Last edited by mjorh; 26-01-2013 at 22:11.
تکنولوژی = CRYSIS 3 !
کرایتک ویدئویی از Engine قدرتمند خود یعنی CryEngine 3 منتشر کرده که واقعا قدرت نسل بعدی رو به رخ میکشه !
از دست ندید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25min-600MB
Last edited by mjorh; 28-01-2013 at 15:19.
کسی میتونه ویدیو بالا رو یه جا آپ کنه ما بتونیم دانلود کنیم؟
سایت آلمانی videogameszone.de مثه همیشه یه سری مقایسه بین اسکرین شات های نسخه های مختلف انجام داده که کاملا تفاوت نسخه X360 با PC میشه فهمید.
نسخه پی سی انگاری یه عینکی هست که یه آدم عینکی میزنه تا همه چیز رو خوب ببینه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا کنسول ها دیگه عمرشون به پایان رسیده
و خیلی از شرکت ها به خاطر نشون دادن قدرتشون میان بازیهایی رو که قبلا روی پی سی نمیومد رو میان میدن
مثل متال گیر و یا ace combat
دو سه سالی هست که پی سی خیلی بهتر از کنسول بازیها رو اجرا میکنه
مگه نسل جدید کنسول ها
اختلافشون در اين حد نيست.....بهتر منتظر مقايسه digital foundry بمونيم
بازي روي كنسولها هر چقدر هم در مقايسه با pc كمتر باشه(از لحاظ فريم و تكسچر و افكت) بالاخره 720 dpi و 1080 upscale شده هستن و كيفيتشون HD هست
در نتيجه منتظر مقايسه سايتاي معتبرتر بمونيم بهتر(اينم بگما خودم طرفدار نسل بعد هستم و از كنسولاي فعلي حسته شدمولي ديگه در حد اين عكسا تفاوت ندارن)
.
Last edited by halflife g; 30-01-2013 at 14:01.
دیروز نسخه بتا آزاد شد و یه نیم ساعتی نشستم و بازی کردم
گرافیک عالی , افکت صدا عالی
با مپ های مولتی حال نکردم چون طرفدار مپهای بزرگ هستم ولی در کل نمره کامل قبولی بهش میدم و بیصبرانه منتظر نسخه اصلی هستم.
چندتا اسکرین شات و والپیپر از بازی :
4 تای آخر رو حتما بزرگ ببینید
Fantastic
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من gf 9500 gt دارم
کسی تونسته به این سری کارت گرافیک کرایسیس 3 بازی کنه؟
درایور 313.96 رو هم نصب کردم ولی بازم بازی ارور dx11 رو میده![]()
برای کرایسیس 3 حتما کارت گرافیکتون باید DirectX 11 رو ساپورت کنه ، 9500GT دایرکت ایکس 10 رو ساپورت میکنه
چاره ای به غیر از ارتقای کارت گرافیک نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)