تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 29 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 282

نام تاپيک: E3 2012

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کلا کنفرانس خیلی عنوان زیادی توش بود و شدیدا پربار ولی بدی که داشت این بود که اصلا زمان بندی ها درست نبود....واسه هیلویه نمایش خیلی کوتاه اونوقت اونهمه وقت واسه cod....یه نمایشش خیلی کم از fable که یجورایی امید کینکت بعدش نیم ساعت با مدیر nike در مورد بازی ورزشیش لاس میزد یا واسه دنس سنترال 3 همه داشتن میرقصدین وسط سالن...
    همه قسمتهای کنفرانس اینجوری بود کلا نوسان و تقسیم بندی زمانی مزخرف بود وگرنه از لحاظ معرفی عناوین انحصاری و مولتی اگر با سالهای قبل مقایسه کنید بسیار بهتر از سالهای قبل مایکروسافت بود...... .

+

پارسال من توی بحثی که درباره ی Wii U پیش اومد گفتم که همین مایکروسافت و سونی ایده ی نینتندو درباره ی دسته ی جدیدش رو کپی میکنن و طرفداراش از اون به عنوان " پدیده ی قرن " و " بزرگترین اختراع سال " یاد خواهند کرد و گفتم همیشه نینتندو نوآوری میکرده و مایکروسافت و سونی تقلید که خوشبختانه پیش بینی من با معرفی سیستم Smart Glass درست از آب در اومد
    اولا خود نینتندو دسته قدیمیش رو از روی ps vita الگو گرفت و اونو تکامل بخشید...دسته جدید وهاردکورش رو هم که کلا بسیار شبیه به دسته x360 ساخته(البته دونسل پیش خود xbox از گیم کیوب الگو گرفت)
    دوما در مورد smartglass هم که مایکروسافت معرفی کرده....هیچ ربطی به دسته نینتندو نداره......قابلیت کنترل فقط منوها و app های متفرقه با گوشی یا تبلت رو دارا هستید و فقط یه نرم افزار.....نه اینکه مثلا بتونین با تبلت بازی رو انجام بدین.

.

2. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اولا خود نینتندو دسته قدیمیش رو از روی ps vita الگو گرفت و اونو تکامل بخشید
    .
    این تیکه رو نفهمیدم ... کدوم دسته ی قدیمی رو میفرمایید ؟

دسته جدید وهاردکورش رو هم که کلا بسیار شبیه به دسته x360 ساخته(البته دونسل پیش خود xbox از گیم کیوب الگو گرفت)
    اینجا هم خودتون جواب خودتون رو دادید

دوما در مورد smartglass هم که مایکروسافت معرفی کرده....هیچ ربطی به دسته نینتندو نداره......قابلیت کنترل فقط منوها و app های متفرقه با گوشی یا تبلت رو دارا هستید و فقط یه نرم افزار.....نه اینکه مثلا بتونین با تبلت بازی رو انجام بدین.
    متأسفانه من با لگ و کیفیت بد صدا و تصویر کنفرانس رو دیدم . چیزی که من متوجه شدم این بود که در حال بازی کردن مپ و منو ها رو از روی تبلت میشد دید به علاوه ی قابلیت هایی که گفتید .. اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید ( خوشحال هم میشم یکی اشتباهم رو بگه )

4. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

1. این تیکه رو نفهمیدم ... کدوم دسته ی قدیمی رو میفرمایید ؟
    2. اینجا هم خودتون جواب خودتون رو دادید
    3. متأسفانه من با لگ و کیفیت بد صدا و تصویر کنفرانس رو دیدم . چیزی که من متوجه شدم این بود که در حال بازی کردن مپ و منو ها رو از روی تبلت میشد دید به علاوه ی قابلیت هایی که گفتید .. اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید ( خوشحال هم میشم یکی اشتباهم رو بگه )
    1-تا حالا دو دسته واسه wiiu معرفی شده که دومیش دیشب معرفی شد.....اونی که شما میگید و حالت تبلت مانند داره قبلا معرفی شده بود و دسته جدید که دیشب معرفی شد شدیدا شبیه دسته x360 هست(فقط خواستم بگم همه از هم تقلید می کنن نه فقط دیگران از نینتندو)
    همین دسته اولی wiiu خیلی از کارای psvita رو که گفته شده بود داره انجام میده

3-این smartglass فقط یه نرم افزار هست......شما میتونید داشبورد و ....رو تو تبلت یا گوشیتون کنترل کنید نه اینکه داخل بازی رو.... .البته شایعه این نرم افزار چند ماه پیش هم بود و بعضی تصاویر بتا ازش اومده بود......اگه بریت قسمت کنسولها فکر کنم خودم اخبارشو گذاشتم

6. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

1-تا حالا دو دسته واسه wiiu معرفی شده که دومیش دیشب معرفی شد.....اونی که شما میگید و حالت تبلت مانند داره قبلا معرفی شده بود و دسته جدید که دیشب معرفی شد شدیدا شبیه دسته x360 هست(فقط خواستم بگم همه از هم تقلید می کنن نه فقط دیگران از نینتندو)
    همین دسته اولی wiiu خیلی از کارای psvita رو که گفته شده بود داره انجام میده

3-این smartglass فقط یه نرم افزار هست......شما میتونید داشبورد و ....رو تو تبلت یا گوشیتون کنترل کنید نه اینکه داخل بازی رو.... .البته شایعه این نرم افزار چند ماه پیش هم بود و بعضی تصاویر بتا ازش اومده بود......اگه بریت قسمت کنسولها فکر کنم خودم اخبارشو گذاشتم
    ممنون .. پستم رو تصحیح کردم

8. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این انحصاری جدید 360 هه میخواد بزنه رو دست دانته اینفرنو خیلی باحاله : دی

سم فیشر هم عالی بود نمایش زیبایی داشت!

بقیه موارد هم بدک نبود : دی
    Last edited by Killzone2; 04-06-2012 at 23:00.

10. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill
    Last edited by Layken; 04-06-2012 at 23:30.

12. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

14. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها این تصویر مربوط به هوریزون میشه؟
    واقعا ترکونده
    تریلر ها کی میاد؟
    الان رو U Tube هست برم بگیرم؟

از فیل تر شکن استفاده کنید(ساکس وی پی ان و ...)

XBOX LIVE ARCADE
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ---------
    Nike+Kinect Training
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ---------
    LOCOCYCLE
    ---------
    MATTER
    ---------
    DANCE CENTRAL 3
    ---------
    RESIDENT EVIL 6
    ---------
    NIKE + Kinect Training
    ---------
    Wreckateer

ASCEND:NEW GODS
    ----------
    HALO4
    ----------
    FORZA HORIZON
    ----------
    XBOX 360
    ----------
    FIFA SOCCER 13
    ----------
    FABLE:The Journey
    Last edited by CRIS Joon CR7; 04-06-2012 at 23:36.

16. 7 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کنفرانس ea شروع شد و تریلر DS3 نمایش داده شد و پر از اکشن!
    الانم بخش CO-OP رو دارن نشون میدن

فضای باز!!بازی رو تو فضای ماسه ای و شاید یه سیاره ای چیزی میشه دید..
    Last edited by B.3.S.T; 04-06-2012 at 23:42.

18. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •