تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 29 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 281

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | نیمه نهایی

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تبریک میگم به طرفدارای چلسی واقعاً باوجود 10 نفره شدن خیلی عالی دفاع کردن و واقعاً منطقی بازی کردن نمیشه گفت چون دفاعی بودن مستحق رسیدن به فینال نبودن و حق بارسا بود بالاخره هر تیمی با توجه به داشته هاش فوتبال بازی میکنه و تیم دی ماتئو با تاوجه به داشته هاش عالی عمل کرد در زمین بارسا.
    البته من دوست داشتم بارسا بیاد فینال چون بردنشون تو فینال برای ما رئالیها لذت دیگه ای داشت و اینکه بارسا باعث حذف میلان من شده بود و این حس انتقامو دوچندان میکرد.
    امیدوارم فردا شب یه نمایش عالی از رئال ببینم و اتفاقات امشب بارسا برای ما تکرار نشه. و بعد از 10 سال از زمان دوران طلایی رئال و اون شبی که زیدان بزرگ رقم زد بازهم قهرمان اروپا بشیم.

اگر بارسا بمیرد...

فردا شب بازی بارسا و چلسی رو می بینیم. بازی که ما رو میخکوب می کنه. اما من ته دل می ترسم و کمی نا امیدم. نه به خاطر حذف بارسا که دوسش دارم بلکه بخاطر اینکه شاید ازین به بعد چیزی به اسم فوتبال زیبا نبینیم.

از وقتی گواردیولا روی نیمکت بارسا نشست و چیزی به اسم تیکی تاکا وارد لغت نامه فوتبالی شد روزهای تلخ و شیرین زیادی گذشته. روزهای شیرینش خیلی بیشتر بوده حداقل برای ما طرفدارای بارسا: بردهای ال کلاسیکو، قهرمانی های لالیگا و اروپا و ...
    هرچند باختهای خیلی تلخی هم وجود داشته: باخت به اینتر میلان، باخت به رئال و ...

شاید روی کاغذ هنوز بارسا شانس خوبی برای پیروزی داشته باشه اما من ناامیدم. احساس می کنم اگر بارسا حذف بشه دیگه از تیکی تاکا و فوتبال ناب خبری نیست. من یقین دارم با شکست بارسا توی این بازی دوران یکی از بهترین تیمهای تاریخ هم به پایان می رسه. شاید رئال مادرید برای چند سال جای بارسا رو بگیره اما مطمئن نیستم به رئال مورینیو لقب یکی از بهترین تیم های تاریخ رو بدیم، که اگر مطمئن بودم تلخی شکست برام قابل تحمل بود.

من فکر می کنم فردا شب بارسا به زمین می افته و رسانه ها ، کارشناس ها و مردم و مردم و مردم با لذت تمام ادرار کلماتشون رو روی جنازه بزرگ بهترین تیم تاریخ می ریزند.

برای من رفتار و احساسات طرفدارای رئال و چلسی قابل درکه ، اما نمیتونم احساسات بقیه فوتبال دوستان رو درک کنم. شاید خیلی ها چند روزی خوشحال بشن اما وقتی فقدان تیکی تاکا پس از چند ماه حس بشه تصور می کنم همه ما برای لحظاتی هم که شده دلمون برای مالکیت هفتاد و چند درصدی یک تیم تنگ بشه.

احساس بدی دارم.

فکر می کنم اگر فرداشب بارسا بمیره تا مدتها در فراق فوتبال به سوگ بنشینم.

روزهای تلخی در انتظار فوتبال خواهد بود اگر بارسا بمیرد...
    تاریخ فوتبال هر چند سال یکبار شاهد ظهور یک سبک و مکتب برتر در خودش بوده. و این چیزجدیدی نیست بالاخره هرتیمی هر چقدر هم بزرگ دورانی داره و کم کم شاهد افول اون دوران خواهیم بود. از هلند و آژاکس دهه 70 بگیر تا میلان اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 ،مادرید اویل قرن 21 تا همین بارسا رویایی از سال 2005 تا کنون. مهم تاثیری که بر فوتبال هر دوره میزارن و الگو دیگران میشن. بارسا بازهم راهشو ادامه میده و اینطور نیست که مکتب فوتبال بارسلونا با این شکست فرو بریزه اتفاقاً به نظرم این شکست لازم بود تا مشخص بشه سبکهای دیگه ای از فوتبال هم هسنتد که میتونن جلوی این نوع فوتبال بایستن و شکستش بدن و این باعث میشه به فکر ایجاد راهی برای مقابله بر بیان و سبک فوتبالشون رو پیشرفت بدن . وهمینا در نهایت به نفع کل فوتبال خواهد بود.

2. 8 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

همه دیدین چی شد امشب هم تیر دروازه نه؟پس خواهشا نگین چلسی برتر بود
    ب هر حال تیر دروازه هم بخشی از فوتبال هست : دی . چه بخوایم چه نخوایم ...!

4. 7 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان طرفدار چلسی تبریک می گم.

چلسی خوب بازی کرد و در نهایت پیروز شد، با از دست دادن دو دفاع مرکزی، 10 نفره شدن، 2 گل عقب افتادن کنار اومد و نهایتا بازی رو مساوی هم کرد. چیزی نمیشه گفت جز اینکه لایق صعود به فینال بودن. این بارسا پشت سر هم اشتباه کرد و این اشتباه ها باعث میشه بگیم با اینکه فوتبال خوبی رو به نمایش گذاشتن، ولی لایق پیروزی و صعود نبودن.

بارسا هم خداحافظ رو به امسال گفت، و آماده میشه برای اینکه سال بعد قوی تر از قبل برگرده.

پ.ن. هر تیمی از اون سمت به فینال رسید یه دعا برای بارسا بکنه، تری و ایوانویچ و رامیرز و میرلز محروم شدن

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری خان به نظرم هدف پپ از آوردن جووانا این بود که چلسی اونا رو دسته کم میگیره !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    جلو رئال هم بازیش داد، همه گفتن:

- "پپ" از اول لالیگا رو بیخیال شده بود.

- "پپ" بازیکنا رو واسه این بازی نگه داشته بود.

- "پپ" تو کنفرانس از کار خودش و بازیکنش دفاع کرد!

اما دیدیم که "پپ" در نهایت تو این بازی هم بهش بازی داد. خلاصه نفهمیدیم با یه تر چندتا نشون میخواست بزنه.

7. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ب هر حال تیر دروازه هم بخشی از فوتبال هست : دی . چه بخوایم چه نخوایم ...!
    نگفتم نیست چلسی برتر نبو اما نتیجه گرفت،من تبریکم رو به همه طرفداراش گفتم.
    مربی که اواخر فصل اومد کارش خیلی خوب بود امیدوارم ابرامویچ عوضش نکنه

9. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم به طرفدارهای چلسی تبریک میگم. مزد بازی منطقی و حساب شده تون رو گرفتید.

بارسا هم باید یه فکری به حال والدز بکنه. با این که موهاش رو کچل کرد، بازم دروازه بانی یاد نگرفت.

و مسی... نباید خودش رو به خاطر خراب کردن پنالتی ببخشه. اگه اون پنالتی گل شده بود، الان قضیه کاملاً فرق میکرد. مسی با اینکه بازیکن باهوش و دریبل زنیه، ولی خدا وکیلی پنالتی زدن بلد نیست و همه هم اینو میدونن. چرا باید همچین پنالتی حساسی رو حتماً مسی بزنه؟!

... و در کل بارسا به اشتباهات خودش باخت، نه بازی دفاعی چلسی.

Last edited by maxeemo; 25-04-2012 at 01:19.

11. 6 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

خوشحالم كه چلسي انتقام 2009 رو گرفت ...

تبـــريك به همه لندني ها ... وعده ما فينال

Hala Madrid

13. 7 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خیلی فوتبال خوبی رو دیدیم امشب. فکر کنم طرفداران چلسی هم اون خاطره ناداوری بد چند سال پیش رو دیگه فراموش کنند...
    فوتبال نیمی از شیرینیش به شگفتی‏هاست بخصوص در این سطح...و یک فینال اسپانیایی در برابر اتفاقاتی که داره رخ میده جذابیت کمتری داشت.

اما دلیل زدن پستم اشاره به رفتار هواداران در نیوکمپ بود که باید ازش تقدیر کرد و شاید الگویی باشه برای تمام نقاط جهان.
    تیمی که 4 روز پیش بازنده میشه در ال کلاسیکو آنهم در خانه و در نتیجه لا لیگا رو هم از دست داده، در چمپیونز لیگ در مقابل حریف سنتی حذف میشه اونهم با پنالتی هدر داده و ضعف های مشهود در ضربات پایانی و هافبکهای دفاعی...هنوز لحظه ای از ایستادن تورز در مقابل جمعیت با گل دقیقه 91 نمیگذره...صدای دست زدن هوادارن بگوش میرسه...و با زدن سوت پایان بپاخواستن و خوندن سرود باشگاه توسط چند ده هزار نفر
    این هوادار است نه هواداری که از دقیقه 70 دشنام به بازیکن خودی و حریف و داور را دستور کارش قرار میده.
    امیدوارم روزی در استادیوم های این کشور هم انجام دهنده و شاهد چنین رفتاری باشیم.

15. 8 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حذف رئال با شرایطی مشابه بازی امشب میتونه فینالی از تیم های دوم چلسی و بایرن رو در آلیانس آرنا رقم بزنه

17. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اول به هوادارای چلسی صعودشون رو تبریک میگم.

بعد به هوادارای سایر تیم ها:
    ای کسانی که داعیه این دارید که دفاع اتوبوسی بخشی از فوتبال است ،آیا این شما نبودید که از یونان ۲۰۰۴ ناله ها سر میدادید؟نه جان من شما نبودید؟؟

پ.ن:تا الان تو اتوبوس بودم،بازی رو هم نتونستم ببینم :‏| لینک دانلود فول مچ بازی رو بزارید. اچ دی ترجیحا‏ .مرسی

19. 3 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •