نه مشکل دیگری نداره فقط raw شده. نمیشه با گزینه ی add partition یه کاریش کرد؟![]()
نه مشکل دیگری نداره فقط raw شده. نمیشه با گزینه ی add partition یه کاریش کرد؟![]()
Last edited by sajjad789; 05-04-2013 at 13:04.
سلام فلش HP v220w دارم . مشکل فرمت شدن نداره . مشکلش اینه که Write روش خیلی کند شده . به فرض فایل 10MB رو چند دقیقه طول میکشه بریزه اما Read از روش خوبه . تو دو ثانیه کپی میکنه رو هارد
آیا میشه مشکلش و حل کرد یا بفرستم گارانتی
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا میخواستم اگه برات ممکنه کمکم کنی چون کارایی دانشگاهم تو این هارد هستش
به اشتباه پارتیشن هاردم پاک شده ، دیگه دست نزدم ، می خوام ببینم راهی هست که پارتیشنم با اطلاعاتش برگرده
سلام .
توصيه ميكنم از acronis recovery expert براي ريكاوري اين پارتيشن استفاده كنيد . اين acronis recovery expert جزئي از برنامه acronis disk director home هست .
اگه براتون ممکنه یه لینک معرفی کنین که من از انجا دانلود کنم
مرسی از راهنمایی
لينك دانلود برنامه acronis disk director home در پايين گذاشتم . ولي ورژن جديدتر آن را ميتونيد در سايتهاي ديگر پيدا كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكته :در درجه اول روی اتوماتیک بذارید و ببینید آیا مشکل حل میشه یا خیر .
عزیز بی نهایت تشکر
واقعا کمک بزرگی در حق بنده کردی ، روزی بشه بتونم جبران کنم
بیچاره شدمکمک کنید لطفا
دوستان دیروز داشتم کوچ میکردم به ویندوز 8 ! وقتی خواستم ویندوز رو نصب کنم تو درایو C ارور داد و هرچی از همون منوی نصب ویندوز فرمت کردمش ارور میدادش ... رفتم با hiren Boot و یه نرم افزار پارتیشن بندی ! درایو C رو پاک کردم کامل و یکی با همون حجم و Primary و NTFS ساختم !! و مراحلو با دقت انجام دادم ! و اینبار ویندوز نصب شد رو پارتیشن مربوطه !! اما در کمال تعجب الان که ویندوز نصب و بالا اومد یه پارتیشن خیلی خیلی مهمم که همه زندگیم توشه
انگار یه بلایی سرش اومده و اینجوریه
![]()
من که فرمتش نکردم و اصلا کاری به این پارتیشن نداشتم ؟!! خلاصه از دیروز تا الان که این پستو میزنم این مسئله خواب از چشمم گرفته و 30 ساعته دارم باهاش سرو کله میزنم اما نگار نه انگار ...
با 4 تا نرم افزار معروف و قوی ریکاوری تست کردم ! اما فایل های ویدوئی که ریکاوری میشدن هیچکدوم پخش نمیشدن با اینکه حجمشون طبیعی بود ... حالا هم این تاپیکو دیدم صبح و روش های که تو پست دوم گفته شده رو انجام دادم ... اما باز هم انگار نه انگار !! ایشالا که روش MBR جواب بده اما چشمم اب نمیخوره!! !! نمیدونم چرا اینجور شده ...
کسی از این عکس ها چیزی دستگیرش میشه ؟! اگه اطلاعاتم که 250 گیگ فایل ویدوئی هستش برنگرده نابود میشم :((![]()
![]()
و ...
اگه همه ی این راه ها و نرم افار ها جواب نداد که کم کم دارم میفهمم جواب نمیدهراه نهایی وجود نداره دوستان ؟! مثلا ببرم بیرون بدم دست متخصصی چیزی که مثلا تجهیزات خاصی باشه برا ریکاوری !؟
Last edited by SA.JJ.AD; 13-04-2013 at 07:13.
سلام دوستان
ممنون بابت تایپیک خوبتون
راستش منم یه هارد اکسترنال دارم که وقتی میزنم کلا بالا نمیاره از توی دیسک منیجمنت هم نگاه کردم RAW نشده بود عکس رو هم میزارم
و اون پیغامی که داده برای وقتیه که روش کلیک راست میکنم و میرم روی peropertis یا بقیه گزینه هاش
دوستان خواهشا کمک کنید به اطلاعاتش شدیدا نیاز دارم![]()
salam man be marhale entekhabe derive ke miresam bara har drive 2ta gozine mesle hame chikar bayad bokonam.???????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)