چشم تا ساعت 10 شب قرار میدم کرک کامل و عالی همه کاربرا تو همه فرومها اجرا کردن یا علی.
کرک+اپدیت جدید منتشر شده از شرکت راک استار با حجم 47 مگابایت براتون زیپش کردم شده 30 مگ
دانلود فایل>>>در حال اپلود. ...
چشم تا ساعت 10 شب قرار میدم کرک کامل و عالی همه کاربرا تو همه فرومها اجرا کردن یا علی.
کرک+اپدیت جدید منتشر شده از شرکت راک استار با حجم 47 مگابایت براتون زیپش کردم شده 30 مگ
دانلود فایل>>>در حال اپلود. ...
Last edited by fokahi110; 09-06-2012 at 20:36.
نمیدونم اگه من یه ذره شانس داشتم اسمم رو چی می ذاشتند ؟؟؟؟؟!!!!!
بعد 9 سال انتظار روز انتشار بازی مجبور شدم برم یه مسافرت ناخواسته اما نسخه اوریجینال بازی رو سفارش دادم تا برام بیاد. الان که برگشتم بهم می گن که تو امارات بازی ممنوع شده و معلوم نیست بتونن برام بگیرن یا نه اون هم از آمریکا.
حالا دیگه مجبور شدم تا اوریجینالش بیاد دستم (احتمالا) دانلود رو شروع کنم. از یکی از سایتهای فارسی زبان دارم نسخه کامل رو دانلود می کنم.
فقط می خوام دوستان یه لطفی بکنند و بگن که بالاخره کدوم آپدیت و کدوم کرک مشکل نداره یا احتمالا کمترین مشکل رو داره ؟چون من تمام صفحات رو خوندم اما نتیجه درست و حسابی ای نگرفتم.
سلام امیر جان این کرک و اپدیتی که الان تا 10 شب قرار میدم شما استفاده کن حالشو ببر جدیدترین کرک موجود هست.معذرت از همه دوستان من سرعت اپلود ندارم تا فردا اپدیت بازی و کرک رو حتما قرار میدم.![]()
Last edited by fokahi110; 09-06-2012 at 20:53.
دوستان من بازیو نصب و کرکشو کپی کردم اما وقتی فایلی که توش بازیو نصب کردم یا خود بازیو باز می کنم سیستم ریست می شه.اگه ممکنه راهنمایی کنید
فقط نسخه بلک باکس دانلود نکن
همین ....
سلام
بازی را واسه پی سی گرفتم !
ولی موقع Loading همون اول بازی که میخواد منوی اصلی بازی بیاد میمونه یک ساعت بارگیری میکنه ! هیچی به هیچی این صفحه اصلا نمیره !
ممنون میشم راهنمایی کنید.
محمد جان پچ tetha ورژن v1.0.0.22 رو دانلود کن ادعاش شده که مشکل لودینگ رو حل میکنه!
ضمنا حتما درایور گرافیکت هم آپدیت شده باشه...
البته خود من ورژن v1.0.0.17 رو گرفتم کوچکترین مشکلی نداشته...
Aria1997 جان به شما هم به عنوان تیر آخر توصیه_ش میکنم امیدوارم جواب بده...فقط نسخه بلک باکس دانلود نکن
همین ....
Last edited by mehdy.z; 09-06-2012 at 23:29.
کسی نیست این مشکلو بدونههههههههههههههههههههه هههههه ؟
سلام مهدی جان
باور نمیکنی ولی یه فایل صفحه قبل بود graphics.xml
اون رو همینجوری ریختم تو profile
درست نشد
ولی با safe mode اجرا کردم درست شد
مشکلم با این بازی حل شده ولی با بازی های دیگه مشکل داره
خیلی ازت ممنونم بالاخره تونستم بازی کنم !
مشکل داشتم دوباره میام![]()
شما گرافیک رو تا ته بکش پایین بعضی از بچه ها با این کار مشکل گرافیک رو رفع کردند....ولی اگه اینجور که شما میگی بازی ناقص لود شده یعنی بعضی از قسمتهای بازی اصلا وجود ندارند(یعنی به قول تو پله وجود داره ولی ازش بالا نمیره!) این در اصل نوعی باگه که محتملترین حالتش به مشکل داشتن کرک برمیگرده اگه با تعویض و آپدیت کرک درست شد که هیچ وگرنه ممکنه نسخه بازی مشکل داشته باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)