این نظرسنجی Gameinformer جالب هستش
![]()
این نظرسنجی Gameinformer جالب هستش
![]()
تموم شد. آخرش دیگه داشتم با Mass Effect اشتباش میگرفتم... !!!
نمیدونم چی بگم. من به اندازه ی اولیاش باهاش حال نکردم ، ولی اینطوری هم نبود که استرس نگیرم موقعی که میومدن سمتم. یا من دیگه خیلی دارم پیر میشم واسه اینجور بازیا ، یا بچه ها خیلی دیگه خفنن. چون بعضی جاهاش آدمو از جا میپروند و یه استرسی وارد میکرد.
خود ِ بازی ولی به طور کلی بهم نچسبید. یادمه Dishonored رو خدا خدا میکردم تموم نشه. اینو میگفتم اَه ، پس کی میرسم آخرش تکلیفم روشن شه که چی میشه :|
نسخه پی سی بازی اومده؟ سایت p30 day یه نسخه گذاشته واسه پی سی واسه دانلود
اگه درسته برم دانلودش کنم
نسخه بلک باکس رو از همونجا دان و نصب کردم به راحتی اجرا شد .
مشکلی نداره
اره داداش اومده
من نمیدونم سایتش چه مدلیه
اگه ازش دان کردی و معتبر و خوب بوده بگیر
اگر نه بگو لینک بدم
ولی نسخه پی سی اومده و به راحتی اجرا شد
من دیشب دانلودش کردم نشستم یک سره تا مرحله 8 رفتم.این قسمت مشخصا می خواستن ترس بازی رو کم کنن.شماره اول این بازی اگر یادتون باشه می خواستین اول بازی سوار اسانسور بشید چطوری شوک وارد می کرد.شماره 2 ,دست بسته از یک بیمارستان که پر نکرومورف بودید شروع می شد.این قسمت تو برف که همش دو تا ادم زامبی شده میاد.بدون هیچ ترسی ادامه میدید که به فرمانده تون برسید.. من تا چپتر 6 هیچ ترسی رو احساس نکردم.تا اینکه از این دوست هایی نمی میرند(منظورم ج.ن.ت.ی نیست شایدم خودشه نکرومورف شده)میاد تو بازی که هیجانش خیلی بهتر می شه .داستانم که خیلی ابکیه.اسلحه ها تنوع داره ولی مثل قبل نیست که به همشون راحت دسترسی داشته باشید باید 3 نوع چیز جمع کنی که اسلحه ازاد کنی.اپگرید اسلحه تو قسمت قبلی بهتر بود.نمی دونم برای همه همینطوریه یا فقط من چون الان تو حالت نرمال هر چی می کشم بهم بسته سلامتی میده تا مهمات
سلام.
من یک سوالی برام پیش امده! میخواستم بدونم آیا قابلیت بازی در بخش 2 نفره تحت شبکه محلی (LAN) در این بازی وجود داره یا نه.
دوستان همونطورکه خودتون میدونید این بازی یک نسخه limited هم داره که منظور من بیشتر همین نسخه limited هست.
تشکر از همگی.
من نظرمو خلاصه میگم بازی یک سری دیگه از بازی که تمام عیاره واقعا مجذوبش میشید از دستش ندید حس حال بازی خیلی درگیر کننده هستش فقط گرافیک بازی فکر کنم افت داشته نسخه دوم خیلی از نظر گرافیکی بهتر کار شده بود نسخه سوم یک شاهکار دیگه از EA
من نمیفهمم چرا شما از اکشن بدتون میاد من که اکشن دوست دارم
بحث سر بد بودن اکشن که نیست...
بحث سر زیر پا گذاشتن ریشه اس!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)