تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 396 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام ببخشید این بازی توی شهریور منتشر میشه؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

طبق تاریخ اعلام شده در صفحه نخست باید مهر ماه یا آبان ماه منتشر بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

ربطى به فيفا نداره.استوديو كانادايي فيفا با همون تيم قبلى داره به كارش ادامه ميده.
    شما هم بهتره يه بار ديگه فيفا 10 رو بازى كنى ببينى كه همچين چيزهايي نيست.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

4. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از بخش ultimate team خبری نشد؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فدات بشم یکی از ویژگی هایی که فیفا 09 بهش اضافه شده بود تأثیر آب و هوا بر روی بازیکنان بود
    حالا به هرحال شما برو نقد فیفا09 رو اینجا بخون شاید نظرت عوض شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر من شما اصلا xbox نداری پیام هاتم من اگه نگاه بکنم میبینم تا سال 2010 داشتی pes بازی میکردی الانم میخوام پیام های قدیمیتر شما رو یه نگاهی بندازم
    Last edited by ahmad rezaa; 18-06-2012 at 10:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گلم چرا قدیما PES بازی میکردی؟چرا تازه شروع کردی به بازی فیفا؟
    اگه 2010 فیفا XBOX بازی کرده بودی این دو پیام رو داخل پست های PES 2010 نمیزدی هیچ قت

چرا حالا خودتو اذیت میکنی داداش؟
    فیفا 10 که نمره اش 9 بود همش 2.5 نمره بیشتر از PES 2010 که نمره اش 6.5 شده بود

من بعنوان یکی از عاشقان شبیه سازی فوتبال واقعا با دیدن این امتیازات شوکه شدم!!!!!!
    آخه مگه میشه امتیازات PES اینطوری بشه؟!!!!!!
    من فیفا10 کنسول هم بازی کردم........خیلی نامردن.........این چه امتیازیه که دادن!!!!!.........این همه تفاوت بین فیفا و PES !!!!!!!!!
    دوستان امتیازی به فیفا پی سی داده نشده؟؟
    دمت گرم حسین عزیز.از همین الان اونا رو سوسک شده حساب کنید.اونا فکر میکنن هر کی فیفا نکست بازی کرد باید از اون خوشش بیاد
    البته همه ما با هم دوست و رفیقیم.من مطمئنم که این تاپیک جدید بهترین تاپیک انجمن بازی خواهد شد.البته به شرط اینکه دوستان با دلیل و منطق نظراتشون رو بیان کنن
    آره ما سوسکیم: دی
    حیف اکانت قبلیم یادم نمیاد چی بود تا ببینی من چطور میومدم داخل تاپیکاتون دعوا
    منم یکی از اونایی بودم که همیشه باهاتون کل کل میکرد
    Last edited by ahmad rezaa; 18-06-2012 at 10:39. دليل: :دی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فدات بشم یکی از ویژگی هایی که فیفا 09 بهش اضافه شده بود تأثیر آب و هوا بر روی بازیکنان بود
    داری شوخی میکنی؟

اونا بیشتر بزرگ نمایی بود تا یه ویژگی
    دیشب بازی پرتغال و هلند رو دیدین دیگه .. بارون به اون شدیدی چقدر تاثر داشت تو سرعت توپ و بازیکنان؟!
    10 درصد تاثیر داشت؟
    اینکه تو هوای بارون پاس میدی و توپ گیر میکنه مال استادیوم آزادی 20 سال پیشه نه الان ...

1-اولین چیز و مهمترین چیز اینه که داخل فیفا 10 بازیکن ها خیلی تفاوت های زیادی داخل بازی باهم داشتن(البته فقط داخل ایکس باکس و ps3) که گمون کنم به خاطر اخراج تمامی کارکنانش توی سال 2010شرکت EA Sport سبک بازی فوتبالش کمی تغییر کرد و بازی بسکتبال هم دیگه نساخت.
    داری شوخی میکنی دیگه؟
    پرسنالیتی حلقه مفقود شده فیفاست ... حتی از 2011 که همچین ویژگی رو معرفی کردن ولی هنوزم ناقصه
    بعدشم از موقعیکه من یادمه راتر و تیمش دارن فیفا نسل بعد رو معرفی کردن و هیچ اخراجی هم در کارشون نبوده ... میشه یه منبعی بدی واسه این حرفت؟

1-دومیش این بود.یادم میاد شدت وزش باد-باران- هوای گرم و حتی هوای سرد روی بازی همیشه تأثیر میذاشت.
    حرفی برای گفتن ندارم واقعا...

یا چرا بازیکن ها هنگام خستگی باز هم میتونن بدوند؟
    سیستم خستگی رو تو 2011 معرفی کردن و قبلش چیزی نبود و بازیکن مثه اسب 90 دقیق می دوید

+
    کلا شاید نسخه شما با یکی من فرق میکرده .
    +
    اینکه بیایم پست های بقیه رو در بیاریم و بزاریم اینجا اصلا کار درستی نیست ...

9. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسعود جان خوبی؟
    داداش شما خودتون که نقد های بازی هارو میکردین چرا این حرف هارو میزنی؟
    اینم منبع که 1500 نفر رو ea اخراج کرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته من داخل همین سایت هم چنین چیزی دیده بودم گفته بود خبرهای تکان دهنده یکیش اینه ea همه کارکنانش ر اخراج کرده.
    و اینکه قبول دارم حرفت رو که توپ تأ ثیر نباید داشته باشه راست میگی این چیزها مال استادیوم آزادی هستش ولی به نظرم فیفا قبلا خیلی بهتر بود الان فقط طبیعی تر کردنش ولی یک سری چیزهای خوب رو از داخلش برداشتند مثلا دوربین بازی خیلی جالب بود قدیما و ممکن بود تکون هم بخوره

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسعود جان خوبی؟
    داداش شما خودتون که نقد های بازی هارو میکردین چرا این حرف هارو میزنی؟
    این چیزایی که گفتی رو من ندیده بودم تو نسخه 2010 به نظرم نسخه 2010 در مقابل 11 و 12 واقعا ضعیفه

اینم منبع که 1500 نفر رو ea اخراج کرده
    منظورم در مورد فیفا بود که کسی از تیم سازندشون اخراج شده یا نه
    همه شرکت ها یه دور خونه تکونی داشتن
    بعدشم این فیفا داره همینطوری می فروشه و مطمئنا ea کاری بهشون نداره تا وقتی خوب بفروشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز داشتم فیفا بازی میکردم چندتا مورد بود که خیلی اعصابم رو بهم ریخت و واقعا مسخره بود
    از همون اولی که بازی رو اجرا میکنی تا زمانی که میاد داخل بازی باید 8 بار کلید بزنی!!!! خداوکیلی پی اس یه راست میره توی بازی

توی فیفا برعکسه هرچقدر شوت رو کمتر پر کنی احتمال گل شدنش بیشتر چون شوت هرچی محکمتر و استثنایی تر باشه دروازبان بیشتر سوپرمن میشه توی لجندری 3تا گل زدم از روی نقطه پنالتی و پشت18 توپ رو که قل میدادم میرفت توی دروازه اما از 2قدمی دروازه که زیرطاق میزدم دروازبان میگرفت.!!!!!!!!

صحنه آهسته ها که آدم خندش میگیره بین دوتا نیمه توپایی که به تیر دروازه خورده رو نشون نمیده اما توپایی که از کنار پرچم کرنر رفته بیرون رو نشون میده!!!!!!
    صحنه خوشحالی بعد از گل هم که فکر کنم کلا3مدل ساختن همش یک مدل خوشحال میکنن!!!!!!!!

تکل که میزنی که بیشتر اوقات تکلت به بازیکن نمیرسه بعضی وقتها چنان تکلی میزنم که پای بازکن میشکنه اما داور خطا نمیگیره!!!!!

یه چیز خنددار اینکه نمیدونم چرا وقتی موقعیت رو هدر میکنی و بازکنی که توپ رو از دست داده رو نشون میده چشاش رو اینقدر بالا میده که فقط سفیدی چشاش دیده میشه و مثه زامبی ها میشه!!!!!!!!!

تماشاچیا که کل 90 دقیقه بالا پایین میپرن چه سرود ملی خونده بشه چه گل بزنن چه گل بخورن و.....!!!!!!!!!

خداکنه این مشکلت حل بشه توی فیفا13. البته چشم آب نمیخوره چون خیلی ازین مشکلات از فیفا 98 هم داخل بازی مونده. یک بازی رو که میخوای سیو کنی 60تا سوال میکنه که سیو کنم ، اوور رایت کنم نمیدونم نون بگیرم فلان کنم و....

1گیگ حجم سیو های بازیه که 99درصدش مال سیوکردن صحنه های آهسته هست که اگه یک زمانی خواستی سیو کنی بتونی تا یک گیگ حجم سیوهات باشه و بیخودی یک گیگ از حجم درایوت رو میگیره.

تنظیم دسته که واقعا مسخرست باکلی پچ و نرم افزار غیررسمی باید بهش بفهمونی که کلید دسته بازی چیه تا درست کار کنه.

دقیقا هرچی فیفا توش ضعف داره پی اس نقطه قوتشه و هرچی پی اس ضعف داره فیفا نقطه قوتشه.
    پی اس هم که خدای سوتیه و خیلی غیر طبیعیه حرکاتش

یه شرکتی بیاد این دوتا بازی رو باهم مخلوط کنه که حالش رو ببریم

13. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •