آره خدایی کاش یه آرزوی دیگه میکردم !!
این تبانی هم جالبه تا حالا نشنیده بودیم. حالا از فردا همه توی زبونشون می افته که آلمان تبانی کرده و ...
آره خدایی کاش یه آرزوی دیگه میکردم !!
این تبانی هم جالبه تا حالا نشنیده بودیم. حالا از فردا همه توی زبونشون می افته که آلمان تبانی کرده و ...
درود
بقیه امت بیان پشت تیم المان
بعد تیمتون حذف میشه افسردگی میگیرید ها!!!
ماریو گومز دمت گرم ایول بکن بائری برا خودت
----------------
این فردوسیکور چقدر پشت تیم المان بد حرف میزنه اگر دم دستم بود خفش میکردم![]()
Last edited by shabkard; 14-06-2012 at 01:15.
تبریکات فراوان !!!
خیلی بهتر از بازی اول بودیم و بدجوری حال کردم با تیم !
عادل طرفدار انگلیسه .... زیادی حرف میزنه جدی نگیرین!
تبریک میگم ....
هیچ جای بحثی نذاشت این بازی ..... قدرتمون رو نشون دادیم!
ایول شواینی خیلی عالی بازی کرد نیمه اول عالی بود نیمه دوم هم کشید عقب
این دفعه با اقتدار بردیم
ماجرا تکرار میشه!! المان به دانمارک میبازه.... نتیجهی بازی پرتقال- هلند هرچی که باشه، اونا حذف میشن!!!!این تبانی هم جالبه تا حالا نشنیده بودیم. حالا از فردا همه توی زبونشون می افته که آلمان تبانی کرده و ...اخ دلم خنک میشه!!!!
به احتمال قوی اون بازی اخر هلند و پرتقال مساوی میشه و اینور هم المان ۲-۰ ببازه از دانمارک، اون بازی هر نتیجهای داشته باشه کارشون تمومه اونا!!!
راستی، ۲-۱ رو درست پیش بینی کرده بودم!!! بجز گل اول........ ولی تبریک..... تیم همینجوری میره تا خود قهرمانی!
Last edited by senaps; 14-06-2012 at 00:18.
تبریک به همه
بازی خیلی خوبی بودش
فقط یه لحظه بچه ها فن پرسی رو ول کردن که زهرشو ریخت
ضربه چکشی هونتلار رو هم نویر خیلی خوب گرفت
...................
من بازی رو از شبکه سه ندیدم که بدونم فردوسی پور دقیق چی گفتش ولی احتمالا به تبانی احتمالی آلمان اتریش(اگه اشتباه نکنم)تو جام جهانی 82 برای حذف الجزایر اشاره کرده
دوست من شک نکن آلمان بازی سوم رو هم با تمام قدرت بازی می کنه. هنوز همه چیز تموم نشده.
اگه هلند با هر نتیجه ای از دانمارک ببازه در گروه دوم میشه (چون هم امتیاز دانمارک میشه و دانمارک بازی مستقیم رو برده) و در نیمه نهایی میفته سمت تیم اول گروه اسپانیا که قطعا چیزی نیست که آلمان بخواد. به علاوه آگه آلمان ببازه (مثلا با این 2-0 ای که شما گفتید)، و پرتغال با هر نتیجه ای ببره سه تیم 6 امتیازی در گروه خواهند بود که دانمارک و پرتغال به خاطر نتیجه پرگل 3-2 ای که جلوی هم گرفتن صعود می کنن و آلمان حذف میشه.
توی شبی که آلمان برد،هلندباخت،سر روبن شکست،دهن منتقدان بسته شد و...سرشار از احساسات غریبم...فقط یه ضدحال دارم اونم اینکه صبح ساعت5باید برم سرکار(از دفتر میام نت..)
اما امشب با اینی که بازی رو از جای دیگه میدیدم اما اخرش گذاشتم شبکه3 وصورت درهم عادل رو دیدم.
اخه چرا نمیخوان قدرت وطراوت آلمان رو قبول کنن..
امشب همه خوب بودن
نویر:عالی
هوملس:سوپر استار
بداشتوبر:عالی
فلیپ:عالی
بوآتنگ:عالی
شواینی:سوپر استار
خدیرا:عالی
اوزیل:عالی
مولر:خوب
پودولسکی:خوب
گومز:سوپر استار(دهن هرچی منتقده رو بست..بازم بگین که فلانه بهمانه!بگین خب؟روتون میشه الان حرفی بزنین؟آریا جان فقط برای تو
کلوزه:خوب
کروس:خوب
بندر:خوب
یوگی:عالی...اما داره منو یاد مایلی کهن میندازه
.................................................. ......................
.ما قهرمانیم.
Last edited by yuseph; 14-06-2012 at 01:10.
ووووووووووووووووووووووووو ووووو!!!!!!!!!!!!!!!!
با اقتدار با صلابت......آفرین
بازی خوبی بود .تیم حریف شدیدا"در هم شکست.من امیدوارم دانمارک رو هم ببریم و سر گروه صعود کنیم.
همه بدونن قدر قدرت کیه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم ملی فوتبال آلمان موق شد در دومین دیدار خود در مرحله گروهی یورو 2012 با نتیجه 2 بر 1 تیم ملی فوتبال هلند را شکست دهد و با شش امتیاز صدرنشین گروه B شود
DFB.ir- ژرمن ها در دومین دیدار اروپایی خود امشب به مصاف تیم ملی هلند رفتند و در یک بازی فشرده و سخت نائب قهرمان جام جهانی 2010 را با گلزنی ماریو گومز در دقایق 24 و 38 در مقابل تک گل روبین ون پرسی در دقیقه 74 با حساب 2 بر 1 شکست دهند و با شش امتیاز و به تنهایی صدرنشین گروه دوم یورو 2012 شود.
ترکيب تيم ملی آلمان :
مانوئل نویر - متتز هوملس - جروم بوآتنگ - فیلیپ لام (C) - هولگر بادشتوبر - مسوت اوزیل (تونی کروس از دقیقه 81) - باستین شواین اشتایگر - لوکاس پودولسکی - توماس مولر (لارس بندر از دقیقه 2+90) - ماریو گومز (میروسلاو کلوزه از دقیقه 72) - سامی خدیرا
سرمربی : یواخیم لو
ترکیب تیم ملی هلند :
مارتن استکلمبرگ - گئورگی ون در ویل - جان هیتینگا - یورسی ماتهاسن - جترو ویلمز - مارک ون بومل (C) (رافائل ون در وارت از دقیقه 45) - نیجل دی یانگ - وسلی اشنایدر - آرین روبن (درک کویت از دقیقه 83) - ابراهیم آفلای (کلاوس یان هونتلار از دقیقه 45) - روبین ون پرسی
سرمربی : برت ون ماریک
گل ها :
ماریو گومز (دقایق 24 و 38) برای آلمان
روبین ون پرسی (دقیقه 74) برای هلند
کارت زرد :
جروم بوآتنگ (دقیقه 87) از آلمان
نایجل دی یانگ (دقیقه 80) و جترو ویلمز (دقیقه 90) از پرتغال
مکان:
اوکراین - استادیوم متایست شهر خارکف (ظرفیت 38,633)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)