تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 43 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سرزمین باستانی

پيش فرض

الان تعويضي انجام بديم امتيازي كسر ميشه دوستان ؟

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

چک که حسابی نامیدمون کرد اصلا تو دلم نبود برش دارم...
    +++
    این Wildcard جریانش چیه؟

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چک که حسابی نامیدمون کرد اصلا تو دلم نبود برش دارم...
    +++
    این Wildcard جریانش چیه؟
    اگه اشتباه نکنم فکر میکنم یک بار در طول مسابقات میتونی ازش استفاده کنی و بدون کسر امتیاز، ترانسفر داشته باشی

از ایران حدود 1000 نفر توی فوتبال فانتزی یوفا شرکت کردن که با وجود عدم تبلیغات یوفا در ایران واقعا عدد قابل ستایشیه

این جدول لیگ کلاسیک تا پایان روز اول از دور نخست بازیهاست

# Team Manager MD TOT
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ali Ahmadi 27
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la masia 24
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hodjat 15
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Esrafil Fazli 14
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rastin 14
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohammad Hadi 10
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] myiranover 10
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] amir radmard 8
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ehsan zamani 8
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hamid 6
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Javad Ta 6
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Se7en 3
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Masoud Barani 2
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iman RV 2
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mostafa Ranjbar 2
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A M I R 2
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi sh 2
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Daniel Ghavidel 2
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Babak Gen 0
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan 0
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kurosh 0
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] King Visage 0
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alireza Mousavi 0
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mahmood Ahmadzadeh 0

اینم نتایج تیمها توی هد تو هد تا الان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا و البته متاسفانه پرسپولیس رو با اختلاف خارق العاده ای بردم هر چقدر به بچه ها گفتم آرومتر بازی کنید گوش نکردن

یورو داره تموم میشه کوروش هنوز بازیکناش بازی نکردن بیچاره با مخوفترین تیم لیگ هم بازی داره 5+1

چه رقابتی دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش:
    فکر کنم چک توی دروازبانها بیشتر از همه انتخاب شده بود به دلم افتاده بود وقتی اکثر تیمها چک رو گرفتن خراب میکنه

نکته بعد اینکه من الان دروازبان دومم رو گذاشتم بدون هیچ مشکلی یعنی به راحتی میتونید برای امشب تعویض داشته باشید
    بعد اگر برین به بخش ترانسفر میبینید یه ترانسفر رایگان هم بهتون داده
    راستی کاپیتانتونم میتونید عوض کنید البته امتیاز بازیکنی که قبلا کاپیتانتون بوده و دو برابر حساب شده بعد از تغییرش، معمولی حساب میشه

ویرایش2:
    راستی اسم تیم من la masia هستش
    بازیکنام تشنه بازی کردن با یکی از دوستان رئالی در هد تو هد هستن
    Last edited by گرافيكار; 09-06-2012 at 16:25.

4. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

هه هه!8 تا خورد تیمم : دی
    خوشم میاد تیم قدره ها : دی
    ایشاالله بازی بعدی بچه ها انتقام میگیرن : دی

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان به نظرتون کدوم دروازه بان دانمارک امشب بازی میکنه؟
    وقتی پیتر چک میشه میثاق انتظار داری پرسپولیس نتیجه هم بگیره.ولی امشب شبه انتقامه؟!!!

8. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

امشب میبینید که تیمم میترکونه

10. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون کدوم دروازه بان دانمارک امشب بازی میکنه؟
    وقتی پیتر چک میشه میثاق انتظار داری پرسپولیس نتیجه هم بگیره.ولی امشب شبه انتقامه؟!!!
    منم دروازبان دومم از دانمارک بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دو روز پیش کمک مربیم گفت که احتمال بازی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتره و اون رو انتخاب کن منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کردم
    الانم به جای چک گذاشتمش توی ترکیب

در ضمن فکر میکنم مدیر تیمت کاشانی باشه اینجوری نابود میشی عوضش کن رویانیان رو بیار خیلی بهتره

12. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این argentina کیه !!!؟
    شانس ما رو نیگا !
    با 8 امتیاز راحت میتونستم این همه تیم رو تو هد تو هد تو اولین بازی ببرم . اما حریف ام از شانس من رتبه اول هست با 27 امتیاز
    تو این فوتبال فانتزی هم تبانی شده ! من اعتراض دارم

14. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

من آخر نفهميدم اون دارو ابله چجوري به اين مفتي دفاع ما رو اخراج كرد!!
    از همون بازي افتتاحيه ناداوري ها جلوي تيم من شروع شده

البته تيم به اين راحتي ها پا پس نميكشه. تازه بازيكن هاي اصليم از فردا شروع ميكنن

گرافيكار عزيز شايد تو فوتبال فانتزي دست هاي پشت پرده نذارن تيمم نتيجه بگيره ولي تو مسابقه پيش بيني دارم سايه به سايه ات ميام

Forza Warriors

16. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه من یه تیم درست کرده بودم و کلا دیگه چند وقت یادم نبود که اصلا تیمی درست کردم. حتی الان رفتم دیدم که لمپارد و کیهیل هم توی ترکیبم هستن! علی رغم میل باطنیم مجبور شدم اونا رو خط بزنم و رفتم نقل و انتقالات چند تا بازیکن هم جا به جا کردم که در مجموع ظاهرا یه 9 امتیازی ازم کم کرد و کلا من خیز بلندی گرفتم برای آخر شدن
    ترکیبم اینجوری شد:

فقط نمی دونم چرا جای دفاع ها عوض نمیشه و کلا برای مشخص نیست که چرا جای دفاع ها اینجوری شده!

بعد راستی این قضیه جام p30world که درست کردین چیه؟
    میشه مثلا این تیم هایی که برای یورو 2012 درست کردیم توی یه قسمت به نام p30world باشن؟
    متاسفانه من تاپیک رو کم دنبال کردم و زیاد از این فوتبال فانتزی اطلاعاتی ندارم

18. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •