از دوستان کسی قیمت جدید FHD این مدل رو داره؟اگر بگین ممنون میشم هفته بعد قصد خرید دارم
از دوستان کسی قیمت جدید FHD این مدل رو داره؟اگر بگین ممنون میشم هفته بعد قصد خرید دارم
حدود 2700.من هفته قبل گرفتم 2570 (با گارانتی سریر).تو این یه هفته 130 تومن گرونتر شده.اگه قصد خرید داری همین امروز اقدام کن.مشخص نیست تا هفته بعد چه اتفاقاتی بیفته.
اگه اینجوری باشه اوضاع خرابه ارزش خرید نداره!
کیبوردش فارسیه یا عربی؟
کیبوردش عربیه.گمون نمیکنم کیبورد فارسی پیدا بشه چون کیبورد فارسی رو سازگار و ویستا وارد میکنن که اونا هم طبق گفته خودشون قرار نیست واردش کنن.
اگه منتظر کاهش قیمت باشی اشتباه منو تکرار کردی،در بهترین شرایط نهایتا 30 تومن ارزون میشه!
بله 100% ارزش خرید نداره.قیمت این لپتاپ در شرایط پارسال نهایتا 1400 بود.اما با در نظر گرفتن شرایط این روزا دلار 2400 تومنی از دلار 3000 تومنی خیلی بهتره.
برای تایپ مشکلی باهاش نداری؟ اون گچپژ خودمون اذیت نمیکنه؟
آره واقعا آدم میمونه چیکار کنه تو این مملکت با این فروشنده های با انصاف!
اگه قبلا" زیاد کار کرده باشی اذیت نمیکنه.این حالته که وقتی بدون در نظر گرفتن کلیدها و ناخودآگاه تایپ میکنی مشکلی نداره ولی وقتی مثلا" یه جا میخوای تصحیح کنی ممکنه تو تشخیص یکی اینورتر یا اونورتر بزنی،البته بازم اذیت نمیکنه،عادت میکنی بهش.
Last edited by r4deon; 12-09-2012 at 19:24.
بعد از یه مدت عادت میکنی.چند تا اختلاف که بیشتر نداره.
کسی میدونه کجا n56vz رو میتونم بخرم؟؟؟ آدرسی دارین؟؟؟
دوستانی که n56vz راضی این ازش؟؟؟
به نظرتون مناسبه نسبت به قیمت؟؟؟؟
--------------------------------------------------
ببنید من اصلا اهل بازی نیستم , کار گرافیکی هم ندارم به اون صورت , فقط فیلم بازم !
و فیم های فول اچ دی واقعی رو میخوام اجرا کنه , فیلم های 20 گیگی!
اگه لپتاپی هست که این فیلم هارو اجرا میکنه , صفحشم فول اچ دی هست و به هر دلیل دیگه ای ارزون تره , متونید معرفی کنید؟
Last edited by Shadow Wolf; 14-09-2012 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)