تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 25 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی ایتالیا | لاجوردی ها

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

کلآ ایتالیا همیشه باید حرص بده تا ببره ... چقدر موقعیت خراب کردیم آخه چقدر ؟!!!

بوفون و پیرلو هم دو مرد کلیدی تیممون بودن که تو پنالتی ها هم نتیجه رو به نفعمون برگردوندن

حالا پیش به سوی آلمان ... امیدوارم تو اون بازی از موقعیتهامون بهتر استفاده کنیم چون مطمئنآ اینقدر موقعیت راحت گیرمون نمیاد تو اون بازی

فورزا آتــــزوری

2. 13 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....اقا من طرفدار المانم و منتظر تیمتون هستیم تا روز موعود.... ولی بحث کل‌کل نیست!! بحث اینه که این عکس های شادی بعد از برد که داره تو فیس بوق میاد، من واقعا عاشق طرفدار های ایتالیا شدم!!دمشون گرم....مثل همیشه پرچمشون بالاست!

4. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صعود ایتالیا رو تبریک میگم
    واقعا ایتالیا عالی کارد و همه جوره سرتر از حریفش بود. حیف که توی 90 دقیقه نتونستن کار رو تموم کنن و این باعث خستگی بیشتر بازیکنان میشه.
    با این حال این موارد چیزی از شادی و خوشحالی بابت صعود ایتالیا کم نمیکنه.
    ایتالیایی که به گفته خیلی ها یکی از کم ستاره ترین تیم های این جامه ولی با این حال جلوی انگلیس پرمدعا و پرستاره یک بازی کاملا برتر رو به نمایش میذازه و به دور بعد صعود میکنه.

جاودانی هم خیلی تلاش کرد که ناراحتی خودش رو با اون خنده های مصنوعی پنهان کنه ولی تلخی اون لبخندها کاملا مشخص بود.
    حیف توی این جمع جلالی به عنوان کارشناس حضور نداشت که ببینم آیا بعد از این بازی هم حاضره با دست و حالت تمسخر ایتالیا رو پایین بکشه یا نه !

باز هم تبریک به دوستداران ایتالیا و به امید صعود مقابل آلمان.

FORZA ITALY

6. 15 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آفرین به چزاره پراندلی با این تیمش....هیچ وقت یادم نمیاد ایتالیا اینقدر چشم نواز بازی کرده باشه
    آندره آ پیرلو رو نمیشه توصیفش کرد..اون ضربه چیپش توی تاریخ ثبت میشه...چقدر توی اون صحنه مسلط به اعصابش بود و خونسرد
    از حرکات بوفون برای تزریق روحیه هم نمیشه گذشت
    این مونتولیوو هم خیلی خوب بود...بعضی وقت ها یه حرکاتی میکرد با پیرلو اشتباه میگرفتمش
    راستی اون پنالتی نوچرینو هم خیلی باحال بود...قبل پنالتی جو هارت داشت داد میزد تا تمرکز نوچه رو بهم بزنه....نوچه وقتی گل کرد 10 برابرش سر جو هارت داد زد
    الحق که رینو گتوسوی دومه

8. 8 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

من که تا صبح خوابم نبرد به همین خاطر الان دارم پست میدم
    دیشب عالی بودیم واقعا عالی بودیم
    من که یادم نمیاد ایتالیا اینقدر تا حالا هجومی و زیبا بازی کرده باشه مرتب رو دروازه انگلیس بودیم با این همه موقعیت گل باید با 3-4 تا اختلاف تو 90 دقیقه می بردیم ولی نشد ،
    این پیرلو عجب بشریه یه تنه تو پنالتیا ورق رو برگردوند اینجور بازیکنا حیفه که دیگه بازی نکنن
    مونتولیوو عالی بازی کرد جز اون ضربه پنالتیش که خوشبختانه بقیه تلافیش کردن ، کلا از مونتولیوو خوشم میاد کاش اینتر میخریدش ولی به میلان رسید
    همینجوری جلو المان بازی کنیم رفتیم فینال
    کلا ایتالیا وقتایی که دور رو برش حاشیه باشه بهتر نتیجه میگیره تو تورمومنتای بزرگ

تبریک به همه
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 25-06-2012 at 10:26.

10. 10 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مصاف آلمان ایتالیا عادلانه نخواهد بود آلمان دو روز بیشتر استراحت خواهد کرد تا قبل مسابقه این ایتالیا هم که دیشب 120 دقیقه نفس گیر + پنالتی های استرس زا رو گذرونده حالا ببینید چقدر باید ریکاوری داشته باشن توی این سه چهار روز باقی مونده مصاف سختی خواهد بود بینشون ولی کفه ترازو به نفع آلمان بدجور سنگینی می کنه به نظرم باید یه مقدار فرجه بیشتری داده بشه توی این مراحل تا حق کشی نشه... در مورد اسپانیا هم همینطور پرتغال 2 روز استراحت بیشتر داره نسبت بهش این خیلی نامردیه

ولی مشخص شد که گروه اول و چهارم گروه های آسونی بودن که میزبانان هم توشون بودن هر چهار تیم مال گروه 2و 3 هستند

12. 8 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پيرلو: از خراب کردن پنالتي نمي‌ترسيدم
    هافبک تيم ملي فوتبال ايتاليا در مورد پنالتي چيپ خود گفت ابتدا صبر کرده دروازه‌بان انگليس بپرد و سپس ضربه خود را به شکل چيپ وارد دروازه کرده است.به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، تيم ملي فوتبال ايتاليا در يک چهارم نهايي يورو 2012 توانست انگليس را در ضربه‌‌هاي پنالتي شکست دهد. آندره‌آ پيرلو پنالتي سوم خود را به شکل چيپ وارد دروازه جو هارت کرد تا روحيه از دست رفته ايتاليايي‌ها به دليل پنالتي از دست رفته ريکاردو مونتوليوو را بازگرداند.

پيرلو در اين زمينه گفت: پيش از ضربه پنالتي، دروازه‌بان انگليس به شکلي عجيب در جاي خود حرکت مي‌کرد. زماني که براي زدن ضربه حرکت کردم، صبر کردم تا او بپرد. پس از آن تصميم گرفتم چيپ بزنم. در آن لحظه چيپ زدن ساده‌ترين کار بود. شايد کاري که انجام دادم موجب شد تا انگليسي‌ها زير فشار قرار بگيرند و اشلي يانگ پس از من پنالتي‌اش را خراب کند.

بازيکن يوونتوس افزود: از اينکه پنالتي را خراب کنم نمي‌ترسيدم. در جريان بازي انگليس به ندرت موقعيت خطرناکي روي دروازه ما داشت زيرا در تمام بازي تلاش مي‌کرد دفاع کند و بازي را به پنالتي بکشاند. ما کنترل ديدار را در دست گرفتيم و در نهايت به عنوان تيم پيروز زمين را ترک کرديم. مي‌دانستيم که مي‌توانيم مسابقه را به کنترل خودمان درآوريم زيرا دريافته بوديم که انگليس دفاعي کار خواهد کرد. آن‌ها در مرحله گروهي با همين شيوه بازي کرده بودند. متاسفم از اينکه براي شکست دادن انگليس اين‌قدر معطل شده و تا اين حد انرژي صرف کرديم.
    ورزش3

14. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

ایتالیا دیشب فوق العاده بود . چنان انگلیس جلوی ایتالیا دست و پا بسته بود که گاهی فکر میکردم یه تیم ضعیفی الان جلوی ایتالیا بازی میکنه!

از هر نظر عالی بود فقط وسط های بازی گفتم انگار ایتالیا حذف میشه چون پشت هم فرصت های طلایی رو از دست می ده .

عشق هست ایتالیا

16. 4 کاربر از FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

در مورد فرصت تا بازی بعد یه نکته رو بگم تمام این بازیکنان حرفه این و تو اروپا تو تیمشون هر 3 روز یه بازی سخت تو لیگشون و cl دارن پس عادت دارن یه 3-4 رو یه بازی اما خوب اینجا بازم ایتالیا ضرر میکنه با این بازی که مدام انرژی و دودندگی داشت ولی یه نکته رو هم در نظر داشته باشین وضعیت روحی ما خیلی بالاتر از الماناست با این بازی درخشان و ماراتون جذاب ، امیدوارم ریکاوری خوب باشه تا مثل این بازی تا اخر 90 یا 120 دقیقه نفس کم نیاریم
    یه چیزه دیگه هم که تو بازی مشهود بود این که اکثر درگیریهای وسط زمینو مونتولیوو و به نوعی مارکیزیو انجام میدادن تا به پیرلو کمتر فشار بیاد اینم تفکر مربیه مسلما ، به هر حال با یه مهره چینی مناسب و با این روحویه میتونیم المان و شکست بدیم

18. 6 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیرلو: پنالتی من در جواب حرکات جو هارت بود؛ این پنالتی فشارها را روی دوش انگلیس گذاشت

ستاره خط میانی یوونتوس در پایان بازی توضیح داد که چرا پنالتی اش را به صورت چیپ زده

سایت گل- آندره آ پیرلو، بازی ساز تیم ملی ایتالیا معتقد است که پنالتی ای که او به صورت چیپ وارد دروازه انگلیس نمود، فشارها برروی بازیکنان انگلیسی را بیشتر کرد.

بعد از آنکه دیدار دو تیم ایتالیا و انگلیس درپایان 120 دقیقه تلاش با تساوی بدون گل به پایان رسید، درنهایت کار به ضربات پنالتی کشیده شد. ایتالیا 1-2 از حریف عقب بود که درحالی که جوهارت برای مهار توپ به سمت راست دروازه شیرجه رفته بود، پیرلو با ضربه ای چیپ توپ را به وسط دروازه انگلیس رساند

بعد از آن هم اشلی یانگ و اشلی کول برای تیمشان پنالتی را از دست دادند تا ایتالیا با نتیجه 2-4 از سد انگلیس عبور کرده و به مرحله نیمه نهایی برسد.

در پایان این دیدار پیرلو به خبرنگاران اعلام کرد که ضربه پنالتی او، روند بازی را تغییر داد.

پیرلو در پایان مسابقه به رای سپورت گفت:« جوهارت حرکات عجیبی انجام می داد. پس من تصمیم گرفتم تا پنالتی ام را این طوری بزنم و خوب هم از آب در آمد. این فشار را بر روی پنالتی زن های انگلیس بیشتر کرد و بعد از آن بود که اشلی یانگ پنالتی اش را خراب کرد. در طول بازی انگلیس فرصتهای زیادی را خلق نکرد. آنها برای کشاندن بازی به ضربات پنالتی تلاش می کردند ولی ما دوست داشتیم تا در جریان بازی به یپیروزی برسیم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/6/25

20. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •