سخت کرد؛ الان دیگر همه ما را می شناسند
دروازه بان تیم ملی اسپانیا می داند که تیمش در دیدار با کرواسی در اوج نبوده
سایت گل- ایکر کاسیاس، دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که استرس و نگرانی، کار تیمش را در آخرین دیدار مرحله گروهی یورو2012 مقابل کرواسی سخت کرده بود
اسپانیا دراین بازی با گل دیرهنگام خسوس ناباس موفق شد تا کرواسی را با نتیجه 0-1 شکست دهد.
کاسیاس در پایان این دیدار،رضایتش را از صعود تیمش به عنوان صدرنشین گروه سی به دور بعدی ابراز کرد و به این نکته اشاره کرد که اگر اسپانیا می خواهد قهرمان یورو شود، باید بتوانند بهتر از این با فشار موجود کنار بیایند.
کاسیاس به تله سینکو گفت:« ما سختی کشیدیم ولی این طبیعی بود. حتی یک حریف ضعیف هم وجود ندارد و همه تیمها با 100% توان مقابل اسپانیا قرار می گیرند. ما در بهره گیری از فرصتهایمان عملکرد خوبی داشتیم.»
کاپیتان اسپانیا دراین دیدار دروازه تیمش را بسته نگاه داشت و توپ ایوان راکیتیچ را مهار کرد:« خوشبختانه من به سمت توپ رفتم و جایگیری خوبی داشتم وضربه سر راکیتیچ را مهار کردم. حس خوبی داشتم و با خوشحالی زمین را ترک کردم.»
کاسیاس استرس موجود در میان بازیکنان تیمش را دلیل اصلی سخت تر شدن کار برای تیمش دانست و گفت:«بازی سختی بود؛چون همه ما عصبی شده بودیم ولی بعد از آنکه از مرحله گروهی به دور بعد رسیدیم،باید عملکرد بهتری هم داشته باشیم. ما باید گام به گام پیش برویم وبعد از آن ببینیم که به کجا می رسیم. فکر نمی کنم که این اسپانیا،همان اسپانیای جام جهانی باشد. چون همه الان ما را کاملا می شناسند. الان وقتی اینیستا یا سیلوا پابه توپ می شوند، سه بازیکن آنها را محاصره می کنند.اسپانیا قدرت پاسکاری فوق العاده ای دارد و همه این را می دانند.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/6/19
تشکر بوفون از اسپانیایی ها: همیشه به اسپانیایی ها اعتماد داشتم
دروازه بان یوونتوس و تیم ملی ایتالیااز عملکرد تیمش در بازی با ایرلند و صعود به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای یورو2012 راضی بود
سایت گل- جان لوئیجی بوفون دروازه بان تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی بعداز برد 0-2 تیمش مقابل جمهوری ایرلند به این نکته اشاره کرد که در جریان این بازی، تیمش تنها برروی بازی خودش تمرکز داشت.
آتزوری با این برد توانست به جمه 8 تیم برتر مرحله حذفی یورو راه بیابد. در پایان این دیدار بوفون از اسپانیایی ها تشکر کرد. این درحالی است که در صورت تساوی 2-2 میان دو تیم اسپانیا و کرواسی، تیم ملی ایتالیا از راهیابی به دور بعد باز می ماند.هرچند که این نتیجه رقم نخورد و ایتالیا به عنوان تیم دوم گروه به مرحله یک چهارم پایانی رسید.
بوفون درپایان این دیدار رضایتش را از عملکرد هم تیمی هایش مقابل ایرلند ابراز کرد و به رای اسپورت گفت:« 4 روز را باآرامش تمام سپری کردم. تنها نگرانی ام، برای این بازی بود. من به اسپانیا باور داشتم و از آنها متشکرم ؛دقیقا مثل 4 سال پیش هلند. مهمترین نکته این بود که ما به پیروزی برسیم و شایستگی اش را هم داشتیم. ما برای تمام مدت بازی، کاملا متعادل بودیم و کسی چیزی به ما هدیه نکرد. من دو مهار فوق العاده برروی دو شوت خطرناک بازیکنان حریف داشتم.»
کاسانو و بالوتلی دراین دیدار، برای اولین بار در طول یورو2012 به گل رسیدند و بوفون دراین باره گفت:« گلزنی هر دو مهاجم تیممان؟ این نشانه خوبی است. آنها در دو بازی قبلی، بدون آنکه گلزنی کرده باشند، عملکرد خوبی داشتند و با این گلها کار آنها ساده تر خواهد بود.»
By Ghazal Ziari
2012/6/19
خسوس ناواس: اسپانیا هیچ وقت برای تساوی بازی نمی کند
ستاره باشگاه سویا اعلام کرد که عطش اسپانیا برای کسب جام، باعث می شود که آنها هیچ وقت قبل از برگزاری یک بازی، نتیجه آن را با تبانی مشخص نکنند
سایت گل- خسوس ناواس ستاره اسپانیایی باشگاه سویا و زننده تک گل ماتادورها در آخرین دیدار مرحله گروهی یورو2012 مقابل کرواسی در صحبتهایی نسبت به اتهام تبانی دراین دیدار، نظرش را ابراز کرد.
پیش از این ایتالیایی ها نگران آن بودند که در صورت تبانی اسپانیا و کرواسی برای کسب یک تساوی 2-2، این دو تیم به مرحله یک چهارم پایانی یورو راه یافته، آتزوری از گردونه رقابتها حذف شود ولی درنهایت اسپانیا با یک گل کرواسی را شکست داد و همراه با ایتالیا به دور بعد راه یافت. درپایان این بازی خسوس ناواس اعلام کرد که این ایده ،به ذهن هیچ یک از بازیکنان اسپانیا خطور نکرده و آن هم به خاطر انگیزه و اشتیاق آنها برای موفقیت بوده
ناواس در صحبتهایی به تله سینکو گفت:« ما بازیکنان تیم می خواهیم همه چیز را فتح کنیم و همیشه می خواهیم پیروز باشیم. ما به دنبال این موفقیت هستیم ؛ به خاطر آنچه که تاکنون به دست آورده ایم و آنچه که در آینده می خواهم به دست بیاوریم.»
ناواس درمورد بازی تیمش مقابل کرواسی گفت:« بازی سختی بود. کرواسی بازی قدرتمندانه ای راارائه می کرد و آنها کاملا تدافعی بازی می کردند.»
اسپانیا به عنوان صدرنشین گروه سی، باید در مرحله یک چهارم پایانی یورو2012 مقابل تیم دوم گروه دی قرار بگیرد.
By Ghazal Ziari
2012/6/19